♥haftalık kilo verme yarışması♥

aman aman sakın duygusala bağlama,kalkıp camları aç,hemen sporuna başla
en kısa zamandada doktora gidip tahlillerini yaptır canım
simdi ogleni kilcam hemen ardindan hazirlanip kizimi uyandircam parka goturcem.cidden iyi değilim. Bunalım içindeyim hep. Hic mutlu değilim ama hep mutlu olmaya çalışıyorum. Aksam listeyi yaparım

Ve bütün bunlar insanin koca bir hayatini ziyan ediyor ama bazi doktorlr hala ciddiyetini anlayabilmis degil.
O kadar etkiliyor ki hem de mesela ben pcos hastalığım için 2015 gibi gitmiştim testler yapılmıştı ben internetten kontrol etmedim doktor da sonuçlara bakıp normal ilacıma devam etmem gerektiğini söylemişti rahatsızlığım içinGeçen bu sonuçlarıma bakarken internetten geçen zamanda yapılanlara da baktım bir de ne göreyim b12 70 ler de falan o kadar düşük ki muhakkak ilaç kullanmam gerekirmiş ama doktor bana hiç bir şey söylemedi ben o zaman aşırı unutkandım ve uykularım gelirdi kendi kendine geçmiş hastalığım nasıl oldu bilemedimD vitaminyle demir eksikliği için uğraşıyorum şimdide işte
canım terlemelerin gittmi şimdi?
eşimdede varya acaba eksiklik mi var diye düşünmeye başladım

b12 vitaminin iğnesi varda,d vitaminini bilmiyorum bende canım

Canım havalar mı serinledi yoksa ilaçlar etkisini mi gösterdi bilmiyorum ama terlemelerim azaldı uyurken sıkıntı çekmedim hiç kendimi eskisi kadar halsiz falan da hissetmiyorum ya da psikolojik bilemiyorum önümüzdeki ay göreceğim sonuçlarını

ya bu doktorlara çok kızıyorum b12 eksikliğini nasıl gözden kaçırmış bazen gerçekten Allaha emanet yaşıyoruz diyorum
benim kansızlığımıda uzman hekim anlayamadı,sağlık ocağı doktoru bulmuştu, o yüzden tek doktorla kalmamak bazen işe yarıyor
anladım canım ama ilaçlarında etkisi olmuş gibi görünüyor

simdi ogleni kilcam hemen ardindan hazirlanip kizimi uyandircam parka goturcem.cidden iyi değilim. Bunalım içindeyim hep. Hic mutlu değilim ama hep mutlu olmaya çalışıyorum. Aksam listeyi yaparım

sbeden
kız uyandırma uykuda gıdadır bırak uyusun uyanınca gidersiniz
bu arada hiçte bunalımda olma,dertleşmek istersen özelden yazabilirsin
en kısa zamanda sen bi doktora git ihmal etme kendini,bu başta sana sonra çevrendekilerede zarar veriyo

Evet gerçekten o doktoru bulup hesap sorasım geldi ama devlet hastanelerinde bu çok zor biliyorsun Allaha emanetiz dediğin gibi Kansızlıkta ne kadar önemli yahu testlere bakıp cevap verip yönlendirecekler bu kadar mı zor illa o dertle ilgili mi gitmeliyiz ya da başka yerler de araştırma yapmak mı zorundayız

araştırma yapsan da kızıyolar,internette her okuduğuna inanma diyolar
insanda ne yapacağını şaşırıyor doğrusu

Canan Karatayın en sevdiğim yönü insanları doğru yönlendirmek adına dobra dobra konuşması

Ara: 1 kupa sade nescafe + 1 ad.büyük armut - 123 kalori

İyi gidiyorum

selam kolay gelsin Hanimlar. su cizelgeyi nasil olusturunuz aceba ? yardimci olursaniz cok sevinirim benimde buna benzer bir tabloya ihtiyacim var.

Bunlara ne kadar doktor denebilir ki. .
Yazik değil mi 70 ne kadar düşük . Bunun egitimi var insan iliskileri var cocuk yetistirmesi var bunlara hep dingin bi kafa lazim. Madem yardimci olmayacak b12 niye bakıyor.
Hersey bi kenara da bilinçli olmak cok onemli kimse kimsenin umrunda degil.
Ben facede saglik sayfasinda birilerinin yazdıklarıni dikkate alip arastiriyorum.sende aylik bir iki igne vurunabilirsin surekli. Insallah sonuclarin cok iyi olur beni de haberdar et

Zaten ates saciyorum bazen en yakinlarima

Gittim esime uğradım bahsettim durumlardan. Hemen simdi gidelim o zaman dedi tamam dedi. Gittik aile hekimine bu arada hacamat ve suluk dizlerimdeki rahatsizligi yüzde 90 geçirdi . Doktora da bahsettim oda onerdi her yil yaptirin mutlaka ded kendisi de yaptircakmis firsat bulamamis henüz. hacamat suluk ve akupunktur tedavileri ileri ki yillarda hastanelerde olacak ucretin bir kismini devlet karsilayacak dedi. Artik sirtimda hic agrimiyor 3 aydir önceden hergün agirdi..
Sadede geleyim
Yarin sabah saat 10 da gidicem ac karna..kanimin açlık degerine de bakacak. D b12 kan vs bilmem ne baglari dedi heo bakacak. Ne varsa bakin dedim magnezyum potasyum filan ama o onları bakamam dedi. Mesela magnezyum 70 tl civarlarinda dedi bazilari ücretli dedi. Özel laboratuvarda yapiliyormus.. olsun bakalim dedim. Bitkinim yorgunum sese vs hic biseye tahammülm yok dedim. Cocuga da zor bakıyorum ona da yazık dedim
Simdi internetten arastrcam neler ucretli vs

Bu sefer ignesini sor ayda bir iki kere yaptırmak yeterli geliyormuş hemde emilimi daha cok oluyormus direk kaslara gidiyormus filan filan yarim yamalak bilgiler.nasil mahvetti beynen mi bedenen mi en cok

Dvit iğne olarak yaptırmak en etkilisi, ama reçetesiz iğne yaptirmak zor, reçeteli ise ayda bir yaptıracak şekilde reçete yazdırmak neredeyse imkansız. Bu didismelerle uğraşmamak için ben 15 te bir 1 ampulu bir çorba kaşığı zeytinyağının içine kırıp iciyorum. Dvit yağda cozundugu için enjeksiyon yaptiramiyorsaniz yag ile içmek en iyi emilimi sagliyor.
Dipnot ekleyeyim:
-Grip vs hasta olduğunuzda vücut hemen dvit depolarını boşaltır, soğuk algınlığı grip olduğunuzda 3-4 ampul gün aşırı içilebilir.
- Dvit in kalsiyumu yükseltmemesi için K2 vitamini almak gerekir. K2 dışarıdan takviye olarak alınabilir. Günlük fermente gıdalar tüketilerek de alinabilir. Ev yapımı sirke, tursu, kefir, yogurt gibi.

liste hazır sbeden
süpersin taydin bizede rehber oluyosun

Siz yeter ki isteyin, bildiklerimi paylaşmaya hazırım, hem de büyük bir zevkle. Yalnız yoğun zamanlarimda böyle toplu cevaplar yazarım.

Teşekkür ederim canim bi ben bulamadim kafama göre doktor aksam beklerim unutma :)

Sağlıklı yaşıyoruz sayfasından alıntıdır, Canan Hocanın önerdiği tahlillerdir

Canan Karatayın en sevdiğim yönü insanları doğru yönlendirmek adına dobra dobra konuşması

Evet canım, tv de bazen çok agresif biri olarak gösteriliyor, hiç de öyle değil. Bazen azarlayabiliyor ama anneanne babaannr sefkatiyle, iyiligimiz için. Tamamen bağımsız olarak dobra konuştuğu icin, tek derdi insan sağlığı olduğu için de davalarla uğraşmak zorunda kalıyor maalesef.

Ara: 1 kupa sade nescafe + 1 ad.büyük armut - 123 kalori

İyi gidiyorum

Nacizane onerim; çözünebilir kahve yerine Turk kahvesi ya da filtre kahve tercih etsek imkanlar dahilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…