sen kaç kilo oldun de bekim bana bi kızmıcam söz (ama içimden geçenBugünde dolma biber ve börek 1 dilim aynı anda yedimAkşama aç gezerim artık
banada çok gibi geldiSabah; 07:50 - 150 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 135 kalori
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.orta boy dolma biber + 1 ad.börek + 50 gr yoğurt + 1 kase yeşil salata - 616 kalori (bu kadar kalori hiç akıl karı değil ama öyleymiş )
Akşama yoğurt çorbası içeceğim sadece sözsen kaç kilo oldun de bekim bana bi kızmıcam söz (ama içimden geçen)
akşama aç gezmede hafif geçiştir
O kadar kalori nasıl sığar ki bir anda mideye hiç midemde aşırı tıka basa tokluk hissetmiyorum yani mesela hala bir tatlı ya da börek yiyebilirim neyse fazla olsun önemli değilbanada çok gibi geldi
Akşama yoğurt çorbası içeceğim sadece söztartılmadım yarın tartılayım mı 1 haftadır çıkmadım tartıya
O kadar kalori nasıl sığar ki bir anda mideye hiç midemde aşırı tıka basa tokluk hissetmiyorum yani mesela hala bir tatlı ya da börek yiyebilirim neyse fazla olsun önemli değil
Hayal kırıklığıyla yüzleşmeliyim evetbazen banada oluyo o, hesapta çok kalori çıkıyodu ama ben hala yiyebilecek kapasitede oluyodum
bi tartıl bakalım,pilav,börek,vs... den sonra hafta arası durum neymiş görelim
arkadaşlar havalardanmıdır nedir anlamadım okul telaşlarındanmı yoksa bnm frenler iyice boşaldı durdurabilene aşk olsun sürekli aburcubur ekmek arası dolapta ne varsa ne yapmalıyım bu iştahı durdurabilmem için lütfen yardım ben 9 ay önce yağ aldırma fln da yaptırdım ahhh hep dolmaya başladı karın bölgem simitler göğüsler heryerden aldım kilo
Canim şöyle bi goz attım Yazdıklarıniza hazirlaniym gidecem 3 bucukta cikacak sonuçlar.canım geldin sanırım sonuçlar ne zaman çıkıyor?sbeden
Seviyorum ben Leslie yi önceside çok ip atladığım için bana 3 mil bile az geliyordu ama çoktandır yapmıyorumYapiyorum yavru leslie 1 mil yotm basladm yeni bbugun bakiyorum cok az gitmis sanki cok ise yariyo bugunde 3 mil yapcam sende yap
@Jade21
öncelikle evdeki aburcuburlardan kurtulmalısın
kahvaltının doyurucu,zengin olmasına dikkat edebilirsin,zeytini,peyniri,yumurtası,cevizi,yeşilliği(bu aralar roka,maydanoz,nane süper),kuru yemiş (kayısı,incir) vs....
öğünlerinde yoğurdu ve yeşillik salatayı ihmal etme
kendine sevdiğin bitki çaylarından yapabilirsin
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım, bide tabi duygusal açlığımız var malesef bunla başa çıkmayıda kendi kendimize öğrenmeliyiz (ben henüz pek başaramadım,sanırım en zoruda bunu yenmek)
Canim şöyle bi goz attım Yazdıklarıniza hazirlaniym gidecem 3 bucukta cikacak sonuçlar.
Keşke ben de hatırlamasamPilav mi? O da ne? En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.. Bayramda olabilirKendisinin glisemik indeksi çok yüksek olduğu için pek samimi değiliz
Aman dikkat biz spor diyet yaptık hadi neyse de sen bir sürü de para harcamışsınarkadaşlar havalardanmıdır nedir anlamadım okul telaşlarındanmı yoksa bnm frenler iyice boşaldı durdurabilene aşk olsun sürekli aburcubur ekmek arası dolapta ne varsa ne yapmalıyım bu iştahı durdurabilmem için lütfen yardım ben 9 ay önce yağ aldırma fln da yaptırdım ahhh hep dolmaya başladı karın bölgem simitler göğüsler heryerden aldım kilo
Duygusal açlıkla başetmenin en güzel yolu evde oturmamak canım işin varsa çalış yoksa da dışarı çık spor yap@Jade21
öncelikle evdeki aburcuburlardan kurtulmalısın
kahvaltının doyurucu,zengin olmasına dikkat edebilirsin,zeytini,peyniri,yumurtası,cevizi,yeşilliği(bu aralar roka,maydanoz,nane süper),kuru yemiş (kayısı,incir) vs....
öğünlerinde yoğurdu ve yeşillik salatayı ihmal etme
kendine sevdiğin bitki çaylarından yapabilirsin
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım, bide tabi duygusal açlığımız var malesef bunla başa çıkmayıda kendi kendimize öğrenmeliyiz (ben henüz pek başaramadım,sanırım en zoruda bunu yenmek)
Dogrudur canim benim altta ev sahibi oturuyo oturmasa ziplarm bende ama malesef io atlayamiyorumSeviyorum ben Leslie yi önceside çok ip atladığım için bana 3 mil bile az geliyordu ama çoktandır yapmıyorum
Keşke ben de hatırlamasam
Kızımla eşim pilavsız yemek yemedikleri için mutlaka her gün yapıyorum 1-2 kaşık da olsa yiyorum maalesef
Aman dikkat biz spor diyet yaptık hadi neyse de sen bir sürü de para harcamışsın
Kesinlikle abur cubur almıyoruz bisküvi çikolata falan filan hiç bir şey kızıma en son ne zaman çubuk kraker alldığımı hatırlamıyorum ev de kek kurabiye falan yapıyoruz birlikte az şekerli az unlu bol yumurtalı öyle işte
Önemli olanları yazıyorum.
-DEMİR (fe) 13 normal degerler 37-193
- " bağlama kapasitsi 595 nrml deg. 250-450
-HGB 9.4 normal değerler 11.5-16.5
-Hct mcv mch bu değerler normalin altinda
-TSH normal
-ferritin 2.7 normal deger 13-150
-vitamin D 4.33 normal değerler 20-100
-b12 380 normal değerler 190-900
Dün gece 2 saati geçik araştırma yaptim karataycilardan. Taydin canim seninde Karatayci oldugunu bugün farkettim. Bundan sonra hayatima sirayla d sini b sini k2 sini omega 3 ünü beraberinde güçlü antioksidani belirlediğim iyi markalari sokacm.. D ve kan cok düşük malesef.
- doktor b12 ilac yazmicam. Gayet iyi dedi. Aslinda 149 du 6 ay kadar önce. Iyi yukselmis 380 e. Ben yine de istiyorum doktor bey fulleyelim bi oh be diyeyim kendime geleyim dedim yazdi.
-kan icin küçük siselerden verdi. Hergun bir şişe 3 ay boyunca icicem.
-D vitamini 4 ampul yazdi her ampul 300.000 İU . Daha sonra tahlil yapacak tekrar. Belki 3 ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?