Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

Hımmm bende yapayım bunu ama miktar olarak nasıl yapıyorsun canım,yapılışını bi açsana ??

hoşgeldin canım bu topik huzur verici, herkes çok kibar

ben de aynı şeyleri düşünüyorum

slm kızlar...2 gundur moralım cok bozuk evde ne varsa yedım cıkolata borek kurabıye sureklıde yıyorummmmmmmm................boyle yemeye devam edersem verdıklerımı gerı alacam offf

zaman zaman hepimizde oluyo marienin dediği gibi bırakma heömen toprla kendini, bir haftada verdiklerini 1 günde bile geri alabilirsin

Hımmm bende yapayım bunu ama miktar olarak nasıl yapıyorsun canım,yapılışını bi açsana ??

1 avuç maydanoz, 1 yada 1,5 su bardağı su, yarım limon. blendırdan geçiriyorum.sabah aç karnına posasıyla içmeye çalışıyorum . posasının yarısını içip yarısını döküyorum bazen 15 gün yapılacak 15 gün ara verilecek.. ben 10 gündür yapıyorum...

bugün okulda bir arkadaş dedki eşi facede beni tanıyamamış , kilo aldığımı söylemiş.. ben 58 gibi durmuyorum yüzümden sırtımdan aldığım için bacaklarım ince ne fayda

ben pazartesi carşamba cuma plaastese gidiyorum artık salı perşembede 1 saat zumba sonra plates yapacağım.. saat 6 ile 7 arasını spor saati ilan ediyorum..500 gramdan az vermeyeceğim haftada .... zaten sömestirde akrabaların yanına gideceğiz herkesten kilo almışsın demelerini yada o bakışlarını görmek duymak istemiyorum.. bu kadar kararlı olmamıştım hiç

Herkese merhaba bu topiği yeni keşfettim aslında tam benlik aranıza alırsınız umarım...
İsmim Yasemin, 57 günlük bebeğim var emzirdiğim için bir anda çok kilo vermemem lazım..
50 kilo ile hamile kalıp 66 ile doğuma girmiştim şu an sabahları 56 akşam 57 geliyorum gün içinde 1 kilo nasıl farkediyor anlamıyorum..
Sanırım hala şişliğim var bacaklarımdan azcık belli gibi ya da kendimi kandırıyorum:26:
Sütümü azaltmayacak şekilde kilo vermem lazım, kızımdan fırsat buldukça takipte olcam inşAllah..
Nerden nasıl başlasam var mı benim gibi olan ya da yardımcı olacak arkadaş...

hoşgeldin yasemin.bebeğin hayırlı olsun allah nazarlardan korusun..aramızda emziren yok sanırım bu konu konuşulmadı hiç, yeni doğum yapıp 56 olmak çok iyi..herşeyden ye az ye o zaman. tatlı hamur işini kesersen sana yeter sanırım.. biz cumartesi günleri aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz birinciyi seçiyoruz .onun dışında hafta içi sohbet ediyoruz, biraz hesap vermiş, biraz bilgi vermiş oluyoruz..yalnız omadığımızı hissediyoruz, yediğimiz şeyi suçlulukla yeyip yemekten vazgeçiyoruz vs. boyun kaç 50 kilo mu olmak istiyorsun?

Hoşbulduk canım, boy 1.55, kendimi bildim bileli 48 kiloydum geçen sene 24 eylül de evlendim, evlendikten sonra da 50 oldum..
Boyuma göre ideal olan 50 kilo diye düşünüyorum.
Şu an doğum iznindeyim, gerçi izin dönüşü okula başlamıcam bu sene evdeyim ama yine çok salmadan eski halime döneyim diyorum.
Sabah tartılınca yazarım buraya, sohbete ben de dahil olurum kızım izin verdikçe..
Hamur işini olursa yerim olmazsa illa da aramam tatlı ise süt olsun diye tahin-pekmez, tahin helvası yiyorum şerbetli tatlılarla zaten aram yok sütlü tatlıya ise hayır diyemem
Bugün eşim aşure getircekti velilerim yapmış onu da yiyim de yarın başlayım düzene

hoşbulduk canım ayrıca aranıza kabul ettiğiniz için çook teşekkür ederim benim boyum 1.63 kilom 68 1 aydır dıyetısyene gıdıyorum 71 den düstüm 68 e ama insulin direncim varmış çok zorlanıyorum bazen çok sıkılıp boşluyorum diyeti.günde 1 saat koşu bandında yürüyordum ama 10 gündür belim tutuldu doktor yasakladı sporsuz napcam bilmiyorum cumartesi günü benide eklermisiniz listeye

selam canim ho$geldin :)
ayni kilodayiz, boyun ve ya$in kaç? biz sürekli buralarda olamasakda hergün illaki bir kere giriyoruz :)

boyum1.63 yasım 26 daha bu yaşta bu kilo çok rahatsızım kılomdan 6 yasında bı oğlum var yaza sunnet duğunu yapcam zayıflamam lazım 2. cocuğu ıstıyoruz ama ben ıyce şişmanlıycam dıye korkudan hamıle kalamıyorum.ben sadece aksamları gırebılıyorum nete gunduz bilgisayar esımde oluyo bu arada hepiniz çok sıcakkanlısınız teşekkürler......

selam kizlar bugün i$tahim o kadar açikki anlatamam ya ak$ama kadar iyidim sonra bozdum malesef, üstelik dün adet oldum o yüzden sanirim

sabah : 1 lokma kek, 1 domates, 1 bardak sütlü kahve

ara : çok az papaya

ögle : 100 gr çavdar ekmegi ( dilim)
2 küçük ve ip ince dilim pastirma (tanesi 15 kalori yaziyordu pakedinde)
1 ka$ik diyet krem peynir

ara : çok az papaya

ak$am : 5 ka$ik pilav (dolu dolu degildi)
3 ka$ik nohut
1 kase hazir çorba (yagsiz)
1 servis ka$igi ha$lanmi$ et

ara : çay ile 2 dilime yakin az yagli kek, bir küçük bisküvi

toplam 1500 kalori..
kizlar ya nedense pilavi sevmedigim halde yedim, hatta yine yiyebilirim, kektende ayni $ekilde 10 dilim olsa yerim o kadar i$tahm açik yaa, en iyisi yatip uyumak..

merhaba melisra ben de senin gibiyim benim de insülin direncim var ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorum

Merhabalar kızımı uyuturken hemen gireyim dedim...
Sabah tartıldım 56,5 geldim gerçi digital değil tartım ama 56-57 arası olunca buçuk saydık
Hemen kahvaltıda yediklerimi yazayım:
2 dilim tahin pekmez sürülmüş çavdar ekmeği
2 bardak rezene çayı
Kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
Ucundan azcık simit (eşim yerken sütüm çekmesin diye bir lokma aldım sadece)

sen hemen veririsin canım ya imrendim sana.. daha çok çeşit ye bence ama istiyorsan az ye.simit yiyerek iyi yapmşsın.. ben tam çikolata tatlı delisiyim. çikolata yerken hani şu magnum reklamlarındaki kadınlar var ya onlar gibiyim resmen gözlerimi kapatıp ımmm diyorum. çok zevk alıyorum.. bir şeyden bu kadar zevk almak çok güzel ama kilolara zarar işte..ben de öğretmenim baya meslektaşım var forumda. merien , sen, lolilo 4 ümüzüz galiba..

kızlar bu forumu açtım ama bu haftaki kadar konsatre olamamıştım hiç, midem küçüldü, haftanın 3 günü plates 2 gün zumba da iyi geldi.. 59 58 kg görürken bugün 57 li rakam gördüm , bu beni çok mutlu etti.. şimdi çıkacağım , az kalorili bir yemek yapıp platese gideceğim. spor yapmak çok mutlu ediyo insanı , sizi seviyorum . ii akşamlar

bende bugün 58.2 idim bu hafta daha iyiyim..hatta bugün sabah güzel bir kahvaltı yaptım sonra bir elma yedim çok iyiydi..sonra arkadaşları yeşil çay içmeye çağırdım ama yanına bişeyler yapmak istedim işte kısır,patates,karnıbahar,havuç haşlayıp yoğurtladım,turşu kavurdum bu kadar hepsinden az az yedim onlarla,az öncede eşimle aynı şeyleri atıştırdım heralde abartmamışım,aslında nyetim çok daha azını yemekdi ama olsun.......ben spor yapamıyorum yani evde ne yapabilirimki spor salonuda yok diye geçiştiriyorum ..tvde belki zevkli olurda bilgisayarın küçücük ekranı var plates nasıl yapayım bakıpta...bahanemi buluyorum ben ya??
Bu arada sevgi kelebeği çok iyi gidiyorsun tebrikler canım...

merhaba melisra ben de senin gibiyim benim de insülin direncim var ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorum

ilaç vermedi hayatım acele etme biraz sabret yağdan kilo kaybı olunca tekrar tahlıl yaparız ozaman biraz düser dedi diyetisyenim.ama herkes ilaç kullansan daha rahat kilo verirsin diyo çok moralim bozuluyo.bide bugun belim tutulmuştu mr çekildim hem belimde hem boynumda fıtık varmış sporuda yasakladılar nasıl kurtulcam bu kilolardan bilmiyorum

kızlar bende acaba 50li kiloları görürmüyüm çoook imreniyorum size sıkıldım valla 68 in altına düşemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…