Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

yaaaaaa kızlar deli olucam ya resmen 4 haftadır dikket etmeme ragmen kilo vermek yerine kilo aldım üstelik daha regl de olamadım nerde hata yapıyorum anlamadım böyle oldukca motivaasyonumda düşüyorr

yaaaaaa kızlar deli olucam ya resmen 4 haftadır dikket etmeme ragmen kilo vermek yerine kilo aldım üstelik daha regl de olamadım nerde hata yapıyorum anlamadım böyle oldukca motivaasyonumda düşüyorr

canım tiroidlerine baktırdın mı? neler yapıyosun? anlat bakalım belki farketmediğin bi hatan vardır?

canım zamanla veririm inşAllah daha bebeğim yeni 2 aylık olacak süt sorunu olmasa daha kolay verirdim ama napalım bebeğim 6-7 kilo fazlamdan daha önemli...
çeşit yicem ama evde bişey kalmamış bugünlük böyle idare ettim,
çikolataya dikkat et, küçük bir parça al yavaş yavaş tadına vararak ye ne kadar diyet yapsakta tatlı çikolata herşeyi sil baştan yapabiliyor dikkat et canım...
meslektaş olmamıza sevindim ben sınıf öğretmeniyim ama bu sene çalışmayacağım seminer zamanı başlıcam işe..

motivasyonunun yüksek olması çok güzel maşallah zumbaya verdiğin linkten baktım cidden çok eğlenceli,
evde plates topum var ama bi kere bile yapma fırsatım olmadı
acaba ilk kez başlayacak olanalr için nette videolar mevcut mu evde boşa durmasın kızım uyuyunca yapayım ben de...

kızlar bu arada size okadaaar özeniyorumki allahım yaaa bende kendimi 50li kilolarda görebilecekmiyim acaba

canım yavaş yavaş verirsin inşAllah, moral bozmak yok hedefini çok yüksek tutma azar azar ulaşırsan daha çok motive olursun

Son düzenleme:

inşallah veririm sabırla bekliyorum ama sporsuz çoook zor nasıl yapcam bilmiyorum

Gelelim tüm gün nelr yedim:
Kahvaltı :
2 dilim tahin pekmez sürülmüş çavdar ekmeği
2 bardak rezene çayı
Kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
Ucundan azcık simit

Ara: 1 elma

Akşam:
Yarım porsiyon tarhana çorbası
Makarna salatası 2 porsiyon

Arkadaşa oturmaya gittim orda da:
3 bardak açık çay
3 adet burçak bisküvi
5-6 kestane
yarım mandalina

Gece çok acıktım 2 dilim çavdar ekmeğine tahin pekmez sürüp yedim:84: Sırf süt olsun diye( bahanem olsun:78:)

inşallah veririm sabırla bekliyorum ama sporsuz çoook zor nasıl yapcam bilmiyorum

canım ben de spor yapmıyorum, üstelik sezeryandan dolayı bi göbek var sanarsın 4-5 aylık hamile gerçi 48 kiloyken bile az bişey göbek vardı anne tarafımdan miras bana ama şuan cidden kötü... dikiş yerlerimi çok zorlamak istemiyorum o yüzden göbek olayına çareyi 1-2 ay sonrasına bıraktım.
Şuan tek yaptığım spor kızımı ayağımda sallamak, saat 02.30 olmuş 1 saattir uyumuyo bacaklarım iyi çalışıyo sayesinde
şu plates soruma cevap gelirse evde yaparım ben de yani öyle olmasını temenni ediyorum

ay canim tebrik ederim, motive olmak çok güzel bi$ey, bende diyetin ilk haftasi o kadar motiveydim ama sonradan azaldi, geçen haftada çok motiveydim bu haftata ¨öyle olur dedim ama adet oldugum için i$tahim o kadar açikki dün hele çok tatli yedim ve bugün +400 gr çiktim ya aglamak istiyorum

canim acaba çokmu az yiyorsun? çok yiyince banada aynisi olyor, biraz protein agirlikli beslen 1 hafta boyu

canim ak$am ve gece biraz fazla olmu$, ekmek yerine bir büyük bardak süt içseydin ke$ke, birde neden ögle yemegi yemedin?

kizlar adet dönemimdeyim, ve yine i$tah patlamasi ya$adim 2 gün kendimi tutmaya çali$tim ama olmadi, yediklerim yetmezmi$ gibide misafir geldi çaya onunlada yedim bi$eyler, bugünde tavetliyim çaya ama ben 1 saat sonra gidecegim ne kadar geç gidersem o kadar az yerim diye, bugün kendimi cezalandircam (yada denicem)

sabah : 2 bardak ye$il çay, 1 yemek ka$igi tam tahilli kepekli kelogs, 1 bardak sütlü kahve

Günaydın yine kızımı uyuturken gireyim dedim..
Canım kahvaltıyı zaten öğleye doğru yapmıştım o yüzden 2 öğün gibi oldu ama gece cidden fazla olmuş, süt bebeğe gaz yapıyor o yüzden içmiyorum gerçi laktozsuz süt almıştık onu bi denicem olmadı gece acıkırsan içerim. Zaten normalde gece yemem ama akşam yemeğimi erken yiyince (17:00 da) üstüne acıktım işte , emziirdikten sonrada acıkıyo insan..
Eşim markete alışverişe gitti, o gelince kahvaltı yapcaz sabah sadece su içtim bugün daha çok dikkat etcem kararlıyım

hmm tamam anladim canim, Allah bebegini anali babali büyütsün, bebek kilodan önemli :)

Kızlar şu saat oldu daha ben kahvaltı yapmadım, eşim marketten geldi kendine hemen bişiler hazırladı işe gitti bebeğe baksa ben yesem okula geç kalacak midem kazındı resmen pek sevmememe rağmen yarım muz yedim, benim bıdık uyusun hemen mutfağa koşcam çok acıktım

allah onlara sağlık versin ama vallaha bu çocuklar anatomimizi bozuyolar.hamilelikten bel kayması olmuş bende.benim oğlumda çook huysuz bı çocuktu 3 4 saat ayaklarımda sallardım en sonunda topuklarım kanardı.şimdi 6 yaşında ama hem bel hem boyun fıtıgım var boyunkemiğimde düzleşme olmuş daha bu yaşta hareket edemiyorum tabi yine sen daha iyisini bilirsin ama bence hiiiç alıştırma bu konuda çok çektiğim için sadece söylemek istedim yanlış anlama sakın:26:

Çok gözüm korktu şimdi benim ya,ben 29 yaşındayım henüz bebeğim yok evleneli 1,5 yıl felan oldu bu yaz nasipse bebek istiyorum zaten çocukları çok seviyorum :)Ama bir türlü hazır hissetmiyodum kendimi artık yaza doğru inşallah kilolarımdan da kurtulursam düşünüyorum...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

aynı durumdayız seninle ve bende aynı şeyleri düşünüyorum. şimdi hamile kalırsam ki tam hazır değilim 70 kilo dan aşağı doğuma gidemem.

sen kendine pek bakmıyorsun, plates sezeryan doğum için riskli olabilir..zaten çocukla yeteri kadar spor yapıyorsun ve kiilon fazla değil, sabah öğle akşam ve araları yapsan tüm besin gruplarından azar azar alsan çok iyi olur.

bir arkadaşım 1,5 ay deli gibi koştum yediklerime dikkat ettim ama gram oynamaımıştım 1,5 ay sonra birden 4 kilo gitmiş demişti. bu arkadaş 13 kg vermişti.böyle durumda bu sözü düşünyorum hep.randomlife neler yapıyorsun yaz hatalarını bulalım demişti, belki hata yaptığın bir yer vardır.ama kesinlikle motiveni kaybetme kilo verenlerden neyimiz eksik, çıtır olup salına salına biz de dolaşacağız..

zaman zaman öyle oluyoruz ama bir gün kaçırmak onca emeğimi alıp götürüyor benim.. kaçırma , içindeki canavara karşı gel sen kazan canım.

hiç gözününüz korkmasın hayatım.çocuk dünya yüzünde eşi benzeri olmayan bi sevgi benim söylemek istediğim ilk bebekte çok acemi oluyoruz kendimizi okadar çok hırpalıyoruzki bebeğimizi rahat ettirmek için biraz mızıldasalar hemen koşup kucaklıyoruz her istediklerini yapıyoruz ama fark etmeden zamanla bizi çok güzel kullanmalrına izin veriyoruz sadece biraz hamileliktede doğumdan sonrada kendimizede özen göstermemiz lazım ben bunu hiç yapmadım hamilelikte asırı kılo aldım amaaan verırım dedım dogumdan sonra bebeğimin başından gece bile ayrılmıyodum nefesını dınlıyordum acaba nefes alıyomu dıye buyudu bıraz mızmızlansa yeterkı aglamasın dıye her ıstedıgını yaptım ama sımdı nasıl bı hata yapmışım dıyorum söylemek istediğim buydu bırakın bıraz aglasın sallamayın nasılsa uyuyacak bedenımıze yazık okadar kendımı hırpaladım noldu 1 aydır yatıyorum hergun fızık tedavıye gıdıyorum oğlumla hıç ılgılenemıyorum keske herseyı dozunda yapsaydım

abooo ben bile korktum valla... oysa ne evliyim ne de yakın zamanda evlenicem ne de cocuk yapcam

eğer haftada yarım kilo verirsem.. 20 haftada 10 kilo vermiş olucam... benim istediğim 13 kilo vermek... yani 26 hafta... ben nası dayanırım o kadar uzun süre 9ay filan ediyor resmen... yaz mevsimi bile gelip geçiyor üstelik...:2::2::2::2::2::2: karnımda çocuk taşır gibi resmen:2::2::2::2::2::2::2: ağlıycam keşke o kadar sabırlı olabilsem

canım demek ki senin çok yüksek değil.benim diabetle berabaer insülin direncim var.ilaç kullanıyorum ama kilo veremedim henüz.çok az verdim yani.bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…