Hak sahibi olabiliyormuyum ?

ben olsam algıda yüksekliğe değil empati ve hüsnü zanna bağlardım.. ben öyle olmaya çalışıyorum.. önce iyi tarafından anlamaya kendimi zorluyorum (nihayetinde melek değilim) olmazsa kötü tarafı deniyorumm...

Devir bunu gerektiriyor uyanıklıkla alakalı bir durum değil

Konu almış başını gitmiş iyi de olmuş açıklığa kavuşmuş. İlk bakışta çok garantici gibi gelmiştin ama detaylı okuyunca haklı duruyorsun. Karşı tarafın evi geçindirmek için tamamen senin maaşına güvenmesi doğru değil. Mutlaka bi çözüme kavuşturmalısın

Herkes sizin gibi empati kuramıyor olabilir . Beşer şaşar... nihayetinde bu konuda yanlış anlayan arkadaşlar da "melek" değil yanlışa dusebilir mühim olan doğruyu bulmak... iyi geceler

Ben şaşırdım adam 3 evin kredisini nasıl çekmiş ya bankanın bunu vermesi için maaşın bayaa iyi olması lazım. bence evlerin kredisini sevgiliniz ödeyecek ama tapular başkalarının ustune olmalı babasinin annesinin yada kardeşlerinin ustune olabilir yoksa mümkün değil bi banka 3 eve birden aynı kişiye kredi vermez. Adam coooook uyanık konu sahibi iyi dusun karşında çakallar var bence.. ben olsam bu durumu iyice araştırıp öyle dusunurdum evliliği..

Ama seviyorum ben ve bu zamana kadar da tek bir yanlış hareketini görmedim

mesajların tamamının okumadan yorum yapmak doğru değil ama neden böyle bir sey düşünüyorsun ki

Neden 3 ev almış ki? Yatırım mı yoksa ailesine abisine falan mı? Çünkü banka aynı kişiye 3 ev kredisi vermez sanki.Verirse de bayağı maaşının yüksek olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…