- 10 Nisan 2014
- 43.429
- 115.745
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
yapmaz merak etmeyin onu ben yetiştiriyorum büyüklere saygılı olmasını ve bir gün hepimizin yaşlanacağını her insanın konuşmaya sohbete ihtiyacı olduğunu akraba sevgisini aşıladım siz hiççç dert etmeyinnn beniiiiAy sana yapsınlar asıl
sizi göz ardı et seçeneğini işaretleyeceğim çünkü boşa konuşuluyor size .Yıllarca atanamazsanız o kayınvalide de oğlumun maaşını yiyor anca doğru dürüst çalışmadı anca k.k da benim hakkımda yazdı demezse ne olayım ha ha haa.hadi bye siz devam edin çekiştirmeyeBizdede öyle ya
Akıl almaya değil, destekçi bulmaya gelmiş. Bulur da. Kaynana kadıncağız bal da olsa yaranamaz hanımefendiye.sizi göz ardı et seçeneğini işaretleyeceğim çünkü boşa konuşuluyor size .Yıllarca atanamazsanız o kayınvalide de oğlumun maaşını yiyor anca doğru dürüst çalışmadı anca k.k da benim hakkımda yazdı demezse ne olayım ha ha haa.hadi bye siz devam edin çekiştirmeye
kişi kendini görmez başkasını beğenmezmiş .Kendi ailesi evlere şenlik baba hala esra erol luk konular var bolca ama kayınvalide kötü kayınvalide sorunlu pessss.artık anca gülerimm yorum yerine ha ha ha haaaaaAkıl almaya değil, destekçi bulmaya gelmiş. Bulur da. Kaynana kadıncağız bal da olsa yaranamaz hanımefendiye.
İyi öteye git o zamanyapmaz merak etmeyin onu ben yetiştiriyorum büyüklere saygılı olmasını ve bir gün hepimizin yaşlanacağını her insanın konuşmaya sohbete ihtiyacı olduğunu akraba sevgisini aşıladım siz hiççç dert etmeyinnn beniiii
kaynanaya haftada bir gün gidiyormuş ve orda zaman geçirdiğinden kpss çalışamıyormuş yersen.EE hergün burda harcadığı saatler ne oluyorAkıl almaya değil, destekçi bulmaya gelmiş. Bulur da. Kaynana kadıncağız bal da olsa yaranamaz hanımefendiye.
1 2 saat olmuyor işte o. Geceye kadar kalıyoruz. Ayrıca eşim gıdıyor kardesıyle ayrı odada. E bır sure sonra bende sıkılıyorumKayınvalidenizin evinde kınanıza kadar yaparken iyiydi o zaman da koysaydınız mesafeyi, o zaman işinize geliyordu tabi.
Yahu gidin iki saat durup hazır yemeği yiyip gelin ne abarttınız, sizin kendi aileniz ve siz fazlasıyla problemli olduğunuz için sadece sorun çıkartıyorsunuz bence yoksa ortada çok büyük birşey yok. Hergün kayınvalide konusu açıyorsunuz oturup eskileri okuyun bol bol. Eşinize üzüldüm ömür törpüsüsünüz cidden.
Yani şöyle kv mesela benım hıc haberim yok. Belkı hastayım ya da baska bırsey var.bana sormaz hıc. Eşimi arar. Gelirsiniz dıye dusundum yemek hazırladım der. Emrivaki oluyo yaniGörev gibi gidilmesi, emrivaki yapılması, eşinizin tek izin gününde dahi orada olmak istemesi konusunda haklısınız kabul.
Ama haftada bir gidip 3 saat vakit geçirmek de yük olmamalı. Özlüyorlardır, görmek istiyorlardır. Size bir zararı olmayan insanları kırmayın.
Ayrıca bu sürekli gitme konusunda kabahatli eşiniz. Onun bugün işim var gelemem demesi lazım. Kayınvalideniz çağırır set koyacak olan eşiniz.
Bu durumda eşinin anlayışı ve tepkisi önemli o ne diyorBen cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
2 gün işe gidiyorum demişsiniz ben de haftanın 6 günü çalışan insanlar olduğu için onu örnek verdim özellikle belirterekAma işe de gıdıyorum ki. Yaa gıtsekte eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyor benı annesıyle bırakıyor. Bır sure sonra sıkılıyorum ben.
Tamamda kadın kafasına göre bana sormuyor mesela. Eşimi arıyor gelirsiniz dıye yemek yaptım dıyor. Belkı ısım var benım. Bende kendı evımde yemek yapıyorum. Kesınlıkle benı aramıyor. Mesela bugun ızınlı esım. Izın gununde de annesıne gıtmek ıstıyor. Ben de bırlıkte vakıt gecırelım dıyorum. Ayrıca aılesine gıdıyoruz. Bak kardesıyle gıdıyor ıcerı. Ben annesıyle takılıyorum odada. Bu mu aılesıni görmek??????????? Madem özluyo annesıyle otursun. Oturmuyor. Tek gıdıyor ayrıca süreklı de. Ona gitme diyen yokkk
Anlaşılan o çağırmaktan sizde konu açmaktan bıkmadınız henüz.Yaa gıtmedım. En son gecen hafta gıttık bu hafta gıtmedım ama cagırıyo
Neden evlenmiş madem annesinin yanından ayrılamıyo daha 1,5 ay olmuş sürekli bu nedir böyleMesela bugun kavga ettik. Ya 1bucuk ay oldu. Gezelim dedik. Annemlere gıdelım dıyor. Ya ızın gunu mu orda gecırmek ıstemıyorum. Kadında esıme Baskı yapıo
kaynana bahane ders çalışmamak şahaneeeBenim anlamadığım burda konu açmak ,zaman harcamak yerine kpss için bir saat fazla zaman ayırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?