♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kaç aylık bebeğin

Çok geeeç

Kilo yapar diye yemiyorum öyle de midemi bulandırıyor sabah sabah Kahvaltı yabağı hazırlarım aslında da zamanımı alır diye yanaşmıyorum yoksa bugünler de felaket peynir yiyorum
zaten normalde ekmek yemiyosun sabah 1 dilim ye,ekmektede b12 vitamini var,alman lazım
öğlenleri yediğin şehriye pilavının porsiyonunu azaltırsın

Akşamdan hazırla birşeyler sabah buzdolabından alır çıkarsın
Genelde yediklerim ya haşlanmış yumurta ya da yulaflı süt ya canım o yüzden akşamdan hazırlama gibi bir şansım olmuyor ama kiloyu düşünmeden ekmek arası yapsam tabi ki akşamdan olabilir Eşime akşamdan hazırlayacağım bakalım ekmek arasını bana sabah belki o şekilde zaman kalabilir
zaten normalde ekmek yemiyosun sabah 1 dilim ye,ekmektede b12 vitamini var,alman lazım
öğlenleri yediğin şehriye pilavının porsiyonunu azaltırsın

Bir şeyler yapacağım artık kuzum öğlenleri arada çıktığında yiyorum kız yoksa hala pilav falan yemiyorum bu öğlen makarna varmış galiba azıcık alsam mı ne yapsam

bugün al istersen çok aç kaldın çünkü
ama sabah kilo yapar diye ekmek arası yememeliyim diye düşünme çünkü yarım ekmek arası yemiycen 2 küçük dilim ekmek arası yapsan inan yetiyo insana,hatta miraycanın dediği gibi akşamdan hazırla dolaba at giderken al işyerinde çayla birlikte ye

Öyle yapacağım canım olmadı dediğin gibi atarım çantama iş yerinde yeşil çayımla beraber yerim

17 eylül 79.600 pazartesi
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
25 eylül 79.400
26 eylül 78.900 pazartesi

Bende şaşırdım şükür gerilettim. Kahvaltiyi da yeni yapiyorum anca firsat bulabildim

Afiyet olsun canım bende evde olsam anca bu saatlerde yapardım Gerilemen çok iyi hemen vermişsin

oo maşallah eksilerdeyiz

bi ben mi artıdayım bugün

Öğle; 12:25 - Çeyrek kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + yarım kase (1 posiyon oluyor galiba) kısır + 1 kase yeşil salata(yağsız) - 238 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 ad. sultan kebabı - 384 kalori
Ara; 20:00 - 1 minik kase fırın sütlaç - 145 kalori

Toplam kalori: 769 tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…