Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

bence güzelde, ak$am yumurta yerine meyvede ekleyebilirsin, bugün hiç yememi$sin :)

öğleden sonraki arada meyve yedim canım ama akşam yemeğine ne yiyeceğim hiç bilmiyorum bana kalsa hep et tavuk yemek istiyorum öğlen yiyorum diye akşam olmaz diyorum ama bu sefer saçma sapan şeyller yemiş oluyorum öff keşke sebze seven biri olsaydım...

bence de ekmek türü şeyleri çok tüketmişsin şehriyeli çorba da karbonhidrat ve onunla da ekmek yemişsin biraz daha azaltmanı öneririm...

akşama kadar güzel geçmiş aslında poğaçayı ne kadar yedin yani bir tane yediysen ve küçükse bir şey olmaz akşam çorba salata yiyebilirsin diye düşünüyorum...

hıımmm bence menün çok güzel spor da yapıyuorsun eminim ki çok güzel kilo vereceksin...

oooh ooh maşallah çikolatalar havada uçmuş ben misket kadar çikolata gözümün önünde durmasın diye eşime yediriyorum yazık değil mi bana :) hem doymuyorsun da neyse olmuş bitmiş kalori olarak bence gayet uygun ben diyet yaparken 1000-1100 kalori civarı besleniyordum (bir zamanlar 10 kilo vermişken) yani bu gece biraz zor geçer muhtemelen ama sabret yarın yeni bir güne uyanacaksın...

evet canimda dogrusu bu ama nasil desem demeye dilim varmiyor bile ama benim i$tahim fazla açik degil yemeklerle aram fazla yok sadece doymak için yiyorum, sadece $ekerli $eyler yemek istiyorum, yiyorum sonra ceza olarak az kalori aliorum, ama genel olarakta az kalori aliyorum buna ragmen kilo aliyorum diyetisyenim az yedigin için kilo aliyorsun dedi

canim yagsiz tavuk bir$ey yapmazki bence tavuk ye 2 kere yedin diye bir$ey olmaz :)

hiç sorma canim yarin telafi edecegim eminim :) ah karde$lerim olmazsa eve çikolata almayiz ama ben diyetteyim diye onlar mahrum kalmak istemiyor evde 4-5 çe$it çikolata olur illaki, biküvi gofret falanda hep olur, bu yönden $ansizim, bende aynen kalori sayarak kilo vermi$tim 58 den 51 e dü$mü$tüm ama $imdi 1000 kalori alsam bile veremiyorum tatliyi kesmedikten sonra hatta denedim 900kaloriyle bile kilo aldim

hıımmm bence menün çok güzel spor da yapıyuorsun eminim ki çok güzel kilo vereceksin...

veremiyorum ne yazık ki canım :/ 2 ay olacak daha sadece 7 kilo verebildim..

cnm cok takma kafana hemen diyeti bozdum deyip de beynini olumsuza alıştırma eksiklerini veya yanlışlarını diğer öğünlerde telafi edebilirsin üzme boşuna kendini
sabah güzel
1. ara da
öğlen çorba+ekmek akşam da çorba+mantı yapmışsın
bunlar 2şer dl ekmek yerine sayılıyor hatırlatayım cnm
keşke arada ekmek+sürme peynir yerine meyve ya da ayran falan tercih etseydin ama genel olarak iyi

öğleye kadar herşey süper
arada poğaça yemişsin onu da akşam dengelemek istemen de güzel ama yatana kadar kendini aç bırakma

tatlım sabaha bayıldım sadece birazcık sebze ekleseymişsin tam süper olacakmış
öğlen 2,5 dl ekmek yemiş gibi olmuşsun hem çorba, hem pilav hem de patates
akşam da inşallah salata falan da eklemişsindir

menün harika
sadece öğlen ve akşam da salata tarzı şeyler ekleseymişsin iyi olurmuş

kalori hesabı tutmuş da şeker azıcık kaçmış

cnm aslında dediğin çok doğru ama ben de 1000-1200 kalori civarı besleniyorum çünkü doyuyorum spor da yapınca zaten metabolizma çalışır metabolizmayı çalıştıran hareket ztn ve genelde çoğumuz bu civarda kaloriyle besleniyor
ama doğru olan senin dediğin buna da katılıyorum tabii

Son düzenleme:
kızlar bende bugun zumba dansı yaptım 30 dk daha cok ter atıyo cokda eglencelı

evet cnm doktorumda izlemiş ve uygulamıştım 5 dk bile nefes nefese kalmaya yetiyor hem de coooookkkk zevkli bişey
aynen ben de senin gibiyim azıcık yiyiyorum doyuyorum diyetisyen de aynını dedi:))
ama dikkat et sen de insülin direnci ya da metabolik sendrom olabilir bir gizli şeker testi yapmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
evet haklısın. salata olayını atlıyorum hep. onu da eklemeye çalışayım.
ben de atlıyordum daha önceden diyetisyen her öğünde yazıyordu bana yağsız salata diye
bir zaman sonra alışkanlık oldu şimdi annem bile diyor sayende salatasız geçmiyor öğünler diye
tamamen alışkanlık cnm, o da biraz zamanla oluyor

çok güzel topiğimiz cıvıl cıvıl ve kararlı, azimli kişilerden oluşuyor...çok güzelll..... hakikaten çok ekmek yemişim. yarın daha az yiyeceğim.ben bu hafta 500 gr yapamayacağım galiba, regl olacağım tatlı krizim üstümde, yılmak yok

tek kelimeyle harikaaaa

çok güzel bir menü, az daha su içsen iyiymiş

bu menü de harika.. yalnızca sudan bahsetmemişsin..

kalorin yüksek değil.700 kalori açığın kalıyor. yarın daha iyi olacağına eminim

kızlar bende bugun zumba dansı yaptım 30 dk daha cok ter atıyo cokda eglencelı
ben de zumba deneyeceğim yarın

menülerinizi kendimden utanarak okudum,oysaki kendimi hala aç hissediyordum.. yarın çok daha iyi olacağım..iyi geceler :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…