♥haftalık kilo verme yarışması♥

-1.400 canım. Moralini bozma. Çoğumuz artidaydim. Artik bayram filanda yok toparlariz

Lutfen moralini bozma. Göbek hemen gitmez. Ben emzirirken kilo veriyordum sabah her türlü seyden yerdim cesit cesit. Ama aksam 5 ten sonra filan genelde yemezdim. Oyle veriyordum ancak

kebabı sen mi yapıyosun?ve vazgeçilmezin sütlaç

ayy bazen yemeklerden sonra banada oluyo allahtan bizimde yakınlarda alcak yer yok,süründürüyo ama geçiyo
bende şimdi yeşil çay yaptım,onu içicem
Bende nescafe yapayım bari belki geçer kahvesini bol koyayım da Allahtan alt katımız benzinlik ama oraya gidip almak istemem o yüzden sürüneceğim

Iyiyim cikolatali fistiklaaar :) Sizler nasilsiniiiz ? Bir dee hamileyim Dua edin ne olur, saglikla buyusun bu sefer yavrucagim
Çikotalı fıstık dedi ya begum75 olacak iş mi İyiyim fıstık sen nasılsın diyecektim ki haberi gördümÇok çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

oyy oyyy maşallah maşallahRabbim nazarlardan korusun,hayırlısyla kucağına almak nasip etsin canım

ben aynı diycem yalan olcak bol bol artılardayım, mutsuzum
Insallah Begutom yaa saglikla buyusun kuzucuk. Cokk tesekkurler. Sorma bende artilara gectim supriz oldu boyle :) Artik ne yapalim kismet diyorum. Saglikli olsunda gebelikte duzgun seyler yiyeyim , cok yuruyeyim sorun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…