♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayçiçek yağına konulan zeytin bozulmazmış onun için ayçiçek yağı koyarlarmış

Sorunumuz da burada başlıyor zaten. Bana uzun dayanan değil sağlıklı gıda lazım. Biz evimize ayçiçek yağını sokmazken dolaylı yoldan sokmamiza neden oluyor bunlar.
Benim aldığım yer geçen yıl 1 ton siyah zeytin yapmıştı. Vakumlu paketlerle saklıyor ve satıyorlar. Yeni zeytin sezonuna 4-5 ay kala ellerinde siyah zeytin kalmadı. Talep fazla olduğu için bu yıl daha fazla yaptılar. Ama diğer üreticilerin çoğunun mantigi bir kere yapayım, 3 senede de olsa satayim, bozulmasın.

oyy oyy oyyy
aynen bende öyleyim gece 1 di yattım sabah 5 te kalktım sonra ne zaman uyudum bilmiyorum alarma zor kalktım başım sersem gibi
doğum günüsü nasıldı?

Güzeldi canım bizde yaptık kutladık gece 1 gibi bayılmışım evi bu akşam gidip toparlayacağım yemekleri yapacağım. Dün ilkokul arkadaşlarım bu akşam buluşmak istediler yine ektim onları maalesef madem sen gelemiyorsun haftaya pazar biz sana gelelim dediler ve haftaya hafta sonu da belli oldu cumartesi epilasyon pazar misafir ağırlama sanırım ben böyle devam edeceğim

ayy nehircim Allah kolaylık versin, gelmidiydi üst üste geliyolar ama ilk okul arkadaşlarıyla buluşmak onun keyfide bambaşka, ne mutlu sana çok şaslısın, 3 tane ilkokul değiştiren biri olarak birkaç arkadaşım dışında kimseyi hatırlamıyorum ve hatırladıklarımın hiçbirisinide sosyal medyada bulamadım tamamen koptuk

Bende yeni bir araya geldim uzun yıllardır konuşmuyorduk beni faceden bulmuşlar iletişime geçtik 10 kişi falan varız ama 2 tanesi uzağa evlenip gittiler geri kalanlarla buluşacağız artık müsaitlerseBenim içinde çok önemlidir insanın geçmişi çocukluğu resmen

Cok guzel tebrik ediyorum seni böyle bişeyi iyi oturtmussun. Bende 5 senedir doğal yoğurt, peynir, cokelek sut ve tereyağı kullaniyorum. Normalde kahvalti icin aldigimiz dogal tuzsuz tereyagi oda sicakliginda eriyor esim gecen marketten kucuk paket tereyağı aldi balla yemek için sabirsizlandi. Koyden verdigimiz siparisi bekleyemedi ama o market yagi oda sicakliginda hiç erimedi. Marketler yalan :)
Bulursam kirilmamis alirim fındığı. Bende antep fistigina bayılıyorum. Onun kabugu var sıkıntı yok demi biraz tuzlamis oluyorya .
Canım deterjan olayini nasil çözdün. Ne kullaniyorsn camasira bulasiga tuvalete vs.bu arada bende sık kullanmiyorum camasir suyunu

Canim bana o iki firmanin adresini ozelden atar misin. Bu arada yogundun yeni okuyorum mesajlari. Banyo sonrasi nemlendirme amacli sürdüğün hindistan cevizi yagi mi zeytinyağımi

Daha haftasonuna girmeden bir sonrakinin planı belli olmuş. Kolay gelsin canım..

Geçen haftalarda çiğ antep fıstığı vardı bizim pazarda. Ama sanırım senin dediğin kavrulmuş antep fıstığı.

Deterjan olayında tam 4 yıl önce doğal deterjan tariflerine bakarken denk geldim Ersağ firmasıyla. Üye olup kullanmaya basladim. O gün bu gündür eve başka deterjan, şampuan, duş Jeli, dış macunu girmedi. Son bir iki aydır bir tık ileri giderek, Ersağin bulaşık deterjanı, sampuan ve dus jelini de bıraktım. Bulaşıklar için elde yıkarken zeytinyağlı sabun, makinede ise karbonat, limontuzu, kaya tuzu, boraks,camasir sodası karışımını kullanıyorum. Banyo için de zeytinyağlı sabun kullanıyorum hem saça hem vücuda, saç kremi yerine de sirke kullanıyorum. Klozete arada limontuzu karbonat atıp ovaliyorum.

Markette deterjan reyonundan geçmeye tahammulum yok artık, birak eve alıp kullanmayı. Ama kağıt ürünleri genelde deterjan reyonlarina yakın oluyor ya alıp kalıyorum resmen. Bugun annem taşınacağı eve temizlik yaptirtti, normalde o da kullanmiyor çamaşır suyu ya da diğer deterjanlari, ama çıkan insanların çok pis bıraktığını görünce mecbur kaldı. Ben henüz gitmedim oraya, hele bir deterjan kokuları geçsin

Biraz merak edince Google amca herşeyi öğretiyor. Coluga çocuğa kendimize yazik. Kopurmeyince temizleme, kokmayinca temiz olmaz mantığını çoktan unuttum ben

Canim bana o iki firmanin adresini ozelden atar misin. Bu arada yogundun yeni okuyorum mesajlari. Banyo sonrasi nemlendirme amacli sürdüğün hindistan cevizi yagi mi zeytinyağımi
Atayim canım bakarsın. Banyo sonrası kurulanmadan zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı, hangisi varsa ya da hangisi denk gelirse onu kullanıyorum. Hindistan cevizi yaginin kokusu daha hoşuma gidiyor.

canım sen baya baya level atlamışsın,sürekli başarabiliyosan tebrik ederim seni
benim en takıntılı olduğum şeylerden biri wc lerdeki kireç lekeleri kireç çözücüsüz gitmiyo ve mutfak lavabosundaki sarı lekeler çamaşır suyu olmadan açılmıyo,bunlardaki çözümün nedir?

karbonat, limontuzu, kaya tuzu, boraks,camasir sodası karışımının oranı nedir? birde çamaşır sodası ve boraksı nerden temin ediyorsun?
taydin

günaydın canım,nasıl gidiyo koşturmacalar?
Felaket yoruldum Begüş Akşam börek, poğaça, tatlı yaptım dolaba kaldırdım havluları bornozları yıkadım astım. Bulaşık makinesini doldurdum duşumu aldım uyudumSabah evi süpürdüm silme suyunu hazırladım( gidince yapacağım tozları da kardeşime aldırmayı planlıyorum)Banyoyu lavaboları klozeti falan temizledim bulaşık makinesini boşaltıp işe geldimAskıdaki havluları alıp balkonu yıkayacağım bir de yatak örtüm değişirse hazırım demektir

Allah kolaylık versin
kalan işler belli,önce balkonu hallet,sonra yatağın örtüsü,en son salondan başlayarak sildinmiydi bitti gitti,ışık hızında şıpır şıpır yaparsın sen
yanlız yaptıkların seni baya yormuştur az buz iş yapmamışsın, bende dün yufka aldım senin sirkeli börekten yapıcam bugün

tatlı ne tatlısın yaptın?

Sağol kuzum önce evi sileceğim sonra sildiğim suyu balkona dökeceğim tozları kardeşim alacak nevresimi de annemle değiştirdik mi bitti gitti akşam 7 den gece 12 ye kadar çalıştım direk duştan sonra bayılmışımAfiyet olsun canım çıtır çıtır ya bugüne çıtırlığı kalmadı ama olsunKıbrıs tatlısı yaptım bak resimdeki gibi gerçi tadını tam anlayamadım eve gidince iyice bakacağım benimki bu kadar kalın olmadı ya 2 kat mı yapsaydım tarifi acaba

herkese merhaba,

bende aranıza katılabilir miyim acaba ? yoksa çok mu geç kaldım.
benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var. şu anki kilom 75 hedefim 65.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…