- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
hayatım bu kadında çok tanınmış dıye ona gıdıyorum ne bılıym hergun tvlerde boy gosterıyo.endokrıne bugun randevu alamadım yarına verdı yarın gıtcem bakalım hayırlısı.hem malasef konu sağlık olunca bı sekılde baska seylerden kısıp verıyosun yanı durumumla alakası yokkı belım için acil zayıflamam lazım ama tabı artık drada guvenemıyorumkı
bugünkü menü :))
sabah : 10 fındık
ara: 1 elma
öğle: 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1,5 kk lor peyniri
3 zeytin
1 bardak nescafe
ara: 1 çokoprens bisküvi
akşam : yarım küçük kase domates çorbası
1 tavuk baget yanında 2 yk haşlanmış garnitür
2 yk yoğurt
1 küçük kase muhallebi ( çok az şekerliydi ve su-süt karıştırılıp da yapılmıştı hafifti yanii :))
bugünkü menün gerçekten güzel olmuş cnm :)) iyi atlatmışsınselam kizlar ya dün berbatti ya gece saat 3 te yattim sinavlarim için çali$tigim diye, ve yemegi 6.30 da yedigim için çok aciktim ve salak gibi yarim paket bisküvi, kelogs, kahve, ye$il çay, ve peynir yedim yani toplam 1800 kalori oldu dün off, bugün iyidim Allah'a $ükür
sabah : 1 ka$ik kelogs, biraz diyet ka$ar peynir
ögle : yarim dilim çavdar ekmegi
2 dilim pastirma
1 kk light krem peynir
1 avuçtan az kuru meyve
ara : 1 cola zero ve bir rondo
ak$am : 1 avuç kuru meyve + 1 yemek ka$igi ispanak
2 dilim patates + 2 köfte (yemegin içindeydi yani kizarmami$)
1 köfte kadar tavuk (ha$lanmi$)
1 ka$ik yogurt ve bir kase diyet çorba
ara : çok az çikolata ve $ekersiz çay
900-950 kalori almi$im ama tokum
selam kizlar ya dün berbatti ya gece saat 3 te yattim sinavlarim için çali$tigim diye, ve yemegi 6.30 da yedigim için çok aciktim ve salak gibi yarim paket bisküvi, kelogs, kahve, ye$il çay, ve peynir yedim yani toplam 1800 kalori oldu dün off, bugün iyidim Allah'a $ükür
sabah : 1 ka$ik kelogs, biraz diyet ka$ar peynir
ögle : yarim dilim çavdar ekmegi
2 dilim pastirma
1 kk light krem peynir
1 avuçtan az kuru meyve
ara : 1 cola zero ve bir rondo
ak$am : 1 avuç kuru meyve + 1 yemek ka$igi ispanak
2 dilim patates + 2 köfte (yemegin içindeydi yani kizarmami$)
1 köfte kadar tavuk (ha$lanmi$)
1 ka$ik yogurt ve bir kase diyet çorba
ara : çok az çikolata ve $ekersiz çay
900-950 kalori almi$im ama tokum
kızlarrr bugünkü menümü yazmaya utanıyorum yanii( ama napayım annem evden koli yollamış bana içinde yok yok ev hasreti çekince evden gelenlere yumuldum doğal olarak (
sabah : 4 yk yulaf ezmesi
1 çay bardağı light süt
ara : yarım elma
5 tane diyet kraker ( 30 kalori toplam)
öğle: 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara : 1 bardak karamelli kremalı kahve(
akşam : yarım kaşarlı tost (kare ekmeklerin yarısı)
1 bardak ayran
2 çatal pırasa yemeği
4 küçük kurabiye ( kepekli undan yapılmış ve şekersizdi küçüktü ayrıca :)) bu biraz olsun hafifletiyor :S
3 yk höşmerim tatlısı
1 bardak çay
işte böyle bugünkü menüm( evden gelenler olmasaydı çok güzel bir gün geçirebilirdim ama dayanamadım (
arkadaşlar nerelerdesiniz herkes umarım iyidir.
ben hiç iyi değilim valla kilo vermek bi yana habire alıyorum neler oluyor yaaa böyle olunca moralim bozulup habşre yiyorum sonra da nasıl olsa diyet bozuldu diyip yiyiyorum ne olacak böyleee büyük bedene devam heralde
Ah tatlım kafana çok takmışsın bak nerdeyse 3 kg verdin bile zaten amacımız yavaş ama sağlıklı vermek. ben 300 gr veriyorum olsun yaza ççok var diye salıyorum kendimi..sen daha katı kurallar koy mesela,canın tatlı isteyince meyve ye,kahve iç.. hamur işini hayatından tamamen çıkar ya da bir ısırık ye. sürekli başarı öyküleri oku. 38 beden olduğun kendine güvenerek yürüdüğün günlerin hayalini kur.en önemlisi stres yapma.bu yaşlarda veremezsek, en güzel yıllarımız şişman geçer ne olursa olsun vermeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?