- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi mortaldance
-
Sevgilin kurnazsa zaten evlenme hakkin icin boyle hesaplar pesinde kosmak zorunda kalacagin evliliklere girme (sevgilin ne yapti bilemem)Ben şok
Telden girdim simdi yorumlardan okuyacagim ben ilk yazdigini yorumladim ilk bastaKonu okusaydınız keşke
Konu sahibinin koca evden değil kendi çalışarak emeğiyle kazandığı 10-20 milyardan bahsettiğini anlardınız
Bilmiyorm fikrim yok kendisi ben ödüyorum hepsini demiştiKredinin biri kendisine ait olup diğerleri annesine ya da babsına ait olabilir mi?
Bilmiyorm fikrim yok kendisi ben ödüyorum hepsini demişti
Anlayamadım ki çok safım ya neden Bir şey yapsınKendisi ödeyebilir de
Kredi ve tapu ona ait olmayabilir
Bilmiyorm fikrim yok kendisi ben ödüyorum hepsini demişti
İki tapu üzerine olmuyor muAnlayamadım ki çok safım ya neden Bir şey yapsın
İşte sorun orda ben artık evlenmek istiyorum borca da girmek istemiyorumOnun parasını ne yaptığını, evleri kime aldığını vs öğrenmek zor olabilir. Bence siz kendi paranıza bakın. O nasıl paların küldür size sormadan ev almışsa, siz de Paldır küldür 1+1 uygun fiyatlı deprem sonrası yapılmış sağlam bir ev alın. Peşinatı da ihtiyaç kredisi çekip ödeyin. Sürpriiiizzz, çok uygun buldum, dayanamadım aldım dersiniz. O yapınca iyi de siz yapınca kötü mü? Senin maaşınla geçinecektik derse, her işte bir hayır var, zaten sadece benim maaşımla geçinemezdik, kredilerimiz bitsin, öyle rahat rahat evleniriz diyebilirsiniz.
Yapması basit ama bende artık evlenip çocuk yapmak istiyorumOnun parasını ne yaptığını, evleri kime aldığını vs öğrenmek zor olabilir. Bence siz kendi paranıza bakın. O nasıl paların küldür size sormadan ev almışsa, siz de Paldır küldür 1+1 uygun fiyatlı deprem sonrası yapılmış sağlam bir ev alın. Peşinatı da ihtiyaç kredisi çekip ödeyin. Sürpriiiizzz, çok uygun buldum, dayanamadım aldım dersiniz. O yapınca iyi de siz yapınca kötü mü? Senin maaşınla geçinecektik derse, her işte bir hayır var, zaten sadece benim maaşımla geçinemezdik, kredilerimiz bitsin, öyle rahat rahat evleniriz diyebilirsiniz.
canm senin maaşınla geçinmek zor olmayacak mı? ne bileym doğum yapcaksın onun izni fln derken parasız kalmayın snra. 3 ew birden hiç mantık işi deilAnlayamadım ki çok safım ya neden Bir şey yapsın
İşte sorun orda ben artık evlenmek istiyorum borca da girmek istemiyorum
Neden öyle olsun evlendik benim maaş ortada çerez parası olarak kullanıldı üç beş sene o zamana kadar da evlerin borcunu rahat rahat ödedi hadi birşey oldu ayrıldık benim kaç yıllık Kazancım boşuna mı gitsin
Öyle kurnaz bir adamla evlenip çocuk yapmak mı istiyorsun?Yapma gülüm hata edersin. Umarım bu olayı baban öğrenir de vermez seni ben hiç güvenilir bulamadım anlattıklarına bakarak. Kaç yıldır birliktesniz ve bu zamana kadar neden evlenmemiş ? 38 yas bir erkek için pek de normal değil...Yapması basit ama bende artık evlenip çocuk yapmak istiyorum
Haklısınız keşke fikrimi sorsa kabul etmezdim ben ama şu durumda karışıkcanm senin maaşınla geçinmek zor olmayacak mı? ne bileym doğum yapcaksın onun izni fln derken parasız kalmayın snra. 3 ew birden hiç mantık işi deilinşallah zor durumda kalmazsınz. nişanlınla açık açık konuş hiiç çekinme. ewlern biri bnm üstme yap bari die şakayla karışık söyleyebilrsin... herşeyi öğren araştr ona göre hareket et. herşyi nişanlın karar vermesin. senin maaşınla ew geçindrceksenz seninde fikrini almalı ..
35 yaş dört yıldır beraberiz ben 25Öyle kurnaz bir adamla evlenip çocuk yapmak mı istiyorsun?Yapma gülüm hata edersin. Umarım bu olayı baban öğrenir de vermez seni ben hiç güvenilir bulamadım anlattıklarına bakarak. Kaç yıldır birliktesniz ve bu zamana kadar neden evlenmemiş ? 38 yas bir erkek için pek de normal değil...
Artık bişeyler söylemem gerektiği kanaatine vardım bu yorumlar dan sonra bişeyler olacak artıkBu şartlarda evlenmek istiyor musunuz hala? Madem söyleyin, ben bu kadar borçla yuva kurmamızı istemiyorum. Evlerden borcu az olan, neredeyse tamamı peşin alınan ev satılsın, ondan gelen parayla diğer borçların çoğunu kapatıp öyle evlenelim. Böylece sen de eve katkıda bulunabilirsin. El birliğiyle hallederiz. Ben de cicim aylarımız olması gereken en güzel zamanlarımızda tek başına ev geçindirecek olmanın stresine girmem diyin.
Aynı anda 3 konut kredisi cekilmez ki annesi yada babası cekmesin.Bilmiyorm fikrim yok kendisi ben ödüyorum hepsini demişti
Çekemez onlar öyle bir imkan yok 65 yaş üstü zor kredi çıkar kronik hastalıklar da varAynı anda 3 konut kredisi cekilmez ki annesi yada babası cekmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?