Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Ya aslinda seni paragozlukle falan suclayan olacaktir ama ben sana hak verdim
Uc degil iki ev alsaydi eve kendisi de bir katki da bulunsaydi ama sen masrafa harca ben kendi paramla ev aliyorum kismi beni iskillendirirdi
Bir anda karar verdi borca girdi bana hiç fikrimi sormadı zaten beklemezdim fikrimi sormasını

Peki borcu bitti diyelim evlilik devam ediyor satarsa Ada'm o Zaman nolacak bende bunu merak ettim

Satabilir
Bir hak iddia edemezsiniz.
Sadece içinde oturduğunuz ev ise ve tapuda aile konutu şerhi varsa satamaz.

İşyerim için sermaye lazımdı, sattım der. Onu da batırdım der. Kumarda kaybettim der. Benim eski kocam gibi "hayır yaptım" der.

Ama yani bunun yaptığı resmen ölü yatırım
İki evin kirası iki evin borcunu öderdi birinde de siz otururdunuz sende paranı biriktirirdin
Saçma buldum ben yaptığını
Elinde gayrimenkul ü olacakmış dünya kadar borcu olduktan sonra neye yarar

idolümsün evlenmeden ayrılırsak evler bana kalsın diye düşünmek süpercool

Oyyy çok çetrefilli bir konu bu ya

Benim şu ana kadar öğrendiğim tek şey : Hukuk=İspat, delil

Eğer banka kayıtları varsa, diğer ödemelere dair faturalar varsa o zaman ona göre karar veriliyor

evliliği 3 yıl erteleyin borcunu bitirsin öyle evlenin ya da evlerden birini satıp diğer ikisinin kredisini kapatsın sonra evlenin, böylece evler onun olur işler de karışmaz.
Üç yıl daha ertelenirse bu iş olmaz ben bekleyemem evler yine onun olduktan sonra yine benim para boşuna gidecek

Bekarken maaşımdan elime ne kalıyorsa onu toplam evlilik sürecindeki yıl ile çarpıp bana verirlerse iyi olur örn:1500X36 =54 bin gibi :) ama bunu Nasıl ispatlarım

Cok karisik isler bunlar :)
Yani 3 evi tamamen sana guvenerek aldi
Madem evlendikten sonra yapsaydi.
Bu sekilde olunca hem seni kitliyor
Tum gecimi ustune yikarak
Hemde huzursuzyaratiyor.
O evlerini odicek tum stresi ben cekicem.
Kotu bir durum karsisinda da adam alacak ceketini cikacak.
Bende ama ben sunu odedim bunu odedim
Diye ispat etmeye calisip
Birde bunlarin pesinden koşcam.

Hic hos degil :)

O zaman ben bedavaya gitmissim :) para pul degil onemli olan huzur mutluluk..

Kesinlikle değil hemde bu Zaman'da

neden sizin paranız boşa gitsin ki, yaptığım önerilerin ikisinde de adam borçsuz evlenmiş olacak.
E bir ev diğer iki evi öder mi ya aman öylede bir durum olamaz ben Nasıl diyeceğim evi ni sat borcun olmasın nedenler nedenler çıkar ortaya güvendi şuydu buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…