- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
allah onlara sağlık versin ama vallaha bu çocuklar anatomimizi bozuyolar.hamilelikten bel kayması olmuş bende.benim oğlumda çook huysuz bı çocuktu 3 4 saat ayaklarımda sallardım en sonunda topuklarım kanardı.şimdi 6 yaşında ama hem bel hem boyun fıtıgım var boyunkemiğimde düzleşme olmuş daha bu yaşta hareket edemiyorum tabi yine sen daha iyisini bilirsin ama bence hiiiç alıştırma bu konuda çok çektiğim için sadece söylemek istedim yanlış anlama sakın:26:
sen kendine pek bakmıyorsun, plates sezeryan doğum için riskli olabilir.. zaten çocukla yeteri kadar spor yapıyorsun ve kilon fazla değil, sabah öğle akşam ve araları yapsan tüm besin gruplarından azar azar alsan çok iyi olur.
Çok gözüm korktu şimdi benim ya,ben 29 yaşındayım henüz bebeğim yok evleneli 1,5 yıl felan oldu bu yaz nasipse bebek istiyorum zaten çocukları çok seviyorum :)Ama bir türlü hazır hissetmiyodum kendimi artık yaza doğru inşallah kilolarımdan da kurtulursam düşünüyorum...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
merhaba kızlar :)) ee niye bu kadar sessizizçok heveslendim gidecek bu kilolar birbirimizi motive edelim ama değil mi
ben güne güzel başladım umarım böyle devam eder..menümü de paylaşayım hemen sizle...
sabah: 1 dilim denge ekmek
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça light beyaz peynir
1 yeşil biber
3 zeytin
ara: 1 fincan 2 si 1 arada nescafe
öğle : 4 kaşık etli kuru fasulye yemeği (yağsız)
1 bardak ayran
1 dilim light ekmek
öğle yemeğimi şimdi yiyorum.
saat 16.30 gibi bir tane kivi yerim arada.
akşam :4 yk yulaf ezmesi
yarım su bardağı light süt
son ara : 1 portakal yemeyi düşünüyorum.
spora da gidebilirsem yazarım yinemenümü önceden belirlersem uymaya çalışıyorum ondan önceden yazayım buraya dedim :))
selam kizlar, bugün her pazartesi oldugu gibi kötü geçti...
sabah : 1 avuç kelogs, bir kaç yudum sütlü kahve (geç kaldim diye), 1 yogurt
ögle : yarim makarna menüsü okuldaydim, az tereyagliydi ve üzerine bir ka$ik kadar peynir vardi, yarisini yedim
ara : 1 dl kek
ak$am : bir kase yagsiz çorba, 2 köfte büyüklügünde yagsiz tavuk gögüsü (erken yedim)
ara : aciktim ve yarim bardak sütle kahve yaptim ve 2 avuç kelogs yedim
1300 kalori
bugün menün farklı olmuş. diyet menüsü gibi değil. kellogsu sütsüz mü yiyorsun..ben hiç menü yazmıyorum benim çook kötü, hala çikolatalar yiyorum platese gittim ama günüm vardı akşam yarım pohaça bir tadım tatlı yedim..kalori miktarın güzel... spor da yap canım ben fazla kilo vermedim ama baya inceldim.
kızlar nolur bi yardım edin yaaa çoook moralim bozuk ıkı ayda dıyetısyenle hergun ıkı saat koşuyla 68 e zor dusmustum bugun bı tartıldım 71 olmuşum 15 gundur yatıyorum sadece fızıge gıdecegım zaman yataktan cıkabılıyorum tabı tuvalet duzenım alt ust oldu tuvalete cıkamıyorum butun kılolar gerı geldı napcam ben boyle
kızlar nolur bi yardım edin yaaa çoook moralim bozuk ıkı ayda dıyetısyenle hergun ıkı saat koşuyla 68 e zor dusmustum bugun bı tartıldım 71 olmuşum 15 gundur yatıyorum sadece fızıge gıdecegım zaman yataktan cıkabılıyorum tabı tuvalet duzenım alt ust oldu tuvalete cıkamıyorum butun kılolar gerı geldı napcam ben boyle
kızlar sabah doktora gittim,evdeki tartımdan 1 kg fazla geldim,aç gittim,neyse meto hızım 1400 çıktı facia,sebebi çok az yediğim için metobolizma hızım düşmüş,vee daha kötüsü 1800 klori verdi,ve 2,5 ayda 10 kg zayıflıcaksın,güven bana dedi,listeyi görsenız yok yok,güven bana,kara kara düşünüyorum,ya kılo alırsam,off kızlar ne yapacağım
kızlar sabah doktora gittim,evdeki tartımdan 1 kg fazla geldim,aç gittim,neyse meto hızım 1400 çıktı facia,sebebi çok az yediğim için metobolizma hızım düşmüş,vee daha kötüsü 1800 klori verdi,ve 2,5 ayda 10 kg zayıflıcaksın,güven bana dedi,listeyi görsenız yok yok,güven bana,kara kara düşünüyorum,ya kılo alırsam,off kızlar ne yapacağım
selam kızlar sonunda regl oldumama tatlı krizlerini atlatmam gerek beni zor bi 4 gün beklyo...bugunun için kabuklu tarcın katarak içiyorum yeşil çaylarımı biraz olsun tatlı istegim gidiyor:26:
selam kızlar sonunda regl oldumama tatlı krizlerini atlatmam gerek beni zor bi 4 gün beklyo...bugunun için kabuklu tarcın katarak içiyorum yeşil çaylarımı biraz olsun tatlı istegim gidiyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?