canım kokusundan rahatsızsan karışımının içine çilek yağoıda ekle derim hem kırıklara cok iyi geliyor hemde ekstra bi yumuşaklık katıyor ben sinemakinin içine kullanıyorum birde canım bu karışımı yapıp bitinceye kadar kullanıyoruz dimi her yapışımızda yapmıyruz 1 lt yani 1 ay falan rahat yeter o şekilde dimi ??kafamçokkarıştı arkadaşlarda sormuş bide ben sordum en iyisi sen ayrınıtlarına kadar bidaha anlatıver tatlım ya kaydirigubbakcemile3:):) teşekkürler a.s.
cevap için teşekkürler..kararsızım çünkü cildim çok hassaslaştı.ama olurda denemeye karar kılarsam umarım sendeki gibi bende de uzama yapar... :kedi: a.s
kızlar dün itibariyle 7 günü tamamladım hergün kullandım veeee 1-1.5 cm bir uzama var nasıl mutluyum anlatamamzemuszemus önümüzdeki hafta gün aşırı kullanıcam eğer uzaması böyle devam ederse bir ayda 4-5 cm eder inşallah
ben buzdolbnda tutmadım kötü kokduğu için annem balkonda tutuyor :
fiyatı ise enteleye baglı cam trbenti 3 tl bemix 4 tl entele 8 tlden 30 tlye kadar satılıyor yasadığın sehire baglı
teşekkür ederim canlarım çok mutluyumçok böyle devam eder inşallah kitie başla başla çok güzel bir yöntem bu herkeste az çok mutlaka işe yarıyorbayanssulusmile
ben zaten şu an çam terebentinle şampuanı karıştırıp öyle kullanıyorum. çam terebentin var bemix ve enteleyi almam lazım. çok sağol paylaştığın için tatlım a.s.
Kafamda sedef olmasa denerdim
ayy ne güzel tebrik ederim canım :):) ben de başlıyorum o zaman çok özendim :)
dene tabi anam dene:kedi:zemuszemus sonra GeLsin uzun saçlar ohhhzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?