- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
endulus34 .... tebrık ederım canım cok sevındımbende senın gıbı 4 hafta dram oynamadı ins bu hafta bende verırım ..nasıl verdın ekstra bırsey yaptınmı yoksa aynı dıyete devammı ettın ....
ay tebrik ederim!! bende ayni senin gibi diyet yapmama ragmen hiç oynamadi kilom 1.5 hafta ama sonra bir gün arayla tartildimki -600gr ertesi gün yine -200gr sonra bir haftada 800gr vermi$ oldum, $u an kaçamaklardan ve misafirlerden dolayi 400gr aldim ama dün tekrar kendime gelip dikkat etmeye ba$ladim :)
23 kasım 2011
sabah spordan önce ---------> yarım yağlı sütle nesfit
spordan sonra ---------> yeşil çay, peynir, domates, salatalık, zeytin, havuç, 1.5 dilim çavdar ekmeği.
ara------------> portakal suyu (kendim sıktım), kepekli form kraker
öğlen ---------> 1 kepçe kadar şehriye çorbası, az yağda pişmiş domates soslu büftek, 1 dilim çavdar ekmeği, ayran.
ara-------> 2 kivi, 2 mandalina, 1 muz. (bunların hepsini arka arkaya yemedim, 2-3 saate yaydım ama biraz abartmışım, 2 aydır ilk defa muz yedim.)
akşam -------> ev yapımı sebze çorbası ve ıspanak yemeği.
gece de yeşil çay ya da bitki çayı içerim.
sabah 2 kahvaltı, arada 4 porrsıyon meyve. muz 1 por.mandalinalar küçükse 1 pors. kivi 2 pors.
ohhh afiyet olsun bacım
selam kizlarrr,
sabah : 1 kupa türk kahvesi (uykum gitsin diye) 1 çay ka$igi nütella
ara : 1 tatli ka$igi hakiki bal, 1 bardak sirkeli su (böö), bir sütlü kahve
ögle : 6 tane minik balik pane (yagsiz pi$mi$) (340 kal)
2 tane kuru erik, ve bir avuç kuru papaya
ara : 2 tane bisküvi
ak$am : 1 tane orta boy biber dolmasi
1 kase yagsiz hazir çorba biraz light ka$ar
toplam 1000 kal
kizlar buraya kadar her$ey iyidi, fakat yarin sinavim var ve çok stresliyim ve kendimi tatliya verdim
ara : yarim dl kek (100kal), 3-4 tane bisküvi (200kal), biraz milka (100kal)
toplam 1400 kalori almi$ oldum yaa, çok pi$manim, ya ben her sinav döneminde illaki kilo aliyorum ne yapsamda $u stresi tatli yemedin azaltsam fikri olan varmi?
başka şeylerle ilgilenmen lazım. kafanda sürekli canım tatlı istiyo diye kurarsan kafayı yersin kendimden biliyorum :) bi de forumda okumuştum. şu naneli ya da meyveli sakızlar var ya onlardan çiğnemek bir nebze de olsa önlüyo tatlı isteğini. şu ekstra naneli sakızlar var ya, onları deneyebilirsin.
her yil her dönem ayni stres, biktim ya $eytan diyor birak okulu
sakın lütfen devam et ve oku,sabah arkadaşım aradı ve hemen sizlerle paylaşayım dedim,kızlar çokkkk şükürrrrr
kuzeni gırtlak ..... yazmaya dilim varmıyor,hiçbirşey yıyemıyormuş,akşam komşu geldi,3 kat komşumuz 49 kıloya düşmüş mide ..... almışlar,ALLAHA şükür kızlar,bunlar güzel sıkıntılar,sağlıklıda yaşamış oluyoruz bu sayade,
dolma yıyen arkadaşım ben kırk yılda 2 biber dolması yerım öğün olarak ekemksız yoğurtla,ertesi gün ağır çıkarım,birde yaşıl mercimek,baklıyatta olur gram veremem o hafta,ve bu yüzden yıllardır yemem,kansızlık çıktı,ve doktor çok kızdı mutlaka 4 gün bakliıyat tüket dedi,ben pirinç ve bulgurda yemem,cidden yediğim hafta gram gitmez,çok ilginç sizde nasıl kızlar?
dün buraya bir türlü giremedim temizlik mi ne yapıyorlarmıs yazamadım menü mü
o yüzden simdi yazıyorum
sabah 1 bardak su + 4 kuru kayısı + elma sirkeli ballı su
kelogs +süt
ara yapmadım sabah kahveltiyıy geç yaptım cünkü direk 3 saat sonra öğle yemegi
öğle yemegi 6 yemek kasıgı pırasa bir kase naneli yogurt bir dilim ekmek
ara 4 tane mercimek köftesi + 2 bardak cok cok az sekerli çay
aksam 2 tane küçük köfte(bildiğimiz kıymalı) bir kaç lokma patates
ara: bir portakal...gün bıyu su ve yesil cay
bugün künü yazayım...
sabah bir bardak su+4 kuru kayısı_ elmalı ballı su ve iki küçük ekmekle yapılmış tost(suan yiyorum ) erken kalksam aslında daha iyi olacak böyle geç oluyor ve aralar yapılmıyor maleseföğle ve aksamı daha sonra yazarım şimdilik ne yiyeceğimi bilmiyorum ve bugün mutlaka leslie ile 2 yada 3 mil yapacam
evet $ükredecek o kadar çok $ey varki, geçmi$ olsun onlara in$allah sagliklarina kavu$urlar.
canim bende ayni senin gibiyim neredeyse hiç bakliyat yemem ne mercimek ne nohut ne fasülye, annem yaptiginda en fazla 1 kepçe ya yerim ya yemem oda ayda yilda bir, bende farkettim kilo vermedigimi onlari yedigimde, pirinç ve bulguru tadimlik yerim, makarnayida aynen, hamur i$leriyle hiç aram yok, yinede zayif degilim tatliya dü$kün oldugum için
kizlar birde ben 1.5 aydir haftada en FAZLA 1 dilim ekmek yiyorum hatta 2 haftadir en fazla haftada yarim dilim yiyorum yinede kilo vermemde hiç faydasi olmadi...
her yil her dönem ayni stres, biktim ya $eytan diyor birak okulu
tamam ekmegi hayatima tekrardan eklemeye çali$acagim, aslinda sadece diyet için degilde, ben zaten ekmegi sevmem, sadec ev yapimi taze taze sicak sicak olunca seviyorum
beni $i$manlatan okulun yemekleri degil zaten eveden getiriyorum, ama sinav streslerinden oluyor canim sürekli tatli istiyor
bugünki menümde kötü
sabah : 1 bardak sütlü kahve, 1 diyet yogurt
ögle : 1 avuç kelogs
3 tatli ka$igi nutella
3 kk diyet ka$ari erittim yagini peçeteyle aldim
1 tane ha$lanmi$ minik ku$konmaz
$imdilik 600 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?