Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

SLM KIZLAR BIR KAC GUNDUR GIREMEDIM KIZIM HASTAYDI :2: .2gundur gece ile gündüzü karıştırmış durumdaydı kuzum bugun ıyı cok sukur ...bende sadece doymak ıcın yedım.yarın kac cıkacaz bakalım

canım demek ki senin çok yüksek değil.benim diabetle berabaer insülin direncim var.ilaç kullanıyorum ama kilo veremedim henüz.çok az verdim yani.bakalım ne olacak

çoook geçmiş olsun inşallah verirsin ama benim dr ilk bi kaç kiloda çok zorlanırsın ama sonra çok çabuk verirsin dedi sabredicez biraz artık ben ıkı ayda 71 den 68 e düştüm yarın tartılcam bakalım zamanla kurtuluruz inşallah.

geçmiş olsun umarım şimdi iyidir kızın...
ya arkadaşlar bende bir sorun var hafta içi 57,5 i gören ben bugün coşup ne bulursam yedim ya anlatmim ne yediklerimi ama emin olun 1 haftada yemediğim kadar çok yarın dan çok korkuyorum açıkçası umarım üzülmem...sabah kahvaltıya misafirlerim gelecek ama bir ara fırsat bulup kilomu giricem,hepinize iyi geceler...

selam kizlar bugün i$tahim eskisine döndü ama yarin için umutlu degilim zatende adet dönemimdeyim, illaki bir kaç yüz gram fazla çkarim

sabah : 1 elma 1 sütlü kahve 1 ka$iktan az kelogs

ögle : 1 dilim çavdar ekmegi
2 çok ince dilim pastirma (30 kalori ikisi)
1 çay ka$igi light krem peynir

ara : 1 küçük mandalina, 1 az sütle yapilmi$ kahve

ak$am : yarim dilim pizza (yagini peçeteyle aldim)
1 kase yagsiz hazir mantar çorbasi
1 ka$ik tavuk sote
yarim ka$ik bezelye

ara : çay ve bademli $eker, bir bisküvi

toplam 900 kalori az oldugunu farketmedim

kizlar tavsiye ederim ben iki kere denedim, öglede pastirma yedigimde hiç acikmiyorum salam gibi peynir gibi degil yani üstelikte yagsiz ve lezziz

kizlar ya morelim çok bozuk adet dönemindeyim diyemi bilmiyoruma ama tam 600 gram almi$im!! neden anlamadim ama bir hafta veriyorum bir hafta aliyorum bir$ey anlamadim!

ba$langiç 69
1. hafta 68.2
2. hafta 68.4
3. hafta 67.7
4. hafta 68.3

bozma morelini regl olduğun içindir, wc ye gitmemiş olabilirisin,vucudun su tutmuş olabilir, bu hafta boyunca yediklerini kaçırmadıysan sorun yok

58.2 den 57.9 a düştüm 57 li rakam görmek bile beni çok mutlu etti. pazartesi , salı gibi daha az görmüştüm tartıda hep cumartesi daha fazla çıkıyo nedense..az verdim ama spor beni baya sıkılaştırdı. ve çok sevdim , yaza kadar platese gitmeye devam edeceğim.eşim belimin inceldiğini göbeğimin azaldığını söyledi, bunu ben de farkettim 2 hafta da fark ediyormuş demekki..

bugün ve yarın plates yok zumba yapacağım, belki de ebru şallının domatessuyu sitesindeki platesine de devam ederim

sizlerinin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum

sevgi_kelebegi tebrık edıyorum ......pılatesı kac dk yapıyosun bendebu hafta ful spor yapacam ins sabah pılates aksam zumba 15 tatıle kadar 64 kılo olmak ıstıyorum memlekete yenı bırı olarak gıtmek ıstıyorum....

teşekkürler canım.kilo verilip alınıyor spor olmayınc.., spor olunca gözle görülür incelme oluyor.bu kararı vermene çok sevindim. 1,5 ay var hedefine bu da haftada 1 kilo demek.yaparsın canım eminim.. yeter ki sporu sakın bırakma hem öyle daha az yiyorsun. kilo vermesen bile bayağı ince sıkı görünüyorsun selülitler şimdiden gitti etim sallanmıyor şimdiden .. plates 40 dk civarı oluyo bizim hoca 50 dk yaptırıyor.. zumbayı da 30 dk yapmaya çalışıyorum , olmadı 20 dk .. haftada 1 kilo vermek nasıl bir şey ya ben bu duyguyu hiç tatmadım..

evet ozellıkle basenlerım ıcın ıstıyorum sıkılasmak ıcın bu hafta kızım sayesınde verdım 1 kıloyu rahatsızdı 2 3gundur onun nesesı olmayınca bende yemedım kacamak hıc yok uykuda az olunca gıttı1 kılo bugun artık cok ıyı sukur nesesı yerınde bebegımın

Arkadaşlar sabah misfirim vardı,şimdide misafirim gelecek :) kilo bildirimi yazıp çıkacağım 57,8 bu sabah hafta içi 57,5 di dünkü abartılı yemekten sonra +300 olmuş:) işte kilom 57.8 gece açıp hepinizin kilosuna bakıcam :)

bozma morelini regl olduğun içindir, wc ye gitmemiş olabilirisin,vucudun su tutmuş olabilir, bu hafta boyunca yediklerini kaçırmadıysan sorun yok

evet wc sorunu vardi ama 600gr yinede çok off in$allah düzelir

yava$ yava$ veriyorsun ama inanki hepsi yagdir :) tebrikler

bende bugun 68 geldım yanı 1 kılo gıttı
1 hafta 70
2 hafta 69
3 hafta 69
4hafta 68

tebrik ederim!!! 1 kilo süper!

yinede iyi bence, o fazladan olan 300gr çabucak geri gider :)

kizlar bugün çok saçma beslendim ama zaten bugün nutella yedigim tek gün bayagi yedim

sabah : ye$il çay bir ka$ik tahil

ögle : 1 yemek ka$igi nutella
3 kk peynir
1 zeytin
1 lokma ekmek

ara : bir lokma çikolata

ak$am : bir köfte büyüklügünde ha$lanmi$ tavuk
1 avuç kuru meyve

toplam 1000 kaloriden biraz az

sevgi kelebeği ve atalayyus sizleri tebrik ederim,leyya sende üzülme canım geçen hafta bende artıdaydım ama bu hafta toparladım sende bence bu hafta toparlayacaksın...Şu hafta sonları çok fena oluyor gezmeler oturmalar yine abarttım bende regl öncesiyim canım çok tatlı istiyor bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorumki çıkamadımda dün profitrol yedim ya hemde gece tüm gün yediğim pasta böreklerde cabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…