Sorun değil canım. Geliyorum topigine. Diger mesajına sonra donucem. Aksam yemek hazrlgm varda.sbeden canım ben de kendi günlüğüme tablo eklemek istiyorum. Ama nasıl yapıldığını bulamadım. Yardımcı olur musun?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-icin-karatay-gunlugum.953781/#post-47961202
Yardımlarını benim sayfaya yazabilirsen burayı kendi günlüğüm ile meşgul etmemiş olurum canım.
insallah canım menulerı yazıyoruz dımı gun sonu
Migren glutensiz diyetle tedavi edilebiliyor. Yıllarca çekmiş biri olarak paylaşmak istedim. Bu konuda Nörolog David Perlmutter 'in Tahıl Beyin kitabını tavsiye edebilirim.
Ben de şaştım. Çarşamba 81.2 ile gittim. Pazartesi 81.8 ile geldim. Bu şekilde bakınca +600 gr ile gelmişim. Ama Geçen hafta tatilden sonraki tartım 82.8 di. Buna göre -1000 gr. O +600 de eksi olaydı iyiydi ama yapacak bir şey yok olan oldu.
Sırf et değildi zaten onun için endişelenmiştim. Malum içli köftede bulgur, etli ekmekte hamur... Yine de şükür bugüne..
Aman beni örnek almayın, vebalini kaldıramam sonra. Benimki mecburiyetti. Sonuçta yabancı bir yere gitmedim, normalde olsa kendi yediğimin dışına çıkmazdım. Onlar da benim istediğimi ikiletmezlerdi. Ama ailevi sıkıntılı durumlar vardı. Öyle bir ortamda da benim yumurtam benim bilmem neyim diyemedim. Ne konulduysa önüme yedim.
D vitamini konusunda yazmışsınız, alıntı yapmayı atlamışım o nedenle buraya yazıyorum. Benim D vitamini seviyem 1 yılı geçkin zamandır 70 in üstünde. Şükürler olsun ki millet gripten kırılırken, salgınlardan başını kaldıramaz sürekli tekrarlarken ben hiç grip olmadım. Bir iki defa hafif nezle oldum, onu da hiç yatmadan bir iki günde savuşturdum. 15 günde 1 D-vit3 ampul içiyorum bir kaşık soğuk sıkım zeytinyağı ile. D vitamini yağda çözülen bir vitamin, bu nedenle yağ ile birlikte alınması en uygunu.
Kilo vermede D vitamini, magnezyum, omega 3, eksiklik varsa demir takviyesinin önemi büyük. Ben günlük K2 içeren multivitamin, magnezyum, omega3 takviyesi, ayda iki de D vit3 ampul kullanıyorum. Bir de B12 iğne. Referansım Canan Karatay hocam. diğerlerinin değil onun belirttiği referans değerlerini baz alıyorum.
Ayyy hic gormedim ben mesajlari uzun zamandir pek okuyamiyrdum. Arkadaşım denemis o diyince aklimda kaldı
Günaydın herkese dün tartıldım ama yazamadım iş yoğunluğundan 65.3 çıktım bu aralar çok kötüyüm hafif depresif hali yemeklerden sonra uyuma akşam erkenden yemeği yer yemez yatma cnm birşey yapmak istemiyor spora da başlayamadım üstelik yemek ye yat modundayım
Niye öylesin acaba canım kan değerlerine baktır istersenGünaydın herkese dün tartıldım ama yazamadım iş yoğunluğundan 65.3 çıktım bu aralar çok kötüyüm hafif depresif hali yemeklerden sonra uyuma akşam erkenden yemeği yer yemez yatma cnm birşey yapmak istemiyor spora da başlayamadım üstelik yemek ye yat modundayım
sbeden 1000 tane ip atladim
100 ayakta mekik
40 sumo squat
40 duvarda şınav
30 dağa tırmanış
100 yana eğilime 5 kg dambillarla
canım tahıl beyin kitabını buldum,haftaya alıyorum,tavsiyen için teşekkür ederim.senden ricam azda olsa bahsedermisin nasıl beslendiğini,genel olarak neler yaptın?taydin
Az kalmış 2 yaşını doldursun öyle kıs yemeni bebeğin sağlığı daha önemli
MaaşallahIyiyim cikolatali fistiklaaar :) Sizler nasilsiniiiz ? Bir dee hamileyimDua edin ne olur, saglikla buyusun bu sefer yavrucagim
Amin canim cok cok tesekkur ederim. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.Maaşallahçok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Verirken ayy çok kilo verdin diyenler alınca da hemen aldın diyolaraynen canım 2,5 kiloda ben aldımve yerleşti,her gören kilo almışsın diyo
çokta şeetmemek lazım veririz yine,burda birbirimize destek olalım yeter,o kadar depresif olma aşırı kilomuz yok sonuçta
Bana da uymuyo yılların alışkanlığı saat 9 olunca karnımın gurultusu dışarıdan duyuluyo halsizleşiyorum gözlerim kararmaya başlıyosen yazıncada hatırladım duymuştum ben bunu ama bana uymuyo işte,inşallah tez zamanda ideal kilona ulaşırsın
Spor yapCanim cok saol bana cok geliyo istegobegm ve kalcam var benjmde napim insallah ulasim saol cnm
Çok kötüGünaydın herkese dün tartıldım ama yazamadım iş yoğunluğundan 65.3 çıktım bu aralar çok kötüyüm hafif depresif hali yemeklerden sonra uyuma akşam erkenden yemeği yer yemez yatma cnm birşey yapmak istemiyor spora da başlayamadım üstelik yemek ye yat modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?