- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.707
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bence de o kadar uzağa gitmeyin. 1 - 1.5 saat araba mesafesi olsa yeter. Yoksa adamın kafasında birlik yaşama fikri oluşacak. Diplerinde de olmayın, yedi köy uzağa da gitmeyin.Neden gelsınler cok sacma gelmeleri. Bende işe gıdecegım kı söylerım ben rhaat edemiyorum dıye
Baktım onları getırcem diyor bende anneme gidecektim derım. Kendı takılsın ailesiyle. Ben cok cıddıyım benı zorlamasınGelirler
Benim esimin kizkardesi bekarken her hafta sonu bizdeydi. Evlendi kocasiyla geldi bu sefer. Ben hem calisiyordum hem hamileydim. Yatiya da kalirlardi.Gelecek insan her turlu bahanesini bulur ve gelir.
Yani ben anlamıyorum ki bazı kayınvalide ve oğullarını, bu kadının da annesi var, neden onun annesi varken adamın ailesi tayin olacağı şehire götürülüyor, yalnız kalırlarsa korkarlar mı?Di mi? Bakın zaten babası hala rahatsız ediyormuş annesini, misler gibi bahane. Bi erkekleri ana doğurmuyor.
Haklısınız. Birde şunu dusunuyorum. Ilerde cocuk olursa kv ben bakarım dıyor. Sımdı cocugu almaya gıdecegım. Benı gece 12 ye Kadar bırakmıyacak. Bu yuzden baya uzak ıstıyorum. O annesini getirsin bende annemı getırırım. Ben hep mesafeli olmak istiyorumBence de o kadar uzağa gitmeyin. 1 - 1.5 saat araba mesafesi olsa yeter. Yoksa adamın kafasında birlik yaşama fikri oluşacak. Diplerinde de olmayın, yedi köy uzağa da gitmeyin.
Ama ben o lohusa halimle daralırsam ya odadan cıkmam ya da evden gıderım annesı gidene kadar. Gercekten huyuum kötü. Baskıya gelemıyorum. Aılesıni getirsin bende tayin ısterım cok cıddıyımYani ben anlamıyorum ki bazı kayınvalide ve oğullarını, bu kadının da annesi var, neden onun annesi varken adamın ailesi tayin olacağı şehire götürülüyor, yalnız kalırlarsa korkarlar mı?
sensizasla321 valla ciddiyim eşiniz ailesini sizin taşınacağınız şehire getirirse siz de ailenizi getirin, tamam sevdiniz ki evlendiniz, anne babasını da seviyor hayırlı evlat ne güzel ama aileyi sevmek başka bağımlı olmak başka, sizin eş bağımlı, burada vallahi bunu bir kadın yapsa eleştirilir, evlenmeyi biliyorsun ama evini barkını benimsemiyorsun, neden her dakika annene gidiyorsun diye, adam ortada hamilelik bile yokken lohusalığınız için bile plan yapmışAnnesi gelecekmiş 40 gün kalacakmış
Evet yani kötü bir huy kabul etmek lazım çünkü ben de sizin gibiyim, anneme bile lohusalığımda 40 gün baktırmadım, hastaneden eve döndüğümün 3. günü kimseyi istemedim, ki annem yatılı da kalmadı yakın oturuyorduk sabah gelip akşam gidiyordu, ben böyle özgür olacağım, yalnız sakin dingin olacak her şey.Ama ben o lohusa halimle daralırsam ya odadan cıkmam ya da evden gıderım annesı gidene kadar. Gercekten huyuum kötü. Baskıya gelemıyorum. Aılesıni getirsin bende tayin ısterım cok cıddıyım
Aslında o iyi birşey, kaynana oturup yeni doğum yapmış gelinden hizmet beklemeyecekse. Ama o eş bununla yetinmez. O kırk gün olur 2 ay, 4 ay, 6 ay. En son '' Böyle olmuyor, evi kapatıp anamın yanına yerleşelim. '' demezse iyi. Ben başta şey sanmıştım; negzel kaynana yemeği hazırlıyor haftada bir çağırıyor diye. Meğer eşin anasının kucağına yerleşesi varmış ahahhahaha.adam ortada hamilelik bile yokken lohusalığınız için bile plan yapmışAnnesi gelecekmiş 40 gün kalacakmış
Evet ben 40 gun odadan cıkmam ya da daraldım deyıp evden gıderım. Kardeşimde kalacağım ya da. Bana ılk cocugun bilmezsin diyor. O zaman annem gelır yada kımse gelmez. Zaten bu adam ve anası duzelene kadar çocuk ıstemıyorumEvet yani kötü bir huy kabul etmek lazım çünkü ben de sizin gibiyim, anneme bile lohusalığımda 40 gün baktırmadım, hastaneden eve döndüğümün 3. günü kimseyi istemedim, ki annem yatılı da kalmadı yakın oturuyorduk sabah gelip akşam gidiyordu, ben böyle özgür olacağım, yalnız sakin dingin olacak her şey.
HahhaaAslında o iyi birşey, kaynana oturup yeni doğum yapmış gelinden hizmet beklemeyecekse. Ama o eş bununla yetinmez. O kırk gün olur 2 ay, 4 ay, 6 ay. En son '' Böyle olmuyor, evi kapatıp anamın yanına yerleşelim. '' demezse iyi. Ben başta şey sanmıştım; negzel kaynana yemeği hazırlıyor haftada bir çağırıyor diye. Meğer eşin anasının kucağına yerleşesi varmış ahahhahaha.
Ben dogum öncesı annemı getırcem annem yada kardeşim kalacak ıstemıyorum kımseyı. Yoksa cocuk falan kalsın yaEvet yani kötü bir huy kabul etmek lazım çünkü ben de sizin gibiyim, anneme bile lohusalığımda 40 gün baktırmadım, hastaneden eve döndüğümün 3. günü kimseyi istemedim, ki annem yatılı da kalmadı yakın oturuyorduk sabah gelip akşam gidiyordu, ben böyle özgür olacağım, yalnız sakin dingin olacak her şey.
Bazi insana bu davranislar viz geliyor iste. Umursamiyor geliyorlar. Benim gorumce 15 dakikalik mesafeden yatiya gelirdi suursuz olunca boyle oluyor. Ayni sehirde olmasak her geldiginde 3 gun kalirdi en az eminim.Bende gelecekleri hafta evden gıderım cok cıddıyım. 45 dk mesefa ne ıslerı varkı
İste boyle insanlarla gecinmek zor. Bir bakacaksiniz ki siz hep annenizdesiniz ve geri kalan herkes sizin evde gununu gun ediyor. Buna daha cok sinirleneceksiniz haliyle.Baktım onları getırcem diyor bende anneme gidecektim derım. Kendı takılsın ailesiyle. Ben cok cıddıyım benı zorlamasın
Ama cok sacma. Ben yapı olarak rahat edemem. Cok cok sacma. Bıraz patavatsızım ve acıkca bazı seylerı söylüyorum. Söylerım herhaldeBazi insana bu davranislar viz geliyor iste. Umursamiyor geliyorlar. Benim gorumce 15 dakikalik mesafeden yatiya gelirdi suursuz olunca boyle oluyor. Ayni sehirde olmasak her geldiginde 3 gun kalirdi en az eminim.
Bugün yazdım cunku ısteydim. İş yerınde bosum ve sıkılıyorum telefona bakıyorum. Haftaıcı bakamıyorum. Haftasonu ıs varBen sizin ders çalıştığınıza ve yoğun olduğunuza inanmıyorum. Yoksa bu kadar konu açamazdınız. Ve bütün mesajlara da cevap yazıyorsunuz.
Soylersiniz elbette de degismezler. Benimkiler degismedi en azindan. İnsan mecburen kopruleri atmak zorunda kaliyor. Ben onceden size soyleyeyim de,ona gore dusunun esiniz ve ailesi hakkinda.Ama cok sacma. Ben yapı olarak rahat edemem. Cok cok sacma. Bıraz patavatsızım ve acıkca bazı seylerı söylüyorum. Söylerım herhalde
Yok artık böyle de yaparlarsa pes yani. Ama benım bılıyo aynı evde yapamayacağımı. Bılmıyorum da ben daha özerkim yani. Aşırı anne babacı. Biz aile olarak çok baglı degılız. Annesı bunun farkında. Bana dıyor kı bız aıle olarak baglıyız, sız cok kopuksunuz. Mesela eşim iş yerınde yogun oluyor. Annesı aramıs eşimi acmamıs. Hemen aradı bırsey mı oldu noldu bır panık olmus kı. Aşırı duskunlerİste boyle insanlarla gecinmek zor. Bir bakacaksiniz ki siz hep annenizdesiniz ve geri kalan herkes sizin evde gununu gun ediyor. Buna daha cok sinirleneceksiniz haliyle.
Tamamda ben istemeyince gelmezler herhalde. Mic mic daralıyorum ben. Ben acık acık derım ama kavga ediyoruz yuvası dagılsın istiyorsan devam et bu kadar. Ya kayınpederim bıle kaynanama ısrar ediyor diye kızıyor. Asırı ısrarcı darlıyor.Soylersiniz elbette de degismezler. Benimkiler degismedi en azindan. İnsan mecburen kopruleri atmak zorunda kaliyor. Ben onceden size soyleyeyim de,ona gore dusunun esiniz ve ailesi hakkinda.
Bizim durumlarla benzer seyler hep. Bu noktada is esinizde bitiyor iste. O hayir demedigi surece,sınır set cekmedigi surece ailesi laylaylom takilmaya ve bildiklerini okumaya devam edecekler.Yok artık böyle de yaparlarsa pes yani. Ama benım bılıyo aynı evde yapamayacağımı. Bılmıyorum da ben daha özerkim yani. Aşırı anne babacı. Biz aile olarak çok baglı degılız. Annesı bunun farkında. Bana dıyor kı bız aıle olarak baglıyız, sız cok kopuksunuz. Mesela eşim iş yerınde yogun oluyor. Annesı aramıs eşimi acmamıs. Hemen aradı bırsey mı oldu noldu bır panık olmus kı. Aşırı duskunler
Siz aşırı bağlısınız, biz de aşırı kopuğuz de. İkisinin de normal olmadığını bilsin. Kendilerini pro aile sanmasınlar. Evlendikten sonra gün aşırı pıt pıt ana evine damlayan erkek, evli olduğunu anlayamamıştır daha. Bu başlık seni çok yanlış anlattı. İnsanlar bu sebepten kızdılar sana. Başlık değişmesi yasak değilse değiştir.Yok artık böyle de yaparlarsa pes yani. Ama benım bılıyo aynı evde yapamayacağımı. Bılmıyorum da ben daha özerkim yani. Aşırı anne babacı. Biz aile olarak çok baglı degılız. Annesı bunun farkında. Bana dıyor kı bız aıle olarak baglıyız, sız cok kopuksunuz. Mesela eşim iş yerınde yogun oluyor. Annesı aramıs eşimi acmamıs. Hemen aradı bırsey mı oldu noldu bır panık olmus kı. Aşırı duskunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?