- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
iyiyim canım uzunca bir tatil yaptım geldim tatil pek yaramadı amacanım nasılsın?uzun zamandır yoktun nasıl gidiyor?
iyiyim canım sen nasılsın sende yoktun baya ben tatildeydim uzun bir süredir ama 2 kilo alarak döndüm tatil bana yaramadı anlıycağın şuan depresif depresif dolanıyorum ortalıktacanım nasılsın?uzun zamandır yoktun nasıl gidiyor?
Bu cuma şehir dışına cıkıyorum orda tartı da bulamıycam 1 hafta 10 gün olmuycma haftaya beni izinli yazar mısın :)-1.400 canım. Moralini bozma. Çoğumuz artidaydim. Artik bayram filanda yok toparlariz
aynen canım 2,5 kiloda ben aldımiyiyim canım uzunca bir tatil yaptım geldim tatil pek yaramadı ama
iyiyim canım sen nasılsın sende yoktun baya ben tatildeydim uzun bir süredir ama 2 kilo alarak döndüm tatil bana yaramadı anlıycağın şuan depresif depresif dolanıyorum ortalıkta
amınn canımm.. yaptığım diyet aralıklı oruc turkcesi.. bir liste yok.. kendine yasam tarzına uygun bır beslenme aralıgı seciyorsun mesela ben 11.00 da baslayıp 18.00 da bitiriyorum yeme olayını.. abartılı yemiyorum aradaki beslenmemde alkali beslenmeye uygun sekilde oluyor daha önce ayda 9 vermiştim bu sekilde 10 ay kilo almadım.. sorunlu bir hamilelik gecirdim aldııgım hormonların etkisiylede kilo aldımcanım çok geçmiş olsun,tekrardan anne olursun inşallah hayırlısıyla
yediklerini paylaşabilirsen intermittent fasting ide sayende öğrenmiş oluruz
bu arada boyun ne kadar uzunmuş
amınn canımm.. yaptığım diyet aralıklı oruc turkcesi.. bir liste yok.. kendine yasam tarzına uygun bır beslenme aralıgı seciyorsun mesela ben 11.00 da baslayıp 18.00 da bitiriyorum yeme olayını.. abartılı yemiyorum aradaki beslenmemde alkali beslenmeye uygun sekilde oluyor daha önce ayda 9 vermiştim bu sekilde 10 ay kilo almadım.. sorunlu bir hamilelik gecirdim aldııgım hormonların etkisiylede kilo aldımcanım çok geçmiş olsun,tekrardan anne olursun inşallah hayırlısıyla
yediklerini paylaşabilirsen intermittent fasting ide sayende öğrenmiş oluruz
bu arada boyun ne kadar uzunmuş
sen yazıncada hatırladım duymuştum ben bunu ama bana uymuyo işte,inşallah tez zamanda ideal kilona ulaşırsınamınn canımm.. yaptığım diyet aralıklı oruc turkcesi.. bir liste yok.. kendine yasam tarzına uygun bır beslenme aralıgı seciyorsun mesela ben 11.00 da baslayıp 18.00 da bitiriyorum yeme olayını.. abartılı yemiyorum aradaki beslenmemde alkali beslenmeye uygun sekilde oluyor daha önce ayda 9 vermiştim bu sekilde 10 ay kilo almadım.. sorunlu bir hamilelik gecirdim aldııgım hormonların etkisiylede kilo aldım
boyuma göre 70 olunca cok iyi oluyor 38 beden ama gönlüm 65 te ideal kilom o
Canim cok saol bana cok geliyo isteEkliyorum canim. Kilonda cok değilmiş. 70 lerde bekliyordum
Umarim hedefe ulasmadan aramizdan ayrilmazsin
Özlü sözlerim özlü düşünce olarak kalıyorayy doğruya sen eksideydin, o zaman takıldım peşinden gelicem inşallah
vayyy özlü sözler,edebiyatcı olduğun belli bek beceremem ben öyle sözler odunum biraz
Ayyy hic gormedim ben mesajlari uzun zamandir pek okuyamiyrdum. Arkadaşım denemis o diyince aklimda kaldıo yöntemi söylemekten burda dilimde tüy bitti ama beni dinleyen olmadı
tamam canım yaptirinca sonucu paylasrmcanım kan alıyolar ordada,kansızlık,b12 bakıyolar hepsine,zaten tahlil için hepsi laboratuvara gönderiyo kendileri orda bakmıyolar,ertesi gün gidip sonucunu alıyosun,ona görede ilaç yazıyo yada ana hastaneye yani devlet hastanesine dahiliyeye vs.. gitmeni söylüyo
kansızlık için doktor 6 aylık tedavi uygulayacam demisti bana diyetisyene gidicem deyince o zaman diyetisyen tekrar degerlendirsin demişti kaldi. D degerin kactiSağlık ocağında bakarlar diye düşünüyorum canımBen araştırma hastanesine gittim daha garanti olsun farklı bir şey de çıkarsa diye demir eksikliği falanda çıktı bende D vitamini yanında
Tamamdir canim :)Bu cuma şehir dışına cıkıyorum orda tartı da bulamıycam 1 hafta 10 gün olmuycma haftaya beni izinli yazar mısın :)
Kiloluyum diye öyle geliyor. Oysa hatirliyorum ben 56 kiloyken kendimi sisman saniyordumCanim cok saol bana cok geliyo istegobegm ve kalcam var benjmde napim insallah ulasim saol cnm
Normal standart kağıtta 20-70 arası yazıyordu bende 5.6 çıktıkansızlık için doktor 6 aylık tedavi uygulayacam demisti bana diyetisyene gidicem deyince o zaman diyetisyen tekrar degerlendirsin demişti kaldi. D degerin kacti
insallah canım menulerı yazıyoruz dımı gun sonusen yazıncada hatırladım duymuştum ben bunu ama bana uymuyo işte,inşallah tez zamanda ideal kilona ulaşırsın
Caniim cok tesekkur ederiim. Bol bol dinleniyorum firsat yaratip. Insallah sonu guzel olacak. Opuyoruuminsallah sağlıklica vakti dolduğunda kucagina alır ve o büyük mutluluğu yasarsin canım fazla yorma kendini genelde uzan ilk aylar özellikle dikkat sart bilirsin zaten. Buradanda kopma :)
Kiloluyum diye öyle geliyor. Oysa hatirliyorum ben 56 kiloyken kendimi sisman saniyordum[/QUOTE
Gobegm cok var ben48 dm bekarken o zamanda vardi cnm ama :)))
oo süper
benimde migrenim geliyo galiba,dün akşam başladı belirtileri şimdide ense kökümde bir ağrı var başıma doğru ağrıyo,yarın yada akşama gelir sanırım
ne diyosunnn, zaten et yiyen kilo almıyo pek, hamur işi,k.hidrat ağırlıklı beslenince kilo alıyo insan
Olursun hemde nasilhadi yine iyisin. Bence ayni zamanda fazla kalori yakmissin ki oturmamis onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?