- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
bence güzelde, ak$am yumurta yerine meyvede ekleyebilirsin, bugün hiç yememi$sin :)
bugün ki menüm
sabah
2 dilim kepek ekmekli peynirli tost,
5 zeytin
yarım domates
ara
3 kuru incir 2 badem
öğle
1 kase şehriye çorbası bir küçük dilim tavuk, 1 dilim ekmek, elma
ara
1 dilim etimek, light peynir sürülmüş
ara
1 bardak light süt
akşam
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, az salata
2,5 litre su
malesef 15 dk memik
siz spor olarak ne yapıyorsunuz bayanalr
kızlrbende hemen yazayım bugun kü menümü
sabah: sirkeli ballı su+1 büyük bardak su
2 ince dilim tam bugday ekemegi peynir 3 zeytin salatalık domates
ara:bir mandalin yarın elma
öğlen: küçük kasede kepekli makarna ama sıfır ygsız...yoğurtla krısıtırıp yedim
ara: yesil cay ve melasef :18: peynirli küçük ev pogacası
aksam yemegi yemek istemiyorum cünkü poğacadan dolyı cok tok hissediyorum meyve ve bol su ile geçiştirecem...ve 2 mil leslie yapabilirsem yapacambu arada hedefim 60 kilo olmak
bugunku yemek faslını kapattım kızlar. menum ise şöyle;
sabah saat 9 bucuk gibi, spora gitmeden önce;
nesfit
saat 12 gibi;
2 dilim tam tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
peynir
domates salatalık maydanoz
yeşil çay
saat 2 bucuk gibi;
2 parça tavuk ve yanında tuzsuz ayran
ara öğün;
2 mandalina
akşam yemeği;
1 tabak nohut yemeği ve 3-4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
kısmetse 1 saat sonra falan yeşil çayımı demliycem. su içmeyi de ihmal etmedim tabii ki. gece boyu içmeye devam :)
benim günüm hiç iyi geçmedi kizlar yaa aglamak istiyorum nerdeyse bi$ey yemedim ama hep tatli $eyler yedim, kek yaptim misafir için kekten yemedim ama çikolata sosunu yaparken bayagi yedim
sabah 1 kutu light yogurt 125gr 1 bardak diyet sütlü kahve
ara : çok az meyve püresi
ögle : 1.5 kk diyet peynir
4 zeytin
1 lokma ekmek
3 ka$ik çokokrem
2 çatal peynirli yumurta
ara : 1 $ekersiz türk kahvesi
çikolata sosu ( en az 350kaloridirpi$manim ama artik çok geç)
ara : 1 bardak ye$il çay
ak$am (ceza olarak) tadimlik firinda tavuk ve birazcik ha$lanmi$ renkli biber
1200-1300 kalori arasidir sanirim yarisi $eker pehh.....
akşama kadar güzel geçmiş aslında poğaçayı ne kadar yedin yani bir tane yediysen ve küçükse bir şey olmaz akşam çorba salata yiyebilirsin diye düşünüyorum...
.
bir tane pogaca yedim tatlım...ama aksam tok hissettiğim için yemek yemedim onun yerine meyve yedimyorumların için tsk ederim
canım bence aldıgın kalori miktarı bile düşük normalde yetişkin bir bayanın alması gerekn en az 1500 kalori diye biliyorum ben ve sporla aldıklarınıda yakacaksın ki öyle zayıflayacaksın ...geçen gün 600-7000 klaori diye yazmıstın sanırım ki bu çoooook çoook düşük...böyle az yersen metabolizman yavaslar kilo vermek yerine kilo alırsın ccünkü yediklerin yağ olarak depolanır...eger yediklerinden bugün için şekerli diye pişmansan siyetini bozma ama evde aç biraz haraketli bi müzik dans et yarım saat yedikleriin bi kısmını harcarsın en azından
öğleden sonraki arada meyve yedim canım ama akşam yemeğine ne yiyeceğim hiç bilmiyorum bana kalsa hep et tavuk yemek istiyorum öğlen yiyorum diye akşam olmaz diyorum ama bu sefer saçma sapan şeyller yemiş oluyorum öff keşke sebze seven biri olsaydım...
oooh ooh maşallah çikolatalar havada uçmuş ben misket kadar çikolata gözümün önünde durmasın diye eşime yediriyorum yazık değil mi bana :) hem doymuyorsun da neyse olmuş bitmiş kalori olarak bence gayet uygun ben diyet yaparken 1000-1100 kalori civarı besleniyordum (bir zamanlar 10 kilo vermişken) yani bu gece biraz zor geçer muhtemelen ama sabret yarın yeni bir güne uyanacaksın...
iki ayda 7 kilo çok harika
ben ayda 2 kilo versem bayram yapacam
hıımmm bence menün çok güzel spor da yapıyuorsun eminim ki çok güzel kilo vereceksin...
veremiyorum ne yazık ki canım :/ 2 ay olacak daha sadece 7 kilo verebildim..
cnm cok takma kafana hemen diyeti bozdum deyip de beynini olumsuza alıştırma eksiklerini veya yanlışlarını diğer öğünlerde telafi edebilirsin üzme boşuna kendiniselam kizlar bugün hiç iyi degilim, tatli krizimde tuttu offff
sabah : 1 kutu light yogurt 125gr, 1 kupa sütlü kahve
ara : çok az meyve püresi ($ekersizdi)
ögle : 3 ka$ik çokokrem (mahfettim diyeti)
1.5 diyet peynir
2 çatal peynirli omlet
4 zeytin, bir lokmadan az ekmek
öglen bozdugum için diger $eylerden az az yedim
sanirim 550-600kal civari ediyor
sabah güzelbugün ki menüm
sabah
2 dilim kepek ekmekli peynirli tost,
5 zeytin
yarım domates
ara
3 kuru incir 2 badem
öğle
1 kase şehriye çorbası bir küçük dilim tavuk, 1 dilim ekmek, elma
ara
1 dilim etimek, light peynir sürülmüş
ara
1 bardak light süt
akşam
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, az salata
2,5 litre su
malesef 15 dk memik
siz spor olarak ne yapıyorsunuz bayanalr
öğleye kadar herşey süperkızlrbende hemen yazayım bugun kü menümü
aksam yemegi yemek istemiyorum cünkü poğacadan dolyı cok tok hissediyorum meyve ve bol su ile geçiştirecem...ve 2 mil leslie yapabilirsem yapacambu arada hedefim 60 kilo olmak
tatlım sabaha bayıldım sadece birazcık sebze ekleseymişsin tam süper olacakmışben de menümü yazayım
sabah
kepek ekmekle beyaz peynirli tost, yarım bardak süt
öğle
bir kase çorba, fırında iki küçük derisiz bagetve az fırın patates, 2 kaşık bulgur pilavı
ara
bir yeşil elma
akşam
daha yemedim ama bir kase çorba, bir kase de susuz cacık yiyeceğim inşallah eşim gelince onun yemeğine saldırmam :S
ara
yatmadan da bir bardak sütümü içerim
bugün yürüyemedim onun yerine mutlaka evde bir şeyler yapmam lazım yorgunluktan ölüyorum o ayrı ve ancak 1 litre su içebildim şimdiye kadar haydi hayırlısı ...
nesfit
saat 12 gibi;
4 yeşil zeytin
peynir
yeşil çay
saat 2 bucuk gibi;
ara öğün;
2 mandalina
akşam yemeği;
yoğurt
kısmetse 1 saat sonra falan yeşil çayımı demliycem. su içmeyi de ihmal etmedim tabii ki. gece boyu içmeye devam :)
benim günüm hiç iyi geçmedi kizlar yaa aglamak istiyorum nerdeyse bi$ey yemedim ama hep tatli $eyler yedim, kek yaptim misafir için kekten yemedim ama çikolata sosunu yaparken bayagi yedim
4 zeytin
1 lokma ekmek
3 ka$ik çokokrem
2 çatal peynirli yumurta
cnm aslında dediğin çok doğru ama ben de 1000-1200 kalori civarı besleniyorum çünkü doyuyorum spor da yapınca zaten metabolizma çalışır metabolizmayı çalıştıran hareket ztn ve genelde çoğumuz bu civarda kaloriyle besleniyorcanım bence aldıgın kalori miktarı bile düşük normalde yetişkin bir bayanın alması gerekn en az 1500 kalori diye biliyorum ben ve sporla aldıklarınıda yakacaksın ki öyle zayıflayacaksın ...geçen gün 600-7000 klaori diye yazmıstın sanırım ki bu çoooook çoook düşük...böyle az yersen metabolizman yavaslar kilo vermek yerine kilo alırsın ccünkü yediklerin yağ olarak depolanır...eger yediklerinden bugün için şekerli diye pişmansan siyetini bozma ama evde aç biraz haraketli bi müzik dans et yarım saat yedikleriin bi kısmını harcarsın en azından
kızlar bende bugun zumba dansı yaptım 30 dk daha cok ter atıyo cokda eglencelı
aynen ben de senin gibiyim azıcık yiyiyorum doyuyorum diyetisyen de aynını dedi:))evet canimda dogrusu bu ama nasil desem demeye dilim varmiyor bile ama benim i$tahim fazla açik degil yemeklerle aram fazla yok sadece doymak için yiyorum, sadece $ekerli $eyler yemek istiyorum, yiyorum sonra ceza olarak az kalori aliorum, ama genel olarakta az kalori aliyorum buna ragmen kilo aliyorum diyetisyenim az yedigin için kilo aliyorsun dedi
menün harika
sadece öğlen ve akşam da salata tarzı şeyler ekleseymişsin iyi olurmuş
ben de atlıyordum daha önceden diyetisyen her öğünde yazıyordu bana yağsız salata diyeevet haklısın. salata olayını atlıyorum hep. onu da eklemeye çalışayım.
kızlrbende hemen yazayım bugun kü menümü
ben de menümü yazayım
sabah
kepek ekmekle beyaz peynirli tost, yarım bardak süt
öğle
bir kase çorba, fırında iki küçük derisiz bagetve az fırın patates, 2 kaşık bulgur pilavı
ara
bir yeşil elma
akşam
daha yemedim ama bir kase çorba, bir kase de susuz cacık yiyeceğim inşallah eşim gelince onun yemeğine saldırmam :S
ara
yatmadan da bir bardak sütümü içerim
bugün yürüyemedim onun yerine mutlaka evde bir şeyler yapmam lazım yorgunluktan ölüyorum o ayrı ve ancak 1 litre su içebildim şimdiye kadar haydi hayırlısı ...
nesfit
saat 12 gibi;
4 yeşil zeytin
peynir
yeşil çay
saat 2 bucuk gibi;
ara öğün;
2 mandalina
akşam yemeği;
yoğurt
4 zeytin
1 lokma ekmek
3 ka$ik çokokrem
2 çatal peynirli yumurta
ben de zumba deneyeceğim yarınkızlar bende bugun zumba dansı yaptım 30 dk daha cok ter atıyo cokda eglencelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?