• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
arkadaşlar sevgilimde daha önce de defalarca kaldım ama sadece bir gün. bu ilk defa bu kadar uzun kalacağım. yardımcı olur musunuz nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. çok rahat bir insanımdır ama onun yanında kasıyorum kendimi.... :18:

arkadaşlar sevgilimde daha önce de defalarca kaldım ama sadece bir gün. bu ilk defa bu kadar uzun kalacağım. yardımcı olur musunuz nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. çok rahat bir insanımdır ama onun yanında kasıyorum kendimi.... :18:

Pardon merak ettim de sevgilinizde kalma sebebiniz nedir?

öğretmenin olan sevgilin mi bu..
iyi davran. yemekler yap... iyi bir eş olacağını göster . :53:

İçinizden geldiği gibi davranın
Kendi evinizdeki gibi davranın
Davranın yani bugüne kadar nasıl davranıyorsanız öyle davranın.

17 yaşında bi anne kuzusun. Daha genceciksin. Sevgilinin yanında ne yapacağına bile karar veremezken şehirler arası yolculuğa nasıl karar verdin?

Yaptığın bir hata. Şimdilik küçük bir hata ama dilerim ilerde çoook pişman olmazsın.

17 Yaşındamasın sen daha :53: :53:
Ben 17 yaşındayken arkadaşlarla sinemaya gitmeye zor izin alıyordum. :37:
Kendine dikkat et ailenin izni olmadan birşey yapma derim.

seni bi an kardeşim olarak hayal ettim de..
herneyse etmiyim..
eğer şuan 1hafta boyunca kalıcan sevgilinle evlenmessen,eğer eline bile dokunmasa bile evlenicen kişi bunu duyduktan sonra hiç hoş karşılamıycaktır..
sonuçta:
gelin ata binmiş ya nasip demiş..
çok geri kafalıyım heralde..
neyse..ben çok derinlere indim..

Canım sen şu konuyu baştan anlatsana güzelce.

Sözettiğin sevgili,senden 11 yaş büyük olan öğretmenin mi ?
Daha önce onun evinde defalarca kalmışsın.

Ne yapıyorsun sen Allahaşkına ?

İlerde pişman olabilirsin ..
Yaş olarak senden büyük olmasamda insan bazı şeyleri lisedeki o çocuk halinden çıkıp her türlü insanın, her düşüncenin oldugu, iyi-kötü kavramını en iyi anladıgın yerde kavrıyo ..
Bide benim merak ettiğim sen 17 yaşındasın peki sevgilin kaç yaşında ??:53:

o öğretmeni şikayet etmeli milli eğitime !!!
bizim de bi tanıdıgın kızı kendınden 14 yas büyük evli bi adamla sevgiliydi gidip geliyordu en sonunda duyuldu adam aldı karısını çekti gitti bizim kızcagızı da kendınden çok büyük ve çirkince bi adama kakaladılar küçük yerde adı çıktı diye çünkü çok büyük olay olduokul karıştı filan.. yani öğretmeninle iişki çoook fenaa..

ailenin haberi var mı bu durumdan? öğretmenin milli eğitim camiasından mı sen onun öğrencisi miydin?
farklı şehirlerdeyseniz nasıl birlikteliğiniz başladı? sen bu sevgililik olayını normal buluyor musun içinde? korkuların yok mu? sadece derdin onun yanında kalacağım da nasıl davranmalıyım mı sorunun sadece?

ne bu heyecan sanki ilk buluşmaymış gibi halbuki samimiyet ve birbirini tanımışlık ileri boyuttaki evine gidebilcek durumda yani ilişkiniz bence gereksiz napmam gerek falan demeniz.hersey kendiliğinden gelişir zaten merak etmeyin.yaşınızda küçükmüş daha neler neler olur ne değişiklikler yaşanır hayatınızda kendinizi evlenceğim adam bu diye şartlandırmayın daha çok yol var önünüzde pembe hayallere dalıp evcilik oyunu sanmayın 1 haftayı çok gençsizniz ona göre bi abla tavsiyesi olarak kabul etmeni dilerim.hiç gitmemen en mantıklısı bence ama senin kararın tabi

nezamandır berabersiniz ayıptır sorması ?
merakımdan soruyorum.. daha öncede kalmışsınız uzun süreliyse sizin yaşınız kaçtı o kaç yaşında ki ayrı evde ayrı şehirlerdeyseniz nasıl öğretmenin. ay kafam bulandı :37:

valla guzelım ben yazdıklarını samımı bulmadım,
sen bızden ne konuda yardım ıstıyorsun ?zaten rahatmıssın(!)
bu yasta kendınden buyuk bırıyle olduguna gore,sen bıze bu konularda ders verecek tecrubeye ve oldgunluga sahıpsındır.

Eski açtığı konuyu okudumda.
Eğer hala aynı kişiyle sevgiliyse.
Aynı okuldaki kendi öğretmeni.
Ve onunla kalacak ayrılıp başka sevgilisi yoksa

Yaa bişe soracam bn şimdi..:s
Anladığıma göre yaş17.. Sevgilinde kalıyosun 1 hafta ve ne yapsam diyosun.. Hmm öncelikle evden ne diye izin aldın :S
bide okul falan yok mu 17 yasndasın ya hani onu ne yapacksın. ya bide merak ettm cok mu güvenilir bu arkadaş?
Sorularıma cevp verisen sevinrm ben 18 yasndayım hala kimseye güvnp elimi tuttramadım :S
Belki bana da taktik olur :S
Nasıl davranman konusuna gelince madem bir hafta evinde kalabilcek kadar samimisnz neden hala nasıl davranmam gerekiyo sorusunu sorabiliysn? Zaten birbirinisi yeterince iyi tanıyo olmalısınz bu şartlar altında nasıl davranmalıyım ımı kaldı :S
Yanlışmıyım ya da cok mu geri kafalıyım bilemedim şimdi .. :44:
Cevabını bkeliyorum:68:

Back
X