- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
merhabalar kızlar;
spora gitmeden önce;
1 kase nesfit
bugun sabah kahvaltısında(spordan sonra)
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
4 tane yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay
maydanoz
bir kaç çatal peynirli omlet
öğlen;
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
akşam;
1 tabak nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yoğurt
bütün gün su içtim valla miktarını bilmiyorum ama 1.5 litre kesin içtim.
merhabalar kızlar;
spora gitmeden önce;
1 kase nesfit
bugun sabah kahvaltısında(spordan sonra)
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
4 tane yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay
maydanoz
bir kaç çatal peynirli omlet
öğlen;
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
akşam;
1 tabak nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yoğurt
bütün gün su içtim valla miktarını bilmiyorum ama 1.5 litre kesin içtim.
ya bence kötü oldu adam çok yakışmadı o kadar kilo vermek ona... neyse ben kahve hiç içemem sadeyi hele hiççç benim başka formüller bulmam lazı :):)
benim eşimin işten gelme saati çok belli olmuyor bugün 22 de geldi yoksa ben de istemem ama diyetteyken o saatleri beklersem diyet yapamıyorum saldırıyorum :) neyse umarım bu günü güzel kapatırız ... yarın tartılabilirsem çok güzel olur eve tartı almak şart oldu...
nesfitlrin kalorisini bilmiyorum o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim sabah için yediklerin çok güzel ama ara öğün de koymalısın çok faydasını görürsün...
kızlar ben ara öğün yapıyorum normalde. ama bugun iş görüşmesine gittim saatlerce beklettiler beni öldüm açlıktanara öğünler de yalan oldu o sebeple. onların yüzünden akşam yemeğimi de geç yemek zorunda kaldım.
nesfit olayında ben de emin değilim ama spora aç gitmek istemiyorum tansiyonum düşüyo. aç gitmek de iyi değil diyolar zaten.
öncelikle hoşgeldin
sporlara yorum yapmaya gerek yok ztn
ama menün hakkında birazcık eleştiriye tutucam seni gücenmece yok tmm?
sabah domates-salatalık vs sebzen eksik
öğle yemeği yerine ara öğünlük olan çerez ve çikolata da olmamış, bunları keşke ara olarak yeseydin tabii çikolatayı da azaltman gerek haftada 1-en fazla 2 o da azıcık
akşam da umarım pırasa pirinçli değilmiştir akşam 1 tabak pilav coook fazla en fazla3-4 kaşık yemeni tavsiye ederim çünkü 2 yemek kaşığı=1 dl ekmek
salatana bayıldım onu da soylemeliyim
ne olur eleştirilerime gücenmeyin ben de cok sağlıklı beslendiğimi iddia etmiyorum ama elimden geleni yapıyorum bnm de topiğime gelip yorum yapabilirsiniz beklerim her zaman
hepinize sevgilerhoşçakalın
selam kızlar o kadar işim vardi ki bugün çok fazla katılamadım ama diyetimi yaptım ve aklım hep burdaydı, çok az kişi menü bildirimi yapmış, sporları da yazın, ne kadar su içtiniz onu da. hadi kızlar ilk günden ağır duruyorsunuz.
kahvaltın hafif olmuş ,imkanın varsa domates salatalık , zeytin ve yeşilik ye. sana diyorum ama benim imkanım yok. öğleyin az karbonhidrat alabilirmişsin. sabah ile öğle arası ara yapmamışsın...onun dışında yediklerinin miktarı sağlık açısından değeri çok iyi ve spor yapmışsın tebrik ederim bol bol da su içtin mi peki
sabah çok güzel, arada öyle.. öğleyin zayıf olmuş... öğle ile akşam arası ağzına küçük bir şe at ki metobolizman hızlansın..sütü mutlaka iç canım.. menün çok güzel tebrik ederim.yürüyüşün de öyle.
hoşgeldin canım...sporlar güzel. sabah ekmek tüketimi çok olmuş. her gün çikolatayı yavaş yavaş azaltabilirsin , ama günde 1 kere küçük bir kaçamak yapabiliriz.akşam pilav çok olmuş.salata güzel.su çook güzel.. iyisin canım
güzel yorum lilycim
kızlar harika başlamışsınız birsürü yorum yaptım ama ben sizin gibi iyi değilim değilim sanırımmenüm geliyor
günaydın kızlar,
30 gr nesfit 125 ml yağsız süt ile yendiğinde, 151 kalori geliyor. bunlar nesfitin üzerinde yazan değerler.
ben hassas terazide ölçtüm. 4 yk nesfit 30 gr geliyor.
Ben okadarcıkla hiç doymuyorum kızlar ne gözüm ne kendimgünaydın kızlar,
30 gr nesfit 125 ml yağsız süt ile yendiğinde, 151 kalori geliyor. bunlar nesfitin üzerinde yazan değerler.
ben hassas terazide ölçtüm. 4 yk nesfit 30 gr geliyor.
ben de ancak o kadar yiyorum. çok az koyuyorum kaseye. Bundan sonra kaşıkla ölçerek koyayım bari. Garanti olsun. Teşekkürler bu bilgi için :)
ben okadarcıkla hiç doymuyorum kızlar ne gözüm ne kendim
ne demek canım ne gücenmesi güceneceksem ne işim var değilmi öncelikle açıklıyayım tabaklarım benim küçüktür 1 tabak demem benim 4-5 yemek kaşığı anca alır pırasamda pirinç yoktu çikolatalarda en küçüklerdi tabi bu bi kaçış değil gözümün önünden ne kadar çabuk giderlerse bir daha almam o yüzden spordan sonra atıştırıyorum :)))) öğlenleyin kızım var 1 yaşında onunkilerden bende götürüyorum ama 1-2 kaşık(tatlı kaşığı) :))) tekrar tşkler... bu arada benim tartım yok ya eczaneye gider tartılırım ya da eve tartı alana kadar beklicez beni listeye almayabilirsiniz o yüzden söylemek istedim her hafta size kilo belirtemeyebilirim
kızlar günde 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, kalp dostuymuş ama fazlası vücut için zararlıymışmesut yar tam 40 kg vermiş. acıktıkça ve canı tatlı istedikçe sade türk kahvesi içmiş , ben de bir ara öyle yapmıştım gerçekten işe yarıyor.kalorisi sıfır
gerçekten nesfitle nasıl doyulur ki bende yaptım ama akşama kadar da yedim durdum irade meselesi durun siz kızlar sabredebiliyosanız sonunda aynada fit durmak var :)
başladınız mı kızlar başlayınca bana msj atın bnde başlicam 10 kilo vermem lazım.
başladık bile canım :)
yaaaa bnde başlicaktım en iisi ben yemeğe devam ediim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?