♥haftalık kilo verme yarışması♥

yok uzun olması önemli değil bir çırpıda okudum canım,aslında karatay hocayı çok severim ama alışkanlıkları bırakmak çok zor
bulgurdamı yemiycez
ben kitabı alayımda okudukça öğrenirim
benim migren normalde özel günlerimin başında yada sonunda oluyodu artık o bitiyo ondan 1 hafta sonra 10 gün sonra olmaya başladı ve ara ara şiddetleniyo,bu seferki en fenaydı pazar akşamından beri az az ağrıyodu dün gece tavan yaptı ve şuanda hala ağrıyo

Ben geçen yaz ve sonbaharda nerdeyse hiç ekmek pilav makarna yemiyordum ve kış boyu iç grip olmamıştım 8-9 aydır yiyorum ve 1 ayda 2 kez grip oldum maalesef

düşününce zor geliyor canım. ama okudukça, öğrendikçe, uygulayıp artılarını görünce inan yiyen insanların elinden alasın geliyor.

Tahıl Beyin'de daha çok etkileri anlatılıyor. Uygulama için Karatay'ı okumakta fayda var. Sözüm meclisten dışarı, Karatayla dolu dolu 3 gün geçirme şansına sahip olmuş biri olarak söylüyorum, forumlarda, sosyal medyada çok yanlış Karatay uygulamaları görüyorum. Sonra sonuç alamayıp bu da işe yaramadı diyenler oluyor.

Yarın Zahide'nin programını imkanın varsa izlemeni tavsiye ederim. Kilo verme ve sağlığa kavuşma açısından en güzel sonuçları almış iki kişi de çıkacak Canan Hocamın yanında.

Ben geçen yaz ve sonbaharda nerdeyse hiç ekmek pilav makarna yemiyordum ve kış boyu iç grip olmamıştım 8-9 aydır yiyorum ve 1 ayda 2 kez grip oldum maalesef

Aynen canım, glutensiz ve şekersiz beslenme bağışıklık sistemini güçlendirip kalıcı denilen otoimmün hastalıklardan kurtarıyor, soğuk algınlığı , grip gibilerinin de ne olduğunu unutturuyor.

o zaman canan hocanın kitabıyla başlıyayım,tabiki tv den internetten az çok biliyoruz ama kitabını alıp okumak farklı,peki hangi kitabını almalıyım hocanın?
zahidenin programı saat kaçta ve hangi kanalda canım?
sende doktormusun?canan hocayla 3 gün mü çok şanslısın
guluteni bilmiyorumda şekersiz/k.hidratsız beslenme gerçekten vücut direncini artırıp insanı enerjik yapıyo

İlk önce bilimsel gerçeklerle kilo vermenin abc si, sonra yaşam boyu sağlık, rehber olması açısında Karatay mutfagi... Ben yenisi çıktıkça aldım hepsini

Zahide'nin programı sabah 09.30 da Show TV de.

Hayir canım doktor değilim avukatim Ama o kadar çok şey okudum ki son 2 yılda hepsi değil tabii ki ama birçok doktor benim okuduğum kadarını okumamistir kendini güncellemek adına.

Geçen yıl Dr insulin direnci için metformin içerikli şeker ilacı verdi. Sabah akşam 1 tane dedi ama mideme dokunduğu için bir haftadan fazla kullanamadım. Karatay ve yuruyus ile epey bir dusurdum. Canan hocayla gorusunce sordum günde yarımla başlamalıydin yoksa herkese dokunur dedi. Öyle deyince tekrar başladım ama unutuyorum sürekli içmeyi. En son dr a gittigimde iyi dusuyor değerler aynen devam dedi. Oysa ben ilk gittigimden bu yana 9 kutu ilacı bitirmiş olmam gerekçesine rağmen henüz 3. Kutuya başlamıştım Tamam dedim Dr a. İlacı düzenli kullanmaya çalışıyorum ama beni bu hale getiren ilaç değil Karatay beslenmesi. İlacı nerede bırakmak gerektiğini de biliyorum, az kaldı. Canan Hocanın dediği değere dussun hemen kurtulucam ilaçtan. Dr lara kalsa annem babam şeker hastası, eninde sonunda ben de olup ilacı omur boyu kullanicam.

Sabah: 07:45 - 1 minik haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir - 89 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle: 12:25 - 1 kaseden biraz az tarhana çorbası + 1 ad.patates püreli sandal köfte + biraz karnabahar ve mor lahana salatası - 437 kalori

Aramıza hosgeldin canım geçmiş olsun. ALLAH tekrarindan korusun.
Bence cocuk icin fazlaca zayifla. Aramizda ortalama 1 yas var. Benimde bir kızım var. Ikinciyi cok zayiflamadan düşünmüyorum. Yürüyüş ev icinde mi disarda mi düşünüyorsun

tamam telefonuma hatırlatmayı kurdum bile yarın izliycem programı inşallah
o ilaçtan 1 sene bende kullandım ve çok faydasını gördüm,onsuz başaramazdım heralde çünkü aşırı tatlı yeme isteğim oluyodu başa çıkamıyordum,bende kullanmaya ilk hafta 1 tane,2.hafta 2,3.haftada 3 e çıkararak başladım ve 1000 mg lığını 1 sene kullandım
sonra tam tersi şekilde azalttım ve en son 1 tanede şekerimi iyice düşürüp titremelerim başlayınca kafama göre bıraktım,çok şükür şimdi iyiyim, duygusal şeker açlığı(istesem yemem ama canım sıkıldıkça tatlı isteği oluşuyo bunuda ilaçla değil kendim çözmeliyim biliyorum) ve regl dönemi tatlı krizi dışında tatlı isteğim olmuyor

Yukseltmeyi düşünmüyor musun canim
Damla verdi canım onu kullanıyorum her gün 23 damla civarı damlatıyorum bir kaç kutu bitti folik asit içiyorum hapını kullanıyorum aynı zamanda işte Ekimin sonuna doğru bitecekler tekrardan randevu alıp kontrole gideceğim o eksiklikler beni mahvetti

Canim ben dogumdan sonra cok değiştim. .3 seneye yakindir. Hep bitkinlik bikkinlik sinir vs var. fazla ses kaldiramiyorum.insanlari fazla dinleyemiyorum uzun sürerse bunalima giriyorum resmen kapasitem yetmiyor. . Kansizlik çok b12 eksikliği zaten basli basina bir sebep bunlara . Bu arada haplarla hamilelikte kanim tavam yapmıştı ama hapsiz yine alt seviyelerde. D vitamini eksikliği ile demir eksikliğinin bagintisini da biliyorum. Devlet hastanesinden sogudum. Yarim yamalak is yapiyorlar bana denk gelenler arti b12 149 eksik işte ilac yazsana ya da oneri de bulunsana yok!!
Annem bende gidip baktiriyim diyo en iyisi ozele gidelim diyor. Muayene harici tahlillere para almiyorlar diyor Dogru mu acaba

Son düzenleme:
sbeden sende acil kansızlığın için git sağlık ocağına ihmal etme
kansızlık sinir,asabiyet,kilo vermede zorluk ve başka hastalıklarıda tetikliyo bilgin olsun
simdi mesaj yazdim arkadaşa oku canim. Inan cok rezil bi hayat yasiyorum. Yaşlılar benden daha canli. Bi mutfakta yarim saat is yapsam bedenen ve zihnen bitiyorum . Annemde yarin git diyor ozele. Neye baktirmak istiyorsan madde madde yaz doktora uzat diyor. Acaba muayene harici tahlillerden ucret aliyorlar mi akiyorlarsa ne kadar olabilir. Benim de bütçem sinirli

canım internetten telefonunu bulup arayıp sor bence,gidince süprizle karşılaşma,benim bir tanıdığım kaç sene önce kan tahlili için 100 tl para vermişti
sen sağlık ocağınıda yabana atma gel dinle ablanı

Bu sefer ignesini sor ayda bir iki kere yaptırmak yeterli geliyormuş hemde emilimi daha cok oluyormus direk kaslara gidiyormus filan filan yarim yamalak bilgiler.nasil mahvetti beynen mi bedenen mi en cok

canım o dediğin halsizlik,bitkinlik bende de vardı,hepsi kansızlıktan,b12 eksikliğinden ilaç kullan ama düzenli ve herşeye uymaya çalış o zaman inan kendine geliyosun
bak şu cevizli su olayı gibi defalarca söylüyorum yine sağlık ocağına git açık açık anlat herşeyi şunlara şunlara baktırıcam de,inan baktıracağın herşeye bakıyolar hatta kendi hekimini sevmiyorsan başka hekime gitme hakkın da var,aynı sağlık ocağında başka hekimede muayene olabilirsin

baktın olmadı son çare özele gidersin,devlet güzel imkanlar sunuyo neden faydalanmayasın canım,özel en son çare

sbeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…