- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
kızlar kendimi bildim bileli kabızlık sorunu yaşarım. maydanoz ,su ,limon suyu, blandırdan geçirerek 10 gündür sabah içiyorum ve gün de bir bazen iki kez kendimi wc ye zor atıyorum.güzel bir duygu tekrar tavsiye ediyorum
kızlar ben bu siteyi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum bende böyle grupla kilo vermek istiyorum bi kaç başlıktaki gruplara yazdım ama kimse pek takip etmediği için yarım kaldı benide aranıza alırmısınız birbirimize destek olarak daha kolay kilo verebiliriz ben 68 kiloyum çok zorlanıyorum kilo verirken belki banada yardımcı olursunuz.....:26::26::26:
arkadaşlar gerçekten buraya göz atınca sanki arkadaşların evine gitmiş gibi hissediyorum hepinize teşekkürler mevlana ne demiş iyi bir dostu olanın aynaya bakmaya ihtiyacı olmaz. bizlerde birbirimizi destekleyerek aynaya bakacak hale getireceğizzz :) :) :)
slm kızlar...2 gundur moralım cok bozuk evde ne varsa yedım cıkolata borek kurabıye sureklıde yıyorummmmmmmm................boyle yemeye devam edersem verdıklerımı gerı alacam offf
Hımmm bende yapayım bunu ama miktar olarak nasıl yapıyorsun canım,yapılışını bi açsana ??
Herkese merhaba bu topiği yeni keşfettim aslında tam benlik aranıza alırsınız umarım...
İsmim Yasemin, 57 günlük bebeğim var emzirdiğim için bir anda çok kilo vermemem lazım..
50 kilo ile hamile kalıp 66 ile doğuma girmiştim şu an sabahları 56 akşam 57 geliyorum gün içinde 1 kilo nasıl farkediyor anlamıyorum..
Sanırım hala şişliğim var bacaklarımdan azcık belli gibi ya da kendimi kandırıyorum:26:
Sütümü azaltmayacak şekilde kilo vermem lazım, kızımdan fırsat buldukça takipte olcam inşAllah..
Nerden nasıl başlasam var mı benim gibi olan ya da yardımcı olacak arkadaş...
hoşgeldin yasemin.bebeğin hayırlı olsun allah nazarlardan korusun..aramızda emziren yok sanırım bu konu konuşulmadı hiç, yeni doğum yapıp 56 olmak çok iyi..herşeyden ye az ye o zaman. tatlı hamur işini kesersen sana yeter sanırım.. biz cumartesi günleri aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz birinciyi seçiyoruz .onun dışında hafta içi sohbet ediyoruz, biraz hesap vermiş, biraz bilgi vermiş oluyoruz..yalnız omadığımızı hissediyoruz, yediğimiz şeyi suçlulukla yeyip yemekten vazgeçiyoruz vs. boyun kaç 50 kilo mu olmak istiyorsun?
selam canim ho$geldin :)
ayni kilodayiz, boyun ve ya$in kaç? biz sürekli buralarda olamasakda hergün illaki bir kere giriyoruz :)
merhaba melisra ben de senin gibiyim benim de insülin direncim var ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorumhoşbulduk canım ayrıca aranıza kabul ettiğiniz için çook teşekkür ederim benim boyum 1.63 kilom 68 1 aydır dıyetısyene gıdıyorum 71 den düstüm 68 e ama insulin direncim varmış çok zorlanıyorum bazen çok sıkılıp boşluyorum diyeti.günde 1 saat koşu bandında yürüyordum ama 10 gündür belim tutuldu doktor yasakladı sporsuz napcam bilmiyorum cumartesi günü benide eklermisiniz listeye
lolilo sen ogretmen dın dımı
Merhabalar kızımı uyuturken hemen gireyim dedim...
Sabah tartıldım 56,5 geldim gerçi digital değil tartım ama 56-57 arası olunca buçuk saydık
Hemen kahvaltıda yediklerimi yazayım:
2 dilim tahin pekmez sürülmüş çavdar ekmeği
2 bardak rezene çayı
Kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
Ucundan azcık simit (eşim yerken sütüm çekmesin diye bir lokma aldım sadece)
merhaba melisra ben de senin gibiyim benim de insülin direncim var ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorum
kızlar bu forumu açtım ama bu haftaki kadar konsatre olamamıştım hiç, midem küçüldü, haftanın 3 günü plates 2 gün zumba da iyi geldi.. 59 58 kg görürken bugün 57 li rakam gördüm , bu beni çok mutlu etti.. şimdi çıkacağım , az kalorili bir yemek yapıp platese gideceğim. spor yapmak çok mutlu ediyo insanı , sizi seviyorum . ii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?