Haftada bir çagıran kaynana

Evet eşimde de suç var. Eşimde bana sen beni anlamıyorsun diyor. Diyorki her gıttıgımde gel. Hep gıdıyo ama. Hep bı bahane var gıtmek ıcın

Neymiş o kabul etmedigin? Üstüne alınman da ayri komik. Her hafta kaynanaya gitmek son derece guzel bisey mi diosun anlamadim. Muhalefet olmak icin muhalefet olmayin ya.
evet yakınsa evi ben giderdim. sizin fikirlerinize katılmak zorunda değilim saygı çerçevesinde istediğim cevabı yazarım .

Neymiş o kabul etmedigin? Üstüne alınman da ayri komik. Her hafta kaynanaya gitmek son derece guzel bisey mi diosun anlamadim. Muhalefet olmak icin muhalefet olmayin ya.
sen değil siz bu arada.sitede sizi arkadaş olarak kabul ettiğimi hiç hatırlamıyorum da

evet yakınsa evi ben giderdim. sizin fikirlerinize katılmak zorunda değilim saygı çerçevesinde istediğim cevabı yazarım .
E git canım. Ben benim fikirlerime katılına, bundan böyle kimse kaynana evine gitmeye diye ferman mi yayınlıyorum :) hoşnut olmadigi halde kocaya yaranmak için yillarca yapmak istemedigi seyleri yapan kadinlardan bahsettim ben. Hoşnut olan istediği yere gitsin banane ki.

gideceğim evet. marjinal hayat tarzınızı her üyeye empoze etmekten vazgeçin artık.iyi geceler

gideceğim evet. marjinal hayat tarzınızı her üyeye empoze etmekten vazgeçin artık.iyi geceler
Seni ne ilgilendiriyor yahu benim yaptigim yorum. Marjinal bi yanı yok istemiyorum hoşlanmıyorum diyor ben de fikir veriyorum. Hoşlanan insana mi karışıyorum sanki. Bu kadar büyütmeyin beni gözünüzde ya kimsenin beynine girip yeni fikirler olusturmuyorum. Kendi kendinize bilenip bilenip musallat oluosunuz sonra.

eşi kendini aldatan buna üzülen ve konu açan bir üyeye sen de aldat yazdınız bundan marjinal ne olabilir.neyse polemiğe girmeyeceğim uzayacak çünkü gereksiz

Haftada bir gitmek sorun, tek basina gitse, "bensiz giiyor" diye sorun..
E bu anneler oğullarını ne zaman görecekler
Oğlum daha 8 yaşında ama gelinlerden şimdiden korkuyorum.
Ben de kv me sürekli gitmek istemem, hatta 10 yıl görmesem umurumda olmaz.
Ama eşime sürekli araması, gitmesi için baski yaparim. Özel günlerde arar telefonu eşimin eline tutuştururum. Eşim o konularda rahattır çünkü.
Kv niz iyiymiş madem bırakın oğlunu görsün, arasin.
Evlat baska şey benzemez.
Anne olunca anlarsınız.

Bir konuda delinin biri gelio alakasiz bisey yazio sonra kirk akıllı cikaramio. İlk başta hangi minvalde yorumlar yapildiysa konu öyle ilerlemeye devam ediyor. Ya siz iyi misiniz? Konu kızın eşini annesiyle görüştürmemesi degil ki. Adamin kızı annesine goturmesi ve annesiyle kızı bas basa birakip iceri gecmesi ve böylelikle kendini evlatlik görevini yerine getirdim sanmasi. Burda eminim ki ne var her hafta kaynanani görüver diyenlerin cogu kendi yapmiodur boyle biseyi.

Kaynanamın tek sorunu her hafta yemek yapıp çağırması, benle muhabbet etmek istemesi olsa canım fedaydı. Her hafta çağıran kaynana, gün aşırı pıt pıt damlayan, karısını da sürükleyen koca. Kaynanada değil sıkıntı, sensizasla'nın kocası evli olduğunu anlayamamış daha.

Haklısın canim is adamda bitiyor dengeyi o kurmali. Zaten evlenince annesini birden görmek isteyen birine dönüşmesinden belli. Kaynanaya bilencek bi durum yok zaten kadin belki hoslarina gidiyor saniyor kimse aksini soylemeden bilemez yemek yapiyor iyilik yapiyor sonucta kizin sinavi var yemekle fln uğraşmasın diyor belki de. Ama adam annesini görmüyor iceri gidiyor orda abukluk basliyor zaten. İkisi de hoslanmiyorsa kadin bi sekilde bilmeli ve beklememeli bunu da oglu soylemeli.

Konu sahibi de derdini anlatamadı ki. Çektiği sıkıntıda bunun da payı var.

Yaa ben görmesin demıyorum görsün.Ama beni sürüklemesın. Düşünsene senın oglun gelıyo evıne ama odaya gıdıyo kardesıyle. Hep böyle eşim. Yanı o da ailesiyle sıkılıyo. Ben kv ile zaman gecırıyorum. Her hafta sıkılıyorum. İşim gücüm var. Sınava calısıyorum kı ev oturması nefret edıyorum yapıma ters ya. İstedigi kadar gıtsın oglu. Hatta gıt kal arada diyorum ben

Yahu her hafta ben kadınla ne konuscam. Bak kardesıyle yaşım aynı,konuscak şey oluyo gene. Ama her hafta kv ahiret sorusu gıbı soru soruyo. Bende soru nasihat, şunu şöyle yap daralıyorum ya. Sürekli annenler napıyo falan. Yahu ailecek otursak konusak sıkılmıyorum. Ama ben tek kalınca 5 6 saat sanki canımı alıyorlar benım. Bak Persembe gıdecegız oturmaya. Sıkıldıgım an eşimin yanına kaccam.Çok mu sıkıldım alacagım elime telefonu. Ayrıca ben yüz göz olmak istemiyorum. Ilerde herseyıme karıscak. O potansiyel var cunku. Neymıs tek giderse soruyorlarmıs. Al ıste şimdi gene gıttı annesıgıle.Allahtan bana demedı gel öglen kadar otur orda.ki kv ıstıyor ki hep benle otursun, domates sosu yapsın ama yapıma ters. Zamanla insallah onlarda anlayacak bunu. Kv bu aralar baskı yapmıyor. Ben gecen hafta dedım cunku Persembe gelecegız dıye. Yemın ederım İzmiri cok seviyorum. Hatta hep burda yasamak istiyorum. Ama sürekli gel gel baskısı varya baska sehirde yasamak istiyorum. Ki eşim manısaya iş görusmesıne gıttık. Olursa manısaya tasinacagiz. Ve gercekten ilerde tayınımı Manisanın taaa dıger ucuna ıstıycem. Onlar bu kadar baskı yaparsa kacarım bende. Ama nısanlıyken baskı yoktu, eşim de baskı yapmazdı giderdim. Ama sımdı gıdınce bırakmıyorlar. Gelmıyonuz dıye tripler falan

Yok yok anlayamadı. Dün dıyokı bızım ev yanı annesının evıne bızım ev dıyo. Yoo dedım senın ev burası. Beni zorlamasın gercekten daraltı gelıyo. Dun kapattım telefonumu.

Evet evet tabıkı ben 5 6 saat daralıyorum sabıt aynı koltukta. Saat bası babaannesi annemler napıyo,, yapmacık gülme falan.... İstiyorlarki sıkı fıkı olalım ama benım yapım öyle degıl. Şimdi yemek yiyip evıme dönebilsem benı geceye kadar tutmasa gıderım. Ama gıdıs oluyo, o evden cıkıs olmuyo bende gıtmıyorum acıkcası. Ki kv anlıyacak zamanla cagırmaz.eşimde tek gıder. Ki bu hafta gıdınce sıkıldıgım an esimin yanında bıtecegım.sonuçta onun oglu 2 oglu yanına cıkmıyo, ben el kızıyım ya. Annenı görmeye geliyorsun ve ayrı odadasın

Konu sahibi de derdini anlatamadı ki. Çektiği sıkıntıda bunun da payı var.
Öyle eşimde problem. Annesıne diyebilir benım ders calıstıgımı sürekli gelemıycegımı. Ben bu hafta gıdeyım konu acilsin söylıycem. Sınava calısıyorum, bu sene atanmam lazım, haftasonu ıs, ev ısı, 1gun eşimle gezıyoruz zaman yetmiyor bana. O yuzden özleyince tek gelıyor o da sıkıntımız yok sukur dıycem.

Biz izmirde yaşıyoruz. Eşim bugün manısaya iş görüşmesine gıttı. İnsallah olur dua edin. Izmıre asıgım ama sırf bu baskılardan uzaklara gitmek istiyorum.Olursa seneye manısaya tasinacagiz. Ayrıca mesaılı calısacak.1gun ıznı olacak. Sabah 8 aksam 8 olacak. O yorgunlukla bana gıdelım diyecek halı kalmaz. Insallah bende atanırım ve dönüşte manısanın ızmıre en uzak kısmına tayınimi istıycem.Bana kalsa Mardınde falan yasardım, o derece darlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…