Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

Arkadaşım ben de varım,1.61 boyum var kilomda 56.Ben de 50 olmak istiyorum..yaptığınız özel bir program var mı?

hoşgeldin. 1. sayfadaki kurallara uyuyoruz sadece az yemeye, spor yapmaya,6 öğün beslenmeye, bol su içmeye çalışıyoruz ..onun dışında burda sohbet ediyoruz...

yalnız mutlaka her cumartesi tartılıp bildirim yapıyoruz ben listeliyorum.listeye sizi de eklerim bu hafta sonu.

ben de karatay diyetinin kitabını aldım tam bana göre çünkü maksat insülin direncini kırmak ve ben de şeker olduğu için zaten karbonhidrat ve şeker tüketmemeliyim bakalım deniyicem.

canım vaktim olsa mutlaka spora yazılırım bir de benim Allah bağışlarsa 6 yaşında bir oğlum var onu da bırakabileğim bir yer yok gurbetteyiz buralarda

Son düzenleme:
bugünkü menün gerçekten güzel olmuş cnm :)) iyi atlatmışsın

evet canim iyi atlattim ama dün berbatti ya yediklerime inanamiyorum, zaten sinav günü genelde i$tahsiz oluyorum :)

süppeerrr.. kabızlık için kullandığın kapsül olunca doğal mıdır diye düşündürüyo beni, ben maydanoza devam

canim çok güvenilir bir yerden aldim vede organik oldugu için patentli, üstelikte kapsüller $effaf ve içinde ye$il toz gibi bir$ey var hatta çok ince ezilmi$ bitkiye benziyor, kapsülü bile %100 bitkisel, denemek için aldim $imdilik i$e yariyor ve 45 tane var içinde yani 1 ay falan kullanacagim i$e yararsa devam edecegim

merhaba kızlar bugün bildirim günü ilk ben söylüyorum

regl olduğum için diye bir bahaneyle başlayarak sadece 200 gr verdiğimi söyleyeyim. :) 57.5 im .. yavaşım yavaş.. ama yok boğazıma dur demedikten sonra da bu böyle gider...5 yıl önce eşimle ilk tanıştığım günler 55 den 52 e iki haftada diyetsiz nasıl düştüğümü bilmiyorum, bilemiyorum.. ah ah öyle bir bahane lazım galiba.

maydanoz suyu diyordum ya. 2 hafta yapacakmışız bir hafta dinlenecekmişiz. ben bu hafta dinlenme aşamasındaydım. kabızlık şişkinlik devam etti bu hafta .. pazartesi itibari ile maydonaza başlayıp mutlu mesut günlerime döneceğim.

cevabı vücut kimyasını bile değiştiren bir duygu ki adı AŞK

ayyy ne güzel bir bahane bu yaa... ben de istiyorum böyle bir bahane

ayy ne güzel bir bahane...bana da lazım böyle bir bahane sanırım

Selam kizlar, birazcik vermi$im...;

ba$langiç 69
1. hafta 68.2
2. hafta 68.4
3. hafta 67.7
4. hafta 67.5

kizlar kilo veriyorum ama çok yava$ladi, bunada $ükür per$embe gece yediklerimle en az 1 kilo alirim demi$tim ama 200 gram vermi$im, mutluyummm

cevabı vücut kimyasını bile değiştiren bir duygu ki adı AŞK

ayyy ne güzel bir bahane bu yaa... ben de istiyorum böyle bir bahane

inş kızlar çok güzel bir duygu aşk :)

bendesin tatlım, öyle öyle gidiyo

ben de bildirim yapayım 85.6 aldım yani ama çok şişkinlik var.reglim de yaklaşıyor sanırım ondan ellerim falan şiş baya.

regl herşeyin suçlusu,tamamen yapımızı, psikolojimizi bozuyor..bu haftayı sayma ..seninki gelecek hafta itibariyle düzene girecek

iyi akşamlar harkese,rahatsızdım bugün kilomu yazamadım, bu hafta kilom geçen haftayla aynı,umarım haftaya daha iyi olur..yazılarınızı okudum tebrikler kızlar...

günaydın herkese :))
ben dün kilomu yazamadım arkadaşımda kalmıştım da tartı yoktu orada..bu sabah tartıldım 54,9 çıktı..bu durumda 600 gr gitmiş oluyor o kadar şey yedim veremem diyordum ama sanırım sabah yürüyüşlerinin baya faydası oldu..böyle devam etsinn :))
bu arada kilo veren herkese de tebriklerimi yolluyorum

merhaba kızlar, dün yazamadım çok yoğundum misafir falan derken tartılamadım bugün tartıldım 55 geliyorum 1 kilo vermişim
yediklerime bu hafta daha dikkat ettim, emzirmeninde faydasıyla 1 kilo gitmiş çokkk sevindim kaldı 5 kilom bakalım şubata kadar kaç kilo vercem yeni kıyafetler almak istemiyorum eski kıyafetlerime girmek istiyorum artık

Ben de yediklerime dikkat ediyorum.Çikolataya hayır diyemiyorum malesef.Fakat pilav,makarna,ekmek yememeye çalışıyorum.56 kilo ya düştüm.Boyum 165 cm.4 kilo daha vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…