- 23 Ağustos 2012
- 51.844
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.455
- 898
- Konu Sahibi mortaldance
-
Hadi benim için sıkıntı değil diywlim kendisi 35 yaşında üç yıl beklesem 38 bilemiyorum yani
"bir derdim var" da neler okuduk.. bunları düşünmekte haklısın.. keşke bir çözümü olsa.. bence bir avukata danışmalısın.. dünya hali bir boşansanız adam 3 ev sahibi sende 3 kuruş para sahibi olamadan karın tokluğuna yaşamış olmanın karıyla ortada kalacaksın..
Aynen canım ....İste cnm hata orda dese ki,konu başlığı olarak dese ki esim 3 ev aldı veya esim kurnaz davranıyor vs.dese yanlış anlasilmazdi ama hak sahibi olabiliyor muyum deyince iş karıştı.
Benim aklim almiyo 10-20 milyar icin koca evler ustunde hak iddia edebilmeye, bu ne paragozluk her gun ayri sok oluyorumSonra kvlere kiziyoruz e gelinlere baksana..
Gecen de konusu olmustu bu bekleyip bekleyip 35 ustune gelip 20 lik kizlarla evlenme derdine dusenler cok tehlikeli tipler benceİlle de bu herifle evlenmek zorunda mısın? Sen de başkasını alırsın :)
Herif yemiş içmiş gezmiş sonra da hem çıtır bulmuş hem üstüne para ödetiyor???? Saf bir hatun bulmuş kandırıyor işte bu adam çok uyanık çoooook.
Çok seviyorum ne yapayımİlle de bu herifle evlenmek zorunda mısın? Sen de başkasını alırsın :)
Herif yemiş içmiş gezmiş sonra da hem çıtır bulmuş hem üstüne para ödetiyor???? Saf bir hatun bulmuş kandırıyor işte bu adam çok uyanık çoooook.
Öylemi dersiniz
Gecen de konusu olmustu bu bekleyip bekleyip 35 ustune gelip 20 lik kizlarla evlenme derdine dusenler cok tehlikeli tipler bence
Herkes sizin kadar algıda yüksek olmadığı için demişizdir... açıklama gereği elbet duyulur çünkü yanlış anlaşılma varken ortada doğruyu bulunca hala çirkin çirkin konu sahibi ustune gitmek de ayrı bir pişkinlik ve terbiyesizlik olurdu değil mi ?bu arada banada konu gayet açık ve anlaşılır geldi.. açıklamaya ihtiyaç duyup aaa haklıymışsın denmesi ilginçç.. ama hepimiz bi çeşitiz işta napçan..
Zeki çocuk MuşSizde kendi maaşınızla borca girin, arsa falan alın ne bileyim...Sevgiliniz sizin maaşınıza güvenipte mi evlenecek sizinle anlamadım...Bir de 3 tane ev nedir Allah aşkına,hemde sevgiliyken almış,bir tane alaydı evinide geçindireydi...Hem tamamen bana ait evlerimin kredileri ödensin,hem evim geçinsin oh ne ala.
Yok canim genel anlamda soyledim özellikle senin durumun icin demedim ama bana sevgilin kurnaz geldiÖylemi dersiniz
Düşüncesi bile iğrençAllah göstermesin de eğer gerçekten evlenip ayrılma gibi bir durum olsa
Benim eşim ben maaşımla evi geçindirirken aldığı evlerde başka bir kadını oturtsa
Ben avcumu yalasam
Kalp sektesinden giderim herhalde
Öyle zatenYok canim genel anlamda soyledim özellikle senin durumun icin demedim ama bana sevgilin kurnaz geldi
Benim aklim almiyo 10-20 milyar icin koca evler ustunde hak iddia edebilmeye, bu ne paragozluk her gun ayri sok oluyorumSonra kvlere kiziyoruz e gelinlere baksana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?