Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

günaydın kızlar ne kadar güzel bir gün değil mi :))))

güzel gidiyoruz güzel.. bildirim yapan az olsa da .. güzel..

atalayyus tşk ederim siz kilo verdikçe ben çook mutlu oluyorum kendim vermiş gibi, umarım bebeğin tamamen iyileşmiştir

randomlife özelden 2 kg verdiğini yazmış tebrikler, süper ya toplamda 12 kilo oldu 89 dan 77 ye düştü..

mariencim hafta sonları malesef öyle ama süper gitmiş senden de,en azından suçluluk duyuyoruz, eskisi gibi büyük büyük götürmüyoruz.farkında mısınız tam 1 aydır yapıyoruz:))) yaza kadar neler olur neler ............ küçük bir yerdesin ama gelen giden eksik değil ne güzel..

leyyacım yeni döneme bomba gibi gireceksin eminim, ama biraz az mı yiyorsun ne ?

kizlar hakli çiktiniz bugün adetimin son günü ve sabah tartildimmmmmmmmmm veeee 67.6 kilo çiktim demekki vücudum su toplami$ yoksa bir günde 700 gram vermek imkansiz

ya dün çali$tim ve çok m¨$teri oldugundan hiç mola vermeden 13.30 dan 21.00 e kadar çali$tim eve geldigimde 21.30 olmu$tu o saatte bi$ey ymek istemedim

evet kizlarin hepsi süper gidiyor

kizlar hakli çiktiniz bugün adetimin son günü ve sabah tartildimmmmmmmmmm veeee 67.6 kilo çiktim demekki vücudum su toplami$ yoksa bir günde 700 gram vermek imkansiz

evet 100 gr verdin , listeyi akşam yapacağım, hergün farklı çıkıyo canım ya.. sık tartılmak o yüzden sinir bozucu.. ben çook abarttım 2 tane dijital tartım var, günde 5 kere filan ikisine birden çıkıyorum. 1.si farkılı gösteriyo diye sinir olup 2. yi iyisinden bir tartı almıştım o da öyle çıktı. haftada bir tartılsam ne güzel olur.. neyse tebrikler canım

ben tartimi yerinden kirma$tirmiyorum, çünkü odamin ba$ka bir yerinde tartilinca farkli çikiyor, çok kötü ya bu dijitaller

selam kızlar
4 gündür yoktum şehir dışındaydım ama ben de topiğinizi takip etmeye çalışıyorum belki öğreneceğim şeyler olabilir, ya belki sorulanlara yardımcı olabilirim düşüncesiyle...
sevgi kelebeği, zumba için video bakmıştım fakat cok hızlı gittiğinde ayak uyduramamıştım bu videoyu beğendim
biraz ispanyolcam da oldugundan (çok az ama yani soylenenleri anlamıyorum ama belki zamanla kelime haznem gelişir az da olsa)
kendime yakın buldum bu videoyu:))) inşallah yapayım bi de leslieye benziyor başı:)

yeni gelen bebişli arkadaşa da hoşgeldin diyorum hoşgelmişsin Yasemin
buradki arkadaslar gerçekten süper bir uyum içindeler ve hep beraber zayıflıyorlar her günlük sahibinin hedefi gibi az olsun kalıcı olsun düşüncesiyle ama burası gerçekten güzel bir ortam ve katıldıgına cok sevineceksin inan bana...
Yasemincim pilatesle ilgili link vereyim belki başlamak isteyenlere yardımcı olur - ebru şallının resmi internet sitesinden pilatese tıklayıp en sondaki videodan başlayabilirsiniz ki en alt seviyeden pilatesi tanıtıyor ama sana tavsiye etmem, ben de 12 yıl once karnımdan ameliyat geçirdim ki uzun bir dikiş izim var ve dr.lar mekiği yasakladılar bana
ama ben ve topikteki bnm sık görüştüğüm arkadaşlar, biz leslie takılıyoruz leslie sansone diye gir internetten karşına çıkacak ama tempoyu cok arttırma çünkü daha cok yeni ameliyatlısın hafife yap ben kendimi kötü hissettiğimde ya da yorgun oldugumda videodaki kadar hızlı yapmıyorum yormadan düşük tempoda da olsa faydasını görürsün

insülin direnciyle ilgili de bişeyler yazılmış
bana da dr ilaç vermişti ama ben kullanamadım kestim düzene oturtamadım dr.a söyledim tmm dedi
ama açlık şekerim 100 cıktı normalde 80-90 arasıydı bi dahakine gizli şekere bakılacak işte HbA1c'ye...
ben bi ara montignac diyeti yapmıştım düşük glisemik indekse dayalı bir diyet şekli ama ayak uyduramadım
tavsiyem beyaz un, şeker, tuzu kesmeniz mümkünse ekmeğin tam bugday, çavdar veya kepekli olanlarını tercih etmelisiniz
patates, makarna, pilav gibi yuksek nişasta içerikli gıdaları azaltmanız
dr ilaç vermediyse vardır bi bildiği çok da istemeyin ilaç kullanmayı sonucta dogal yoldan bu zorlugu yenmek varken ne gerek var değil mi ilaca??? hele ki dr. da uygun görmemişse...

kızlar aklımda kalanlar konusundaki yorumlarım bu inşallah azıcık olsun katkı sağlayabilmişimdir...
hepinize sevgiler...

canım hoşgeldin ben de seni merak ediyordum, yokluğunu hissettik.teşekkürler verdiğin bilgiler ve güzel düşüncelerin için.leslie sansone ile bilgim yok ben de araştırayım belki ben de yaparım. hoşçakal canım

Arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım.85.3 bu hafta çok da dikkat ettim ama kilo kaybı çok az oldu.ben de yediklerime düşük glisemik endekse dayalı yapıyorum ama zor olmuyor değil...yine de birbirimize destek olarak ilerlememiz gerçekten hepimize kazanç sağlıyor.umarım hepimiz istediğimiz sağlığa kavuşuruz(kilo demiyorum çünkü önemli olan sağlık) bu sefer çok niyetliyim bu kilolardan kurtulmaya.

ay cnm bnm teşekkür ederim, özlenmek güzelmiş
inşallah birbirimizin desteği ile zayıflayacagız hep beraber...
ben de sayende zumba yapabileceğim, cok teşekkürler
sevgiler...

herkese merhaba ben de bildirimimi yapayım 78.6 kilo ölçüldüm bugün. bu hafta çok dikkat edemedim fakat ona rağmen 800 gr iyi sanırım. herkese kolay gelsin :)

merhaba kızlar;
ben de aranıza katılabilir miyim?? vermem gereken 5 kilo var da..ondan daha da önemlisi benim incelmem lazım...bütün kiloyu üst bölgeden alıyorum hemen göbeğim çıkıveriyor, yüzüm şişiyor..bacaklarım ince kalıyor...çok orantısızım yanii ( spor yapmaya çalışıyorum ama yürüyüş falan bacakları inceltiyor üst kısım yine aynı ( ne yapmalıyım bana bir akıl verin kızlar yaaa..yazınki halime dönmek istiyorum artık yazın sürekli yüzdüğüm için inceciktim ama şu an o halimden eser yok (

tabi ki .hoşgeldiniz. aynen ben de üstümden alıyorum göbek, yüz, kollar da var. bacaklar ince...ben 2 haftadır plates yapıyorum , yüzümde değişiklik yok ama göbeğim azaldı belim inceldi.yüz iiçin egzersizler araştırıyorum ben de.listeye sizi de ekleyeyim tam kilo, boyunuzu yazarsanız sevinirim.sanırım bize göre baya bi zayıfsınız.

boyum 1,69 kilomda 55,5 bu sabah tartıldım uyanınca aç karınla :)) pilatesi evde mi yapıyosunuz önerebileceğiniz video var mı??

randomlife, tebrikler muhte$emsin!! bize püf noktasini versene, nasil verdin iki kiloyu?

sevgi kelebegi ellerine saglik çok güzel olmu$ tablo

çok yava$ veriyoruz ya bence, hele ben oysa fazla kilom çok yinede bir ayda 1.400 kilo verdim, aslinda çok mutluyum! çünkü ben belki sizlere edim bu kadar kiloyu 9 ayda aldim yani tam 13kg! ve hepsinide adet dönemlerinde aldim bazi aylar 1 bazi aylar ise 2 kilo aldim hep ve bu hale geldim...

aralik 2010 : 56kg
aralik 2011 : 68 kg

kabus gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…