Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

nesfitlrin kalorisini bilmiyorum o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim sabah için yediklerin çok güzel ama ara öğün de koymalısın çok faydasını görürsün...

çok güzel beslenmişsin. imrendim valla.tebrik ederim su, spor, beslenme güzel. yalnız ara tercih etmemişsin hiç..

eşin geç gelmiş, belirsizlik zor ama alışmak lazım ,alıştık da bir şekilde. gün bitti bile ben yatacağım şimdi ama sizden ayrılamıyorum. ben günü güzel kapattığımı düşünmüyorum , umarım yarın daha iyi olur. az önce zorla biraz mekik filan yaptım, sizleri görünce... tartı şart , benim evde yokken kilo alıyorum galiba diyordum tartı alınca bir baktım 5 kilo almışım.insanı bir düzene koyuyor tartı.boyun uzun senin kilonu kaldırıyordur.

kızlar ben ara öğün yapıyorum normalde. ama bugun iş görüşmesine gittim saatlerce beklettiler beni öldüm açlıktan ara öğünler de yalan oldu o sebeple. onların yüzünden akşam yemeğimi de geç yemek zorunda kaldım.

nesfit olayında ben de emin değilim ama spora aç gitmek istemiyorum tansiyonum düşüyo. aç gitmek de iyi değil diyolar zaten.

nesfitlrin kalorisini bilmiyorum o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim sabah için yediklerin çok güzel ama ara öğün de koymalısın çok faydasını görürsün...

günaydın kızlar,
30 gr nesfit 125 ml yağsız süt ile yendiğinde, 151 kalori geliyor. bunlar nesfitin üzerinde yazan değerler.
ben hassas terazide ölçtüm. 4 yk nesfit 30 gr geliyor.

ne demek canım ne gücenmesi güceneceksem ne işim var değilmi öncelikle açıklıyayım tabaklarım benim küçüktür 1 tabak demem benim 4-5 yemek kaşığı anca alır pırasamda pirinç yoktu çikolatalarda en küçüklerdi tabi bu bi kaçış değil gözümün önünden ne kadar çabuk giderlerse bir daha almam o yüzden spordan sonra atıştırıyorum :)))) öğlenleyin kızım var 1 yaşında onunkilerden bende götürüyorum ama 1-2 kaşık(tatlı kaşığı) :))) tekrar tşkler... bu arada benim tartım yok ya eczaneye gider tartılırım ya da eve tartı alana kadar beklicez beni listeye almayabilirsiniz o yüzden söylemek istedim her hafta size kilo belirtemeyebilirim

güzel yorumlarınız için tşk ederim evet ekmek biraz fazla ama bi daha yemiyorum ben sporumu yemekten 1 saat sonra yapmaya çalışıyorum yani ne aç ne de tok benimde derdim göbek hamileyken 24 kilo aldım bunun 21 kg verdim normal olduğu için doğumda fazlasıyla gitti hamile kaldığım kilo 66 ama ben en fazla 60 olmak istiyorum inşallah sizlerle burada vericem onuda dün yazdığım sporla 1 haftada belden 1 cm basenden de 1.5 cm incelme oldu her cuma elimde mezureyle ölçüyorum öncelik benim için sıkılaşma inşallah kiloyla beraber hepsi olacak hep birlikte :)

günaydın kızlar,
30 gr nesfit 125 ml yağsız süt ile yendiğinde, 151 kalori geliyor. bunlar nesfitin üzerinde yazan değerler.
ben hassas terazide ölçtüm. 4 yk nesfit 30 gr geliyor.

ben de ancak o kadar yiyorum. çok az koyuyorum kaseye. bundan sonra kaşıkla ölçerek koyayım bari. garanti olsun. teşekkürler bu bilgi için :)

slm kızlar yorumlar ıcın tsk ....ben sabah kahvaltıya arkadaşımdaydım mıs gıbı pogca yapmıs dayanamadım 2 tane yedım yanı benım kahvaltı bugun kactı bugun hıc ekmek yemeyı dusunmuyorum oğle menum salata ve yoğurt aksamıda hafıf gecırmeyı dusunuyorum

ben de ancak o kadar yiyorum. çok az koyuyorum kaseye. Bundan sonra kaşıkla ölçerek koyayım bari. Garanti olsun. Teşekkürler bu bilgi için :)

ne demek efendim. Bı ara herseyı ölçüyordum deli gibi hahaha.

ben okadarcıkla hiç doymuyorum kızlar ne gözüm ne kendim

valla doyucaz hayatım yapıcak bişey yok. Yanında bır meyve yıyebılırmısız nesfıt ablam öyle diyor.

gerçekten nesfitle nasıl doyulur ki bende yaptım ama akşama kadar da yedim durdum irade meselesi durun siz kızlar sabredebiliyosanız sonunda aynada fit durmak var :)

cnm sen zaten ölçümlerini yaptığına göre orantılı olarak kilo da veriyorsundur
mesela göbek-basenden 1er cm gitmiş ya, sen 1 kilo vermişsin demektir bu
tartıyı da imkan bulduğunda alırsın bnm tartıda eski basküllerden arada 1 kilo eksik-fazla ölçebiliyor ama ben 2-3 defa çıkıp ortalama alıyorum ki diyetisyene gittiğimde hesaplarımın yanlış olmadığını gördüm hatta fazla bile ölçüyormuş ama olsun daha iyi bnm için
bn arada yorum yapıyorum siz de gelin bnm topiğime siz de bana yorum yapın sonucta burada zayıflamak için uğraşıyoruz kimden ne öğrenirsek kâr öyle değil mi?

mesut yar tam 40 kg vermiş. acıktıkça ve canı tatlı istedikçe sade türk kahvesi içmiş , ben de bir ara öyle yapmıştım gerçekten işe yarıyor.kalorisi sıfır
kızlar günde 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, kalp dostuymuş ama fazlası vücut için zararlıymış
Mesut Yar öyle yapmış olabilir ama biz hanımların selülit diye bir derdi var ki kahve selülite ekstra destek verir, haberiniz olsun

gerçekten nesfitle nasıl doyulur ki bende yaptım ama akşama kadar da yedim durdum irade meselesi durun siz kızlar sabredebiliyosanız sonunda aynada fit durmak var :)

o nesfit doyurmaz zaten insanı ya :) ben ondan yiyip spora gidiyorum, orda tansiyonum düşmesin diye. 2 saat sonra spordan gelince oturup kahvaltımı ediyorum. iyi oluyor hem kahvaltıda çok yiyemiyorum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…