♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabahlari bir tatli kaşığı Çörek otu yağını suyla iki yudumda içiyorum. Bağırsaklara güzel etki ediyor. Ayrica bağırsakları kayganlastirdigi icin atigin gecikmeden atilmasi kilo alimini önler. Ne kadar kalirsa bağırsaklar o kadar emiyor

Ben 3 gündür tartılıyorum ve hep 59,30 yerleşmiş galiba

Kabızlık hepimizin genel problemi zaten 2 günde bir yapsam sevinicem

Selam kızlar, bugün güne -800 gr ile başladım

Şunu farkettim kendimde, ne zaman unlu bir şeyler yesem ertesi gün hooop 500-600 gr. ekleniyor. E tatilde olunca da hiç kısıtlamadım kendimi. Bir de regl oldum. hadi gitsin şimdi tüm şişlikler.

Yalnız yarın ya da öbür gün Sivas'a gidiyoruz. Orası da mantılar, içli köfteler, ne yedin ki hadi ye doyur karnını ısrarlarıyla dolu. Bu haftayı daha artılanmadan kapatmam lazım

iyi geceler arkadaşlar ,zayıflamayı başaran arkadaşlar nasıl motive olabildiklerine dair tecrübelerinden bahsedebilir mi ben bir türlü beceremiyorum ,yardım lütfen

sbeden cim günaydın,bu sabah tartıda yine 61,8 i gördüm ben şoklardayım
pazartesi 61,8
salı 61,3
çarşamba 61,8
moralim bozuk,spora başlamam lazım

Ooo iyisin bugün sivasta geriye gidersin biraz ama olsun toparlarsin icli kofte ve manti da reddedilemez tabi:)

iyi geceler arkadaşlar ,zayıflamayı başaran arkadaşlar nasıl motive olabildiklerine dair tecrübelerinden bahsedebilir mi ben bir türlü beceremiyorum ,yardım lütfen
Motive olmak demeyelim de 4 ayda 12 kilo verdiğim dönemi düşündüğümde hiç yerimde durmadan sürekli hareket ettiğim aklıma geldi 10 dakikada gideceğim yolu uzatıp 40 dakikaya çıkardığım gibi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…