Evet yazarken sen geldin aklımaPatron getirmiş tarlasından Evde şeftali yiyorum aslında 2-3 gündür yazmadığımdam göremedin bu akşam da elma yerim belki
Zaten ates saciyorum bazen en yakinlarima
Gittim esime uğradım bahsettim durumlardan. Hemen simdi gidelim o zaman dedi tamam dedi. Gittik aile hekimine bu arada hacamat ve suluk dizlerimdeki rahatsizligi yüzde 90 geçirdi . Doktora da bahsettim oda onerdi her yil yaptirin mutlaka ded kendisi de yaptircakmis firsat bulamamis henüz. hacamat suluk ve akupunktur tedavileri ileri ki yillarda hastanelerde olacak ucretin bir kismini devlet karsilayacak dedi. Artik sirtimda hic agrimiyor 3 aydir önceden hergün agirdi..
Sadede geleyim
Yarin sabah saat 10 da gidicem ac karna..kanimin açlık degerine de bakacak. D b12 kan vs bilmem ne baglari dedi heo bakacak. Ne varsa bakin dedim magnezyum potasyum filan ama o onları bakamam dedi. Mesela magnezyum 70 tl civarlarinda dedi bazilari ücretli dedi. Özel laboratuvarda yapiliyormus.. olsun bakalim dedim. Bitkinim yorgunum sese vs hic biseye tahammülm yok dedim. Cocuga da zor bakıyorum ona da yazık dedim
Simdi internetten arastrcam neler ucretli vs
kızlar şimdi show tv de zahide yetişin programına karatay hoca katlıyor,haydi tv başına
ben işteyim ama internetten izliyorum,fırsatı olan ordan da bakabilirŞimdi ben yazacaktim..Hadi kızlar evde olanlar ekran başına
Evet bunun için çok çaba sarfebilirim aslında sevmiyorum değil ama her meyveyi yemiyorum yoksa erik, kivi, ananas, muz bunları gömerimsüpersin canım benim,ye ye günde 1 tane meyva yesen vitamindir,kardır,ilerde hamilelikte de lazım alışmış olursun
bende severim ama pilavı çok yediriyo işte,yoğurt çorbasıda pirinç ikisi yanyana olmamışBegüş dün tavuklu pilav yaptım ben hastayımdır tavuklu pilava oturdum 1 porsiyon yedim sanırım yanında ama sadece yoğurt çorbası içtim@begum75
ay böle biraz hevesim kırıldı hiç diyet modunda da değilim zaten nası kendimmi frenliycem bilmiyorum zaten bir tempo varki sorma okullar açıldı benim işler yoğunlaştı kızımı hergün ben kreşe götürüp getiriyorum eve gidincede onla ilgilen derken kendimi saldım gitti vala begüşümaynen canım 2,5 kiloda ben aldımve yerleşti,her gören kilo almışsın diyo
çokta şeetmemek lazım veririz yine,burda birbirimize destek olalım yeter,o kadar depresif olma aşırı kilomuz yok sonuçta
Ben pirinçli yapmıyorum tel şehriyeli yapıyorumbende severim ama pilavı çok yediriyo işte,yoğurt çorbasıda pirinç ikisi yanyana olmamış
Pilav mi? O da ne? En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.. Bayramda olabilirbende severim ama pilavı çok yediriyo işte,yoğurt çorbasıda pirinç ikisi yanyana olmamış
salma kendini kız,aslında yoğunluk iyidir git-gel yaparken kalori harcarsın ne güzel,hemde insan yoğunken yemeği unutuyoay böle biraz hevesim kırıldı hiç diyet modunda da değilim zaten nası kendimmi frenliycem bilmiyorum zaten bir tempo varki sorma okullar açıldı benim işler yoğunlaştı kızımı hergün ben kreşe götürüp getiriyorum eve gidincede onla ilgilen derken kendimi saldım gitti vala begüşüm
hadi yırttın yineBen pirinçli yapmıyorum tel şehriyeli yapıyorum
ne güzel maşallah sanaPilav mi? O da ne? En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.. Bayramda olabilirKendisinin glisemik indeksi çok yüksek olduğu için pek samimi değiliz
hadi yırttın yineama pilav bir k.hidrat, şehriyede k.hidrat o yüzden pilav yiyince çorba içmeyebilirsin
ne güzel maşallah sana
bende işyerinde pilav makarna almamaya özen gösteriyorum ama evde yapınca bazen 1-2 kaşık tadına bakıyorum
oyy kıyamam tamam yaaVicdanımla oynama kızTavuklu pilavda duramıyorum yoksa ne evde ne iş yerinde pilav yemiyorum makarnada az
Bugünde dolma biber ve börek 1 dilim aynı anda yedimoyy kıyamam tamam yaadünküde öyle olsun geçti gitti bugünkü menün daha güzeldir zaten dikkat ediyosun biliorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?