b12 eksikliği için doktor bi yakınıma hem hapını hemde haftalık iğnesini vermişti,sonra aylığa geçti, ama onun değeri 100 küsürdü baya düşmüş demiş doktorBu sefer ignesini sor ayda bir iki kere yaptırmak yeterli geliyormuş hemde emilimi daha cok oluyormus direk kaslara gidiyormus filan filan yarim yamalak bilgiler.nasil mahvetti beynen mi bedenen mi en cok
Tamam kizcanım internetten telefonunu bulup arayıp sor bence,gidince süprizle karşılaşma,benim bir tanıdığım kaç sene önce kan tahlili için 100 tl para vermişti
sen sağlık ocağınıda yabana atma gel dinle ablanı
Tamam canım iki gun icinde gidecem insallah dedigin once aile hekimine.canım o dediğin halsizlik,bitkinlik bende de vardı,hepsi kansızlıktan,b12 eksikliğinden ilaç kullan ama düzenli ve herşeye uymaya çalış o zaman inan kendine geliyosun
bak şu cevizli su olayı gibi defalarca söylüyorum yine sağlık ocağına git açık açık anlat herşeyi şunlara şunlara baktırıcam de,inan baktıracağın herşeye bakıyolar hatta kendi hekimini sevmiyorsan başka hekime gitme hakkın da var,aynı sağlık ocağında başka hekimede muayene olabilirsin
baktın olmadı son çare özele gidersin,devlet güzel imkanlar sunuyo neden faydalanmayasın canım,özel en son çare
sbeden
Tamam kiz
En iyisi önce aile hekimine uğramak. Ama şikayeti dinledikten sonra kafasina gore madde eleyip d vitaminime filan bakmazsa naparim ne derim bilmem.
Igneyi tercih ederim ayda düzenli d ve b12 haplar organlari yorar heralde devamli iyi degilb12 eksikliği için doktor bi yakınıma hem hapını hemde haftalık iğnesini vermişti,sonra aylığa geçti, ama onun değeri 100 küsürdü baya düşmüş demiş doktor
sbeden
Bilmiyorum ki ben hep devlette yaptırıyorum tahlillerimi. Gidecegin hastaneyi gitmeden önce arayıp sorabilirsin. Ya da bu konuda tecrübesi olan varsa bilgilendirdi bizi..Canim ben dogumdan sonra cok değiştim. .3 seneye yakindir. Hep bitkinlik bikkinlik sinir vs var. fazla ses kaldiramiyorum.insanlari fazla dinleyemiyorum uzun sürerse bunalima giriyorum resmen kapasitem yetmiyor. . Kansizlik çok b12 eksikliği zaten basli basina bir sebep bunlara . Bu arada haplarla hamilelikte kanim tavam yapmıştı ama hapsiz yine alt seviyelerde. D vitamini eksikliği ile demir eksikliğinin bagintisini da biliyorum. Devlet hastanesinden sogudum. Yarim yamalak is yapiyorlar bana denk gelenler arti b12 149 eksik işte ilac yazsana ya da oneri de bulunsana yok!!
Annem bende gidip baktiriyim diyo en iyisi ozele gidelim diyor. Muayene harici tahlillere para almiyorlar diyor Dogru mu acaba
git git,ihmal etme canım,takipteyim seniTamam canım iki gun icinde gidecem insallah dedigin once aile hekimine.
sanırım iğneye karar vermesi için değerinin çok düşük olması gerekiyor,doktor daha iyi bilir tabi, ilaç yazarsada bu şekilde düşünüyorum iğne olsa olurmu diye söylersinIgneyi tercih ederim ayda düzenli d ve b12 haplar organlari yorar heralde devamli iyi degil
Once aile hekimine karar verdim. Gittim devlette doktor D vitaminime bakmayi kabul etmedi bakamam keyfe dedi şikayetlerimi dile getirmeme ragmenBilmiyorum ki ben hep devlette yaptırıyorum tahlillerimi. Gidecegin hastaneyi gitmeden önce arayıp sorabilirsin. Ya da bu konuda tecrübesi olan varsa bilgilendirdi bizi..
Şimdi biraz işim var, akşam düzenli yaptirdigim tahlilleri yazayım ben sana. Direk tahlil listesiyle gitTamam canım iki gun icinde gidecem insallah dedigin once aile hekimine.
Hiç aklıma gelmedi doktor iğnesi yok dedi ama kardeşim de olduğunu söyledi bu sefer sonuçlarımda az çıkarsa yine elimden çekeceği var o doktorunBu sefer ignesini sor ayda bir iki kere yaptırmak yeterli geliyormuş hemde emilimi daha cok oluyormus direk kaslara gidiyormus filan filan yarim yamalak bilgiler.nasil mahvetti beynen mi bedenen mi en cok
Once aile hekimine karar verdim. Gittim devlette doktor D vitaminime bakmayi kabul etmedi bakamam keyfe dedi şikayetlerimi dile getirmeme ragmen
Igneyi facebookta okudum. Bu konuda kültürlü insanlar ayda duzenli olarak ignelerini vurunuyorlar bir kac ayda bir olcumlerini yaptırıyorlar. Sonra da Çakı gibi gezip tozuyorlar. Bense koca 1 24 saatimi ziyan icinde aptal aptal geciriyorum. Suan deprestim ve aglama istrgim var yoğun tukendim..tamam haber ederim canimsanırım iğneye karar vermesi için değerinin çok düşük olması gerekiyor,doktor daha iyi bilir tabi, ilaç yazarsada bu şekilde düşünüyorum iğne olsa olurmu diye söylersin
Aynen zaten ufacik seyde tukenmis hissediyorum bu insanlar beni daha da tuketiyor. Bu sefer ayağım gitmiyor .Bunlar beyin kafasını yaşıyor ya, inanın çok kiziyorum. Biri 3 ayda bir rutin bakıyor, diğeri bakamam diyor.
Once aile hekimine karar verdim. Gittim devlette doktor D vitaminime bakmayi kabul etmedi bakamam keyfe dedi şikayetlerimi dile getirmeme ragmen
Şimdi biraz işim var, akşam düzenli yaptirdigim tahlilleri yazayım ben sana. Direk tahlil listesiyle gitAllaha sukur tam olmasa da hastanedeki dahiliye Dr um ve aile hekimimle aynı kafadayiz. Ne istersem yazıyor. Bu kere başka bir dahiliyeciye gitmek zorunda kaldım D vitaminini bırak çok yüksek dedi. Kusura bakmayın birakamam, sizin sandiginiz gibi toksik falan da değil dedim
Teşekkür ederim canim bi ben bulamadim kafama göre doktor aksam beklerim unutma :)Şimdi biraz işim var, akşam düzenli yaptirdigim tahlilleri yazayım ben sana. Direk tahlil listesiyle gitAllaha sukur tam olmasa da hastanedeki dahiliye Dr um ve aile hekimimle aynı kafadayiz. Ne istersem yazıyor. Bu kere başka bir dahiliyeciye gitmek zorunda kaldım D vitaminini bırak çok yüksek dedi. Kusura bakmayın birakamam, sizin sandiginiz gibi toksik falan da değil dedim
Ve bütün bunlar insanin koca bir hayatini ziyan ediyor ama bazi doktorlr hala ciddiyetini anlayabilmis degil.Hiç aklıma gelmedi doktor iğnesi yok dedi ama kardeşim de olduğunu söyledi bu sefer sonuçlarımda az çıkarsa yine elimden çekeceği var o doktorun
Aşırı baş terlemesi vardı nefes almam zorlaşır gece uyanırdım gündüz sıcak olduğunda yüzüm şarıl şarıl ensem aynı şekilde mahvolurdum. Sürekli uyku hali halsizlik uykusuz yorgunluk vardı. Hiç bir neden yokken kendimi keyifsiz hissediyordum mesela uzun yıllar D vitamini eksikliği yaşayan insan depresyona bile girebiliyormuş bir neden yokken artık kendimi iyi olmadığını farkeder farketmez soluğu doktorda aldım
Hiç aklıma gelmedi doktor iğnesi yok dedi ama kardeşim de olduğunu söyledi bu sefer sonuçlarımda az çıkarsa yine elimden çekeceği var o doktorun
Aşırı baş terlemesi vardı nefes almam zorlaşır gece uyanırdım gündüz sıcak olduğunda yüzüm şarıl şarıl ensem aynı şekilde mahvolurdum. Sürekli uyku hali halsizlik uykusuz yorgunluk vardı. Hiç bir neden yokken kendimi keyifsiz hissediyordum mesela uzun yıllar D vitamini eksikliği yaşayan insan depresyona bile girebiliyormuş bir neden yokken artık kendimi iyi olmadığını farkeder farketmez soluğu doktorda aldım
aman aman sakın duygusala bağlama,kalkıp camları aç,hemen sporuna başlaIgneyi facebookta okudum. Bu konuda kültürlü insanlar ayda duzenli olarak ignelerini vurunuyorlar bir kac ayda bir olcumlerini yaptırıyorlar. Sonra da Çakı gibi gezip tozuyorlar. Bense koca 1 24 saatimi ziyan icinde aptal aptal geciriyorum. Suan deprestim ve aglama istrgim var yoğun tukendim..tamam haber ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?