Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Benim eşim beni aldatmadı
Sadece bu ülkede 2015'te 131.830 çiftin boşandığını hatırlatmak isterim.
Eminim bunların hepsi aynı sizin gibi ileride bir gün boşanacağını asla düşünmezdi. Bunların hepsi evliliğe başlarken ömür boyu süreceğini düşünmüşlerdi, sizin gibi yani.

Kimsenin boşanma niyetiyle evlendiğini düşünmüyorum.

Ama hayatın gerçekleri var. Gözümüzü kapatınca gerçekler yok olmuyor

Canim diyeceksin ki kalan 3 yilin kredisini ben oderim ama evlerden birini de istiyorum. Toplam 10 sene desek 3 sene zaten bir evin parasi hakkindir yani. Bana guvenmiyor musun derse "dunyanin binbir turlu hali var, sen beni dusunmuyor musun?" Dersin. Hala da bu is olmaz diyorsa demek ki o da cok iyi niyetli degil, bir daha dusunursun evlenmeyi.

Ü
Ya bana yapıma çok ters cümleler ben bunalrı yan yan a getirip söyleyemem dersiniz ki o Zaman yapacak bişey de yok bilmiyorum yani

düşünsün ki sonra pat die kalıyorlar ortada. çok duyuoruz burda.
ne malum adamın şiddet göstermeyeceği aldatmayacağı garanti mi.
Kimsenin 1 dakikasinin garantisi yok...
Bu yuzden konusulmuyor mu burda maasina gore bir kismini gorme kenara olumluk kalimlik at diye...
Burada calisan calismayan bir suru hanim var. Maddiyat uzerinden kullanilmak kelimesi evlilik kurumunda bana sacma geliyor.
O zaman parani da tenini de duygularini da vs vs yazabilcegim cok sey "kullaniliyor."

Ayni soyisimi ayni yatagi paylasip maddi anlamda beni kullanirsa kelimesi itici. Sevgi de saygi da barindirmiyor.
Boyle evlilikte hic olmasin zaten.

Saygı duymak lazım kendi düşünceniz

Ben adliye personeliyim ve cok bosanma davasina girdim merak etme biliyorum insanlarin ayrilik sebepleri arasinda aldatmadan baska sebeplerde cok fazla her insan aldatiliyor diye ayrilmiyor yani aynen dedigin gibi kimse ayrilmak icin evlenmez cok ezber yapiyorsunuz biraz yorum yapin ..

Daha simdiden guvensiz oldugun biriyle evliligi dusunme bile.
Ayrica yorumlari yeni okudum bir yerde haklisiniz.
Bana sacma gelen ise gorustugunuz kisinin butcesi belliyken neden 3 eve girdigi?
Ayak yorgan meselesi bir yerde.
Parasina 1tane alsa ne kredi korkusu ne kayginiz olurdu.

Ü

Ya bana yapıma çok ters cümleler ben bunalrı yan yan a getirip söyleyemem dersiniz ki o Zaman yapacak bişey de yok bilmiyorum yani
Niye ki o sana evi gecindir derken utaniyor mu? Erkekler dik durup her fikrini soylerken biz ezilip buzulmek zorunda miyiz? Ama burda hemcinslerin bile milyon tane laf saymis sana. Sanki kimse ayrilmiyor aldatilmiyor. Herkes ayrildigi kocasina evleri tek tek bagisliyor. Kimseden utanma cekinme. Para senin paran merak etme bedavadan ev istemiyorsun kimseden.

Ayrıntıları okudukça ben de işkillendim. Bu adamda bir bityeniği var ama nedir çözemedim.

Çok doğru düşünüyorsun. Ben hatta erkeklerin bu tür zamanlamaları çok planlayarak yaptıklarını düşünüyorum. Etrafımda çok örneklerini gördüm.

+1
3 ev nedir yahu, 1 tane alın borç harç stresi olmadan mis gibi içinde yaşayın.

Sen de kendi maaşını krediye bağla bakalım o zaman Nasıl geçinmeyi düşünüyor.

Bende bilmiyorum ben bir evi bilirken bir anda diğer krediler ortaya çıktı evler alındı evlilik için sürekli bir ısrar var ailesinin yardımıyla düğün olacak benim maaşla ev geçindirilecek saçma sapan şeyler

Kızım bence sen evlenme işini iyice düşün. Senin yerinde olsam 3. evi satmayı evlenmek için şart koşarım. Düğünlük para bile yokken 3. evin tapusunu ne yapacak poposuna mı sokacakmış?

Burda adam konu sahibesine güvenerek plan yapmış, çok itici. Ben adamı gayet çıkarcı gördüm.

Yalnız şu da var, belki adam evlendikten sonra ödediği kısmın yarısında konu sahibinin hak iddia edebileceğini biliyor ve bu nedenle vicdanı rahat??? Olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…