Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Bilmiyorm fikrim yok kendisi ben ödüyorum hepsini demişti

Onun parasını ne yaptığını, evleri kime aldığını vs öğrenmek zor olabilir. Bence siz kendi paranıza bakın. O nasıl paldır küldür size sormadan ev almışsa, siz de paldır küldür 1+1 uygun fiyatlı deprem sonrası yapılmış sağlam bir ev alın. Peşinatı da ihtiyaç kredisi çekip ödeyin. Sürpriiiizzz, çok uygun buldum, dayanamadım aldım dersiniz. O yapınca iyi de siz yapınca kötü mü? Senin maaşınla geçinecektik derse, her işte bir hayır var, zaten sadece benim maaşımla geçinemezdik, kredilerimiz bitsin, öyle rahat rahat evleniriz diyebilirsiniz.

İşte sorun orda ben artık evlenmek istiyorum borca da girmek istemiyorum

Yapması basit ama bende artık evlenip çocuk yapmak istiyorum

Anlayamadım ki çok safım ya neden Bir şey yapsın
canm senin maaşınla geçinmek zor olmayacak mı? ne bileym doğum yapcaksın onun izni fln derken parasız kalmayın snra. 3 ew birden hiç mantık işi deil inşallah zor durumda kalmazsınz. nişanlınla açık açık konuş hiiç çekinme. ewlern biri bnm üstme yap bari die şakayla karışık söyleyebilrsin... herşeyi öğren araştr ona göre hareket et. herşyi nişanlın karar vermesin. senin maaşınla ew geçindrceksenz seninde fikrini almalı ..

İşte sorun orda ben artık evlenmek istiyorum borca da girmek istemiyorum

Bu şartlarda evlenmek istiyor musunuz hala? Madem söyleyin, ben bu kadar borçla yuva kurmamızı istemiyorum. Evlerden borcu az olan, neredeyse tamamı peşin alınan ev satılsın, ondan gelen parayla diğer borçların çoğunu kapatıp öyle evlenelim. Böylece sen de eve katkıda bulunabilirsin. El birliğiyle hallederiz. Ben de cicim aylarımız olması gereken en güzel zamanlarımızda tek başına ev geçindirecek olmanın stresine girmem diyin.

bu dusunce bana hıc etık gelmedı
evlılık kurumunu şirket gıbı gorenlerın evlılıgı uzun surmuyor sursede ask evlılıgı olmuyor

sorunuza cevap vermem gerekırse
sızın maasla ev gecınıp kendısının maasıyla ev kredısı odenıyorsa
evlıyken odendıgı yıldan sonra pay dusebılır

dıye bılıyorum ben

O zaman bunu eşin olacak adamla konuş

Yapması basit ama bende artık evlenip çocuk yapmak istiyorum
Öyle kurnaz bir adamla evlenip çocuk yapmak mı istiyorsun?Yapma gülüm hata edersin. Umarım bu olayı baban öğrenir de vermez seni ben hiç güvenilir bulamadım anlattıklarına bakarak. Kaç yıldır birliktesniz ve bu zamana kadar neden evlenmemiş ? 38 yas bir erkek için pek de normal değil...

Haklısınız keşke fikrimi sorsa kabul etmezdim ben ama şu durumda karışık

35 yaş dört yıldır beraberiz ben 25

Artık bişeyler söylemem gerektiği kanaatine vardım bu yorumlar dan sonra bişeyler olacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…