Saç Uzatma Yöntemleri haftada 2 Cm Garanti :D:D

ayyy ne kadan çok sevindim anlatamam kızlarya düğünüme şurda 12 kaldı
o güne kadar inşallah 3 cm falan uzar:)ve inş aktardan yarın ublabilirim:)

btnem sendeki sonuçlar çok ii çok sewiniorm böle duydukca cnmm benm inş deyen herkesden yaws yws bu gzl haberleri alıcz

merhaba kızlar.bugün aktardan entele aldım.ama evde sirke fazla yokmuş çıkamadımdabende 10 gr enteleyi 2 bardak sirke 2 bardak suyla kaynattım.şuan soğumasını bekliyorum.soğusun içine bemiks kırıcam.badem yağı çam terebentin de koyucam.hatta evde has zeytinyağı var onuda eklemeyi düşünüyorum.umarım işe yarar.gelişmeleri paylaşırım....

canım.bişey sormak istiyorum sana.benim entelem kavanozda duruyor.ama içine kattığım yağlar tabaka halinde üzerine toplanmış durumda.acaba seninde öylemi oldu?yoksa ben mi yanlış yaptım

hemen entele almak istiyorum çok heveslendim inşallah bende de işe yarar çünkü kullanmadığım ürün kafama sürmediğim şey kalmadı

ama sürünce saçta ne kadar bekleticez onu bulamadım uykum geldi ondan göremiyorum sanırım kafamçokkarıştı

kavonozu çalkala hayatım benm ölemi oldu bemde üstünde tunuk bi rengi olmuştu ama çalkalayıp saçıma sürüyorum we sonç alıorm sndede bi sorun olmaz bnce .

hemen entele almak istiyorum çok heveslendim inşallah bende de işe yarar çünkü kullanmadığım ürün kafama sürmediğim şey kalmadı

enteleden sonç almadım diyenlere inanmıyorum açıkcası ya kokusundan dolayı bırakmışlardır yada fiyatından sonç almadığı için bırakan olduğunu düşünmüyorum acıkcası ben..delikafadulden

teşekkürler kızlar=) okul var her gün nasıl düzenli sürücem onu bilemiyorum ama şimdi almaya gidiyorum

aktarın birine gittim yasak bi bitki o satmıyoruz dedi başka yerlere bakıcam umarım bulurum:S

Kullanıcam korkum yok artık gözüm karardı herseyi yapabilirim :) tek korkum saçları çok döküyomuş okuduğuma göre zaten çok az saçım var sizde böyle bir sorunla karşılastınız mı ?

saçLar döküLüor ewd ama artk yasLnms oLan cıLz telleri döküp yerine yeni sağlıklı saçlar cıkarıyor mesela bnim kısa saçlarım uzadı o sekilde dökülme oluyor btnem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…