♥haftalık kilo verme yarışması♥

herkese merhaba,

bende aranıza katılabilir miyim acaba ? yoksa çok mu geç kaldım.
benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var. şu anki kilom 75 hedefim 65.

tabikide katılabilirsin
boy,kilo,hedef kilo bilgilerini yazarak sbeden i etiketlersen seni listeye dahil eder
menü,spor vs... paylaşmak isteğinize kalmış
her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz,2 hafta üst üste sbeden e haber vermeden mazeretsiz bildirimde bulunmazsan adınız listeden silinir

benim evden her sildiğimde kapkara su çıktığından balkona dökemem hiç
sen planını yapmışsın gidincede uygularsın
oo kıbrıs tatlısı çok ta güzel görünüyor,eminim çok güzel olmuştur,eline sağlık

Benim aşırı pis su çıkmıyor üstüne temiz 1 kova daha su döküyorum balkonum kare ve ufak yetiyor Sağol kuzum gel beraber yiyelim

Benim aşırı pis su çıkmıyor üstüne temiz 1 kova daha su döküyorum balkonum kare ve ufak yetiyor Sağol kuzum gel beraber yiyelim
benim evden nedense çıkıyo yaaaevin önünden ara yol çıkıyo işe giderken camları yukarı doğru açık bırakıyorum havalnasın diye ordanda toz giriyo sanırım
canım sağol yemiş kadar oldum, nasip olurda birgün yerim pastalarından inşallah

Biz girişin üstü olduğu için kapatıyoruz bütün camları canım akşam 1-2 saat açık kalıyor sadece o yüzden çok pislenmiyor yoksa yol üstü evimiz ve yan tarafımızda inşaat yapılıyor 3-4 bloklu bir site düşün camlarım pislik içinde İnşallah nasip olur ağırlamak çok isterim

Level atlamisim ha

Evet canım 4 yıldır boyleyim. Hatta Ekim 2012 de ilk karar verdiğinde evde olan deterjanlari da çöpe attım. Klasik temizlik anlayışının zehirlenmekten başka bir şey olmadığını dusunuyorum. Benim için şu an bir şeyin lekeli olması, çamaşır suyuyla temizlenmesinden iyidir

Klozet önce limontuzu hemen ardından karbonat atıp ovmayi dene. Lavaboyu da aynı şekilde, biraz da sirke dokebilirsin. Benim kullandığım banyo WC ürünü de çok iyi. Hangisi denk gelirse kullanıyorum ben. Hatta daha önce topik acmistim ilk kullanmaya başladığımda ama sonra satış yapmaya çalışanlar gelince topige artık yazmiyorum. İlk kesfetme asamalarimi oradan okuyabilirsin.

Çamaşır sodası ve boraks büyük marketlerde var, kararlarda bulunuyor, en son organik bakliyat aldığım siteden aldım.

Karışımın tarifi burda var
http://woto.com/dogaltemizlik

aslında en güzeli kapatmak, demen gibi gelinde açarım heryeri 1-2 saat yeter,bende bundan sonra öyle yapayım,gerçi kış geliyo, bizim buralarda kış çok pis olur yine kurtuluş yok

aslında en güzeli kapatmak, demen gibi gelinde açarım heryeri 1-2 saat yeter,bende bundan sonra öyle yapayım,gerçi kış geliyo, bizim buralarda kış çok pis olur yine kurtuluş yok
Kışın hele hiç açmayız hafta sonları anca evimiz çok şükür sıcak oluyor bazen bunalıp açıyoruz misafir geldiğinde falan

Kızlar nasılsınız
Özledim sizi , biz büyüyoruz çok şükür 7 bitti sayılır 8 e gircez 3 gün sonra 10 kilo aldım şimdiye kadar vitaminler kan ilaçları aldırdı sağlık olsun hiç iştahım yok hele bitter 7 aydır ağzıma sokmadım diyette bile yemediğim gün yoktu ama kızım yedirmiyor aklıma gelince midem kalkıyor....

Kimse yok haftasonu, herkes saklanmış

Hoşgeldin canim.7; ay ne çabuk geçti. Az kalmış :)
Süpersin şimdilik sadece 10 kilo ben 24 kilo almıştım .

Ay ne güzel anlatıyorsun okurken keyf alıyorum. Fikirler kafama oturdu
Google'dan baka baka hayatıma sokacam. Su bulasik makinasına el aticam once. Ama yine de cifi birakmam onu cok seviyorum sık kullanmıyorum .

Tartildin mi canim bugün ben 75.8 çıktım. Pazartesiye bakalım ne olacak
Canim bu sabah 80.600 çıktım. Hic bisey hissedemiyorum dondum kaldim .kocamdan da firca ustune fırça yiyorum. Baska kadinlara bakiyorum sana bakıyorum cok fark var sen hic bi caba gostermiyorsun dedi. Hic gaza da gelmiyorum. Herseyden vazgecmis bilinçaltı duygularim yonetiyor beni. Caresiz hissetsemde pes etmiyorum belki ataga gecerim zamanla

Ay ne güzel anlatıyorsun okurken keyf alıyorum. Fikirler kafama oturdu
Google'dan baka baka hayatıma sokacam. Su bulasik makinasına el aticam once. Ama yine de cifi birakmam onu cok seviyorum sık kullanmıyorum .
İçerik okumaya başlar içerikleri Google larsan herşeyi biraktirsin cicim

Acaba cif de seni seviyor mu? Yoksa parani mi seviyor?

Kullanirken heryeri aciyorum ben hava akımı olunca daha iyi. Komsum cok kullanıyor camadir suyu gözünü agritiyor ve kizartiyor. Bi arkadasin cigerinde de leke yapmış. ama onlar ÇOK kullaniyorlar

İçerik okumaya başlar içerikleri Google larsan herşeyi biraktirsin cicim

Acaba cif de seni seviyor mu? Yoksa parani mi seviyor?
zaten icerige girersem cok fena etkilenirim.bikiyorum kendimi. Herseyden vazgecerim. Belki su klorlu diye banyoda yapmam daha .

Saka bi yana bi ucundan baslicam canım. Cifin kokusu bagimlilik yapacak cinsten fena

Canim hiç moralini bozma Koçani da takma kafaya. Kıyaslama yapması seni gaza getirmez ki. Ben olsam daha da çok yerim yani. Önceliğin kendin olsun. Mesela ben sağlığım için zayifliyorum. Kendine bi hedef belirle ne içi n zayifliyorsun.
hatta menülerini burda yazsan beni de etiketle sen yorum yaparız.Nerde yyanlış var bakariz Ben de veremiyordum biliyorsun.cuma takımlarına girdim iyi geldi bana.

Hoşgeldin canim.7; ay ne çabuk geçti. Az kalmış :)
Süpersin şimdilik sadece 10 kilo ben 24 kilo almıştım .
Teşekkür ederim canım benim yakında inşallah gelcem aranıza hayırlısı ile bi doğumumu yapayım
Evet banada çabuk geçti 7 ay kaldı 2 ay bakalım inşallah
Sen normal mi sezaryen mı oldun anlatırmısın canım ya doğum hikayeni merak ediyorum son zamanlarda ..

Motive olamiyorum. Hayatimda hiç fitness a filan gitmedim. Çocuğu krese versem hemen giderim ama kiyamiyorum. Kizimi baska ellere vermeye. Annem yakin olsaydi ona birakirdim. Kendimi yetersiz berbat basarisiz hissediyorum.nerdeyse iki yil olacak. Yerimde saydim.menu yazmak istemiyorum. Cunku motive olamiyorum. Kararsızim düşünüyorum bakalim ne cikaracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…