- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
pozitif bak canım gerçekten farkında olmadan çok etkileniyo insan,herşeyin bi zamanı vardır,bu sefer olcak Allahın izniyle benim içime öyle bi his doğdu
burda teyzede olcam ben şimdi dimi,sanal teyzesi bile bi var bebişinin ne şanslı bebek
nehir bazen banada geliyo çıkarma isteği,dediğin gibi çıkarınca rahatlıyo insan ama her zaman olmuyo işte,olsada rahatlasak yoksa çekiyoruz mecbur,bende vitaminsizlik yok ama yinede buldu işte beni çağın hastalığı
akşama bi yemek işim var ondan sonra olmadı yatar dinlerim ağrırsada uyurum başka türlü baş edilmiyo ama bu akşam değilde yarın gelirse vay halime (yerde bağdaş kurup oturan ve elimi başıma vuran bi tipim şuanda)
Sağlık ocağında bakarlar diye düşünüyorum canımAile hekimimiz var yakinda ve cok uyumlu biri. Bilmiyordum. Aile hekimi saglikocaginda D vitamini bakabilir mi acaba
Mesaj tekrarıAile hekimimiz var yakinda ve cok uyumlu biri. Bilmiyordum. Aile hekimi saglikocaginda D vitamini bakabilir mi acaba
ne diyosunnnGünaydın kızlar, neyse ki korktugum basıma gelmemiş. Kv ve gorumce yemekleriyle tatilin ustune de kilo aldigimi dusunuyordum. Bugün 81.8 çıktımsbeden cim. Eskisine donememisim tabii ki ama en azından eksideyim geçen haftaya göre. Şimdi size içli kofte, etli ekmek kilo aldırmıyor desem gunahiniza girmiş olur muyum
canımmerhaba yeni uye kabul ediyormusunuz ?
Olursun hemde nasilGünaydın kızlar, neyse ki korktugum basıma gelmemiş. Kv ve gorumce yemekleriyle tatilin ustune de kilo aldigimi dusunuyordum. Bugün 81.8 çıktımsbeden cim. Eskisine donememisim tabii ki ama en azından eksideyim geçen haftaya göre. Şimdi size içli kofte, etli ekmek kilo aldırmıyor desem gunahiniza girmiş olur muyum
Sagol tatlım. Artik 9 da değilde 8 buçukta kalkiyrm kahvaltiyi da 9 bucukta yapıyorum normalde. . Umarim haftaya da böyle gerilerim. CabalicamAfiyet olsun canım bende evde olsam anca bu saatlerde yapardımGerilemen çok iyi hemen vermişsin
Sabah erkenden yapmak daha iyi oluyor tabi vücut direk uyarılıyor tebrik ederim canımSagol tatlım. Artik 9 da değilde 8 buçukta kalkiyrm kahvaltiyi da 9 bucukta yapıyorum normalde. . Umarim haftaya da böyle gerilerim. Cabalicam
Bugün ki rakam bana cok iyi geldioo maşallaheksilerdeyiz
bi ben mi artıdayım bugün
hadi bakalım, böyle devam et canım artık zayıflayalım yaa takılıp kalmayalımBugün ki rakam bana cok iyi geldi
Şuan da kahve ve su iciyorum. Tv ye bakarken size yaziyorum ayni zamanda kızımı salliyorum
tesekkur ederim canımcanım
kilo,hedef kilo ve boyunu yazaraksbeden i etiketlersen o sana yardımcı olur
bu grupta her pazartesi kilomuzu bildiriyoruz,2 hafta üstüste mazeretsiz kilonu bildirmezsen adın listeden siliniyor
insallah sağlıklica vakti dolduğunda kucagina alır ve o büyük mutluluğu yasarsin canım fazla yorma kendini genelde uzan ilk aylar özellikle dikkat sart bilirsin zaten. Buradanda kopma :)Temiz kalplimmm cok tesekkurler. Dualarinizi hissediyorum, sagolasin :)Onceden yasadiklarimdan dolayi korkudan bu fikre dahi alisamiyorum ama sanirim onu gorsem hersey degisecek. Insallah guzel devam edecek.
Ekliyorum canim. Kilonda cok değilmiş. 70 lerde bekliyordumBen yeniyimmm boy 168
Kilo 64
Hedef 52 herkese iyi zayiflamalar :)
sbeden
kilom 82.4
boy 1.74
ilk hedef 70
olursa 65 i gormek istiyorum
her ptesi kilo bildirimi ve aktif olmayı kabul ediyorum.. 96 kg dan 70 e inmiştim daha önce hamile kaldım ne yazıkkı bebeğim karnımda öldu bocaladım baya ve bugun 82.4 gördümkabul edersen burada devam etmek istiyorum..
diyet olarak intermittent fasting e basladım daha öncede yaptım cok memnun kalmıstım.. spora önce yürüyüş yapacam 75 e inincede pilates tekrar hamilelik düşünüyorum o yuzden zayıflamak zorundayım..
28 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?