Saç Uzatma Yöntemleri haftada 2 Cm Garanti :D:D

kuaförüm de şey dedi tüm kılları uzatıyomuş o artık kollarına filan da fön çekeriz dedi-tatlicadiarzu-

ama alacağım bana saçma geldi tüm kılları uzatması kafama sürcem sonuçta yani koluma bacağıma değil :umursamaz:

bncede banada Cok saçma geLdi içsek yesek tmam btn tüyleri uzatsın ama sdce kafamıza sürüyoruz :S

saçLar döküLüor ewd ama artk yasLnms oLan cıLz telleri döküp yerine yeni sağlıklı saçlar cıkarıyor mesela bnim kısa saçlarım uzadı o sekilde dökülme oluyor btnem

Tatlım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan benm saçım çok ince telli ve az kullansam zararı olur mu kullanan birisi olarak cevabın benim için çok önemli :)

zararından çok yayarı olacağını düşünüyorum az saçlı arkadaslarımız için çünkü saç cıkartıyor saçların daha diri olmasını sağlıyor ve uzatıyor o yüzden kullanmanı tawsiye ediyorum ama yinede ben kararmı kesin olarak wremedm dersen dicek bşii yok bbegm

meraba ben boluda bulamadım bu entele bitkisini ya zehirli olduğu için sağlık bakanlığı tarafından engellendi diyolar:S

kızlar hiç aktara soran oldumu içine yağkarışımı da kattık acaba bu ne kadar dayanır bozulma süresi varmıdır.
benim 1 ay oldu bitmedi kullanmaya devam edebilir miyim acaba.

tek başına vardırda canım
entele değişik bir bitki onunla zehire falan dönüşürde allah korusun
benim kattığım yağ karışımının içinde 10 dan fazla yağ var
ondan tedirgin oldum
ilk fırsatta sorucam ben de
ama çıkamadım daha

Yok hayatım yok kararımı verdim bu saçlara bir çare bulmak ve bir yerden baslamak lazım uzun ama kırık fazla. Bu haftasonu tekrar entelecegimi arıyım bulursam başlıcam sonuçları yazarım canım

yarın sorucam canım içimiz rahat etsin yinede
ben kullandım 4-5 gün önce başıma ağrı falan girdi çabuk
yıkadım.korktum valla
haa birde bu bir hafta içinde 2 kere
hiç birşey yapmadan bioblas şamp. yıkadım
bugün ölçtüm 1 cm uzama var.
hem şaşırdım hem sevindim
hangisinin etkisi bilmiyorum artık

bıoblsı bnde kullandm cnm ama ben bi sonç grmdm benm uzama entele sayesnde oLdu walla : Laf söletmem

walla ben de laf söyletmem
etrafımdaki herkese de tavsiye ediyorum
kimse bilmiyor
hepsi öğrendi sayemde
bir haftadır kullanmadım ve o arada şampuana başladım
10 gündür de solgarın vitaminini kullanıyorum
dökülmesi durdu gibi
yorum sizin
ben sadece yaşadığımı yazdım
yoksa entelenin faydası gerçekten azımsanmayacak kadar fazla
belkide yapmadığım zaman da onun etkisi devam etmiştir
tesadüf oldu heralde

ya arkadaslar o bemix denen veletin kokusu çıkmıor bi türlü napıyosunuz sız cıkması icin ? ben bemix evigen bepanhten karıstırıp surdum bı kere amann tanrııım surmez olaydııım.. bı turlu qıtmedı kokusu yaaa.... onun yerıne evıgen ve bepanhten mı katsak ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…