- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
- Konu Sahibi mortaldance
-
Herkes sizin kadar algıda yüksek olmadığı için demişizdir... açıklama gereği elbet duyulur çünkü yanlış anlaşılma varken ortada doğruyu bulunca hala çirkin çirkin konu sahibi ustune gitmek de ayrı bir pişkinlik ve terbiyesizlik olurdu değil mi ?
Devir bunu gerektiriyor uyanıklıkla alakalı bir durum değil
Herkes sizin gibi empati kuramıyor olabilir . Beşer şaşar... nihayetinde bu konuda yanlış anlayan arkadaşlar da "melek" değil yanlışa dusebilir mühim olan doğruyu bulmak... iyi gecelerben olsam algıda yüksekliğe değil empati ve hüsnü zanna bağlardım.. ben öyle olmaya çalışıyorum.. önce iyi tarafından anlamaya kendimi zorluyorum (nihayetinde melek değilim) olmazsa kötü tarafı deniyorumm...
Ama seviyorum ben ve bu zamana kadar da tek bir yanlış hareketini görmedimBen şaşırdım adam 3 evin kredisini nasıl çekmiş ya bankanın bunu vermesi için maaşın bayaa iyi olması lazım. bence evlerin kredisini sevgiliniz ödeyecek ama tapular başkalarının ustune olmalı babasinin annesinin yada kardeşlerinin ustune olabilir yoksa mümkün değil bi banka 3 eve birden aynı kişiye kredi vermez. Adam coooook uyanık konu sahibi iyi dusun karşında çakallar var bence.. ben olsam bu durumu iyice araştırıp öyle dusunurdum evliliği..
Borçlarını düzenli ödüyor maaşıda iyi daha ilerisini inanın bende bilmiyorum sormadım da3 kredi birden nasil çekti catlicam meraktan
tek evin bile yuzde 70 ini verirler kredide. demekki pesinatida varBorçlarını düzenli ödüyor maaşıda iyi daha ilerisini inanın bende bilmiyorum sormadım da
Bir evi genel olarak peşinatla almış gibi oldu zatentek evin bile yuzde 70 ini verirler kredide. demekki pesinatida var
Hep iyiyi düşünmek gerektiğine inanmıyorummesajların tamamının okumadan yorum yapmak doğru değil ama neden böyle bir sey düşünüyorsun ki
Biraz klişe olacak ama Evlenirsen sevginin herşeye yetmediğini anlarsın.. iyi araştır sonradan başını taşlara vurma..Ama seviyorum ben ve bu zamana kadar da tek bir yanlış hareketini görmedim
anladım gecerli nedenlerin vardır illakiHep iyiyi düşünmek gerektiğine inanmıyorum
Çok fazla harcamaz teknoloji dışındamesela disari falan cikinca hesap ödüyor mu? harcamasi nasil yani? karun mu bu adam?
Herkes öyle diyor kiBiraz klişe olacak ama Evlenirsen sevginin herşeye yetmediğini anlarsın.. iyi araştır sonradan başını taşlara vurma..
Evetanladım gecerli nedenlerin vardır illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?