Saç Uzatma Yöntemleri haftada 2 Cm Garanti :D:D

hülya arkadasımızada söylediğim gibi sadece 1 kez hazırlıyoruz çilek yağı iyi fikir ama artık sonradan yağ eklemek istemiyorum entele etkisini kaybeder diye ama bir dahakine denicem hihoyyyt

cevap için teşekkürler..kararsızım çünkü cildim çok hassaslaştı.ama olurda denemeye karar kılarsam umarım sendeki gibi bende de uzama yapar... :kedi: a.s

kızlar iyiki barcelino yağ karışımını entle suyunun içine katmışım saçlarım o kadar yumuşak olduki kabarması da söndü resmsn çok güzel oldu saçlarımzemuszemus

cevap için teşekkürler..kararsızım çünkü cildim çok hassaslaştı.ama olurda denemeye karar kılarsam umarım sendeki gibi bende de uzama yapar... :kedi: a.s

ciLdinn Hassas oLması Sorn Değil ki ama bence kesnlikle kullanmalısın çünkü bu bitki bir mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeee :

bu formülü ben de uygulayacağım da cesaretin gelmesini bekliyorum :) peki canım karışımı buzdolabında mı saklayacağız. bir de ilk hazırlarken bütün malzemeleri bir kerede mi koyuyorsun ?

ben buzdolbnda tutmadım kötü kokduğu için annem balkonda tutuyor :
fiyatı ise enteleye baglı cam trbenti 3 tl bemix 4 tl entele 8 tlden 30 tlye kadar satılıyor yasadığın sehire baglı

kızlar dün itibariyle 7 günü tamamladım hergün kullandım veeee 1-1.5 cm bir uzama var nasıl mutluyum anlatamamzemuszemus önümüzdeki hafta gün aşırı kullanıcam eğer uzaması böyle devam ederse bir ayda 4-5 cm eder inşallah

Cok Sevindim tatLım sonuç almana ayda 4-5 cm falan yapıyor gercekten benimde suanda 8 cm oLdu

ayy ne güzel tebrik ederim canım :):) ben de başlıyorum o zaman çok özendim :)

teşekkür ederim canlarım çok mutluyum çok böyle devam eder inşallah kitie başla başla çok güzel bir yöntem bu herkeste az çok mutlaka işe yarıyorbayanssulusmile

ben buzdolbnda tutmadım kötü kokduğu için annem balkonda tutuyor :
fiyatı ise enteleye baglı cam trbenti 3 tl bemix 4 tl entele 8 tlden 30 tlye kadar satılıyor yasadığın sehire baglı

ben zaten şu an çam terebentinle şampuanı karıştırıp öyle kullanıyorum. çam terebentin var bemix ve enteleyi almam lazım. çok sağol paylaştığın için tatlım a.s.

teşekkür ederim canlarım çok mutluyum çok böyle devam eder inşallah kitie başla başla çok güzel bir yöntem bu herkeste az çok mutlaka işe yarıyorbayanssulusmile

evet yaa 1 cm 1 cmdir :) ilk fırsatta aktara gideceğim canım :)

ben zaten şu an çam terebentinle şampuanı karıştırıp öyle kullanıyorum. çam terebentin var bemix ve enteleyi almam lazım. çok sağol paylaştığın için tatlım a.s.

tatLım şampuanında olduğu için entelenin içine başka bir yağ ekle 1 şişe derim çünkü sirkeyi direk sürersen kokusuna daynaamayabilirsin bana kalırsa mutlaka bir yağ ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…