Saç Uzatma Yöntemleri haftada 2 Cm Garanti :D:D

ben içine barcelino diye yağ karışım almıştım onu kattım ondan sonra daha iyi oldu ilk birkaç gün sedece entele sirke karışımını yaptım saçlarım kuru ve kabarık daha da kuruttu şimdi çok güzel indiler

yağ koydunda daha iyi oluyor diye defalarca söylemişdim ama saçlarının uysallaşmasına çok sevindim tatlm zemuszemus

kızlaar ya bugün aktara gittim entele almaya entele yokmuş entele yağı var dedi 20 liraymış çok pahalıydı alamadım ama çok etkilidir saçların nasıl uzar anlayamassın dedi 50ml lik spreyli bi şişedeydi çok almak istedim ama internetten araştıracam birde bakalım uyguna bulabilcekmiyim :1no2:

internette entele yağını yada kendisinin satışını yapan tek bir site dahi bulamadım ben , bilen var mı arkadaşlar yazsın burdan lütfen:Saruboceq:a.s.

kızlar buldum yağı 25 tl otunun 10 gr mı 35 tl yuhh bu neymiş yaa böylee off ben nerden bulacam amaa:gitme::çok üzgünüm:

canm entele otunu nettende getirtirebilirsin aktarda yoksa ben losyonu kullanmadım ama kullananlar çok kısa sürede bitiyor dedi

kızlarr formu açalı 1 hftayı geçtii Varmı Ködü Bir etkiyLe karışılaşan ?? Yada Sonuç aLan paylaşalım sonuçları lütfen

arkadasım gerçektenmi!eğer öyleyse kesin alırm ama zehrli fln diyorlar endişelenyrmda ay napsamki

niye yaLan söyleyeyim kie ?? deneyen arkadaslar görücektir sonuçları 2 hafdada 8 cm uzamış toplam işde şidmi özel günü bekliyorum onuda yapıp tekrar ölçücem sonra fodo ekliycem albüme

niye yalan söyleyeyim 2 hafta oldu işde toplam 8 cm uzadı özel günü bekliyorum sürücem sonra ölçüp fodoğraf çekip albüme koyucam inanmayanlar için :S

canm entele otunu nettende getirtirebilirsin aktarda yoksa ben losyonu kullanmadım ama kullananlar çok kısa sürede bitiyor dedi

canım aktardan da baktım zaten 50 ml lik bi şişede çok küçük yani 2 kere falan anca kullanabilirdim oyüzden netten getirtip kendim 1 lt lik karışım elde ederim daha iyi dimi yerimsenibena.s.

evet gerçekten uzatıyorr ama aşırı pahalı yaa normalde pahalı deilmiş bu saç uzatma muhabbeti çıkınca aktarlar zam yapmış lmaz:

saçım yağ detegide yapmak istiyorum ama size bir sey danışacagım
kzılar ben bemix dışında vitamin kullanmadım şimdi mecid efendi bakım yağını aldım sitelerde aratırdığım kadarıyla bepanten bemix evigen kırıp kullanın diyorlar kullanan varmı aramızda ??

jimijimecim ben yaz başından beri her türlü kürü denemiş birisiyim. ayda en fazla 3 cm uzadı o da yalnızca bi kere oldu ve ardından saç uzamam durdu ben de en son olarak enteleye başladım ama yalnızca sirkeli tarifi kullanıyorum. ikinci haftadayım ama henüz bi uzama yokmafoldumben senin hemen belli oluyo mu uzaması, yani yapıp saçını yıkadıktan sonra. bi de ben 2 günde bir yapıyodum senin yorumlarını okuduktan sonra hergün yapmaya karar verdim. bu kür bitsin 2. alışımda senin tarifinden uyguluycam. inşallah uzatırım artık saçım için harcadığım paranın hattı hesabı yok ya. entele çok ucuz kalıyo bunların yanındakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…