Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Bunu düşünmen çok normal ben Oha çüş diyenlere anlam veremedim ben evlenmeden önce ev aldım yarısı benim yarısı eşimin üzerine bazen o yarımı da vermeseydim diyorum boşanıp mağdur olan karısınan gizli iş çeviren adam dolu...
Soruna gelince hak sahibi değilsin adam sayar savurur ruhun duymaz 3 ev neden onu hiç anlamadım sana mı güvenmiş alla alla hem o evlerin tapulama kesin onun üzerine mi dikkat et ailesinin üzerine yapmasın eşin olacak kişi ince hesap yapmış yalnız Allah korusun evliliğiniz tehlikeye girerse seninde ödeme yaptığın birlikte ödedeğin görülür ispatlayacaksın bunu sonuçta ...

O kurnaz ben çok saf bunu bilerek bu şekilde evler aldı zaten ama bende vicdan var ki yarı yolda bırakmak istemiyorum ilerde aldatacağını veya boşanmak sadece bir düşünce güvenim var yapmaz ama olaylar böyle olunca da kendimi kullanılmış gibi hissetmekten alıkoyamıyorum

Ada'm uyanık tamam güveniyorum ama kendi çapımda tedbirimi de almak istiyorum
Yorumlarını okudum güvendiğini soyleyemem. Şahsen yorumlardan sonra bir daha düşündüm de borçları bitmeden evlenmezdm. Evi gecindirmek tüm maaşını yatırıp bir de önlem almak cok zor olsa gerek? Kiz bana bak evlilik sözleşmesi yaptırmasın bu adam sana ? Bu arada yaş kac?

Eğer öyle bir şey yapmaya kalkarsa o iş orda biter ben kaldıramam o kadarını ben 25 yaşındayım

Sizin mantığınıza göre evde elektrik kullanmayalım çünkü çarpılırız.
Konu sahibi diyor ki elektrik kullanmak istiyorum ama önlemimi alarak kendimi korumak da istiyorum.

Sizin mantığa gorede zaten carpilmayi düşünmüşsünüz,hani dediniz ya burdaki konuları okumuyor musunuz adam karisina kokuyor der vs.diye garantiniz var ki diye
Sizin mantığınıza göre evde elektrik kullanmayalım çünkü çarpılırız.
Konu sahibi diyor ki elektrik kullanmak istiyorum ama önlemimi alarak kendimi korumak da istiyorum.

O zaman bu şekilde açıklayacaktı,konunun başlığı ne?hak sahibi olabiliyor muyum.konunun başlığı yetiyor zaten yanlış anlamaya

Aslında güvenmiyorsun bence, hislerine kulak ver ayrıca vicdan yapacağın bi durum,hesap kitap yapan o baksana bana güvenerek aldı diyorsun,bu para işleri huzur bozar saygı Sevgiyi azaltır bitirir, iyi düşün Hakkında hayırlısı olsun inş

Ben niye yanlış anlamadım?

3 ev nedir ya? yazik o paralarla gezseniz gencliginizin tadini cikarsaniz. adam çok ama gereksiz uyanik. kendi gencligide gidiyor farkinda degil.

birde merak ettim bu evler kac lira maasi ne kadarda alabiliyor? ve insanlar tek kredi cekemezken bankalar buna nasil üç kredi veriyor?

+1
Herif gayet uyanık.
Ben olsam evlenmezdim, g.t gibi kalsın .

Eğer öyle bir şey yapmaya kalkarsa o iş orda biter ben kaldıramam o kadarını ben 25 yaşındayım
Yaş geçiyor deyince bende 40a merdiven dayadin zannettim. 27de evlendim evlendigim gün kendi kendime " cok mu acele ettm acaba"dedim. 28deyim şimdi annelik için erken mi diyorum :/ yanı iş başa gelmeden anlaşılmıyor. Tek tesellim mutlu bir yuvam olması. Ama sunu diyeyim ben zannetmiyorum mutlu olacağını. Bence borçlar bitsin oyle evlenin.

"bir derdim var" da neler okuduk.. bunları düşünmekte haklısın.. keşke bir çözümü olsa.. bence bir avukata danışmalısın.. dünya hali bir boşansanız adam 3 ev sahibi sende 3 kuruş para sahibi olamadan karın tokluğuna yaşamış olmanın karıyla ortada kalacaksın..

Bende ilk yanlış anladim ama yorumları okudukça düştü jeton :)

Hadi benim için sıkıntı değil diywlim kendisi 35 yaşında üç yıl beklesem 38 bilemiyorum yani

Yahu hanimlar anlamiyorum evlenmeden yapacagi yatirimi yapmak isteyen bir adam var konu sahibine yuklenilmis
bence konu sahibi degil adam cok kurnaz
Evet yarin bosanma durumum olursa diye bir ev almak isteyebilirsin ama paran olmadigi halde uc ev almak elbette supheye düşürür burada bir kadin evlenmeden aileme uc ev alacagim evlenirken de tek kurus harcayamiyacagim uc sene boyunca kredi ödeyeceğim eve tek yardimim dokunmayacak sevgilim kabul eder mi diye bir konu acsa gomersiniz kadini

Kesinlikle öyle olacak

Hadi benim için sıkıntı değil diywlim kendisi 35 yaşında üç yıl beklesem 38 bilemiyorum yani
Nasipten öteye geçilmez. Istediğin kadar acele et vakti vardır herşeyin. Ben eşimle erken evlilik planı yaptım ama 27de nasip oldu :) adam yaşlanıyor aman evleneyim olsun bitsin deme lütfen iyi düşün karar ver isterse adam 50 yaşına olsun banane yahu kendimden kıymetli ne var su dünyada ? Bu yaşa kdr niye evlenmemiş abimlerle yaşıt 40a dayanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…