Çikotalı fıstık dedi yabegum75 olacak iş mi İyiyim fıstık sen nasılsın diyecektim ki haberi gördüm Çok çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ayy şimdi o artılar insana eksi gibi tatlı gelirInsallah Begutom yaa saglikla buyusun kuzucuk. Cokk tesekkurler. Sorma bende artilara gectim supriz oldu boyle :) Artik ne yapalim kismet diyorum. Saglikli olsunda gebelikte duzgun seyler yiyeyim , cok yuruyeyim sorun degil.
Yemiyorum kuzu kahve hevesimi kestiharbiden kaçış yok illaki bişeyler çağrıştırıyoama yeme sakın akşama sütlaç var zaten,hem öğlen hem akşam kaçamak olmaz
oo süperYemiyorum kuzu kahve hevesimi kesti
Temiz kalplimmm cok tesekkurler. Dualarinizi hissediyorum, sagolasin :)Ayy çok sevindim gerçekten ya buralara uğra ama sürekli bilgi ver bize tatlış anne
Insallah tatlim beniiim. Bi buyusun de artilarin onemi yok teyzesi :)ayy şimdi o artılar insana eksi gibi tatlı gelir, sen sporcusun doğumdan sonra verirsin,hem sağlıklı yedikten sonra çokta almazsın kilo,dikkat et yeter
Oyy kiyamam yaaa dikkat etoo süper
benimde migrenim geliyo galiba,dün akşam başladı belirtileri şimdide ense kökümde bir ağrı var başıma doğru ağrıyo,yarın yada akşama gelir sanırım
Oo çok geçmiş olsun Begüşüm ya migren fenadır bende de başlangıcı var gibi ya da vitamin eksikliğinden oluyormuş öyle de okumuştum şiddetli tuttu mu afedersin çıkarmadan rahat edemiyorum çatlayacak gibi oluyoroo süper
benimde migrenim geliyo galiba,dün akşam başladı belirtileri şimdide ense kökümde bir ağrı var başıma doğru ağrıyo,yarın yada akşama gelir sanırım
Temiz kalplimmm cok tesekkurler. Dualarinizi hissediyorum, sagolasin :)Onceden yasadiklarimdan dolayi korkudan bu fikre dahi alisamiyorum ama sanirim onu gorsem hersey degisecek. Insallah guzel devam edecek.
Temiz kalplimmm cok tesekkurler. Dualarinizi hissediyorum, sagolasin :)Onceden yasadiklarimdan dolayi korkudan bu fikre dahi alisamiyorum ama sanirim onu gorsem hersey degisecek. Insallah guzel devam edecek.
Insallah tatlim beniiim. Bi buyusun de artilarin onemi yok teyzesi :)
Oyy kiyamam yaaa dikkat etAksam guzelce uyu dinlen tatlim.
Oo çok geçmiş olsun Begüşüm ya migren fenadır bende de başlangıcı var gibi ya da vitamin eksikliğinden oluyormuş öyle de okumuştum şiddetli tuttu mu afedersin çıkarmadan rahat edemiyorum çatlayacak gibi oluyor
Güzel düşünelim güzel olsun kuzu inşallah da bebişin sana sıkı sıkı sarılacak buna inan tabi ki her zaman herşeye alıştırmalıyız kendimizi ama içimizi ferah tutalım sen güçlü ol ki bebeğin de senden güç alsın
gül sen gül,hızlı aldım hızlı vercem görersin bakikimize
gulesim geldi kiz tek kilo alan ben degilimya
Hap degilde igne daha iyiymis. Hapin emilimi az olabiliyor. Bende eger çok tutmayacaksa ozele gidip D vitamini b12 ve kan baktirip hepsinin ignesini isticem.b 12 149 du cok asagi bence. Facede bakiyorum sağlık sayfalarina. Kendilerine çok iyi bakan hatta aylik duzenli D vitamini ignesi vurduran insanlara denk geliyorum. Onlara bakinca ben Ölmüşüm aglayanim yok. Medikale gitsem acaba 200 u gecer mi tum bunlarcanım spor yapmadığımız için tüm bunlar,bende kan hapı kullanmaya başladığımdan beri +500 gramdayım,geçen sene spor yaptığım için kilo almadım sanırım,şimdi spor yapmıyorum ondan almaya mı başlıyorum nebide kabızlık yapıyo tabi belkide ondan bilemedim ama sonuç +500 yanii
acil spor yapmalıyız
Acilarimizi azaltan bir diger unsurda ayni acıları yasayanlarin varligidir made in sbedengül sen gül,hızlı aldım hızlı vercem görersin bak
aynen tek alan sen değilsin bu hafta seni yanlız bırakmadım
Acilarimizi azaltan bir diger unsurda ayni acıları yasayanlarin varligidir made in sbeden
Bende geriledim bi kere 80 i hemen silip 78 gördüm
sağlık ocağı yokmu oralardada hem tahlil hemde tedaviyi yapıyolar,Hap degilde igne daha iyiymis. Hapin emilimi az olabiliyor. Bende eger çok tutmayacaksa ozele gidip D vitamini b12 ve kan baktirip hepsinin ignesini isticem.b 12 149 du cok asagi bence. Facede bakiyorum sağlık sayfalarina. Kendilerine çok iyi bakan hatta aylik duzenli D vitamini ignesi vurduran insanlara denk geliyorum. Onlara bakinca ben Ölmüşüm aglayanim yok. Medikale gitsem acaba 200 u gecer mi tum bunlar
iyiki dedin bende yesilfasulye atayim buzluga kışlık. Bu arada aksamdan suya ceviz atip sabah ac karna suyunu icersen cook etkiliymis arkadasim uyguladiAldım dün bir buçuk kiloluk acı biber eşimle bana 1 ay dayanmıyor çözümü buldum aslında da kış geliyor kışın da dondurucuya talim taze fasulye ve bamya çözümü 2 poşet attım dondurucuya bamya fasulyede atıcam çokça önümüzdeki hafta
Aile hekimimiz var yakinda ve cok uyumlu biri. Bilmiyordum. Aile hekimi saglikocaginda D vitamini bakabilir mi acabasağlık ocağı yokmu oralardada hem tahlil hemde tedaviyi yapıyolar,
149 b12 düşük tabi, mutlaka önlemini al canım,tedavi olunmayan şeyler başka şeyleride tetikliyomuş
o yöntemi söylemekten burda dilimde tüy bitti ama beni dinleyen olmadıiyiki dedin bende yesilfasulye atayim buzluga kışlık. Bu arada aksamdan suya ceviz atip sabah ac karna suyunu icersen cook etkiliymis arkadasim uyguladi
canım kan alıyolar ordada,kansızlık,b12 bakıyolar hepsine,zaten tahlil için hepsi laboratuvara gönderiyo kendileri orda bakmıyolar,ertesi gün gidip sonucunu alıyosun,ona görede ilaç yazıyo yada ana hastaneye yani devlet hastanesine dahiliyeye vs.. gitmeni söylüyoAile hekimimiz var yakinda ve cok uyumlu biri. Bilmiyordum. Aile hekimi saglikocaginda D vitamini bakabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?