- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
Arkadaşım ben de varım,1.61 boyum var kilomda 56.Ben de 50 olmak istiyorum..yaptığınız özel bir program var mı?
Arkadaşım ben de varım,1.61 boyum var kilomda 56.Ben de 50 olmak istiyorum..yaptığınız özel bir program var mı?
bugünkü menün gerçekten güzel olmuş cnm :)) iyi atlatmışsın
süppeerrr.. kabızlık için kullandığın kapsül olunca doğal mıdır diye düşündürüyo beni, ben maydanoza devam
cevabı vücut kimyasını bile değiştiren bir duygu ki adı AŞKmerhaba kızlar bugün bildirim günü ilk ben söylüyorum
regl olduğum için diye bir bahaneyle başlayarak sadece 200 gr verdiğimi söyleyeyim. :) 57.5 im .. yavaşım yavaş.. ama yok boğazıma dur demedikten sonra da bu böyle gider...5 yıl önce eşimle ilk tanıştığım günler 55 den 52 e iki haftada diyetsiz nasıl düştüğümü bilmiyorum, bilemiyorum.. ah ah öyle bir bahane lazım galiba.
merhaba kızlar bugün bildirim günü ilk ben söylüyorum
regl olduğum için diye bir bahaneyle başlayarak sadece 200 gr verdiğimi söyleyeyim. :) 57.5 im .. yavaşım yavaş.. ama yok boğazıma dur demedikten sonra da bu böyle gider...5 yıl önce eşimle ilk tanıştığım günler 55 den 52 e iki haftada diyetsiz nasıl düştüğümü bilmiyorum, bilemiyorum.. ah ah öyle bir bahane lazım galiba.
merhaba kızlar bugün bildirim günü ilk ben söylüyorum
cevabı vücut kimyasını bile değiştiren bir duygu ki adı AŞK
ayyy ne güzel bir bahane bu yaa... ben de istiyorum böyle bir bahane
Selam kizlar, birazcik vermi$im...;
ba$langiç 69
1. hafta 68.2
2. hafta 68.4
3. hafta 67.7
4. hafta 67.5
kizlar kilo veriyorum ama çok yava$ladi, bunada $ükür per$embe gece yediklerimle en az 1 kilo alirim demi$tim ama 200 gram vermi$im, mutluyummm
ben de bildirim yapayım 85.6 aldım yani ama çok şişkinlik var.reglim de yaklaşıyor sanırım ondan ellerim falan şiş baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?