Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Benden kötüsü çıkarcı Kurnaz olmaz bütün yaptıklarım hiç olur huyunu biliyorum

O zaman bizim evlilik hayal oluyor

Yani öyle bir hesap yapılmış ki iş Oray'a gidiyor sanki. Geçen bir bayan arkadaşı. Evlenecekti bu muhabbetleri onunla çok yapmıştık. Durumu çok iyi nişanlısından 4 katmaaş alıyor. Evlenmeden ev almak istedi kendi birikimiyle, peşin para. Kayınpeder küstü bu ne acele ne gerek var falan diye küstü. Nişanlısı ile arası bozuldu. Kız ama hiç takmadı. Baktılar pabuç pahalı barıştılar. Ama düğünden sonra al diye çok baskı yaptılar.

Erkek tarafı mı yaptı bunu

Erkek tarafı mı yaptı bunu

Evet. Kız peşin para ev almak istedi nikahtan önce. Erkek tarafı sorun yarattı. Ama ortada ödenmesi gereken bir kredi yok. Kız biriktirmiş kimseden bir destek almadan kendi üstüne ev alacaktı. Kp küstü nikahtan önce niye aldı diye.

Bana da aslinda iyi niyetli geldi. Hem 3 evimiz olsun birden, hem de guzelce geciniriz diye dusunuyor. Ama sen yine de hakkini savun.
Ya bende kötü ihtimalleri düşünüyorum yoksa anlaşamadığımız bir şey yok ama belki bizden kaynaklı olmayan sebepler olur birşey olur ayrılırız bunlarıda düşünmem lazım Çünkü giden benden gidecek

Vay çakal vay neleri düşünmüş :)

Herif zengin haliyle genç bir kızın ev parasına mı göz dikmiş??? Toprak doyursun. Ben olsam küserse küssün miktirsin derdim canıma minnet.

Herif zengin haliyle genç bir kızın ev parasına mı göz dikmiş??? Toprak doyursun. Ben olsam küserse küssün miktirsin derdim canıma minnet.

Yok Ada'm zengin değil işte. Kız bir yerde uzun yıllardan beri üst düzey yönetici. Maaşı çok iyi biriktirdi. Çocuğun birşeyi yok. Kız nikahtan önce kendine ev alınca sorun çıktı.

Yok Ada'm zengin değil işte. Kız bir yerde uzun yıllardan beri üst düzey yönetici. Maaşı çok iyi biriktirdi. Çocuğun birşeyi yok. Kız nikahtan önce kendine ev alınca sorun çıktı.
Nişanlısından önce kp sorun çıkarıyor insan utanır ne hakla bu konu Hakkı'nda söz sahibi olabiliyor insan utanır laf etmeye sonuçta kendisinin bir ev vermesi lazım ken kızın evine karışıyor terbiyesiz

Keske ilk konunuzda bunlari belirtseydiniz. Cok yuzeysel yazinca insan direkt sizi paraci gibi goruyor.
Bu yuzden ilk yorumumdan dolayi ozur diliyorum. Bu aciklamalardan sonra soyleyecegim sey ; o sahisa hayatta basarilar dilemeniz.
Net!

Sen evlenmeden ayrılığı düşünmüşsün.

Konu sahibi evlenicem sonra da ayrılıcam, adamın evlerini alıcam demiyor ki

Ayrılmak da bir ihtimal değil mi?

Siz eşinizle HİİİİİÇÇÇÇ bir şekilde ayrılmayacağınızın garantisini verebilir misiniz???
Var mı garantiniz?

Burda konuları okumuyor musunuz? Adam karısına kokuyorsun diyor, kocalık yapmıyor. Öbürü gözünün üstünde kaş var diyor, gidiyor. Diğeri anne kuzusu, evlilik çatırdıyor. Öbürü 20 sene sonra evliliğimizde heyecan kalmadı diyor, evi terke ediyor.

Olamaz mı?

Bunları aklına getirmesin mi kadın yani?

Oki şimdi anladım :)

Çulsuz adam alırken açgözlü babaya katlanmak gerek tabi....herif yememiş içmemiş oğluna ev kalır mı hesabı yapmış, böyle ezik bir aileden biriyle asla evlenmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…