♥haftalık kilo verme yarışması♥

banada çok gibi geldi

Akşama yoğurt çorbası içeceğim sadece söz tartılmadım yarın tartılayım mı 1 haftadır çıkmadım tartıya

O kadar kalori nasıl sığar ki bir anda mideye hiç midemde aşırı tıka basa tokluk hissetmiyorum yani mesela hala bir tatlı ya da börek yiyebilirim neyse fazla olsun önemli değil

bazen banada oluyo o, hesapta çok kalori çıkıyodu ama ben hala yiyebilecek kapasitede oluyodum
bi tartıl bakalım,pilav,börek,vs... den sonra hafta arası durum neymiş görelim

arkadaşlar havalardanmıdır nedir anlamadım okul telaşlarındanmı yoksa bnm frenler iyice boşaldı durdurabilene aşk olsun sürekli aburcubur ekmek arası dolapta ne varsa ne yapmalıyım bu iştahı durdurabilmem için lütfen yardım ben 9 ay önce yağ aldırma fln da yaptırdım ahhh hep dolmaya başladı karın bölgem simitler göğüsler heryerden aldım kilo

@Jade21
öncelikle evdeki aburcuburlardan kurtulmalısın
kahvaltının doyurucu,zengin olmasına dikkat edebilirsin,zeytini,peyniri,yumurtası,cevizi,yeşilliği(bu aralar roka,maydanoz,nane süper),kuru yemiş (kayısı,incir) vs....
öğünlerinde yoğurdu ve yeşillik salatayı ihmal etme
kendine sevdiğin bitki çaylarından yapabilirsin
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım, bide tabi duygusal açlığımız var malesef bunla başa çıkmayıda kendi kendimize öğrenmeliyiz (ben henüz pek başaramadım,sanırım en zoruda bunu yenmek)

Aynen katılıyorum bu önerilere.. Arada oluyor öyle, hele düzen kaçınca cozutuyor insan.. Ama şunu unutmamak lazım; abur cubur, ekmek vs yedikçe yiyesi geliyor insanın. Bunların yerini glisemik indeksi düşük gıdalarla doldunca insanın o gözü dönmüş gibi yeme durumları da ortadan kalkıyor.

Canim şöyle bi goz attım Yazdıklarıniza hazirlaniym gidecem 3 bucukta cikacak sonuçlar.

Hadi bakalım sbeden al sonuçları gel de burada da değerlendirelim.

Pilav mi? O da ne? En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.. Bayramda olabilir Kendisinin glisemik indeksi çok yüksek olduğu için pek samimi değiliz
Keşke ben de hatırlamasam
Kızımla eşim pilavsız yemek yemedikleri için mutlaka her gün yapıyorum 1-2 kaşık da olsa yiyorum maalesef

Aman dikkat biz spor diyet yaptık hadi neyse de sen bir sürü de para harcamışsın
Kesinlikle abur cubur almıyoruz bisküvi çikolata falan filan hiç bir şey kızıma en son ne zaman çubuk kraker alldığımı hatırlamıyorum ev de kek kurabiye falan yapıyoruz birlikte az şekerli az unlu bol yumurtalı öyle işte

Duygusal açlıkla başetmenin en güzel yolu evde oturmamak canım işin varsa çalış yoksa da dışarı çık spor yap

Önemli olanları yazıyorum.
-DEMİR (fe) 13 normal degerler 37-193
- " bağlama kapasitsi 595 nrml deg. 250-450

-HGB 9.4 normal değerler 11.5-16.5
-Hct mcv mch bu değerler normalin altinda
-TSH normal
-ferritin 2.7 normal deger 13-150
-vitamin D 4.33 normal değerler 20-100
-b12 380 normal değerler 190-900

Dün gece 2 saati geçik araştırma yaptim karataycilardan. Taydin canim seninde Karatayci oldugunu bugün farkettim. Bundan sonra hayatima sirayla d sini b sini k2 sini omega 3 ünü beraberinde güçlü antioksidani belirlediğim iyi markalari sokacm.. D ve kan cok düşük malesef.

- doktor b12 ilac yazmicam. Gayet iyi dedi. Aslinda 149 du 6 ay kadar önce. Iyi yukselmis 380 e. Ben yine de istiyorum doktor bey fulleyelim bi oh be diyeyim kendime geleyim dedim yazdi.
-kan icin küçük siselerden verdi. Hergun bir şişe 3 ay boyunca icicem.
-D vitamini 4 ampul yazdi her ampul 300.000 İU . Daha sonra tahlil yapacak tekrar. Belki 3 ay sonra.

Keşke ben de hatırlamasam
Kızımla eşim pilavsız yemek yemedikleri için mutlaka her gün yapıyorum 1-2 kaşık da olsa yiyorum maalesef

Başlangıçta kolay gibi gözükmüyor ama bu senin elinde canım

Şeker yerine kuru meyveler, un yerine de hindistan cevizi ya da badem unu ile süper kurabiyeler yapılıyor

* Demir düşük, ilaç yazmış zaten. Kansızlık için Saraçoğlunun ıspanak kereviz kürü var, mevsimi de geliyor tavsiye ederim. İlaçlardan daha etkili..

* B12 tabletler pek yükseltmiyor, bir markanın dil altı pastili var, onun dışında bir de iğne var. Reçetesiz yaptırabilecek tanığın varsa iğne yaptırmanı, yoksa dil altı pastili kullanmanı tavsiye ederim.

* Dvit3 4 ampulu hangi aralıklarla verdi? Annemin de benzerdi sonucu. Maalesef D vitaminin yerlerde sürünüyor. Depresif olman gayet doğal.. Aslında sonuca şaşırmadım diyebilirim. Annemde 6 ampulu gün aşırı kullandıktan sonra 15 te bir bir ampul olarak kullanıyoruz şimdi. Dvit değeri onun da 70 in üstünde devam ediyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…