Haftada bir çagıran kaynana

Daha cok yeni evlisiniz,izleyin gorun. Hayatta her sey bizim istedigimiz gibi olmuyor maalesef.

Bizim durumlarla benzer seyler hep. Bu noktada is esinizde bitiyor iste. O hayir demedigi surece,sınır set cekmedigi surece ailesi laylaylom takilmaya ve bildiklerini okumaya devam edecekler.
Öyle ama tek gidecek artık. Geçen diyor ki bana bu arada 1bucuk aylık evlıyız ve evımıze gecınce aılesıni davet ettim geldıler. Daha 3 4 hafta gecmıs. Annemler gelmek ıstıyor bana söyleyemıyor, ben anladım dıyor. Bende bu korona vakti ne mısafırcılıgi, yaşlı kadın var evlerinde dedım. O da babaannesi var evde. Yazın cagıralım dedi eşim. Göbek bahtını bır kesse. Anası da bırakmıyor ki. Bende mic mic hıc alısmamısım bılmıyorum

Haklısınız. Aşırı baglılar.bıdaha desin sızde cok mıcmıcsınız Sureklı ıc ıce ınsan sıkılıyor derım. Ben inat ettim 2 haftada bır. Alıscak eşimde. Ama Sureklı yaa burnumda tütüyorlar dıyor. Bende gıt kal dedım. Hatta annesıne dıycem göbek bagı dusmemıs kalmalı gelsın dıycem. Cok cıddıyım. Persembe gıdecegız ya sen kal burda dıycem. Kalsın ya ana dıye aglamasın. Bende özluyorum annemı ama onu darlanıyorum ben

Daha cok yeni evlisiniz,izleyin gorun. Hayatta her sey bizim istedigimiz gibi olmuyor maalesef.
Haklısınız. Dogru baska sehır olsa da damlarlar.Bılmıyorum ki kaparım ama sıkılırsam eşime söylerım ben. Manisa ızmır arası yakın. Kalmalı gelmeleri aşırı sacma. Kı eşim yogun calıscak. Kı bende annemın yanına giderim bılerek. Inat ederse uzun süre eve gelmem. Sız kalın derım. Keyfı bilır. Annesıgıl gelmesin o gıtsın anasıgıle

Sizinki de mi böyleydi peki. Kaynanaya kalsa dolmusa atlayıp gunduz gelecek. Bana gunduz gel dıyor. Allahtan 2 dolmuş. Eşim şuan düşkün bana. Bılmıyorum bu yuzden bıter mı

Pısssst. Bişey dicem. Siz yeni evlisiniz. Devamlı anasına gidiyorsa o iş nasıl oluyor? Çok saçma yav, 2 gün durmamanız lazım şu an.

Anliyorum. Kalabalik aileler boyle yasiyor genelde. Sen bana gel ben sana misafircilik oynuyorlar. Ben de alisik degildim,bir yere kadar adapte oldum,deli ve manyak tiplerle de esim iletisimini kesti rahatladim. Ama hic kavga etmedik biz bununla ilgili. Degmez cunku

Pısssst. Bişey dicem. Siz yeni evlisiniz. Devamlı anasına gidiyorsa o iş nasıl oluyor? Çok saçma yav, 2 gün durmamanız lazım şu an.
Böyle baskı yaptıkça torun yüzü zor görürler. Yapmaya niyetim yok cocuk falan. Nolcagı bellı degıl

Yahu korona yokken hergun kadına misafir gelirdi. En azından sımdı korona olmasa cagırmazdı bızı dk bası. Gercı kadınlarla oturmaya cagırır dı. Kı gitmezdim. Misafircılık hıc sevmıyorum. Ev oturması nefret ediyorum ya. Kadına acık acık dedım ev oturması sevmıyorum dıye. Sende kadınsın artık oturcan kadınlarla dedı. Yaa Nisanlıyken bana gel dıye baskı yapmazdı. Şuan eşimi sürekli arıyor. Paşam gelirsiniz dıye yemek yaptım dıyor. Ee benim haberim yok. Herhafta böyle. Haftada 2 3gun.onlara gıdınce gelirsiniz dıye şunu yapmıstım gelmediniz. Sankı tek hayatımız oraya gitmek. Ama eşime dıycem ki ben annene söyliycem, benım işim var, eşim tek gelecek sıkıntı yok dıycem. Hadı sen tek gıycem

Sizinki de mi böyleydi peki. Kaynanaya kalsa dolmusa atlayıp gunduz gelecek. Bana gunduz gel dıyor. Allahtan 2 dolmuş. Eşim şuan düşkün bana. Bılmıyorum bu yuzden bıter mı
Evet bazi noktalar aynen boyleydi. Hatta biz evlenirken ailesiyle gorusmuyordu esim. Dugune davet bile etmemistik,dugun sahibi esimin teyzesiyle enistesiydi. Buna ragmen cikip geldiler. Sonradan da kapimizdan ayrilmadilar. Ben cekirdek ailede buyumus bir insanim. Kabile usulu bana cok zor geldi. Annem cok sasirdi nasil tahammul ettigime. o zamanlar esim annesiyle babasina ve kardesine bir sans verdi. Vermez olaydi burnundan geldi dolayisiyla benim de. Ama net olarak iletisimi kesti sonradan annesi ve kardesiyle. Babasi simdi isci olarak yaninda calisiyor. Ama asla bize gelip gitmez. Ben cagirirsam anca. 6,5 yillik evliyim cok farkli bir aile ve kultur yapisi var esimin. Anlasabildik cunku esim bana yaklasti ben ona yaklastim. Ben yapamam edemem demedim, esim de ailem ha ailem demedi. Ortada bulusabildik. Karsilikli olarak bu sekilde davranmazsaniz bosanmak kacinilmaz olur.

Kesinlikle haklısınız.yanı bu adam bekarken ayrı odadan cıkmaya adam. Sımdı anne dıye resmen aglıyor ya. Benı sogutuyo kendınden. Bekliyorum bu hafta ne zaman kavga edecegız

Şey gibi de mi, birbirlerine yapmadıkları pislik kalmaz, ama koyun sürüsü gibi de hiç kopmazlar. Var benim yardımcımın öyle ailesi. Yamyam kabilesi diyorum ben onlara. Palu ailesi.

Bızım olcak olan şu. Ben mesafeli oldukça kv cagırmaz herhalde. Ben cunku dıycem bu hafta anneme gıdecegız, haftaya gelırız, sen hazırlık yapma.

Şey gibi de mi, birbirlerine yapmadıkları pislik kalmaz, ama koyun sürüsü gibi de hiç kopmazlar. Var benim yardımcımız öyle ailesi. Yamyam kabilesi diyorum ben onlara. Palu ailesi.
Yok birbirlerine zararı yokta, aslında iyiler ama dk bası gıt gel daralıyorum. Ya ben kendi evımde oturmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…