- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
ben de girmek isteyenleri çok sıkmak istemiyorum illa cuma yada cumartesi olsun demek istemiyorum..topik bizim canım seninle var bu topik..dün yemek var demiştim ya, süslenip püslenip gittimi face ye arkadaşlar resimler eklemiş , bakamadım ya , olamaz bu kadar kötü olamam.. ben yüzümden , üst bölgemden alıyorum senin tam tersin. artık ben daha kararlıyım canım yabugün ütü filan derken hiç vakit olmadı, randomfile kilo veremediğini yazmış . geçen hafta 2 kilo vermiştin durma normal olsun canım..birincimiz leyya 800 gr ile. yarın liste oluştururum ama bildirim malesef az tabii
Hımm doğru diyosun kimseyi bunaltmamak lazım ama hani bizde takip ediyoruz ya kilolarımızı haftalık o açıdan dedim bende..Geçtiğimiz hafta benim içinde fenaydı kızlar ama bu hafta çılgın fikirlerim var dolabı ıspanakla doldurdum :)Ya bende ne resim çektirmek nede bişey almak istiyorum ne zamanki 50 olurum off offf talan edicem mağazaları:)
nymphay,yettimgarii hoş geldiniz haydi bakalım iyi şanslar herkese...
bu arada leyya88 tebrikler...
canım ben yine hafta sonu yazamadım bugün ki kilom 85.5
[ Hımm doğru diyosun kimseyi bunaltmamak lazım ama hani bizde takip ediyoruz ya kilolarımızı haftalık o açıdan dedim bende..Geçtiğimiz hafta benim içinde fenaydı kızlar ama bu hafta çılgın fikirlerim var dolabı ıspanakla doldurdum :)Ya bende ne resim çektirmek nede bişey almak istiyorum ne zamanki 50 olurum off offf talan edicem mağazaları:)
bu arada leyya88 tebrikler...
canım ben yine hafta sonu yazamadım bugün ki kilom 85.5
kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben 1 kilo almısım inanamıyorum inanmak istemiyorumama regl olucam onun niçin galiba..su içiyorum ama tuvalete cıkmıyorum resmen su tutuyo vücdum çok moralim bozukkkk çooooooooooookkkkkkkkkkk
merhaba
yarın itibariyle ben de başlıyorum. bu sefer kararlı olduğumu düşünüyorum, böyle bir rekabet ortamıyla da sanırım kilolardan kurtulabiliriz:) benim vericek daha çok kilom var sanırım amacım haftada 1 kilo olmalı benim de:)
dun cok yogundum gıdemedım bu sabah tartıldım 69 cıktım hafta sonu kacırdım oooooffffffffff ...bem bu hatfa cok dıkkat edecem kızlar hedefım 1 kılo olacak bu hafta.....
arkadaşlar yazdıklaırnı okudum,herkese tebrikler,alanlarada verenlerede :) en azından gayret var kızlar,ben 1000 gr ağır geldim ama 3 gündür tuvalete çıkamadım ve pazar günü regli oldum,yüzğümü taktım parmağıma girmedi,yanı nasıl su toplamış anlayın artık,birşey kaçırmadım,hatta daha az yedım denileblir,bu akşam pilatese başlıcam,kızlar ben 5 gün spor yapıcam,2 gün yüzme-3 gün pilates,işten gidiyorum,eve gidene kadar saat 10 olucak
size sorum şu,ikindi çayım var beım 1 dilim ekmek ve peynırden oluşan,sizce spordan sonra sadece kuru meyve ve bi iki tane eti form yesem yanı akşam yemeği yerıne çokmu hata ederim?dayanabiliyorum,sıkıntı yaşamıyorum,öle spordan sonra yemek falan istemıyorum,bi meyve bir lokme peynır ekmek atsam yetıyor.ne dersiniz?
selam kizlar te$ekkür ederim sizlerin sayesinde kilo verdim
menülerimi payla$inca utandigim için daha dikkatli oluyorum, bu yüzden devam edecegim :)
sabah : 1 lokma kek, 1 bardak sütlü kahve, 1 diyet yogurt
ara : yarim avuç kuru papaya
ögle : 2 dilim çavdar ekmegi (110gr)
yarim kk diyet ka$ar, 1 tatli ka$igi diyet krem peynir
yarim avuç kuru papaya
ak$am : 1 kase yagsiz domates çorbasi
yarim porsiyon döner (yagini peçeteyle aldim bastira bastira)
yarim domates, zytin büyüklügünde ekmek (tadina baktim)
ara : 1 dilim az yagli kek (bana özel ev yapimi) $ekersiz çay
yakla$ik 1300 kalori, kizlar geçen hafta neredeyse hergün bu kadar kalori aldim
tüm vitaminlerden almışsın.1300 kalori çok ideal. günde 700 gr kalori açığa çıkıyor . her 7000 kalori kaybında 1 kg verilmiş oluyor. 1 haftada 1 kg gider bu hesapla...yalnız su ve spordan bahsetmemişsin..
leyyacım kalori hesabını nerden yapıyorsun..
kadınlar kulünde de var diğer arkadaşlar bir göz atın. http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/158251-yiyeceklerin-kalori-miktari.html
kızlar kendimi bildim bileli kabızlık sorunu yaşarım. maydanoz ,su ,limon suyu, blandırdan geçirerek 10 gündür sabah içiyorum ve gün de bir bazen iki kez kendimi wc ye zor atıyorum.güzel bir duygu tekrar tavsiye ediyorum
kızlar ben bu siteyi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum bende böyle grupla kilo vermek istiyorum bi kaç başlıktaki gruplara yazdım ama kimse pek takip etmediği için yarım kaldı benide aranıza alırmısınız birbirimize destek olarak daha kolay kilo verebiliriz ben 68 kiloyum çok zorlanıyorum kilo verirken belki banada yardımcı olursunuz.....:26::26::26:
slm kızlar...2 gundur moralım cok bozuk evde ne varsa yedım cıkolata borek kurabıye sureklıde yıyorummmmmmmm................boyle yemeye devam edersem verdıklerımı gerı alacam offf
kızlar ben bu siteyi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum bende böyle grupla kilo vermek istiyorum bi kaç başlıktaki gruplara yazdım ama kimse pek takip etmediği için yarım kaldı benide aranıza alırmısınız birbirimize destek olarak daha kolay kilo verebiliriz ben 68 kiloyum çok zorlanıyorum kilo verirken belki banada yardımcı olursunuz.....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?