- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Benden kötüsü çıkarcı Kurnaz olmaz bütün yaptıklarım hiç olur huyunu biliyorumNiye ki o sana evi gecindir derken utaniyor mu? Erkekler dik durup her fikrini soylerken biz ezilip buzulmek zorunda miyiz? Ama burda hemcinslerin bile milyon tane laf saymis sana. Sanki kimse ayrilmiyor aldatilmiyor. Herkes ayrildigi kocasina evleri tek tek bagisliyor. Kimseden utanma cekinme. Para senin paran merak etme bedavadan ev istemiyorsun kimseden.
Kızım bence sen evlenme işini iyice düşün. Senin yerinde olsam 3. evi satmayı evlenmek için şart koşarım. Düğünlük para bile yokken 3. evin tapusunu ne yapacak poposuna mı sokacakmış?
Bence olamazYalnız şu da var, belki adam evlendikten sonra ödediği kısmın yarısında konu sahibinin hak iddia edebileceğini biliyor ve bu nedenle vicdanı rahat??? Olamaz mı?
Yalnız şu da var, belki adam evlendikten sonra ödediği kısmın yarısında konu sahibinin hak iddia edebileceğini biliyor ve bu nedenle vicdanı rahat??? Olamaz mı?
O zaman bizim evlilik hayal oluyor
Evlenmeyim ben anlar belki
Bana da aslinda iyi niyetli geldi. Hem 3 evimiz olsun birden, hem de guzelce geciniriz diye dusunuyor. Ama sen yine de hakkini savun.Bence olamaz
Erkek tarafı mı yaptı bunuYani öyle bir hesap yapılmış ki iş Oray'a gidiyor sanki. Geçen bir bayan arkadaşı. Evlenecekti bu muhabbetleri onunla çok yapmıştık. Durumu çok iyi nişanlısından 4 katmaaş alıyor. Evlenmeden ev almak istedi kendi birikimiyle, peşin para. Kayınpeder küstü bu ne acele ne gerek var falan diye küstü. Nişanlısı ile arası bozuldu. Kız ama hiç takmadı. Baktılar pabuç pahalı barıştılar. Ama düğünden sonra al diye çok baskı yaptılar.
Ödesin borcunu öyle gelsin tamam ya ben enayi miyim iyi oldu sorduğum. Yoksa kendimi çıkarcı olarak görüyordum ne alakaysa haklıymışımBen ciddiyim. Madem hayat ortak kararlar da ortak olmalı. Sen çıkıp çatır çatır kaldıramicam maddi yükün altına girmek istemyrm diceksin o kadar.
Erkek tarafı mı yaptı bunu
Ya bende kötü ihtimalleri düşünüyorum yoksa anlaşamadığımız bir şey yok ama belki bizden kaynaklı olmayan sebepler olur birşey olur ayrılırız bunlarıda düşünmem lazım Çünkü giden benden gidecekBana da aslinda iyi niyetli geldi. Hem 3 evimiz olsun birden, hem de guzelce geciniriz diye dusunuyor. Ama sen yine de hakkini savun.
Vay çakal vay neleri düşünmüş :)Evet. Kız peşin para ev almak istedi nikahtan önce. Erkek tarafı sorun yarattı. Ama ortada ödenmesi gereken bir kredi yok. Kız biriktirmiş kimseden bir destek almadan kendi üstüne ev alacaktı. Kp küstü nikahtan önce niye aldı diye.
Evet. Kız peşin para ev almak istedi nikahtan önce. Erkek tarafı sorun yarattı. Ama ortada ödenmesi gereken bir kredi yok. Kız biriktirmiş kimseden bir destek almadan kendi üstüne ev alacaktı. Kp küstü nikahtan önce niye aldı diye.
Herif zengin haliyle genç bir kızın ev parasına mı göz dikmiş??? Toprak doyursun. Ben olsam küserse küssün miktirsin derdim canıma minnet.
Neden öyle olsun evlendik benim maaş ortada çerez parası olarak kullanıldı üç beş sene o zamana kadar da evlerin borcunu rahat rahat ödedi hadi birşey oldu ayrıldık benim kaç yıllık Kazancım boşuna mı gitsin
Nişanlısından önce kp sorun çıkarıyor insan utanır ne hakla bu konu Hakkı'nda söz sahibi olabiliyor insan utanır laf etmeye sonuçta kendisinin bir ev vermesi lazım ken kızın evine karışıyor terbiyesizYok Ada'm zengin değil işte. Kız bir yerde uzun yıllardan beri üst düzey yönetici. Maaşı çok iyi biriktirdi. Çocuğun birşeyi yok. Kız nikahtan önce kendine ev alınca sorun çıktı.
Öyle birşey yokSen evlenmeden ayrılığı düşünmüşsün.
Keske ilk konunuzda bunlari belirtseydiniz. Cok yuzeysel yazinca insan direkt sizi paraci gibi goruyor.Bende bilmiyorum ben bir evi bilirken bir anda diğer krediler ortaya çıktı evler alındı evlilik için sürekli bir ısrar var ailesinin yardımıyla düğün olacak benim maaşla ev geçindirilecek saçma sapan şeyler
Sen evlenmeden ayrılığı düşünmüşsün.
Yok Ada'm zengin değil işte. Kız bir yerde uzun yıllardan beri üst düzey yönetici. Maaşı çok iyi biriktirdi. Çocuğun birşeyi yok. Kız nikahtan önce kendine ev alınca sorun çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?