- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
selam kizlar, nasil geçti hafta sonunuz? benimki cumartesi kötüydü ama pazar günü tam az yedim derken misafir geldi ve ben çekirdek çikolata falan yedim
kullandigim guarana hapi ve çayinin etkisi geçti, yani eskisi gibi kabizliga geri döndüm, bu arada maydanoz aldim sevgi kelebegi senin dedigin tarifi yapacigim tabi eger $imdi aradigimda bulursam
merhaba :))
2 gündür menümü yazamıyorum sınavlara fln çalışmaktan gerçi çok da düzgün olmadı menülerim regl dolayısıyla tatlı krizlerim tuttu yineama sadece 2 gün abarttım :)) neyse bugünkü menümü yazayım
sabah : 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 bardak yeşilçay
ara : 1 elma
öğle : 1 dilim etimek
2 yk pırasa yemeği
2 yk light yoğurt
ara: 1 küçük kutu meyveli yoğurt
akşam : 2 kase mantar çorbası
1 dilim etimek
3 yk light yoğurt
ara: 1 sade türk kahvesi
1 portakal
arkadaşlar melisra nerelerde doktora gidicem dedi bir daha yok.umarım iyidir merak ettim doğrusu. hem bu aralar tenha topiğimiz galiba,kimsecikler yok.
burdayım hayatım ilgin için çok teşekkür ederim.her gün takip ediyorum sizide kendı kılom sabıtlenmeden bildirmek istemedim bu ara durmadan tartıda farklı çıkıyorumda.dr gittim canım ıkı ay oncekı tahlıllerımle gıttım kabul etmedı yenı tahlıl ıstedı bende sınır oldum yaptırmadım yenı tahlıl şimdilik fiziğe gidip geliyorum o bıttıkten sonra bakcam artık dıyetısyenıde bıraktım bakalım nasıl gıdıcek bu kılolar..sen nasılsın nasıl gıdıyo dıyet...
selam kizlar, ya hiç zamanim yok okul bitti i$ ba$ladi...
sabah (11.30 da) : 2.5 kk ka$ar peyniri
2 tatli ka$igi reçel
1 tatli ka$igi krem peynir
yarim tavuk budu (ha$lanmi$)
ara : $ekersiz expresso
ak$am : 2 avuç müsli
1 yemek ka$igi kari$ik kuru meyve
yarim tavuk budunun yarisi
10 tane kadar badem
toplam 1000/1100 kalori ( arada bir$ey yemeye zamanim olmadi, yoksa çok acikmi$tim)
bugünkü menüm ;
sabah : 2 dilim etimek
1 kk lor peyniri
yarım domates
3 zeytin
1 bardak yeşilçay
ara : 1 küçük kutu meyveli yoğurt
öğle: küçük ton balıklı sandviç
ara : form çikolatalı bisküvi ( 4 adet)
akşam : 6 adet küçük piliç köfte
yarım domates
yarım salatalık
2 yk makarna
1 adet etimek
1 bardak ayran
ara : 1 bardak 2 si 1 arada nescafe
1 portakal
canim menün güzel tabi eger öglen yedigin sandeviç çok büyük degilse
sevgi kelebeği nerelerdesin böyle,bugün sana msj yazdım ama msj sayım yine yetmedi :)az kaldı ama 10 tane daha yazayım yetecek ...hafta sonu rahatsızdım giremedim (geçmiş olsun bana:)diyete gelince bir gün iyi bir gün kötü,aslında 2-3 gün iyi gitse kilo vericemde yine şu gezme olayları bitiriyor,yemiyorum da diyemezsin zaten kimse bilmesin istiyorum diyet yapmaya çalıştığımı ...bugün nete bakarak plates yapmaya çalıştım ama beceremedim galiba boynumu acıttım bakıp yapıcam diyezaten yaparkende eşime yakalandım ya o kötü oldu güldü baya baktı ben debeleniyorum :)ip atlamakda iyiymiş arada 3-5 atlıyorum bakalım ne olacak????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?