♥haftalık kilo verme yarışması♥

En güzeli karanlık bir odada sessizce uyumak anannemde var bilirim canım başka türlü geçmiyor

Aile hekimimiz var yakinda ve cok uyumlu biri. Bilmiyordum. Aile hekimi saglikocaginda D vitamini bakabilir mi acaba
Sağlık ocağında bakarlar diye düşünüyorum canım Ben araştırma hastanesine gittim daha garanti olsun farklı bir şey de çıkarsa diye demir eksikliği falanda çıktı bende D vitamini yanında

ne diyosunnn, zaten et yiyen kilo almıyo pek, hamur işi,k.hidrat ağırlıklı beslenince kilo alıyo insan

Olursun hemde nasil hadi yine iyisin. Bence ayni zamanda fazla kalori yakmissin ki oturmamis onlar

Temiz kalplimmm cok tesekkurler. Dualarinizi hissediyorum, sagolasin :) Onceden yasadiklarimdan dolayi korkudan bu fikre dahi alisamiyorum ama sanirim onu gorsem hersey degisecek. Insallah guzel devam edecek.
insallah sağlıklica vakti dolduğunda kucagina alır ve o büyük mutluluğu yasarsin canım fazla yorma kendini genelde uzan ilk aylar özellikle dikkat sart bilirsin zaten. Buradanda kopma :)

sbeden
kilom 82.4
boy 1.74
ilk hedef 70
olursa 65 i gormek istiyorum

her ptesi kilo bildirimi ve aktif olmayı kabul ediyorum.. 96 kg dan 70 e inmiştim daha önce hamile kaldım ne yazıkkı bebeğim karnımda öldu bocaladım baya ve bugun 82.4 gördüm kabul edersen burada devam etmek istiyorum..
diyet olarak intermittent fasting e basladım daha öncede yaptım cok memnun kalmıstım.. spora önce yürüyüş yapacam 75 e inincede pilates tekrar hamilelik düşünüyorum o yuzden zayıflamak zorundayım..
28 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var

canım çok geçmiş olsun,tekrardan anne olursun inşallah hayırlısıyla
yediklerini paylaşabilirsen intermittent fasting ide sayende öğrenmiş oluruz
bu arada boyun ne kadar uzunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…