Saç Uzatma Yöntemleri haftada 2 Cm Garanti :D:D

ya rica etsem biri bana bu enteleyi nasıl uygulamam gerektiğini anlatilir mi acaba banyadan öncemi sonramı ne kadar sürcem nasıl sürcem bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var

banyodan 2-3 saat önce kullanımını ilk ayfda anlttığım gibi saç diplerine sürüyorsun sonra strec flim ile sar kurutma makinesi ile kurut bekle 2-3 saat sonrda saçlarını yıka bu kadar tatlıım

Kızlar ben bu karışımı hazırladım ama yağlar hep üstte kaldı.Spreyli şişeye koymak istediğimde direk yağlar doluyor entele ile karışıyor ama hemen ayrılıyor yağlar:S ne yapacağımm

Evet 1litre elma srkesi 10gr entele badem yağı bemix çam terebenti zeytinyağ ama yağlar üstte kalıyo

ö.dl dir ya sen kullnmaya dwm et bnde öle bir sorun olmadı belkide zeytin yağından dolayıdır

arkadaşlar entele bitkisi evet zehirli ama tabiki etkisini anında göstermez. hap, şurup vs gibi dahili ilaçlar zehirlemelerini hemen yapabilirler fakat entele gibi harici ürünler zararlarını uzun vadede gösterirler. kaynatıldığı kabın bile tekrar kullanılmasının sakıncalı olduğu bi bitki uzun vadede mutlaka zarar vericektir.

Ben de deneyeceğim bunu zemuszemus Anneme söyleyeyim de alsın
Kuaföre gitmiştim kırıklarımı alsın diye kısallttı omzuma kadar indirdi kadın kötükedihüso
Bunla kesin uzar zaten sonuçlar çok iyi

*bunu duymuştum daha önce entele pahalı bi ot demekki değerli de almıştım da ama fiyat hatırlamıyorum. arkadaşıma verdim..
* Bide hergün demişsiniz çok değilmi hergün sürücez sonra saçımızı yıkıycaz eee çok yıkamakta iyi değil..

valla canm ben inanmıyorum hergün yıkamanın iyi olmadığına cünkü bi ara ben hergün saçlarımı soğuk suyla yııkıyordum ve cbk uzadıklarını cwrmde söylüyorlardı
ama tabi eğer öyle düşünüyorsan haftada bir uygularsın ama ne kadr etkili olur bilmiyorum

Bulamayanlar isderseniz bir netten arastırın diğer forumlarda okumuştum netten geitrtenlerde war ama sitenin adını bilmiyorum siz yinede bir arastırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…