Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

melisracım sonuçlarından haberdar et beni de umarım senin için iyi olur.ben de kilo vermem durdu diye çok sıkılıyorum.veremiyorum işte yaaaa çok moralim bozuluyor yaa

canım memün çok güzel ama sabaha daha çok vakit ayır bence metabolizma hızını da düşürmemelisin

selam kizlar ya dün berbatti ya gece saat 3 te yattim sinavlarim için çali$tigim diye, ve yemegi 6.30 da yedigim için çok aciktim ve salak gibi yarim paket bisküvi, kelogs, kahve, ye$il çay, ve peynir yedim yani toplam 1800 kalori oldu dün off, bugün iyidim Allah'a $ükür

sabah : 1 ka$ik kelogs, biraz diyet ka$ar peynir

ögle : yarim dilim çavdar ekmegi
2 dilim pastirma
1 kk light krem peynir
1 avuçtan az kuru meyve

ara : 1 cola zero ve bir rondo

ak$am : 1 avuç kuru meyve + 1 yemek ka$igi ispanak
2 dilim patates + 2 köfte (yemegin içindeydi yani kizarmami$)
1 köfte kadar tavuk (ha$lanmi$)
1 ka$ik yogurt ve bir kase diyet çorba

ara : çok az çikolata ve $ekersiz çay

900-950 kalori almi$im ama tokum

kizlar kabizlik için guarana çayi veya kapsülünü tavsiye ederim, ben iki gündür kapsül kullaniyorum vee her yemek yedigimde tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum

bugünkü menün gerçekten güzel olmuş cnm :)) iyi atlatmışsın

kızlarrr bugünkü menümü yazmaya utanıyorum yanii ( ama napayım annem evden koli yollamış bana içinde yok yok ev hasreti çekince evden gelenlere yumuldum doğal olarak (

sabah : 4 yk yulaf ezmesi
1 çay bardağı light süt

ara : yarım elma
5 tane diyet kraker ( 30 kalori toplam)

öğle: 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara : 1 bardak karamelli kremalı kahve (

akşam : yarım kaşarlı tost (kare ekmeklerin yarısı)
1 bardak ayran
2 çatal pırasa yemeği
4 küçük kurabiye ( kepekli undan yapılmış ve şekersizdi küçüktü ayrıca :)) bu biraz olsun hafifletiyor :S
3 yk höşmerim tatlısı
1 bardak çay

işte böyle bugünkü menüm( evden gelenler olmasaydı çok güzel bir gün geçirebilirdim ama dayanamadım (

süppeerrr.. kabızlık için kullandığın kapsül olunca doğal mıdır diye düşündürüyo beni, ben maydanoza devam

kurabiye kepekli ve şekersizmiş, höşmerim de olsun canım ya . aanneden gelen bu lezzetleri bir daha bulamazsın.afiyet olsun bence geneli güzel

kızlar yarın aç karnına tartılmayı unutmayın, ben bir kaç gün iştahsızdım 2 gündür iştahım açıldı ben menü filan yazmıyorum berbat , hep gözüm yiyeklerde 1 lokma ondan bir lokma ondan, bi de ondan... öyle devam ediyor.. bakalım kaç çıkacağız.benim 2 tartım var 1. beko sürekli farklı gösteriyo diye tefal aldım, tefal 1,5 kg zayıf gösteriyo ben bekoyu dikkate alıyorum. sürekli ikisine de çıkıyorum ( sanırım bu bir hastalık) tefal 54 lerde gösteriyo beni sevinip duruyodum meğer aradaki fark 3 kg ye çıkmış.. sinirden daha çok yedim ben de

ben hiç iyi değilim valla kilo vermek bi yana habire alıyorum neler oluyor yaaa böyle olunca moralim bozulup habire yiyorum sonra da nasıl olsa diyet bozuldu diyip yiyiyorum ne olacak böyleee büyük bedene devam heralde

Son düzenleme:
sevgi kelebeği ne olacak böyle bende tartıdan inemiyorum inmedikçede canım çok sıkılıyor yok sabah açken yok afedersin tuvaletten sonra.... ama sonuç hep hüsran.bir de bu aralar okulda habire arkadaşların yerli malları vardı yememeye zorladım kendimi ama yine ucundan azcık alıyorsun offff offff

ben hiç iyi değilim valla kilo vermek bi yana habire alıyorum neler oluyor yaaa böyle olunca moralim bozulup habşre yiyorum sonra da nasıl olsa diyet bozuldu diyip yiyiyorum ne olacak böyleee büyük bedene devam heralde

hayırr ümitsizliiğe kapılma , ya sen de menü yaz, yada mutlaka spor yap baya frenliyo. mesela günün belli saatleri spor saati olsun,

ben platesi yapıyorumda zumabayı bıraktım biraz. dün internetten twist aldım ( bir daire üstüne çıkıyorsun sağa sola dönüyorsun beli baya inceltiyormuş 15 tl ) memnun kalırsam tavsiye ederim size de.

ben de evde lessli yürüyüş yapıyorum ama bu aralar moral bozukluğundan bıraktım.sen bi dene bakalım umarım iyi sonuç alırsın.internete girmeye fırsat buldukça ben de yazıyım artık menülerimi umarım frenler canım yaaa

Ah tatlım kafana çok takmışsın bak nerdeyse 3 kg verdin bile zaten amacımız yavaş ama sağlıklı vermek. ben 300 gr veriyorum olsun yaza ççok var diye salıyorum kendimi..sen daha katı kurallar koy mesela,canın tatlı isteyince meyve ye,kahve iç.. hamur işini hayatından tamamen çıkar ya da bir ısırık ye. sürekli başarı öyküleri oku. 38 beden olduğun kendine güvenerek yürüdüğün günlerin hayalini kur.en önemlisi stres yapma.bu yaşlarda veremezsek, en güzel yıllarımız şişman geçer ne olursa olsun vermeliyiz.

haklısın canım yaaa yok bu sefer kararlıyım vericem gerçekten memülerimi yazınca göreceksiniz çokda yemiyorum aslında bu aralar kilo veremedim diye saldım sanırım

vaktin ve maddi durumun varsa spora yazıl çok güzel stres attırıyor, bide insan yemiyo o zaman..içindeki bütün sıkıntılar gidiyo.. ben okuldan gelince kolumu kaldıramıyodum, spora da nasıl yazıldım bilmem. ama inan artık koşa koşa gidiyorum öyle güzel bir şeymiş. benim ki aylık 60 tl.allahtan mani çıkmazsa yaza kadar devam

bir arkadaşım bayağı şişmandı tam 3 ayda 20 kg verdi dukan diyeti ile, protein ağırlıklı. onu oku istersen. ama ben bir şey anlamadım sağlıkı mı bilmiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…