-1.400 canım. Moralini bozma. Çoğumuz artidaydim. Artik bayram filanda yok toparlarizKilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Güncel 69.7
Fark - 1.5
Sonuçtan memnun değilim çünkü bayram öncesi bu kilodan daha da aşağıdaydım. Hatta başlangıç kilom bile daha azdı. Sebep ne halen çözebilmiş değilim. Spor yapmaya acayip üşeniyorum en büyük hatam burda sanırım ama wc problemim de var. Pes etmeye başladım. Bi insan az yiyip nasıl kilo alır anlamış değilim
Lutfen moralini bozma. Göbek hemen gitmez. Ben emzirirken kilo veriyordum sabah her türlü seyden yerdim cesit cesit. Ama aksam 5 ten sonra filan genelde yemezdim. Oyle veriyordum ancakGunaydin kizlar ,
sbeden cim kilom 60.3
Kurtulamadim su 60 lardan eski gunlerim hayal gibi oldu bu kilolarda yerlesti sanki bana dikkat etsemde gitmiyor , rejim yapmam lazim oda sutumu etkiliyor vallahi ne yapacagimi sasirdim . Hic bir kiyafetim olmuyor sezeryandan dolayi inmeyen bir gobegimde var
kebabı sen mi yapıyosun?ve vazgeçilmezin sütlaçÖğle; 12:25 - Çeyrek kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + yarım kase (1 posiyon oluyor galiba) kısır + 1 kase yeşil salata(yağsız) - 238 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 ad. sultan kebabı - 384 kalori
Ara; 20:00 - 1 minik kase fırın sütlaç - 145 kalori
Toplam kalori: 769 tahmini
Dün annemlere yaptım canım yufka içinde sebzeli tavuk diyelim üzerinde beşamel sos ve kaşar varkebabı sen mi yapıyosun?ve vazgeçilmezin sütlaç
oo becerikli hatun seni, biliyorum çöpe atamıyosunDün annemlere yaptım canım yufka içinde sebzeli tavuk diyelim üzerinde beşamel sos ve kaşar varSütlacı eşim almış kaç gündür dolapta duruyor o da yemiyor yine bana kaldı çöpe atamam biliyorsun
Sağol kuzum gel beraber olsunoo becerikli hatun seni, biliyorum çöpe atamıyosun,afiyet olsun
teşekkür ederim canımSağol kuzum gel beraber olsun
Aynen canımteşekkür ederim canım,çok isterdim inanki yakın olsak gelirdim
ayy bazen yemeklerden sonra banada oluyo allahtan bizimde yakınlarda alcak yer yok,süründürüyo ama geçiyoAynen canımCanım şuanda çok fena çikilata istiyor ama yakınımda alacağım yer yok
Bende nescafe yapayım bari belki geçer kahvesini bol koyayım daayy bazen yemeklerden sonra banada oluyo allahtan bizimde yakınlarda alcak yer yok,süründürüyo ama geçiyo
bende şimdi yeşil çay yaptım,onu içicem
oyy oyyy maşallah maşallahIyiyim cikolatali fistiklaaar :) Sizler nasilsiniiiz ? Bir dee hamileyimDua edin ne olur, saglikla buyusun bu sefer yavrucagim
Çikotalı fıstık dedi yaIyiyim cikolatali fistiklaaar :) Sizler nasilsiniiiz ? Bir dee hamileyimDua edin ne olur, saglikla buyusun bu sefer yavrucagim
Insallah Begutom yaa saglikla buyusun kuzucuk. Cokk tesekkurler. Sorma bende artilara gectim supriz oldu boyle :) Artik ne yapalim kismet diyorum. Saglikli olsunda gebelikte duzgun seyler yiyeyim , cok yuruyeyim sorun degil.oyy oyyy maşallah maşallahRabbim nazarlardan korusun,hayırlısyla kucağına almak nasip etsin canım
ben aynı diycem yalan olcak bol bol artılardayım, mutsuzum
ahaha bana da denmemeli bu aralarÇikotalı fıstık dedi yabegum75 olacak iş mi İyiyim fıstık sen nasılsın diyecektim ki haberi gördüm Çok çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy çok sevindim gerçekten ya buralara uğra ama sürekli bilgi ver bize tatlış anneahaha bana da denmemeli bu aralarCoook tesekkur ederiiim, sagol tatliskoom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?