Haftada bir çagıran kaynana

Bizdede öyle ya
sizi göz ardı et seçeneğini işaretleyeceğim çünkü boşa konuşuluyor size .Yıllarca atanamazsanız o kayınvalide de oğlumun maaşını yiyor anca doğru dürüst çalışmadı anca k.k da benim hakkımda yazdı demezse ne olayım ha ha haa.hadi bye siz devam edin çekiştirmeye

Akıl almaya değil, destekçi bulmaya gelmiş. Bulur da. Kaynana kadıncağız bal da olsa yaranamaz hanımefendiye.

Akıl almaya değil, destekçi bulmaya gelmiş. Bulur da. Kaynana kadıncağız bal da olsa yaranamaz hanımefendiye.
kişi kendini görmez başkasını beğenmezmiş .Kendi ailesi evlere şenlik baba hala esra erol luk konular var bolca ama kayınvalide kötü kayınvalide sorunlu pessss.artık anca gülerimm yorum yerine ha ha ha haaaaa

Görev gibi gidilmesi, emrivaki yapılması, eşinizin tek izin gününde dahi orada olmak istemesi konusunda haklısınız kabul.

Ama haftada bir gidip 3 saat vakit geçirmek de yük olmamalı. Özlüyorlardır, görmek istiyorlardır. Size bir zararı olmayan insanları kırmayın.

Ayrıca bu sürekli gitme konusunda kabahatli eşiniz. Onun bugün işim var gelemem demesi lazım. Kayınvalideniz çağırır set koyacak olan eşiniz.

kaynanaya haftada bir gün gidiyormuş ve orda zaman geçirdiğinden kpss çalışamıyormuş yersen.EE hergün burda harcadığı saatler ne oluyor konuyu nereden tutsan elde kalıyorrr ha ha ha

Kayınvalidenizin evinde kınanıza kadar yaparken iyiydi o zaman da koysaydınız mesafeyi, o zaman işinize geliyordu tabi.

Yahu gidin iki saat durup hazır yemeği yiyip gelin ne abarttınız, sizin kendi aileniz ve siz fazlasıyla problemli olduğunuz için sadece sorun çıkartıyorsunuz bence yoksa ortada çok büyük birşey yok. Hergün kayınvalide konusu açıyorsunuz oturup eskileri okuyun bol bol. Eşinize üzüldüm ömür törpüsüsünüz cidden.

1 2 saat olmuyor işte o. Geceye kadar kalıyoruz. Ayrıca eşim gıdıyor kardesıyle ayrı odada. E bır sure sonra bende sıkılıyorum

Yani şöyle kv mesela benım hıc haberim yok. Belkı hastayım ya da baska bırsey var.bana sormaz hıc. Eşimi arar. Gelirsiniz dıye dusundum yemek hazırladım der. Emrivaki oluyo yani

Bu durumda eşinin anlayışı ve tepkisi önemli o ne diyor

Konu başlığı kayınvalideyi itham eder nitelikte ama konudaki en masum kişi katınvalide ona takıldım biraz :)

Haklı olabilirsiniz fakat bu durumda konu başlığı “haftada bir çağıran kaynana” değil de “haftada bir anneme gidelim diye ısrar edip beni ailesiyle başbaşa bırakan eşim” gibi bir şey olmalıydı. Kabahat eşinizde.

Kayınvalidenizin eşinizi araması abzürt gelmedi pek benimki de eşimi arar ama rşim bana danışmadan dönmez bir bakalım haber veririm ben sana duruma göre diyip bana da danışır. Hatta kayınvalidemin beni aramaması işime geliyor çünkü direkt beni arayıp gelin dese müsait olmasam bile kıramam severim kendisini. Her anne kendi çocuğuyla daha rahat iletişim kuruyor sizin aileniz sizi davet edeceği zaman eşinizi mi arayıp çağırıyor mesela, sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…