- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi mortaldance
-
Biraz yorumları okusanız beni anlarsınız yanlış düşünüyorsunuz
pekı .Biraz yorumları okusanız beni anlarsınız yanlış düşünüyorsunuz
Çalışıyorum şuan birikim yapabiliyorum evlendiğim de yapamaz hale geleceğim bir nevi evin bütün yükü bende olacak ama evin tapuları sevgilimde olacak ilerde bir şey olduğunda ise ben elimde sıfır parayla boşanmış olacağimBiraz yorumları okusanız beni anlarsınız yanlış düşünüyorsunuz
Çalışıyorum şuan birikim yapabiliyorum evlendiğim de yapamaz hale geleceğim bir nevi evin bütün yükü bende olacak ama evin tapuları sevgilimde olacak ilerde bir şey olduğunda ise ben elimde sıfır parayla boşanmış olacağim
Yani söylediğiniz mantıklı ama paragöz duruma düşmek korkutuyor beni öyle bir yapım varki zor yani bunu istememTakıları verip enazından bir evin kredisini bitirmeyi ama o evide ortak tapu istediğşni söyle.
Hem senin maaşınla geçinmek zorunda kalmazsınız hemde maaşların boşa gitmemiş olur
Ozaman 3 yıl sonra evleniceksiniz başka çare kalmadıYani söylediğiniz mantıklı ama paragöz duruma düşmek korkutuyor beni öyle bir yapım varki zor yani bunu istemem
En son çare bu olmalı :)Ozaman 3 yıl sonra evleniceksiniz başka çare kalmadı
En son çare bu olmalı :)
Bana güvenerek yaptı bunu her fırsatta söylüyor ve biran önce evlenmek istiyor bense düşünüyorum
O Zaman'lar ciddi ye almıyordum şuan evlilik te sürekli ısrar edince beni bu düşünceler sardıİyi de 3 evin toplam parasına sizin 3 yıllık maaşınız ne kadar katkı sağlayabilir ki?
Bunu her fırsatta söylüyor ve siz de itiraz etmiyorsanız, siz de kabul etmiş oluyorsunuz. O zaman şimdi nasıl hak iddia ederim diye düşünmek yersiz. Siz bile bile zaten feragat etmişsiniz...
Var Aslında Buraya konu açmadan önce ona soracaktım ulaşamadım tekrardan soracağım amaBen olsam bende düşünürdüm bunu. Çünkü sizin paranizla ev gecindireceksiniz, oda kredi ödeyecek. Hakkiniz varmidir bilmiyorum, avukat bir tanidiginiz varsa ona sorun bence.
Olabilir evliliği kabul ettiğimi söyledikten sonra bunu da bir şart olarak belirtebilirim sağolunEvlilik içinde edinilen mallar boşanmada hak var ama önceden edinilen mallarda hak yok.
Ya dediğimi yapıcaksın yada bu şekilde evlenince zorlanıcaz sen evlerin birini sat kredileri kapat kalanıda bankaya koy kendimizi toparlayonca takılarıda ekleyip bi ev daha alırız de.
Ozaman ınun yada senin üstüne olması farketmez
O Zaman'lar ciddi ye almıyordum şuan evlilik te sürekli ısrar edince beni bu düşünceler sardı
Resmi nikah öncesi elde edilen malların hiç birinden HAK iddia edemezsiniz.Neden öyle olsun evlendik benim maaş ortada çerez parası olarak kullanıldı üç beş sene o zamana kadar da evlerin borcunu rahat rahat ödedi hadi birşey oldu ayrıldık benim kaç yıllık Kazancım boşuna mı gitsin
Devir bunu gerektiriyor uyanıklıkla alakalı bir durum değil
düşünsün ki sonra pat die kalıyorlar ortada. çok duyuoruz burda.Biri evlenmeden benim mal varligim uzerinde hak sahibi olacagini dusundugunu bilsem evlenmek icin 149086338 kez dusunurdum. Net!
Sizde haklısınızEvet baştan düşünmeniz gerekirdi bunu. O zaman ya bana güvenme ya da 1 ev benim üstüme olsun diye şart koşabilirdiniz. Şimdi size, ben baştan belirttim sen de kabul ettin dese, haklı çıkacak...
Bilmiyorbu niyetinizi görüştüğünüz kişi biliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?