♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım nasılsın?uzun zamandır yoktun nasıl gidiyor?
iyiyim canım uzunca bir tatil yaptım geldim tatil pek yaramadı ama
canım nasılsın?uzun zamandır yoktun nasıl gidiyor?
iyiyim canım sen nasılsın sende yoktun baya ben tatildeydim uzun bir süredir ama 2 kilo alarak döndüm tatil bana yaramadı anlıycağın şuan depresif depresif dolanıyorum ortalıkta

aynen canım 2,5 kiloda ben aldım ve yerleşti,her gören kilo almışsın diyo
çokta şeetmemek lazım veririz yine,burda birbirimize destek olalım yeter,o kadar depresif olma aşırı kilomuz yok sonuçta

canım çok geçmiş olsun,tekrardan anne olursun inşallah hayırlısıyla
yediklerini paylaşabilirsen intermittent fasting ide sayende öğrenmiş oluruz
bu arada boyun ne kadar uzunmuş
amınn canımm.. yaptığım diyet aralıklı oruc turkcesi.. bir liste yok.. kendine yasam tarzına uygun bır beslenme aralıgı seciyorsun mesela ben 11.00 da baslayıp 18.00 da bitiriyorum yeme olayını.. abartılı yemiyorum aradaki beslenmemde alkali beslenmeye uygun sekilde oluyor daha önce ayda 9 vermiştim bu sekilde 10 ay kilo almadım.. sorunlu bir hamilelik gecirdim aldııgım hormonların etkisiylede kilo aldım
boyuma göre 70 olunca cok iyi oluyor 38 beden ama gönlüm 65 te ideal kilom o

canım çok geçmiş olsun,tekrardan anne olursun inşallah hayırlısıyla
yediklerini paylaşabilirsen intermittent fasting ide sayende öğrenmiş oluruz
bu arada boyun ne kadar uzunmuş
amınn canımm.. yaptığım diyet aralıklı oruc turkcesi.. bir liste yok.. kendine yasam tarzına uygun bır beslenme aralıgı seciyorsun mesela ben 11.00 da baslayıp 18.00 da bitiriyorum yeme olayını.. abartılı yemiyorum aradaki beslenmemde alkali beslenmeye uygun sekilde oluyor daha önce ayda 9 vermiştim bu sekilde 10 ay kilo almadım.. sorunlu bir hamilelik gecirdim aldııgım hormonların etkisiylede kilo aldım
boyuma göre 70 olunca cok iyi oluyor 38 beden ama gönlüm 65 te ideal kilom o

sen yazıncada hatırladım duymuştum ben bunu ama bana uymuyo işte,inşallah tez zamanda ideal kilona ulaşırsın

ayy doğruya sen eksideydin, o zaman takıldım peşinden gelicem inşallah
vayyy özlü sözler,edebiyatcı olduğun belli bek beceremem ben öyle sözler odunum biraz
Özlü sözlerim özlü düşünce olarak kalıyor genelde.
Çünkü ortalik heryer sanal alem özlü söz kaynıyor şiir konusunda çok odunum bende. Ayrıca nadiren şarkı uydurup söylerim traji komik kendi söylediğime hemen gözlerim dolar ama baska sarkilarda hiç dolmaz o yüzden şarkı uydurup söylemeyi biraktim

tamam canım yaptirinca sonucu paylasrm

Sağlık ocağında bakarlar diye düşünüyorum canım Ben araştırma hastanesine gittim daha garanti olsun farklı bir şey de çıkarsa diye demir eksikliği falanda çıktı bende D vitamini yanında
kansızlık için doktor 6 aylık tedavi uygulayacam demisti bana diyetisyene gidicem deyince o zaman diyetisyen tekrar degerlendirsin demişti kaldi. D degerin kacti

insallah sağlıklica vakti dolduğunda kucagina alır ve o büyük mutluluğu yasarsin canım fazla yorma kendini genelde uzan ilk aylar özellikle dikkat sart bilirsin zaten. Buradanda kopma :)
Caniim cok tesekkur ederiim. Bol bol dinleniyorum firsat yaratip. Insallah sonu guzel olacak. Opuyoruum

oo süper
benimde migrenim geliyo galiba,dün akşam başladı belirtileri şimdide ense kökümde bir ağrı var başıma doğru ağrıyo,yarın yada akşama gelir sanırım

Migren glutensiz diyetle tedavi edilebiliyor. Yıllarca çekmiş biri olarak paylaşmak istedim. Bu konuda Nörolog David Perlmutter 'in Tahıl Beyin kitabını tavsiye edebilirim.

ne diyosunnn, zaten et yiyen kilo almıyo pek, hamur işi,k.hidrat ağırlıklı beslenince kilo alıyo insan

Ben de şaştım. Çarşamba 81.2 ile gittim. Pazartesi 81.8 ile geldim. Bu şekilde bakınca +600 gr ile gelmişim. Ama Geçen hafta tatilden sonraki tartım 82.8 di. Buna göre -1000 gr. O +600 de eksi olaydı iyiydi ama yapacak bir şey yok olan oldu.

Sırf et değildi zaten onun için endişelenmiştim. Malum içli köftede bulgur, etli ekmekte hamur... Yine de şükür bugüne..
Olursun hemde nasil hadi yine iyisin. Bence ayni zamanda fazla kalori yakmissin ki oturmamis onlar

Aman beni örnek almayın, vebalini kaldıramam sonra. Benimki mecburiyetti. Sonuçta yabancı bir yere gitmedim, normalde olsa kendi yediğimin dışına çıkmazdım. Onlar da benim istediğimi ikiletmezlerdi. Ama ailevi sıkıntılı durumlar vardı. Öyle bir ortamda da benim yumurtam benim bilmem neyim diyemedim. Ne konulduysa önüme yedim.

D vitamini konusunda yazmışsınız, alıntı yapmayı atlamışım o nedenle buraya yazıyorum. Benim D vitamini seviyem 1 yılı geçkin zamandır 70 in üstünde. Şükürler olsun ki millet gripten kırılırken, salgınlardan başını kaldıramaz sürekli tekrarlarken ben hiç grip olmadım. Bir iki defa hafif nezle oldum, onu da hiç yatmadan bir iki günde savuşturdum. 15 günde 1 D-vit3 ampul içiyorum bir kaşık soğuk sıkım zeytinyağı ile. D vitamini yağda çözülen bir vitamin, bu nedenle yağ ile birlikte alınması en uygunu.

Kilo vermede D vitamini, magnezyum, omega 3, eksiklik varsa demir takviyesinin önemi büyük. Ben günlük K2 içeren multivitamin, magnezyum, omega3 takviyesi, ayda iki de D vit3 ampul kullanıyorum. Bir de B12 iğne. Referansım Canan Karatay hocam. diğerlerinin değil onun belirttiği referans değerlerini baz alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…