Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

geçmiş olsun canım,sağlık nedenlerinden ötürü almışsın üzülme lütfen...umarım en kısa zamanda iyileşip aldığın kiloyu hemen verirsin...

Hoş geldin canım,sen benim tam tersimsin,benimde üst bedenim ince alt bölgem kalın..şöyle diyeyim üstüme xsmall bile giyebilirim çoğu kez olur fakat alt bedenim 38-40 bende spor yapınca üstüm iyice inceliyor alt kısım eh işte..umarım istediğin ölçülere kavuşursun..

çok teşekkür ederim valla burda sıze dert yanmak rahatlatıyo benı kımse anlamıyo herkes hemen bı 10 kılo vermen lazım vucudun agır yoksa belın duzelmez dıyo daaa kımseye veremıyorum dıye anlatamıyorum .dıyetısyenıme her hafta gıdıyorum zaten ama onada artık ınancım kalmadı kadın her hafta parasını alıp gonderıyo dedım ıkı aydır aynı lısteyı verıyosunuz belkı degısıklık yapsak lıstede fark eder ama kabul etmedı.ınsulın dırencı ıcın dahılıyecıye gıtme dıyıp duruyo ama onu dınlemıycem yarın bı dahılıye uzmanına gostercem tahlıl sonuclarımı bakalım o ne dıycek bugun butun gun agladım valla eczacımız gordu bugun benı hasta adam sen daha en fazla 35 ındesın bu yasta ne bu hastalık dedı ben 26 yasındayım dıyınce aaaaa gercektenmı dıye bı çığlık attı anlayacagın bugun bende moral falan kalmadııı.....

evet hayatım belımde ve boynumda fıtık varmış saat 3 4 arası fızıge gıdıyorum gelınce agrılarım cok oluyo hemen yatıyorum tabı aksam uyanınca gece nobet tutuyorum bazende agrıdan gece uyanıyorum bı on gun boyle devam edecekmış o yuzden uyku duzenım bozuldu inşallah duzelır sızınle paylaşmak ıyı gelıyor tekrar tesekkur ederım ıyı dıleklerın için

arkadaşlar boyum 60 kılo 68
58 yada en fazla 56 ol dedi,listeın hiçbir sakıncası yok,kızlar ama daha önce iki ünlü doktorda böle çok yıyerek zayıflay-tmaya kalktı,ama sonuç sıfır,off of haklılar bılıyorum ama neyse listemı yazayım kızlar

sabah:2 bardak su-2 adet kuru kayısı
bir yumurta+bpr dılım peynır+fındık+2 dilim ekmek+domates+salatalık(yağ tuz yok)
ara:meyve(elma olsun dedi)+yeşil çay
öğlen:susuz sebze yemeği+birdilim ekmek+yoğurt+salata
ikindi:bir dilim ekmek+bir dilim peynır+yeşil çay+domates+salatalık
akşam:bir kase çorba+susuz sebze+5 porsiyon tavuk balık et+salata+1 dilim ekmek
akşam:kefir+meyve

2 litre su

sabah yaptım kızlar ama bir dilim yedim,ikinciyi yıyemedım gerçekten

haftaya cumartesi gidicem,kesın haftada 1 kılo vercen ınan bana dedi,

canım ben de aynı durumdayım biliyorsun bende de insülin direnci var ben 31 yaşındayım ama gören arkadaşlarım yaşıma aynen senin gibi şaşırıyor çok çok üzülüyorum. bak üzüntü ve insülin direnci çok çok alakalı.lütfen moralini bozma ve dahiliyeci yerine endokrinolojiye git yani metabolizma uzmanına git.dahiliyeciyle çok farkediyor.ben açlık kan şekeri 300 ile hastaneye gittim ve dahiliyeci diyabet ilacı verdi 1 yıl kullandım ama kendimi hiç iyi hissetmiyor ve ani kan şekeri düşüşleri yaşıyordum.daha sonra endokrin uzmanına gittim kullandığım ilaçları bıraktırıp test yaptı ben de insülin direnci olduğunu ve kullandığım ilaçların yaradan çok bana zarar verdiğini söyledi.şimdiki ilaçlarımdan çok memnunum. kendimize yeterince dikkat etmiyoruz çocuk ev aile iş derken yıprattık kendimizi.bel ağrıları bende var hele geceleri sağdan sola dönemiyorum ama hiç bakılmadım.kilodandır diyorum ama çünkü benim kilolarım göbek bölgesinde yani sağlık açısından en tehlikeli yerde.

merhabalar kızlar :))

2 hafta kilo veremedikten sonra 2 kilo gitmiş, şimdi 77yim. tebrik edenlere çok teşekkürler. hedefime 22 kilo kaldı.

dün tvde seyrettim. bugün ne giysem programına bi yarışmacı katılmıştı. kız tam 60 kilo vermiş ya kız o kadar güzelleşmiş ki... yüzü de hiç çökmemiş, maşallah

onu gördükten sonra iyice gaza geldim. insanlar 40-50 hatta 60 kilo verebiliyorsa ben neden yapamayayım?

bu hepimiz için geçerli. bu topikte öyle çok çok kilolu kimse yok. hepimiz yapabiliriz.

selam kızlar bıcır bıcır konuşmuşsunuz, ben baya girememişim.hepsini okudum.. herkese selamlar...

ben regl oldum ve çok şaşırdım çünkü canım hiç bir şey yemek istemiyor. ben mormalde abur cubura dayanamam hatta regl iken abartırım herkes az ye çikolatyı tatlıyı yeter der. ama şimdi canım çikolata bile istemiyor ve yemeliyim diye zorla yedim.. yuppi umarım böyle devam eder..

tam dert yanmaya girmiştim senin yazını okuyunca daha fena oldum:)bu gün öyle abarttımki korkarım sadece bugün 2 kilo almış olmalıyım..ne yaptım böyle regli olucam eli kulağında fena tatlı yiyorum ben ya dur bir yazayım bakın;
sabah:mayalı poaça,meyve suyu 2 su bardağı
öğle:mayalı poaça,2 bardak meyve suyu,2 dilim ekmek,1 tabak pilavlı kuru fasülye
ikindi 1 tas aşure,1 tane gofret
eee şimdilik bu ama yazarken midem bulandı resmen zaten 3 gündür abartmıştım ben ne yapıcam ya moralim çok bozukişte 3-4 sattirde uyuyorum şimdi kalktım ne regliymiş alt üst oldum gelmeden off...

çok güldüm ya mariencim anlatımın çok hoş ..hakikaten baya kalorili şeyler yemişsin .. afiyet olsun...benim şu bir kaç gün hariç her gün ki halim.senin bir an önce spora başlaman lazım.. ben bu platese gitmeseydim öyle yemeye devam edecektim,spora gelenler de benden zayıf , hiç bir şey yemiyorlar. hem o kadar yorulup hem onları görünce tamamen iştahım kapandı.. yani insan yememeye alışıyor.bir süre sonra canı istemiyor.hatta günlerim vardı oradaki pasta ve börekleri bile canım istemedi.. sen spora gitme ama evde yapmanın çaresini bul...gelen giden eksik olmuyo sana da , benim de gelesim geldi.

iyi akşamlar kızlar :)) ben de yazayım bugünkü menümü...
sabah : 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım domates
3 yeşil zeytin
1 kk light beyaz peynir

ara : 11 tane fındık
1 mandalina

öğle :ton balıklı sandviç yaptım evde kendim (1 dilim ekmek kullandım, 80 gr light ton balığı, 2 küçük kornişon turşu, 2 zeytin koydum içinede öyle...)

ara : 1 elma
6 tane çikolatalı pötibör bisküvi ((işte bu kötü oldu )

akşam: 1 kase dolusu tarhana çorbası
4-5 yk etli taze fasulye
5 yk etli pirinç pilavı ( bu daha da kötü oldu tabii ama ben 1,5 aydır ilk defa pirinç pilavı yiyorum olsun o kadar :))

2,5 lt su içtim en az..spor olarak da birazdan çıkıp 1 saat tempolu yürüycem..akşam yatmadan önce de mekik çekicem :))

öğlen sandviçin yanına 1 avuç da beyaz leblebi yemiştim..söylemeyi unutmuşum ( çok yemişim yaa yazınca daha iyi farkettim ama ilk günlerim bunlar gittikçe düzenlenir diye düşünüyorum..

pilav yedim diye vicdan yapma boşuna canım :) eğer ekmek yemiyosan o öğünde pilav ya da makarna yiyebilirsin. vücudun her şeye olduğu gibi karbonhidrata da ihtiyacı var çünkü. bu ihtiyacı tatlılar yerine ekmek, pilav ve makarnadan karşılamak daha mantıklı.

sen zaten akşam öğününde ekmek yememişsin. problem yok o yüzden.

anladığım kadarıyla yeni başlamışsın diyete. ilk zamanlar vücudu alıştırmak adına sıkı bi programa girmemek en iyisi bence. doğru yoldasın

Son düzenleme:

Ah canım saol cvp yazdığın için,gel buyur valla sana kalorisiz şeyler yaparım söz :)Burada diyette arkadaşlar var onlar gelince baya salata tarzı yapıyorum hep bide yeşil çay süper ..ama hep öyle olmuyo işte :)Ya aslında yürüyüş bandım var o memlekette kaldı onu bi getirtebilsem,kaloriferin yanına kurup ter atacam ama bitürlü getirtemedim sen çok güzel yapıosun maşallah umarım bende sana katılırım :)Eskiden bende giderdim spora ahh ahh,eşim uğruna çıktım dağ başlarına valla ne spor salonu var ne bişey,aşk nelere kadir yaa:)

içim rahatladı gerçekten yaa...ama yine de bu kadar fazla yemeseydim daha iyi olurdu :)) 6 da yemiştim akşam yemeğini o saatten sonra da hiç birşey yemedim sadece ıhlamur içtim ve yürüyüşümü de yaptım :))

içini rahatlatmak için söylemedim tatlım, doktorların da söylediği bu :)) ayrıca 6dan sonra bir şey yemediysen süpersin valla. benim az önce çok fena midem kazındı. bi bardak ayran içtim.

içini rahatlatmak için söylemedim tatlım, doktorların da söylediği bu :)) ayrıca 6dan sonra bir şey yemediysen süpersin valla. benim az önce çok fena midem kazındı. bi bardak ayran içtim.

6 dan sonra birsey yememeye çalışıyorum ama bu saate kadar ayaktayım gelde acıkma resmen karnım zil çalıyorrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…