Saç Uzatma Yöntemleri haftada 2 Cm Garanti :D:D

olsa bizede olurdu canım ilk sayfda bahsettiğim gibi yanlşkla gözümede kaçtı ama hiç bir sorun olmadı

bence ynede at cünkü sirke çok ağır kokuyor bemix c vitamini olduğu için uzamasında kolaylık sağlıyor yağlarda destekliyor

jimjime ben bi yag karışımı kullanıyorum içinde bemıx felanda var bütün saca daydalı yaglar var.ayrıyetten bemıx koymasam direk o yag karışımını koysam olurmu? bide cam terebentin bitkisinden bahsediosun değil mi yağ olarak deil?? cvp verirsen cok memnun olurum cünkü saçlarımı cok kestirdim bir an önce uzasın istiyorum...:) teşekkürler

ya bi başlayamadım enteleye sinemakiden vazgeçemedim elimdede var biraz daha o bitsin bari enteleyi de alıcam merak ediyorum sinemakidende memnunum aslında bakalımCADIARZUa.s.

yok Çamterbntin yağı 1 şişe Canm içinde Bemix Karışımı varsa bilemiyorum çünkü vitaminin fazlası zararlı o yüzden ayrıyetten bemix koymana gerek yok diye düşünüyorum Bebegm

ya bi başlayamadım enteleye sinemakiden vazgeçemedim elimdede var biraz daha o bitsin bari enteleyi de alıcam merak ediyorum sinemakidende memnunum aslında bakalımCADIARZUa.s.

Sinemaki Bendede sonuç verdi ama ben daha hızlı uzamasını istediğim için enteleye basladım ve sinemakiden 1 ayda elde ettiğim 6 cmlik Sonuç entelenin yanında hiç kaldı suan entelenin 1 hftası bitti 2.ci haftaya basladım ve 5 cm rahat uzadı çünkü 3 gün önce ölçdüm 23 cm di bgn ölçdüm 25 cm :1shok: ben cok memnunum saç uzatmak için gerçekten kesin sonuç:teytey:

10 gr enteleyi 1 lt sirkede kaynat sonra süz soğudunda suyunada 1 şişe cam tebentin yağı 1 kutu bemix kır Bu Kadar

Az önce kuaförden geldim. Saçlarımın uçlarında çok fazla kırık vardı ve onları almasını istedim. Ama kadın hem saçımı istediğim gibi yapmadı hem de kısacık bıraktı mafoldumben bunu denemekten korkuyordum ama artık tek çarem bu formül kaldı. Bugün başlıyorum sonuçlarını yazarım. O kuaförü bi bulsam alsanaalsanasmile

Denemek istiyorum ama korkuyorum yahu...Bir zararı olur mu acaba?

kokusunun kötü olması dışında hiç bir zararaını görüceğini düşünmüyorum zehirli zehirli diyorlarda hiç enteleden zehirlenen gördün mü ??alsanaalsanasmile

ükuafrler hep aynı be ciciş 2 cm diosn adam 12 cm kesiyor yada bayan işlh kürden sonuç alırsın üzüLdüğüne deymez:Saruboceq:

peki bu karışım bir ay kullanılıyor mu?yani bozulmaz mı? bilmiyorumkismile denemek istiyorum da ondan soruyorum..ayrıca akne ilacı kullanıyorum zararlı bir bitkiymiş.acaba zarar verip alerji yapar mı ki?? :umursamaz:

ben de sordum aktara bir kür kullanabilirsin bozulmaz dedi.ben de içine hiçbir şey katmamıştım sadece sirkeyle kaynatıp kullanıyordum dün akşam barcelino diye bakım yağı almıştım ondan akıttım biraz daha iyi oldu neden çünkü benim saçlarım çok kuru zaten entlele de daha kuruttu böyle daha iyi oldu

kokusunun kötü olması dışında hiç bir zararaını görüceğini düşünmüyorum zehirli zehirli diyorlarda hiç enteleden zehirlenen gördün mü ??alsanaalsanasmile

canım kokusundan rahatsızsan karışımının içine çilek yağoıda ekle derim hem kırıklara cok iyi geliyor hemde ekstra bi yumuşaklık katıyor ben sinemakinin içine kullanıyorum birde canım bu karışımı yapıp bitinceye kadar kullanıyoruz dimi her yapışımızda yapmıyruz 1 lt yani 1 ay falan rahat yeter o şekilde dimi ??kafamçokkarıştı arkadaşlarda sormuş bide ben sordum en iyisi sen ayrınıtlarına kadar bidaha anlatıver tatlım ya kaydirigubbakcemile3:):) teşekkürler a.s.

alerjisi olurmu tatlım bilmiyorum karışımı sadece bir kez yapıyoruz ve 1 ay 1.5 ay kullanıyoruz denediğinde faydasını görücegine eminim ama :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…