- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ada'm uyanık tamam güveniyorum ama kendi çapımda tedbirimi de almak istiyorumGüvenmediğin adamla da evlenme o zaman arkadaşım. Ne diye şüphe icnde bi evlilik olsun? Hic güveniyorum falan deme. Demekki adam uyanık sende bunun farkindasn ama kendine itiraf edemiyorsun.
Selam bayanlar aranıza yeni katıldım benim sizlere bir sorum olacaktı ...şimdi benim 4 yıldır görüştüğüm birisi var seneye evlenmeyi düşünüyoruz geçen sene üç tane ev aldı şuan kredisini ödüyor üç yıl daha sürecek ödemesi evler kendi üzerine biz evlenindikten sonrada ödemeye devam edecek onun maaş kedilere beni m maaş diğer masraflara gidecek belki bir araba alırız benim maaşla da şimdi benim merak ettiğim o evlerde Hakkım olur mu yasal olarak
O kurnaz ben çok saf bunu bilerek bu şekilde evler aldı zaten ama bende vicdan var ki yarı yolda bırakmak istemiyorum ilerde aldatacağını veya boşanmak sadece bir düşünce güvenim var yapmaz ama olaylar böyle olunca da kendimi kullanılmış gibi hissetmekten alıkoyamıyorumWalla Adamı kutlamak lazım 35 ine kadar ye iç sonrada 3 ev kredisine gir sevgilinede senin maaşınla gecınırız de
Arkadasım bence iyi düşün, karşındaki sevsede baya baya mantık evliliği yapıyo bence anlattığına göre
Hiçte paragöz değilsin,çalışıyorsun ve böyle bir durumda elbetteki gelecegini düşünürsün yarının ne olacağı belli degil heleki evlilikte... Üstelik sevgilinin böle demesi cok itici zaten evlenirseniz belliki senin maaş ev geçindirecek
Ne vardıda 3 ev kredisine girdi 1 olaydı 2 olaydı üstelik kira getiriside yok
Maaşı ne kadar,herhalde kimse kolay kolay 3 ev kredisine girmezdi evlenmek isteyen biri olarak, o yastaki Adamın evlendikten sonra geçim icin para bırakması gerekirdi bi erkek olarak, cok kurnaz bence
Yorumlarını okudum güvendiğini soyleyemem. Şahsen yorumlardan sonra bir daha düşündüm de borçları bitmeden evlenmezdm. Evi gecindirmek tüm maaşını yatırıp bir de önlem almak cok zor olsa gerek? Kiz bana bak evlilik sözleşmesi yaptırmasın bu adam sana ? Bu arada yaş kac?Ada'm uyanık tamam güveniyorum ama kendi çapımda tedbirimi de almak istiyorum
Eğer öyle bir şey yapmaya kalkarsa o iş orda biter ben kaldıramam o kadarını ben 25 yaşındayımYorumlarını okudum güvendiğini soyleyemem. Şahsen yorumlardan sonra bir daha düşündüm de borçları bitmeden evlenmezdm. Evi gecindirmek tüm maaşını yatırıp bir de önlem almak cok zor olsa gerek? Kiz bana bak evlilik sözleşmesi yaptırmasın bu adam sana ? Bu arada yaş kac?
Sizin mantığınıza göre evde elektrik kullanmayalım çünkü çarpılırız.
Konu sahibi diyor ki elektrik kullanmak istiyorum ama önlemimi alarak kendimi korumak da istiyorum.
Sizin mantığınıza göre evde elektrik kullanmayalım çünkü çarpılırız.
Konu sahibi diyor ki elektrik kullanmak istiyorum ama önlemimi alarak kendimi korumak da istiyorum.
Aslında güvenmiyorsun bence, hislerine kulak ver ayrıca vicdan yapacağın bi durum,hesap kitap yapan o baksana bana güvenerek aldı diyorsun,bu para işleri huzur bozar saygı Sevgiyi azaltır bitirir, iyi düşün Hakkında hayırlısı olsun inşO kurnaz ben çok saf bunu bilerek bu şekilde evler aldı zaten ama bende vicdan var ki yarı yolda bırakmak istemiyorum ilerde aldatacağını veya boşanmak sadece bir düşünce güvenim var yapmaz ama olaylar böyle olunca da kendimi kullanılmış gibi hissetmekten alıkoyamıyorum
Sizin mantığa gorede zaten carpilmayi düşünmüşsünüz,hani dediniz ya burdaki konuları okumuyor musunuz adam karisina kokuyor der vs.diye garantiniz var ki diye
O zaman bu şekilde açıklayacaktı,konunun başlığı ne?hak sahibi olabiliyor muyum.konunun başlığı yetiyor zaten yanlış anlamaya
Walla Adamı kutlamak lazım 35 ine kadar ye iç sonrada 3 ev kredisine gir sevgilinede senin maaşınla gecınırız de
Arkadasım bence iyi düşün, karşındaki sevsede baya baya mantık evliliği yapıyo bence anlattığına göre
Hiçte paragöz değilsin,çalışıyorsun ve böyle bir durumda elbetteki gelecegini düşünürsün yarının ne olacağı belli degil heleki evlilikte... Üstelik sevgilinin böle demesi cok itici zaten evlenirseniz belliki senin maaş ev geçindirecek
Ne vardıda 3 ev kredisine girdi 1 olaydı 2 olaydı üstelik kira getiriside yok
Maaşı ne kadar,herhalde kimse kolay kolay 3 ev kredisine girmezdi evlenmek isteyen biri olarak, o yastaki Adamın evlendikten sonra geçim icin para bırakması gerekirdi bi erkek olarak, cok kurnaz bence
Yaş geçiyor deyince bende 40a merdiven dayadin zannettim. 27de evlendim evlendigim gün kendi kendime " cok mu acele ettm acaba"dedim. 28deyim şimdi annelik için erken mi diyorum :/ yanı iş başa gelmeden anlaşılmıyor. Tek tesellim mutlu bir yuvam olması. Ama sunu diyeyim ben zannetmiyorum mutlu olacağını. Bence borçlar bitsin oyle evlenin.Eğer öyle bir şey yapmaya kalkarsa o iş orda biter ben kaldıramam o kadarını ben 25 yaşındayım
Bende ilk yanlış anladim ama yorumları okudukça düştü jeton :)Sizin mantığa gorede zaten carpilmayi düşünmüşsünüz,hani dediniz ya burdaki konuları okumuyor musunuz adam karisina kokuyor der vs.diye garantiniz var ki diye
O zaman bu şekilde açıklayacaktı,konunun başlığı ne?hak sahibi olabiliyor muyum.konunun başlığı yetiyor zaten yanlış anlamaya
Hadi benim için sıkıntı değil diywlim kendisi 35 yaşında üç yıl beklesem 38 bilemiyorum yaniYaş geçiyor deyince bende 40a merdiven dayadin zannettim. 27de evlendim evlendigim gün kendi kendime " cok mu acele ettm acaba"dedim. 28deyim şimdi annelik için erken mi diyorum :/ yanı iş başa gelmeden anlaşılmıyor. Tek tesellim mutlu bir yuvam olması. Ama sunu diyeyim ben zannetmiyorum mutlu olacağını. Bence borçlar bitsin oyle evlenin.
Ben niye yanlış anlamadım?
Kesinlikle öyle olacak"bir derdim var" da neler okuduk.. bunları düşünmekte haklısın.. keşke bir çözümü olsa.. bence bir avukata danışmalısın.. dünya hali bir boşansanız adam 3 ev sahibi sende 3 kuruş para sahibi olamadan karın tokluğuna yaşamış olmanın karıyla ortada kalacaksın..
Nasipten öteye geçilmez. Istediğin kadar acele et vakti vardır herşeyin. Ben eşimle erken evlilik planı yaptım ama 27de nasip oldu :) adam yaşlanıyor aman evleneyim olsun bitsin deme lütfen iyi düşün karar ver isterse adam 50 yaşına olsun banane yahu kendimden kıymetli ne var su dünyada ? Bu yaşa kdr niye evlenmemiş abimlerle yaşıt 40a dayanmışHadi benim için sıkıntı değil diywlim kendisi 35 yaşında üç yıl beklesem 38 bilemiyorum yani
Bende ilk yanlış anladim ama yorumları okudukça düştü jeton :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?