Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Hadi benim için sıkıntı değil diywlim kendisi 35 yaşında üç yıl beklesem 38 bilemiyorum yani

İlle de bu herifle evlenmek zorunda mısın? Sen de başkasını alırsın :)

Herif yemiş içmiş gezmiş sonra da hem çıtır bulmuş hem üstüne para ödetiyor???? Saf bir hatun bulmuş kandırıyor işte bu adam çok uyanık çoooook.

Bende ilk okuyunca yanlış anlayanlardanım. Ama açıklamadan sonra kesinlikle haklısınız. Bunu evleneceğiniz kişiyle konuşun bence. En azından bir evin tapusunu üstünüze yapmasını rica edebilirsiniz.Böylece ortada fazla sorun kalmaz bana göre.

Benim aklim almiyo 10-20 milyar icin koca evler ustunde hak iddia edebilmeye, bu ne paragozluk her gun ayri sok oluyorum Sonra kvlere kiziyoruz e gelinlere baksana..

Benim aklim almiyo 10-20 milyar icin koca evler ustunde hak iddia edebilmeye, bu ne paragozluk her gun ayri sok oluyorum Sonra kvlere kiziyoruz e gelinlere baksana..

Konu okusaydınız keşke
Konu sahibinin koca evden değil kendi çalışarak emeğiyle kazandığı 10-20 milyardan bahsettiğini anlardınız

Gecen de konusu olmustu bu bekleyip bekleyip 35 ustune gelip 20 lik kizlarla evlenme derdine dusenler cok tehlikeli tipler bence

Sizde kendi maaşınızla borca girin, arsa falan alın ne bileyim...Sevgiliniz sizin maaşınıza güvenipte mi evlenecek sizinle anlamadım...Bir de 3 tane ev nedir Allah aşkına,hemde sevgiliyken almış,bir tane alaydı evinide geçindireydi...Hem tamamen bana ait evlerimin kredileri ödensin,hem evim geçinsin oh ne ala.

bu arada banada konu gayet açık ve anlaşılır geldi.. açıklamaya ihtiyaç duyup aaa haklıymışsın denmesi ilginçç.. ama hepimiz bi çeşitiz işta napçan..
Herkes sizin kadar algıda yüksek olmadığı için demişizdir... açıklama gereği elbet duyulur çünkü yanlış anlaşılma varken ortada doğruyu bulunca hala çirkin çirkin konu sahibi ustune gitmek de ayrı bir pişkinlik ve terbiyesizlik olurdu değil mi ?

Zeki çocuk Muş

Adam kendine 3 tane ev alıp kredisi bitene kadar hanımının maaşını yicek ayrilirlarsada evler evlenmeden önce alındığı için zirnik bile koklamadan byy dicek iyimiş Burda yalandan yere boşa konuşmayın hanginiz olsa hesap kitap yaparsınız bende evden yararlanabiliyomuyum diye boşuna tüü kaka yapmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…