♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın fıstıkım
bende dedim bu kız nerelere kayboldu
nasılsın?iyimisin?neler yapıyosun,platese başlayabildin mi?
İyiyim kuzum sen nasılsınPilatese başlayamadım leslie yaptım 2 gün önce bakalım yarın akşamda yapmayı düşünüyorum bu akşam evde yokum çünküHafta sonu ikisini de yapacağım hayırlısıylaSen neler yaptın nasılsın özlettin kendini

Dün ki menümü yazayım

Sabah; 07:50 - 240 ml ılık süt(tam yağlı) + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase yayla çorbası + 2 büyük boy köfte + yarım porsiyon şehriye pilavı + 1 kase yeşil salata + 100 ml kola - 401 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - Yarım porsiyon beyti kebap + 200 ml fanta - 534 kalori
Ara; 23:30 - 1 ad. eti brownie intense + 100 ml ıce tea - 193 kalori

Her öğünde bir şey içmişim mübarek içim yanıyor içimAkşamki brownie tamamen eşimin eseri dışarıdan gelirken getirmiş elime tutuşturunca dayanamadım

Toplam kalori: 1338

@su321 canım, yeni dönem hayırlı olsun,tüm öğretmenlere ve öğrencilere
bu sene baya yoğunsun anlaşılan ama listeden çıkmana gerek yok zaten hedefine ulaştın,bizim gibi sorumluluğun yok
geçen sene öğleden sonra evde oluyodun sanırım şimdi akşam çıkıyosun Allah kolaylık versin, arada gel uğra bi ses ver unutma bizi
bizde seni seviyoruz,sende Allaha emanet ol

olsun kuzum leslide güzel,spor yapta ha plates ha leslie farketmez,ben daha başlayamadım,kaç gündür akşamları kös kös oturuyorum vicdanım huzursuz ama kalkıpta spor yapmıyorum
bende izin dönüşü başladım tekrardan,ama biriken işleri görünce dönüp kaçasım geldiama yavaş yavaş yapıyorum napalım

akşam fanta olmasaymış iyiymiş ama az içmişsin buda hafifletici bir şey,öğlenleri pilava mı başladın

Benimde zamanım yok aslında sadece sıkıştırıyorum yoksa acayip yoğunum ya
akşam fanta olmasaymış iyiymiş ama az içmişsin buda hafifletici bir şey,öğlenleri pilava mı başladın

Şehriye olan var ya ondan yedim pilav saymıyorum onu arpa şehriye yoksa hala pilav yemiyorum zaten kilo aldım yiyeceğimi de sanmıyorum

53 inan abartı yemiyorum ya vitamin hapları mı yapıyor anlamadım d vitamini damla kullanıyorum bir de folik asit kullanıyorum resmen göbek yaptım

almışsın gerçekten ama dediğin gibi haplar yapabilir canım
öğlenleri k.hidrat alma,birde şu kola-fanta içme kısabildiğin kadar kıs onları

bugünkü menüm
nehirnil111 , sbeden

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 3 kaşık yoğurt
* 1,5 kaşık ruşeym

Akşam (saat 19:00) (planlanan)
* süzme mercimek çorbası
* kuru fasulye
* yoğurt

almışsın gerçekten ama dediğin gibi haplar yapabilir canım
öğlenleri k.hidrat alma,birde şu kola-fanta içme kısabildiğin kadar kıs onları
Evet karbonhidrat hiç almak istemiyorum ama öğlen iş yerinde yemek olarak çıkıyor mecburen yiyorum içecek işine ara vereceğim evet en azından onlardan kurtarırım

Güzel menün canım öğlen pilav yemeseydin olurmuş ekmekte yemişsin patates yemeği de hepsi karbonhidrat olmuş

Sabah; YOK (Acele çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon kuru fasulye + yarım kase brüksel lahanası + yarım kase mor lahana salatası - 264 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarımın yarısı (yani 2 dilim) beyti - 176 kalori
Ara; 21:00 - 1 dilim yaş pasta (doğum gününe davetliyim sadece onu yiyeceğim o sebeple yemeği çok az tuttum yanına belki kahve falan içerim) - 340 kalori

Toplam kalori: 780 inşallah böyle olur

malesef yaa,aslında pilav koymuyolardı tabağıma ama aşçı bugün süslü pilav yapmış tadımlık koymuş bende yedim
dünde sırf k.hidrat patlaması menü vardı,mecbur azda olsa yiyiyorum

evet sende k.hidratı ve gazlı içeceği azalt bakalım,beytiyide 2 dilimde bırakabilirsen çok iyi

Evde o kadar kaldı o yüzden mecburen bırakacağım
sonra evden çıkıp doğum gününe gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…