- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kaç aylık bebeğinTabiki geldim
Vaaay super mas takdir ettim spor ve menu super
Vucudun direnc gosteriyor.sporla yardimci olman gerekiyor vucuduna yag yakimi icin az da olsa vucudun enerji istermutlaka spor yapman lazim arkadasim
Bende emziriyorum hic bir kur uygulamadan su ve sporla etkili verebiliyorum
Bende yoldas olabilirim
Kizzz uctun sende he bacimm frenleme vaktimiz geldi
Tehlike çanları çalıyorSabah kahvaltı yapmadım şuanda çok açım
Tehlike çanları çalıyor
Çok geeeçCanım sabah saatlerim değişti iett otobüsüne yetişmem için artık evden 15 dakika erken çıkıyorum erken kalkmaya da hiç halim olmuyor kalkmamla işlerimi bitirmem evden çıkma saatim yakın olduğundan canım bir şey istemiyor ama 10 gibi acıkmaya başlıyorum ama poğaça börek yemek istemediğimden öğleni bekliyorum burada atıştıracak bir şey olmuyor genelde 12 buçuk gibi çıkıyorum
test yaptın mı?Hiç sorma ip atlayamıyorum şüpheli durumlardan dolayı yürüyüş yapıyorum sadece öyle ağır diyetler de yapmayınca gitmiyor kilolar biliyosun ikimizde beklemede kalalım almayalım yeter
Akşamdan hazırla birşeyler sabah buzdolabından alır çıkarsınKilo yapar diye yemiyorum öyle de midemi bulandırıyor sabah sabahKahvaltı yabağı hazırlarım aslında da zamanımı alır diye yanaşmıyorum yoksa bugünler de felaket peynir yiyorum
zaten normalde ekmek yemiyosun sabah 1 dilim ye,ekmektede b12 vitamini var,alman lazımKilo yapar diye yemiyorum öyle de midemi bulandırıyor sabah sabahKahvaltı yabağı hazırlarım aslında da zamanımı alır diye yanaşmıyorum yoksa bugünler de felaket peynir yiyorum
Yapmadım bir kaç hafta geçsin direk doktora giderimtest yaptın mı?
ben çatlardım heralde,iyi duruyosun,hayırlısıyla olsun inşallahYapmadım bir kaç hafta geçsin direk doktora giderim
Genelde yediklerim ya haşlanmış yumurta ya da yulaflı süt ya canım o yüzden akşamdan hazırlama gibi bir şansım olmuyor ama kiloyu düşünmeden ekmek arası yapsam tabi ki akşamdan olabilirAkşamdan hazırla birşeyler sabah buzdolabından alır çıkarsın
zaten normalde ekmek yemiyosun sabah 1 dilim ye,ekmektede b12 vitamini var,alman lazım
öğlenleri yediğin şehriye pilavının porsiyonunu azaltırsın
Genelde yediklerim ya haşlanmış yumurta ya da yulaflı süt ya canım o yüzden akşamdan hazırlama gibi bir şansım olmuyor ama kiloyu düşünmeden ekmek arası yapsam tabi ki akşamdan olabilirEşime akşamdan hazırlayacağım bakalım ekmek arasını bana sabah belki o şekilde zaman kalabilir
Bir şeyler yapacağım artık kuzum öğlenleri arada çıktığında yiyorum kız yoksa hala pilav falan yemiyorum bu öğlen makarna varmış galiba azıcık alsam mı ne yapsam
Öyle yapacağım canım olmadı dediğin gibi atarım çantama iş yerinde yeşil çayımla beraber yerimbugün al istersen çok aç kaldın çünkü
ama sabah kilo yapar diye ekmek arası yememeliyim diye düşünme çünkü yarım ekmek arası yemiycen 2 küçük dilim ekmek arası yapsan inan yetiyo insana,hatta miraycanın dediği gibi akşamdan hazırla dolaba at giderken al işyerinde çayla birlikte ye
Afiyet olsun canım bende evde olsam anca bu saatlerde yapardım17 eylül 79.600 pazartesi
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
25 eylül 79.400
26 eylül 78.900 pazartesi
Bende şaşırdım şükür gerilettim. Kahvaltiyi da yeni yapiyorum anca firsat bulabildim
17 eylül 79.600 pazartesi
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
25 eylül 79.400
Bende şaşırdım şükür gerilettim. Kahvaltiyi da yeni yapiyorum anca firsat bulabildim
17 eylül 79.600 pazartesi
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
25 eylül 79.400
18 aylik canimKaç aylık bebeğin
Ewet kesinlikleAkşamdan hazırla birşeyler sabah buzdolabından alır çıkarsın
Hayirli haberler ver bize insaYapmadım bir kaç hafta geçsin direk doktora giderim
Öyle yapacağım canım daha kolay olur hem haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?