herkese merhaba,
bende aranıza katılabilir miyim acaba ? yoksa çok mu geç kaldım.
benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var. şu anki kilom 75 hedefim 65.
Sağol kuzum önce evi sileceğim sonra sildiğim suyu balkona dökeceğimtozları kardeşim alacak nevresimi de annemle değiştirdik mi bitti gitti akşam 7 den gece 12 ye kadar çalıştım direk duştan sonra bayılmışım Afiyet olsun canım çıtır çıtır ya bugüne çıtırlığı kalmadı ama olsun Kıbrıs tatlısı yaptım bak resimdeki gibi gerçi tadını tam anlayamadım eve gidince iyice bakacağım benimki bu kadar kalın olmadı ya 2 kat mı yapsaydım tarifi acaba
Eki Görüntüle 1891965
benim evden her sildiğimde kapkara su çıktığından balkona dökemem hiç
sen planını yapmışsın gidincede uygularsın
oo kıbrıs tatlısı çok ta güzel görünüyor,eminim çok güzel olmuştur,eline sağlık
benim evden nedense çıkıyo yaaaBenim aşırı pis su çıkmıyor üstüne temiz 1 kova daha su döküyorum balkonum kare ve ufak yetiyorSağol kuzum gel beraber yiyelim
Biz girişin üstü olduğu için kapatıyoruz bütün camları canım akşam 1-2 saat açık kalıyor sadece o yüzden çok pislenmiyor yoksa yol üstü evimiz ve yan tarafımızda inşaat yapılıyor 3-4 bloklu bir site düşün camlarım pislik içindebenim evden nedense çıkıyo yaaaevin önünden ara yol çıkıyo işe giderken camları yukarı doğru açık bırakıyorum havalnasın diye ordanda toz giriyo sanırım
canım sağol yemiş kadar oldum, nasip olurda birgün yerim pastalarından inşallah
canım sen baya baya level atlamışsın,sürekli başarabiliyosan tebrik ederim seni
benim en takıntılı olduğum şeylerden biri wc lerdeki kireç lekeleri kireç çözücüsüz gitmiyo ve mutfak lavabosundaki sarı lekeler çamaşır suyu olmadan açılmıyo,bunlardaki çözümün nedir?
karbonat, limontuzu, kaya tuzu, boraks,camasir sodası karışımının oranı nedir? birde çamaşır sodası ve boraksı nerden temin ediyorsun?
taydin
Biz girişin üstü olduğu için kapatıyoruz bütün camları canım akşam 1-2 saat açık kalıyor sadece o yüzden çok pislenmiyor yoksa yol üstü evimiz ve yan tarafımızda inşaat yapılıyor 3-4 bloklu bir site düşün camlarım pislik içindeİnşallah nasip olur ağırlamak çok isterim
Kışın hele hiç açmayız hafta sonları anca evimiz çok şükür sıcak oluyor bazen bunalıp açıyoruz misafir geldiğinde falanaslında en güzeli kapatmak, demen gibi gelinde açarım heryeri 1-2 saat yeter,bende bundan sonra öyle yapayım,gerçi kış geliyo, bizim buralarda kış çok pis olur yine kurtuluş yok
Kızlar nasılsınız
Özledim sizi , biz büyüyoruz çok şükür 7 bitti sayılır 8 e gircez 3 gün sonra 10 kilo aldım şimdiye kadar vitaminler kan ilaçları aldırdı sağlık olsun hiç iştahım yok hele bitter 7 aydır ağzıma sokmadım diyette bile yemediğim gün yoktu ama kızım yedirmiyor aklıma gelince midem kalkıyor....
Genelde haftasonu pek kimse olmazdı evetKimse yok haftasonu, herkes saklanmış
Hoşgeldin canim.7; ay ne çabuk geçti. Az kalmış :)Kızlar nasılsınız
Özledim sizi , biz büyüyoruz çok şükür 7 bitti sayılır 8 e gircez 3 gün sonra 10 kilo aldım şimdiye kadar vitaminler kan ilaçları aldırdı sağlık olsun hiç iştahım yok hele bitter 7 aydır ağzıma sokmadım diyette bile yemediğim gün yoktu ama kızım yedirmiyor aklıma gelince midem kalkıyor....
Ay ne güzel anlatıyorsun okurken keyf alıyorum. Fikirler kafama oturduDaha haftasonuna girmeden bir sonrakinin planı belli olmuş. Kolay gelsin canım..
Geçen haftalarda çiğ antep fıstığı vardı bizim pazarda. Ama sanırım senin dediğin kavrulmuş antep fıstığı.
Deterjan olayında tam 4 yıl önce doğal deterjan tariflerine bakarken denk geldim Ersağ firmasıyla. Üye olup kullanmaya basladim. O gün bu gündür eve başka deterjan, şampuan, duş Jeli, dış macunu girmedi. Son bir iki aydır bir tık ileri giderek, Ersağin bulaşık deterjanı, sampuan ve dus jelini de bıraktım. Bulaşıklar için elde yıkarken zeytinyağlı sabun, makinede ise karbonat, limontuzu, kaya tuzu, boraks,camasir sodası karışımını kullanıyorum. Banyo için de zeytinyağlı sabun kullanıyorum hem saça hem vücuda, saç kremi yerine de sirke kullanıyorum. Klozete arada limontuzu karbonat atıp ovaliyorum.
Markette deterjan reyonundan geçmeye tahammulum yok artık, birak eve alıp kullanmayı. Ama kağıt ürünleri genelde deterjan reyonlarina yakın oluyor ya alıp kalıyorum resmen. Bugun annem taşınacağı eve temizlik yaptirtti, normalde o da kullanmiyor çamaşır suyu ya da diğer deterjanlari, ama çıkan insanların çok pis bıraktığını görünce mecbur kaldı. Ben henüz gitmedim oraya, hele bir deterjan kokuları geçsin
Biraz merak edince Google amca herşeyi öğretiyor. Coluga çocuğa kendimize yazik. Kopurmeyince temizleme, kokmayinca temiz olmaz mantığını çoktan unuttum ben
Atayim canım bakarsın. Banyo sonrası kurulanmadan zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı, hangisi varsa ya da hangisi denk gelirse onu kullanıyorum. Hindistan cevizi yaginin kokusu daha hoşuma gidiyor.
Canim bu sabah 80.600 çıktım. Hic bisey hissedemiyorum dondum kaldim .kocamdan da firca ustune fırça yiyorum. Baska kadinlara bakiyorum sana bakıyorum cok fark var sen hic bi caba gostermiyorsun dedi. Hic gaza da gelmiyorum. Herseyden vazgecmis bilinçaltı duygularim yonetiyor beni. Caresiz hissetsemde pes etmiyorum belki ataga gecerim zamanlaTartildin mi canim bugün ben 75.8 çıktım. Pazartesiye bakalım ne olacak
İçerik okumaya başlar içerikleri Google larsan herşeyi biraktirsin cicimAy ne güzel anlatıyorsun okurken keyf alıyorum. Fikirler kafama oturdu
Google'dan baka baka hayatıma sokacam. Su bulasik makinasına el aticam once. Ama yine de cifi birakmam onu cok seviyorum sık kullanmıyorum .
Kullanirken heryeri aciyorum ben hava akımı olunca daha iyi. Komsum cok kullanıyor camadir suyu gözünü agritiyor ve kizartiyor. Bi arkadasin cigerinde de leke yapmış. ama onlar ÇOK kullaniyorlarcanım sen baya baya level atlamışsın,sürekli başarabiliyosan tebrik ederim seni
benim en takıntılı olduğum şeylerden biri wc lerdeki kireç lekeleri kireç çözücüsüz gitmiyo ve mutfak lavabosundaki sarı lekeler çamaşır suyu olmadan açılmıyo,bunlardaki çözümün nedir?
karbonat, limontuzu, kaya tuzu, boraks,camasir sodası karışımının oranı nedir? birde çamaşır sodası ve boraksı nerden temin ediyorsun?
taydin
zaten icerige girersem cok fena etkilenirim.bikiyorum kendimi. Herseyden vazgecerim. Belki su klorlu diye banyoda yapmam dahaİçerik okumaya başlar içerikleri Google larsan herşeyi biraktirsin cicim
Acaba cif de seni seviyor mu? Yoksa parani mi seviyor?
Canim bu sabah 80.600 çıktım. Hic bisey hissedemiyorum dondum kaldim .kocamdan da firca ustune fırça yiyorum. Baska kadinlara bakiyorum sana bakıyorum cok fark var sen hic bi caba gostermiyorsun dedi. Hic gaza da gelmiyorum. Herseyden vazgecmis bilinçaltı duygularim yonetiyor beni. Caresiz hissetsemde pes etmiyorum belki ataga gecerim zamanla
Teşekkür ederim canım benim yakında inşallah gelcem aranıza hayırlısı ile bi doğumumu yapayımHoşgeldin canim.7; ay ne çabuk geçti. Az kalmış :)
Süpersin şimdilik sadece 10 kilo ben 24 kilo almıştım .
Motive olamiyorum. Hayatimda hiç fitness a filan gitmedim. Çocuğu krese versem hemen giderim ama kiyamiyorum. Kizimi baska ellere vermeye. Annem yakin olsaydi ona birakirdim. Kendimi yetersiz berbat basarisiz hissediyorum.nerdeyse iki yil olacak. Yerimde saydim.menu yazmak istemiyorum. Cunku motive olamiyorum. Kararsızim düşünüyorum bakalim ne cikaracamCanim hiç moralini bozma Koçani da takma kafaya. Kıyaslama yapması seni gaza getirmez ki. Ben olsam daha da çok yerim yani. Önceliğin kendin olsun. Mesela ben sağlığım için zayifliyorum. Kendine bi hedef belirle ne içi n zayifliyorsun.
hatta menülerini burda yazsan beni de etiketle sen yorum yaparız.Nerde yyanlış var bakariz Ben de veremiyordum biliyorsun.cuma takımlarına girdim iyi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?