- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi mortaldance
-
Nişanlısından önce kp sorun çıkarıyor insan utanır ne hakla bu konu Hakkı'nda söz sahibi olabiliyor insan utanır laf etmeye sonuçta kendisinin bir ev vermesi lazım ken kızın evine karışıyor terbiyesiz
Önemli değil ben bu aralar zaten gelgitler arasındayım yakın Zaman'da birşey lere karar vereceğim olumlu veya olumsuz şuan bir fikrim yokKeske ilk konunuzda bunlari belirtseydiniz. Cok yuzeysel yazinca insan direkt sizi paraci gibi goruyor.
Bu yuzden ilk yorumumdan dolayi ozur diliyorum. Bu aciklamalardan sonra soyleyecegim sey ; o sahisa hayatta basarilar dilemeniz.
Net!
AynenÖyle işte. İnsanlar çok hesap yapıyor. Karı koca çalışanlarda da genelde erkek adına çekiliyor kredi. Kadın bunu iyi bir şey sanıyor borçlu değildim diye ama ev de onu üstüne olmuyor.
Oki şimdi anladım :)
Çulsuz adam alırken açgözlü babaya katlanmak gerek tabi....herif yememiş içmemiş oğluna ev kalır mı hesabı yapmış, böyle ezik bir aileden biriyle asla evlenmezdim.
Ben iki aya evleniyorum, aklimin ucundan gecmedi boyle hak hukuk isleri.
Konu sahibi evlenicem sonra da ayrılıcam, adamın evlerini alıcam demiyor ki
Ayrılmak da bir ihtimal değil mi?
Siz eşinizle HİİİİİÇÇÇÇ bir şekilde ayrılmayacağınızın garantisini verebilir misiniz???
Var mı garantiniz?
Burda konuları okumuyor musunuz? Adam karısına kokuyorsun diyor, kocalık yapmıyor. Öbürü gözünün üstünde kaş var diyor, gidiyor. Diğeri anne kuzusu, evlilik çatırdıyor. Öbürü 20 sene sonra evliliğimizde heyecan kalmadı diyor, evi terke ediyor.
Olamaz mı?
Bunları aklına getirmesin mi kadın yani?
Bu şekilde kötü düşüneceksek,yani her an bisey olur endişesi yaşanacaksa hic evlenilmesin o zaman.konu sahibi konuyu tam anlatamadığı için insanin aklına hemen mal peşine mi düşmüş geliyor ki,çoğu arkadasta benim gibi düşünmüş.
Tam tersi boşanacağım Ada'm dan çocuk yapmamAdamı daha almadan boşadın evlere de ortak oldun yahu! Dur bi evlen önce daha seneye kdr dolu vakit var neler geçer gider insanın hayatından. Tut ki hakkın olmayacak ne yapacaksın ¿? Dur tahmin edeyim hemen çocuk yapacaksın ki ortada kalırsan en azından çocuk hak sahibi olur
Yorumları okumadığınız bariz belliŞaşırdım yahu, ne uyanıkmışsınız? Erkek arkadaşınız sizi neden bu kadar bekletti belli.
O da size güvenmiyor, o yüzden evliliği bu kadar ileri tarihe atmış. Yoksa hemen isterdi, borçlara filan dalmadan...
Yerinde bir örnekSizin mantığınıza göre evde elektrik kullanmayalım çünkü çarpılırız.
Konu sahibi diyor ki elektrik kullanmak istiyorum ama önlemimi alarak kendimi korumak da istiyorum.
Güvenmediğin adamla da evlenme o zaman arkadaşım. Ne diye şüphe icnde bi evlilik olsun? Hic güveniyorum falan deme. Demekki adam uyanık sende bunun farkindasn ama kendine itiraf edemiyorsun.Tam tersi boşanacağım Ada'm dan çocuk yapmam
Birkaç fikri oluştu bende de birkaç örnek sunacağım kendisine artık kabul eder mi etmez mi kendi bilir sizin verdiğiniz örnekler gibiKonu sahibi ben şüpheye duserdim acikcasi eger bir ev alsaydi olmadi ikinci evi alsaydi
Digerini almasaydi bir sey denilmezdi belki ama yeni evlenecek bir adamin butun maasini krediye yatirmasi neden
Adam dugun yapacak ev kuracak evi gecindirmesi gerekecek sadece senin maasinla gevinmeyi dusunmesi itici bir
Ikincisi pekala ilk evi aldiktan sonra ikinci ve ucuncu evi evlenip borclar bittikten zonra alinabilirdi
Üçüncüsü henuz sevgili olsaniz dahi gelecekle ilgili onemli bir karari sizle danismadan almasi kötü üstelik sizin parayla gecinmeyi düşünürken
Dorduncusu bu evler kimin adina aliniyor sevgilinizin kendisi adina mi yoksa ailedekiler adina mi eğer aile adinaysa hic bir sey iddia edemezsin
Iliskinin dinamigini bilmiyorum ayril ayrilma diyemem ama ucuncu evi satmasini soyleyip daha sonra alabileceginizi soyleyip deneyebiliesin
O hayatta aklıma gelmezdi ama artık bir ihtimal düşünüyorumEvet bir de tapuların ailesinden birine ait olma ihtimali var ki o zaman ben gerçekten kötü niyet olduğundan emin olurum.
Walla Adamı kutlamak lazım 35 ine kadar ye iç sonrada 3 ev kredisine gir sevgilinede senin maaşınla gecınırız deÇalışıyorum şuan birikim yapabiliyorum evlendiğim de yapamaz hale geleceğim bir nevi evin bütün yükü bende olacak ama evin tapuları sevgilimde olacak ilerde bir şey olduğunda ise ben elimde sıfır parayla boşanmış olacağim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?