Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Öyle işte. İnsanlar çok hesap yapıyor. Karı koca çalışanlarda da genelde erkek adına çekiliyor kredi. Kadın bunu iyi bir şey sanıyor borçlu değildim diye ama ev de onu üstüne olmuyor.

Keske ilk konunuzda bunlari belirtseydiniz. Cok yuzeysel yazinca insan direkt sizi paraci gibi goruyor.
Bu yuzden ilk yorumumdan dolayi ozur diliyorum. Bu aciklamalardan sonra soyleyecegim sey ; o sahisa hayatta basarilar dilemeniz.
Net!
Önemli değil ben bu aralar zaten gelgitler arasındayım yakın Zaman'da birşey lere karar vereceğim olumlu veya olumsuz şuan bir fikrim yok

Oki şimdi anladım :)

Çulsuz adam alırken açgözlü babaya katlanmak gerek tabi....herif yememiş içmemiş oğluna ev kalır mı hesabı yapmış, böyle ezik bir aileden biriyle asla evlenmezdim.

Biz de şaşırıyoruz zaten Nasıl beğendi diye. Ama Ada'mın 4 oğlu var dördü de çok yakışıklı. İşin sırrı bu.....

Evlerin tapusu kimin uzerinde acaba.bu kadar hesapci bi adamsa muhtemelen evleri anne babasi uzerinde birakabilir evlenmeden once.ayrica uc ev alip ta kiraya vermemis olmasi da tuhaf.icinde oturan birileri mi var aileden filan.
Evleri gordun mu konu sahibi sen.
Acikcasi senin fikrini almadan senin maasina ipotek koymus.cok cirkin.bi de tapular uzerinde bile degilse cok fena.
Bence bilmedigin ayrintilar var.
Acikca konusacaksin yapacak bisey yok.
Bu kadar borc yuku ile evlenmek istemedigini soyleyeceksin.
Ve de bence sen bu adama cok ta guvenmiyorsun.biseylerinden rahatsiz olmussun ki ilerisi icin kaygilisin.

Adamı daha almadan boşadın evlere de ortak oldun yahu! Dur bi evlen önce daha seneye kdr dolu vakit var neler geçer gider insanın hayatından. Tut ki hakkın olmayacak ne yapacaksın ¿? Dur tahmin edeyim hemen çocuk yapacaksın ki ortada kalırsan en azından çocuk hak sahibi olur

Bu şekilde kötü düşüneceksek,yani her an bisey olur endişesi yaşanacaksa hic evlenilmesin o zaman.konu sahibi konuyu tam anlatamadığı için insanin aklına hemen mal peşine mi düşmüş geliyor ki,çoğu arkadasta benim gibi düşünmüş.

Şaşırdım yahu, ne uyanıkmışsınız? Erkek arkadaşınız sizi neden bu kadar bekletti belli.

O da size güvenmiyor, o yüzden evliliği bu kadar ileri tarihe atmış. Yoksa hemen isterdi, borçlara filan dalmadan...

Sizin mantığınıza göre evde elektrik kullanmayalım çünkü çarpılırız.
Konu sahibi diyor ki elektrik kullanmak istiyorum ama önlemimi alarak kendimi korumak da istiyorum.

Tam tersi boşanacağım Ada'm dan çocuk yapmam

Konu sahibi ben şüpheye duserdim acikcasi eger bir ev alsaydi olmadi ikinci evi alsaydi
Digerini almasaydi bir sey denilmezdi belki ama yeni evlenecek bir adamin butun maasini krediye yatirmasi neden
Adam dugun yapacak ev kuracak evi gecindirmesi gerekecek sadece senin maasinla gevinmeyi dusunmesi itici bir
Ikincisi pekala ilk evi aldiktan sonra ikinci ve ucuncu evi evlenip borclar bittikten zonra alinabilirdi
Üçüncüsü henuz sevgili olsaniz dahi gelecekle ilgili onemli bir karari sizle danismadan almasi kötü üstelik sizin parayla gecinmeyi düşünürken
Dorduncusu bu evler kimin adina aliniyor sevgilinizin kendisi adina mi yoksa ailedekiler adina mi eğer aile adinaysa hic bir sey iddia edemezsin

Iliskinin dinamigini bilmiyorum ayril ayrilma diyemem ama ucuncu evi satmasini soyleyip daha sonra alabileceginizi soyleyip deneyebiliesin

Tam tersi boşanacağım Ada'm dan çocuk yapmam
Güvenmediğin adamla da evlenme o zaman arkadaşım. Ne diye şüphe icnde bi evlilik olsun? Hic güveniyorum falan deme. Demekki adam uyanık sende bunun farkindasn ama kendine itiraf edemiyorsun.

Birkaç fikri oluştu bende de birkaç örnek sunacağım kendisine artık kabul eder mi etmez mi kendi bilir sizin verdiğiniz örnekler gibi

Walla Adamı kutlamak lazım 35 ine kadar ye iç sonrada 3 ev kredisine gir sevgilinede senin maaşınla gecınırız de
Arkadasım bence iyi düşün, karşındaki sevsede baya baya mantık evliliği yapıyo bence anlattığına göre
Hiçte paragöz değilsin,çalışıyorsun ve böyle bir durumda elbetteki gelecegini düşünürsün yarının ne olacağı belli degil heleki evlilikte... Üstelik sevgilinin böle demesi cok itici zaten evlenirseniz belliki senin maaş ev geçindirecek
Ne vardıda 3 ev kredisine girdi 1 olaydı 2 olaydı üstelik kira getiriside yok
Maaşı ne kadar,herhalde kimse kolay kolay 3 ev kredisine girmezdi evlenmek isteyen biri olarak, o yastaki Adamın evlendikten sonra geçim icin para bırakması gerekirdi bi erkek olarak, cok kurnaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…