günaydın fıstıkımBugün sürekli elektrikler gitti geldi geldiğinde de diğer işlerimi bitirdim anca bakabildim canım
İyiyim kuzum sen nasılsıngünaydın fıstıkım
bende dedim bu kız nerelere kayboldu
nasılsın?iyimisin?neler yapıyosun,platese başlayabildin mi?
Selamun aleykum kızlar
İyisinizdir inşallah
Epeydir yazamıyorum baya yoğundum ve bundan sonra daha da yoğun olcam
Okullar başladı malum çok geç eve geliyorum çok çok yoruluyorum haftasonu da kurs verecek gibiyim
Hal böyle olunca girip muhabbet edecek menü paylaşacak halim kalmıyor
Sadece pazartesileri girip kilomu yazıp çıkmak da bana göre etik bir davranış değil
Onun için beni listeden çıkart bitanem
Arada fırsat bulursam girip hal hatır sorarım inşaallah
Dile kolay 2 yıldır birlikteyiz @sbeden arkadaşım dostum gibi oldun benim
Gerek buradan gerek özelden az dertleşmedik seninle
İyi ki tanımışım seni, sizleri
İyi ki bunu ve önceki topiği açmışsın da beni bu halime kavuşturdun
Her şey gönlünüzce olsun kızlar inşallah hakkınızı helal edersiniz
Tek tek etiket yapamıcam herkese ama okursunuz diye düşünüyorum
Seviyorum sizleri
Allah a emanet olun...
İyiyim kuzum sen nasılsınPilatese başlayamadım leslie yaptım 2 gün önce bakalım yarın akşamda yapmayı düşünüyorum bu akşam evde yokum çünkü Hafta sonu ikisini de yapacağım hayırlısıyla Sen neler yaptın nasılsın özlettin kendini
Dün ki menümü yazayım
Sabah; 07:50 - 240 ml ılık süt(tam yağlı) + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase yayla çorbası + 2 büyük boy köfte + yarım porsiyon şehriye pilavı + 1 kase yeşil salata + 100 ml kola - 401 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - Yarım porsiyon beyti kebap + 200 ml fanta - 534 kalori
Ara; 23:30 - 1 ad. eti brownie intense + 100 ml ıce tea - 193 kalori
Her öğünde bir şey içmişim mübarek içim yanıyor içimAkşamki brownie tamamen eşimin eseri dışarıdan gelirken getirmiş elime tutuşturunca dayanamadım
Toplam kalori: 1338
Benimde zamanım yok aslında sadece sıkıştırıyorum yoksa acayip yoğunum yaolsun kuzum leslide güzel,spor yapta ha plates ha leslie farketmez,ben daha başlayamadım,kaç gündür akşamları kös kös oturuyorum vicdanım huzursuz ama kalkıpta spor yapmıyorum
bende izin dönüşü başladım tekrardan,ama biriken işleri görünce dönüp kaçasım geldiama yavaş yavaş yapıyorum napalım
akşam fanta olmasaymış iyiymiş ama az içmişsin buda hafifletici bir şey,öğlenleri pilava mı başladın
Benimde zamanım yok aslında sadece sıkıştırıyorum yoksa acayip yoğunum ya
Şehriye olan var ya ondan yedim pilav saymıyorum onu arpa şehriyeyoksa hala pilav yemiyorum zaten kilo aldım yiyeceğimi de sanmıyorum
53evet şehriye pilavıda bi güzel olurki
kaç kilo oldun bakim
53inan abartı yemiyorum ya vitamin hapları mı yapıyor anlamadım d vitamini damla kullanıyorum bir de folik asit kullanıyorum resmen göbek yaptım
Bayram vs sureclerden dolayi kimseyi silmedim. Bekliyorum haftaya da silmicem. Obur hafta silmeye baslicam :)
Evet karbonhidrat hiç almak istemiyorum ama öğlen iş yerinde yemek olarak çıkıyor mecburen yiyorum içecek işine ara vereceğim evet en azından onlardan kurtarırımalmışsın gerçekten ama dediğin gibi haplar yapabilir canım
öğlenleri k.hidrat alma,birde şu kola-fanta içme kısabildiğin kadar kıs onları
bugünkü menüm
nehirnil111 , sbeden
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 3 kaşık yoğurt
* 1,5 kaşık ruşeym
Akşam (saat 19:00) (planlanan)
* süzme mercimek çorbası
* kuru fasulye
* yoğurt
Evet karbonhidrat hiç almak istemiyorum ama öğlen iş yerinde yemek olarak çıkıyor mecburen yiyorum içecek işine ara vereceğim evet en azından onlardan kurtarırım
Güzel menün canım öğlen pilav yemeseydin olurmuş ekmekte yemişsin patates yemeği de hepsi karbonhidrat olmuş
Evde o kadar kaldı o yüzden mecburen bırakacağımmalesef yaa,aslında pilav koymuyolardı tabağıma ama aşçı bugün süslü pilav yapmış tadımlık koymuş bende yedim
dünde sırf k.hidrat patlaması menü vardı,mecbur azda olsa yiyiyorum
evet sende k.hidratı ve gazlı içeceği azalt bakalım,beytiyide 2 dilimde bırakabilirsen çok iyi
iyi eğlenceler canımEvde o kadar kaldı o yüzden mecburen bırakacağımsonra evden çıkıp doğum gününe gideceğim
Sağol kuzum bakalım aslında çok yorgunum nedense 1 haftadır uykumu alamıyorumiyi eğlenceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?