- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.340
- 1.123
- Konu Sahibi mortaldance
-
Aynı anda 3 konut krediside verilmez ama ev içinde hak iddia edilmez evlendikten sonra alınan mallar ortak.Çekemez onlar öyle bir imkan yok 65 yaş üstü zor kredi çıkar kronik hastalıklar da var
35 olunca işler değişti mi :)) canım hata ediyorsun bu kadar borc altında olan bir adamla evlenmek çok sıkıntı getirir peşinde. Bütün maaşı evlere gidecekse madem düğün masrafları ev eşyası vs kim alacak bunlar konuşuldu mu ? Ailesi ne diyor bu duruma ve en önemlisi senin ailen ne diyor ??35 yaş dört yıldır beraberiz ben 25
Anladım pekiAynı anda 3 konut krediside verilmez ama ev içinde hak iddia edilmez evlendikten sonra alınan mallar ortak.
Ailesi düğünü yapacak bizimkilere bu durumdan bahsetmedim35 olunca işler değişti mi :)) canım hata ediyorsun bu kadar borc altında olan bir adamla evlenmek çok sıkıntı getirir peşinde. Bütün maaşı evlere gidecekse madem düğün masrafları ev eşyası vs kim alacak bunlar konuşuldu mu ? Ailesi ne diyor bu duruma ve en önemlisi senin ailen ne diyor ??
Aynen öyle canım....Ee o Zaman ben evlenmeyim evlendikten sonra bir daha ev almayacağına göre bende alırsam onun Hakkı olacağına göre ilerde kötü bir durum da ben zarardayım
Bence de bir süre bahsetme ailene çünkü ailen de buna izin vermez, sonra başın çok ağrır. Otur düşün kararını iyi ver, hayat senin hayatın elbette ama burda da kimse senin kötülüğün için nasihat vermiyor. Çok eksik yönleri var durumun ve bir de evleneceğin adamın durumuna bu kdr uzak kalman garip ! Adam senin maasinla ev geçindirmeyi plan ediyor ama senin evleri nasıl aldığından haberin yok .Ailesi düğünü yapacak bizimkilere bu durumdan bahsetmedim
Ben sevmem ki öyle para muhabbetlerini o yüzden çekinirim sorma gereği duymam o da bundn yüz buldu herhaldeBence de bir süre bahsetme ailene çünkü ailen de buna izin vermez, sonra başın çok ağrır. Otur düşün kararını iyi ver, hayat senin hayatın elbette ama burda da kimse senin kötülüğün için nasihat vermiyor. Çok eksik yönleri var durumun ve bir de evleneceğin adamın durumuna bu kdr uzak kalman garip ! Adam senin maasinla ev geçindirmeyi plan ediyor ama senin evleri nasıl aldığından haberin yok .
Kesinlikle yansıttığımı düşünmüyorum dört yıldır ağzımdan bir kez evlilik kelimesi çıkmadı hep o söyledi bende istedim ama içimde tuttum ve burası küçük bir şehir ama evler pahalı3 ev demişsiniz de, evler nerede ve ne kadar?
Ev var 50 bin lira , ev var 1 milyon lira.
3 ev deyince çok gibi görünebilir, ama evlerin fiyatı bu noktada önem teşkil eder.
Siz 25 yaşında hemen evlenmek, çocuk yapmak istiyorum izlenimini, karşı tarafa da yansıttıysanız işiniz zor.
Artık bişeyler söylemem gerektiği kanaatine vardım bu yorumlar dan sonra bişeyler olacak artık
O senin maaşın ile daha ortada bisey yokken plan yapmış ama değil mi? Ne diyeyim umarım buraya pişman şekilde gelip ikinci bir konu açmazsınBen sevmem ki öyle para muhabbetlerini o yüzden çekinirim sorma gereği duymam o da bundn yüz buldu herhalde
İnşallah hayırlısıO senin maaşın ile daha ortada bisey yokken plan yapmış ama değil mi? Ne diyeyim umarım buraya pişman şekilde gelip ikinci bir konu açmazsın
Anladım teşekkürlerİşte ne dediğiniz de önemli. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Dediğim tarz bir şeyler derseniz kimse sizi paragözlükle suçlayamaz. Ama evler kimin üzerine diye sorarsanız veya evlerden birini benim üzerine yap derseniz suçlanabilirsiniz. Bence ne diyeceğinizi iyi hazırlayın. Öncesinde buraya yazarsanız fikir alabilirsiniz.
Pahalı derken mesela kaç lira?Kesinlikle yansıttığımı düşünmüyorum dört yıldır ağzımdan bir kez evlilik kelimesi çıkmadı hep o söyledi bende istedim ama içimde tuttum ve burası küçük bir şehir ama evler pahalı
Etrafta bekar kalmadi belki ondandır sormalıydı sormadı allah sorsun bakacağız artık çaresinesizi çok evlenme sevdasında gördüm yaşınız çok genç 3 yılla evlenmezsenizde evlenmeyin.bunun yanında kaygılarınızda çok haklısınız.bana kalorsa bu adamla hiç evlenmeyin çünkünadam sizi ya öyle ya böyle kullanacak. madem sizinle evlilik düşünüyor evleri alırkende fikrinizi sormalıydı
Yerine göre değişiyor ama en kötü yüz bin aşağı ev yok onlarda 1+1Pahalı derken mesela kaç lira?
Kenar mahalle ıssız tenha tekin olmayanYerine göre değişiyor ama en kötü yüz bin aşağı ev yok onlarda 1+1
Yerine göre değişiyor ama en kötü yüz bin aşağı ev yok onlarda 1+1
Anladım böyle üç daire olsa üçyüz bin , ödenemeyecek bir meblağ değil yani,istanbulda bir tane alınamıyor bu rakamlara.
Konuya gelince herkes yazmış zaten, borç bitmeden evlenme diye.
Evlenmek için can atmıyorum, ona da yansıtmıyorum zaten diyorsan , beklemek istemene şaşırmaması lazım eş adayının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?