♥haftalık kilo verme yarışması♥

harbiden kaçış yok illaki bişeyler çağrıştırıyo ama yeme sakın akşama sütlaç var zaten,hem öğlen hem akşam kaçamak olmaz

Insallah Begutom yaa saglikla buyusun kuzucuk. Cokk tesekkurler. Sorma bende artilara gectim supriz oldu boyle :) Artik ne yapalim kismet diyorum. Saglikli olsunda gebelikte duzgun seyler yiyeyim , cok yuruyeyim sorun degil.
ayy şimdi o artılar insana eksi gibi tatlı gelir, sen sporcusun doğumdan sonra verirsin,hem sağlıklı yedikten sonra çokta almazsın kilo,dikkat et yeter

Ayy çok sevindim gerçekten ya buralara uğra ama sürekli bilgi ver bize tatlış anne
Temiz kalplimmm cok tesekkurler. Dualarinizi hissediyorum, sagolasin :) Onceden yasadiklarimdan dolayi korkudan bu fikre dahi alisamiyorum ama sanirim onu gorsem hersey degisecek. Insallah guzel devam edecek.

oo süper
benimde migrenim geliyo galiba,dün akşam başladı belirtileri şimdide ense kökümde bir ağrı var başıma doğru ağrıyo,yarın yada akşama gelir sanırım
Oo çok geçmiş olsun Begüşüm ya migren fenadır bende de başlangıcı var gibi ya da vitamin eksikliğinden oluyormuş öyle de okumuştum şiddetli tuttu mu afedersin çıkarmadan rahat edemiyorum çatlayacak gibi oluyor
Temiz kalplimmm cok tesekkurler. Dualarinizi hissediyorum, sagolasin :) Onceden yasadiklarimdan dolayi korkudan bu fikre dahi alisamiyorum ama sanirim onu gorsem hersey degisecek. Insallah guzel devam edecek.

Güzel düşünelim güzel olsun kuzu inşallah da bebişin sana sıkı sıkı sarılacak buna inan tabi ki her zaman herşeye alıştırmalıyız kendimizi ama içimizi ferah tutalım sen güçlü ol ki bebeğin de senden güç alsın

Insallah tatlim beniiim. Bi buyusun de artilarin onemi yok teyzesi :)

Oyy kiyamam yaaa dikkat et Aksam guzelce uyu dinlen tatlim.

pozitif bak canım gerçekten farkında olmadan çok etkileniyo insan,herşeyin bi zamanı vardır,bu sefer olcak Allahın izniyle benim içime öyle bi his doğdu
burda teyzede olcam ben şimdi dimi,sanal teyzesi bile bi var bebişinin ne şanslı bebek

nehir bazen banada geliyo çıkarma isteği,dediğin gibi çıkarınca rahatlıyo insan ama her zaman olmuyo işte,olsada rahatlasak yoksa çekiyoruz mecbur,bende vitaminsizlik yok ama yinede buldu işte beni çağın hastalığı

akşama bi yemek işim var ondan sonra olmadı yatar dinlerim ağrırsada uyurum başka türlü baş edilmiyo ama bu akşam değilde yarın gelirse vay halime (yerde bağdaş kurup oturan ve elimi başıma vuran bi tipim şuanda)

Hap degilde igne daha iyiymis. Hapin emilimi az olabiliyor. Bende eger çok tutmayacaksa ozele gidip D vitamini b12 ve kan baktirip hepsinin ignesini isticem.b 12 149 du cok asagi bence. Facede bakiyorum sağlık sayfalarina. Kendilerine çok iyi bakan hatta aylik duzenli D vitamini ignesi vurduran insanlara denk geliyorum. Onlara bakinca ben Ölmüşüm aglayanim yok. Medikale gitsem acaba 200 u gecer mi tum bunlar

Acilarimizi azaltan bir diger unsurda ayni acıları yasayanlarin varligidir made in sbeden

Bende geriledim bi kere 80 i hemen silip 78 gördüm

ayy doğruya sen eksideydin, o zaman takıldım peşinden gelicem inşallah
vayyy özlü sözler,edebiyatcı olduğun belli bek beceremem ben öyle sözler odunum biraz

sağlık ocağı yokmu oralardada hem tahlil hemde tedaviyi yapıyolar,
149 b12 düşük tabi, mutlaka önlemini al canım,tedavi olunmayan şeyler başka şeyleride tetikliyomuş

iyiki dedin bende yesilfasulye atayim buzluga kışlık. Bu arada aksamdan suya ceviz atip sabah ac karna suyunu icersen cook etkiliymis arkadasim uyguladi

Aile hekimimiz var yakinda ve cok uyumlu biri. Bilmiyordum. Aile hekimi saglikocaginda D vitamini bakabilir mi acaba
canım kan alıyolar ordada,kansızlık,b12 bakıyolar hepsine,zaten tahlil için hepsi laboratuvara gönderiyo kendileri orda bakmıyolar,ertesi gün gidip sonucunu alıyosun,ona görede ilaç yazıyo yada ana hastaneye yani devlet hastanesine dahiliyeye vs.. gitmeni söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…