♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya varya süpersininşallah dertlerine deva olur o doktor,sende rahat edersin,sonuçlarını alınca yaz bizede
hacamatın işe yaramasına da sevindim canım,bazen hayat telaşına kapılıp insan kendini ihmal ediyo ama ihmal etme her sene yaptır o zaman,çünkü kendini iyi hissetmeyen kişi çevresinede hayrı dokunmuyo,önce senin sağlığın

aynen canım 2,5 kiloda ben aldım ve yerleşti,her gören kilo almışsın diyo
çokta şeetmemek lazım veririz yine,burda birbirimize destek olalım yeter,o kadar depresif olma aşırı kilomuz yok sonuçta
ay böle biraz hevesim kırıldı hiç diyet modunda da değilim zaten nası kendimmi frenliycem bilmiyorum zaten bir tempo varki sorma okullar açıldı benim işler yoğunlaştı kızımı hergün ben kreşe götürüp getiriyorum eve gidincede onla ilgilen derken kendimi saldım gitti vala begüşüm

salma kendini kız,aslında yoğunluk iyidir git-gel yaparken kalori harcarsın ne güzel,hemde insan yoğunken yemeği unutuyo
kızının kreşi hayırlı olsun

Pilav mi? O da ne? En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.. Bayramda olabilir Kendisinin glisemik indeksi çok yüksek olduğu için pek samimi değiliz
ne güzel maşallah sana
bende işyerinde pilav makarna almamaya özen gösteriyorum ama evde yapınca bazen 1-2 kaşık tadına bakıyorum

hadi yırttın yine ama pilav bir k.hidrat, şehriyede k.hidrat o yüzden pilav yiyince çorba içmeyebilirsin

ne güzel maşallah sana
bende işyerinde pilav makarna almamaya özen gösteriyorum ama evde yapınca bazen 1-2 kaşık tadına bakıyorum

Vicdanımla oynama kız Tavuklu pilavda duramıyorum yoksa ne evde ne iş yerinde pilav yemiyorum makarnada az

Sabah; 07:50 - 150 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 135 kalori
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.orta boy dolma biber + 1 ad.börek + 50 gr yoğurt + 1 kase yeşil salata - 616 kalori (bu kadar kalori hiç akıl karı değil ama öyleymiş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…