- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
canım demek ki senin çok yüksek değil.benim diabetle berabaer insülin direncim var.ilaç kullanıyorum ama kilo veremedim henüz.çok az verdim yani.bakalım ne olacak
leyya88
canım bozma moralını Genelde kadınlar regl günlerinde vücut su toplar.adetten sonra normala donersınız
kizlar ya morelim çok bozuk adet dönemindeyim diyemi bilmiyoruma ama tam 600 gram almi$im!! neden anlamadim ama bir hafta veriyorum bir hafta aliyorum bir$ey anlamadim!
ba$langiç 69
1. hafta 68.2
2. hafta 68.4
3. hafta 67.7
4. hafta 68.3
bende bugun 68 geldım yanı 1 kılo gıttı
1 hafta 70
2 hafta 69
3 hafta 69
4hafta 68
sevgi_kelebegi tebrık edıyorum ......pılatesı kac dk yapıyosun bendebu hafta ful spor yapacam ins sabah pılates aksam zumba 15 tatıle kadar 64 kılo olmak ıstıyorum memlekete yenı bırı olarak gıtmek ıstıyorum....
bozma morelini regl olduğun içindir, wc ye gitmemiş olabilirisin,vucudun su tutmuş olabilir, bu hafta boyunca yediklerini kaçırmadıysan sorun yok
58.2 den 57.9 a düştüm 57 li rakam görmek bile beni çok mutlu etti. pazartesi , salı gibi daha az görmüştüm tartıda hep cumartesi daha fazla çıkıyo nedense..az verdim ama spor beni baya sıkılaştırdı. ve çok sevdim , yaza kadar platese gitmeye devam edeceğim.eşim belimin inceldiğini göbeğimin azaldığını söyledi, bunu ben de farkettim 2 hafta da fark ediyormuş demekki..
bugün ve yarın plates yok zumba yapacağım, belki de ebru şallının domatessuyu sitesindeki platesine de devam ederim
sizlerinin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
bende bugun 68 geldım yanı 1 kılo gıttı
1 hafta 70
2 hafta 69
3 hafta 69
4hafta 68
Arkadaşlar sabah misfirim vardı,şimdide misafirim gelecek :) kilo bildirimi yazıp çıkacağım 57,8 bu sabah hafta içi 57,5 di dünkü abartılı yemekten sonra +300 olmuş:) işte kilom 57.8 gece açıp hepinizin kilosuna bakıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?