Hak sahibi olabiliyormuyum ?

35 yaş dört yıldır beraberiz ben 25
35 olunca işler değişti mi :)) canım hata ediyorsun bu kadar borc altında olan bir adamla evlenmek çok sıkıntı getirir peşinde. Bütün maaşı evlere gidecekse madem düğün masrafları ev eşyası vs kim alacak bunlar konuşuldu mu ? Ailesi ne diyor bu duruma ve en önemlisi senin ailen ne diyor ??

Ailesi düğünü yapacak bizimkilere bu durumdan bahsetmedim

Ee o Zaman ben evlenmeyim evlendikten sonra bir daha ev almayacağına göre bende alırsam onun Hakkı olacağına göre ilerde kötü bir durum da ben zarardayım
Aynen öyle canım....
Evlendikten sonra diyelim siz evlç aldınız ve eşiniz kuruş yardım etmedi ve ileri de anlaşamadınız ve boşanmaya karwr verdiniz şayet eşiniz sizin aldığınız ev için hak iddia ederse ve tapu sizin üzerinize olsa dahi ihtiyati tedbir kararı koydurup evin yarısını alabilir.Mahkeme kimin aldığına yada kimin üzerine olduğuna bakmaz eve bilir kişi üzerinden fiyat biçer ya evin yarı değerini eşinize ödeyip evi almanızı yada evi satıp parayı bölüşmenizi söyler. Ancak diyelim siz boşanmaya karar verdiniz ve evi dava açmadan önce bir yakınınızın üzerine yaparak Mal kaçırma yöntemini uygularsınız boşanma sonrası evi geri alırsınız.
Ve nişanlınız şu anda aldığı evlerin tapusunu ortak olarak sizinle yapar.Ve ikinizib imzası olmadan kimse kendi hakkını kimseye satamaz.Fakat kredili olduğu için kredi bitmeden sizi evlere ortak gösteremez.
Vs vs vs....

Ailesi düğünü yapacak bizimkilere bu durumdan bahsetmedim
Bence de bir süre bahsetme ailene çünkü ailen de buna izin vermez, sonra başın çok ağrır. Otur düşün kararını iyi ver, hayat senin hayatın elbette ama burda da kimse senin kötülüğün için nasihat vermiyor. Çok eksik yönleri var durumun ve bir de evleneceğin adamın durumuna bu kdr uzak kalman garip ! Adam senin maasinla ev geçindirmeyi plan ediyor ama senin evleri nasıl aldığından haberin yok .

3 ev demişsiniz de, evler nerede ve ne kadar?
Ev var 50 bin lira , ev var 1 milyon lira.
3 ev deyince çok gibi görünebilir, ama evlerin fiyatı bu noktada önem teşkil eder.
Siz 25 yaşında hemen evlenmek, çocuk yapmak istiyorum izlenimini, karşı tarafa da yansıttıysanız işiniz zor.

Ben sevmem ki öyle para muhabbetlerini o yüzden çekinirim sorma gereği duymam o da bundn yüz buldu herhalde

Kesinlikle yansıttığımı düşünmüyorum dört yıldır ağzımdan bir kez evlilik kelimesi çıkmadı hep o söyledi bende istedim ama içimde tuttum ve burası küçük bir şehir ama evler pahalı

Artık bişeyler söylemem gerektiği kanaatine vardım bu yorumlar dan sonra bişeyler olacak artık

İşte ne dediğiniz de önemli. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Dediğim tarz bir şeyler derseniz kimse sizi paragözlükle suçlayamaz. Ama evler kimin üzerine diye sorarsanız veya evlerden birini benim üzerine yap derseniz suçlanabilirsiniz. Bence ne diyeceğinizi iyi hazırlayın. Öncesinde buraya yazarsanız fikir alabilirsiniz.

Ben sevmem ki öyle para muhabbetlerini o yüzden çekinirim sorma gereği duymam o da bundn yüz buldu herhalde
O senin maaşın ile daha ortada bisey yokken plan yapmış ama değil mi? Ne diyeyim umarım buraya pişman şekilde gelip ikinci bir konu açmazsın

Anladım teşekkürler

sizi çok evlenme sevdasında gördüm yaşınız çok genç 3 yılla evlenmezsenizde evlenmeyin.bunun yanında kaygılarınızda çok haklısınız.bana kalorsa bu adamla hiç evlenmeyin çünkünadam sizi ya öyle ya böyle kullanacak. madem sizinle evlilik düşünüyor evleri alırkende fikrinizi sormalıydı

Etrafta bekar kalmadi belki ondandır sormalıydı sormadı allah sorsun bakacağız artık çaresine

O şaşırmaz ama. Ben evlenmek istiyorum ama ona yansıtmıyorum dedim yani bende boşuna beklemek istemiyorum onu da bekletmek istemiyorum yarı yolda da bırakmak istemiyorum çünkü dört yıldır belliyoruz onun bana söylememesi ve benim bir sorunda hak iddia edememem zorluyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…