Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

bu hafta kötüyüz malesef. kendimize söz verelim lütfen bu hafta almayalım.regl, kabızlık durumları istisna tabi.. umarım sadece sudur...

.tebrikler leyya88 ,

inş canım. geçen yıl düğünümde 52 yi gördüm ben ve 2 ayda 58 oldum oysa 5 ay kadar çok uğraşarak vermiştim o kadar kiloyu.. 52 bile kilolu geliyordu bana... diyeti bırakmamak lazım canım ya.. ya da diyet değil de adı , yemeye her zaman dikkat etmek lazım...

canım ben yine hafta sonu yazamadım bugün ki kilom 85.5

tebrikler canım 800 gr süper bu hafatnın birincisi sensin ,ikinci 700 gr ile leyya88

kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben 1 kilo almısım inanamıyorum inanmak istemiyorum ama regl olucam onun niçin galiba..su içiyorum ama tuvalete cıkmıyorum resmen su tutuyo vücdum çok moralim bozukkkk çooooooooooookkkkkkkkkkk

bozma moreli olur böyle , hem acelemiz yok bazı hafat vereceğiz bazı hafta daha az vereceğiz

hoşgeldiniz, inş 1 kg müjdenizi veririsiniz :)

dun cok yogundum gıdemedım bu sabah tartıldım 69 cıktım hafta sonu kacırdım oooooffffffffff ...bem bu hatfa cok dıkkat edecem kızlar hedefım 1 kılo olacak bu hafta.....

inş senden de müjde bekliyoruz :)

spor çok güzel , ben başladığım için çok memnunum , dikkatsizce yediğim halde 400 gr verdim.sporun çok geç değilse, akşam biraz protein( et süt ürünleri) biraz vitamin (sebzeler meyveler) almalısın.. öğle yemeğinde önemli tabi protein, vitamin az miktarda karbonhidrat al canım.. kararlılığın çok güzel... ben bir kaç kez platese gittim ve göbeğimdeki gerginliği hissettim..

selam kizlar te$ekkür ederim sizlerin sayesinde kilo verdim
menülerimi payla$inca utandigim için daha dikkatli oluyorum, bu yüzden devam edecegim :)

sabah : 1 lokma kek, 1 bardak sütlü kahve, 1 diyet yogurt

ara : yarim avuç kuru papaya

ögle : 2 dilim çavdar ekmegi (110gr)
yarim kk diyet ka$ar, 1 tatli ka$igi diyet krem peynir
yarim avuç kuru papaya

ak$am : 1 kase yagsiz domates çorbasi
yarim porsiyon döner (yagini peçeteyle aldim bastira bastira )
yarim domates, zytin büyüklügünde ekmek (tadina baktim)

ara : 1 dilim az yagli kek (bana özel ev yapimi) $ekersiz çay

yakla$ik 1300 kalori, kizlar geçen hafta neredeyse hergün bu kadar kalori aldim

tüm vitaminlerden almışsın.1300 kalori çok ideal. günde 700 gr kalori açığa çıkıyor . her 7000 kalori kaybında 1 kg verilmiş oluyor. 1 haftada 1 kg gider bu hesapla...yalnız su ve spordan bahsetmemişsin..

kızlar kendimi bildim bileli kabızlık sorunu yaşarım. maydanoz ,su ,limon suyu, blandırdan geçirerek 10 gündür sabah içiyorum ve gün de bir bazen iki kez kendimi wc ye zor atıyorum.güzel bir duygu tekrar tavsiye ediyorum

leyyacım kalori hesabını nerden yapıyorsun..

kadınlar kulünde de var diğer arkadaşlar bir göz atın. http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/158251-yiyeceklerin-kalori-miktari.html

ya canim aslinda kalorinin fazla bir önemi yok, ben bi ara 600 ila 900 kalori alip beslendim 1 hafta boyu ama $ekerli $eylerden yedimde aldim kalorilerin yarisini ve o hafta tam 200 gram almi$tim, dengeli beslenmedikten sonra hiçbir i$e yaramiyor

ben genelde gidalarin pakedine bakip hesapliyorum eger pakette degilse yada yoksa internetten yaziyorum

ay o tarifini bende yapicam okul tatile ayrilir ayrilmaz :) bendede ayni sorun var ama papaya ve tam tahil beraber yedigimde geçti 1 hafta çok iyi gidiyodum tuvalete ama sonradan vücudum ali$ti galiba, artik bir faydasi yok...yazmaya utaniyorum ama ben hergün WC ye çikiyorum ama (afedersiniz) çok az oluyor miktari (özür diliyorum ama bu kabizlik sayiliyormu bilmiyorum diye belirttim)

kızlar ben bu siteyi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum bende böyle grupla kilo vermek istiyorum bi kaç başlıktaki gruplara yazdım ama kimse pek takip etmediği için yarım kaldı benide aranıza alırmısınız birbirimize destek olarak daha kolay kilo verebiliriz ben 68 kiloyum çok zorlanıyorum kilo verirken belki banada yardımcı olursunuz.....:26::26::26:

selam canim ho$geldin :)
ayni kilodayiz, boyun ve ya$in kaç? biz sürekli buralarda olamasakda hergün illaki bir kere giriyoruz :)

arkadaşlar gerçekten buraya göz atınca sanki arkadaşların evine gitmiş gibi hissediyorum hepinize teşekkürler mevlana ne demiş iyi bir dostu olanın aynaya bakmaya ihtiyacı olmaz. bizlerde birbirimizi destekleyerek aynaya bakacak hale getireceğizzz :) :) :)

slm kızlar...2 gundur moralım cok bozuk evde ne varsa yedım cıkolata borek kurabıye sureklıde yıyorummmmmmmm................boyle yemeye devam edersem verdıklerımı gerı alacam offf

slm kızlar...2 gundur moralım cok bozuk evde ne varsa yedım cıkolata borek kurabıye sureklıde yıyorummmmmmmm................boyle yemeye devam edersem verdıklerımı gerı alacam offf

atalayyus sakın yedim zaten deyip salma kendini...Bende yapıyorum mesele 500 gr aldım geçen hafta,hemen neyse bugünde yiyeyim yarın toparlarım nasılsalar başladı Hemen toparla bence canım..

Hoşgeldin canım umarım istediğin hedefe çabucak ulaşırsın,burada rahat edersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…