♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu sefer ignesini sor ayda bir iki kere yaptırmak yeterli geliyormuş hemde emilimi daha cok oluyormus direk kaslara gidiyormus filan filan yarim yamalak bilgiler.nasil mahvetti beynen mi bedenen mi en cok
b12 eksikliği için doktor bi yakınıma hem hapını hemde haftalık iğnesini vermişti,sonra aylığa geçti, ama onun değeri 100 küsürdü baya düşmüş demiş doktor

sbeden

Tamam kiz
En iyisi önce aile hekimine uğramak. Ama şikayeti dinledikten sonra kafasina gore madde eleyip d vitaminime filan bakmazsa naparim ne derim bilmem.

Tamam canım iki gun icinde gidecem insallah dedigin once aile hekimine.

Tamam kiz
En iyisi önce aile hekimine uğramak. Ama şikayeti dinledikten sonra kafasina gore madde eleyip d vitaminime filan bakmazsa naparim ne derim bilmem.

sen şikayetini anlat,daha önce b12 eksikliğ,kansızlık vs... çıkmıştı onada bakabilirmiyiz,rica ediyorum,kendimi çok halsiz,mutsuz,sinirli hissediyorum falan de
hatta ben bi tanıdığıma ne yaptım biliyomusun şikayetini kagıda yazdım burdan oku dedim oda okumak yerine gitmiş doktorun eline tutuşturmuş,en alttada baktırmak istediğimiz kan tahlilleri vardı onlarıda yazdırmıştım, doktor tahlilde hepsinide istemiş,sende baktırmak istediklerini kağıda yazıp önüne koyabilirsin canım bunda ne sakınca varki

Bilmiyorum ki ben hep devlette yaptırıyorum tahlillerimi. Gidecegin hastaneyi gitmeden önce arayıp sorabilirsin. Ya da bu konuda tecrübesi olan varsa bilgilendirdi bizi..

Igneyi tercih ederim ayda düzenli d ve b12 haplar organlari yorar heralde devamli iyi degil
sanırım iğneye karar vermesi için değerinin çok düşük olması gerekiyor,doktor daha iyi bilir tabi, ilaç yazarsada bu şekilde düşünüyorum iğne olsa olurmu diye söylersin

Bilmiyorum ki ben hep devlette yaptırıyorum tahlillerimi. Gidecegin hastaneyi gitmeden önce arayıp sorabilirsin. Ya da bu konuda tecrübesi olan varsa bilgilendirdi bizi..
Once aile hekimine karar verdim. Gittim devlette doktor D vitaminime bakmayi kabul etmedi bakamam keyfe dedi şikayetlerimi dile getirmeme ragmen

Tamam canım iki gun icinde gidecem insallah dedigin once aile hekimine.
Şimdi biraz işim var, akşam düzenli yaptirdigim tahlilleri yazayım ben sana. Direk tahlil listesiyle git Allaha sukur tam olmasa da hastanedeki dahiliye Dr um ve aile hekimimle aynı kafadayiz. Ne istersem yazıyor. Bu kere başka bir dahiliyeciye gitmek zorunda kaldım D vitaminini bırak çok yüksek dedi. Kusura bakmayın birakamam, sizin sandiginiz gibi toksik falan da değil dedim

Bu sefer ignesini sor ayda bir iki kere yaptırmak yeterli geliyormuş hemde emilimi daha cok oluyormus direk kaslara gidiyormus filan filan yarim yamalak bilgiler.nasil mahvetti beynen mi bedenen mi en cok
Hiç aklıma gelmedi doktor iğnesi yok dedi ama kardeşim de olduğunu söyledi bu sefer sonuçlarımda az çıkarsa yine elimden çekeceği var o doktorun

Aşırı baş terlemesi vardı nefes almam zorlaşır gece uyanırdım gündüz sıcak olduğunda yüzüm şarıl şarıl ensem aynı şekilde mahvolurdum. Sürekli uyku hali halsizlik uykusuz yorgunluk vardı. Hiç bir neden yokken kendimi keyifsiz hissediyordum mesela uzun yıllar D vitamini eksikliği yaşayan insan depresyona bile girebiliyormuş bir neden yokken artık kendimi iyi olmadığını farkeder farketmez soluğu doktorda aldım

sanırım iğneye karar vermesi için değerinin çok düşük olması gerekiyor,doktor daha iyi bilir tabi, ilaç yazarsada bu şekilde düşünüyorum iğne olsa olurmu diye söylersin
Igneyi facebookta okudum. Bu konuda kültürlü insanlar ayda duzenli olarak ignelerini vurunuyorlar bir kac ayda bir olcumlerini yaptırıyorlar. Sonra da Çakı gibi gezip tozuyorlar. Bense koca 1 24 saatimi ziyan icinde aptal aptal geciriyorum. Suan deprestim ve aglama istrgim var yoğun tukendim..tamam haber ederim canim

Once aile hekimine karar verdim. Gittim devlette doktor D vitaminime bakmayi kabul etmedi bakamam keyfe dedi şikayetlerimi dile getirmeme ragmen

aa ne saçma bizim burda ağzından ne çıkarsa doktor direk yazıp bakıyo ben hiç 2 leteni görmedim
ters bi doktormuş

liste hazır sbeden
süpersin taydin bizede rehber oluyosun

Teşekkür ederim canim bi ben bulamadim kafama göre doktor aksam beklerim unutma :)

Ve bütün bunlar insanin koca bir hayatini ziyan ediyor ama bazi doktorlr hala ciddiyetini anlayabilmis degil.

canım terlemelerin gittmi şimdi?
eşimdede varya acaba eksiklik mi var diye düşünmeye başladım

b12 vitaminin iğnesi varda,d vitaminini bilmiyorum bende canım

aman aman sakın duygusala bağlama,kalkıp camları aç,hemen sporuna başla
en kısa zamandada doktora gidip tahlillerini yaptır canım sbeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…