Hak sahibi olabiliyormuyum ?

Biraz yorumları okusanız beni anlarsınız yanlış düşünüyorsunuz
Çalışıyorum şuan birikim yapabiliyorum evlendiğim de yapamaz hale geleceğim bir nevi evin bütün yükü bende olacak ama evin tapuları sevgilimde olacak ilerde bir şey olduğunda ise ben elimde sıfır parayla boşanmış olacağim

Takıları verip enazından bir evin kredisini bitirmeyi ama o evide ortak tapu istediğşni söyle.
Hem senin maaşınla geçinmek zorunda kalmazsınız hemde maaşların boşa gitmemiş olur

Takıları verip enazından bir evin kredisini bitirmeyi ama o evide ortak tapu istediğşni söyle.
Hem senin maaşınla geçinmek zorunda kalmazsınız hemde maaşların boşa gitmemiş olur
Yani söylediğiniz mantıklı ama paragöz duruma düşmek korkutuyor beni öyle bir yapım varki zor yani bunu istemem

En son çare bu olmalı :)

Evlilik içinde edinilen mallar boşanmada hak var ama önceden edinilen mallarda hak yok.
Ya dediğimi yapıcaksın yada bu şekilde evlenince zorlanıcaz sen evlerin birini sat kredileri kapat kalanıda bankaya koy kendimizi toparlayonca takılarıda ekleyip bi ev daha alırız de.
Ozaman ınun yada senin üstüne olması farketmez

Ben olsam bende düşünürdüm bunu. Çünkü sizin paranizla ev gecindireceksiniz, oda kredi ödeyecek. Hakkiniz varmidir bilmiyorum, avukat bir tanidiginiz varsa ona sorun bence.

Bana güvenerek yaptı bunu her fırsatta söylüyor ve biran önce evlenmek istiyor bense düşünüyorum

İyi de 3 evin toplam parasına sizin 3 yıllık maaşınız ne kadar katkı sağlayabilir ki?

Bunu her fırsatta söylüyor ve siz de itiraz etmiyorsanız, siz de kabul etmiş oluyorsunuz. O zaman şimdi nasıl hak iddia ederim diye düşünmek yersiz. Siz bile bile zaten feragat etmişsiniz...

O Zaman'lar ciddi ye almıyordum şuan evlilik te sürekli ısrar edince beni bu düşünceler sardı

Ben olsam bende düşünürdüm bunu. Çünkü sizin paranizla ev gecindireceksiniz, oda kredi ödeyecek. Hakkiniz varmidir bilmiyorum, avukat bir tanidiginiz varsa ona sorun bence.
Var Aslında Buraya konu açmadan önce ona soracaktım ulaşamadım tekrardan soracağım ama

Olabilir evliliği kabul ettiğimi söyledikten sonra bunu da bir şart olarak belirtebilirim sağolun

O Zaman'lar ciddi ye almıyordum şuan evlilik te sürekli ısrar edince beni bu düşünceler sardı

Evet baştan düşünmeniz gerekirdi bunu. O zaman ya bana güvenme ya da 1 ev benim üstüme olsun diye şart koşabilirdiniz. Şimdi size, ben baştan belirttim sen de kabul ettin dese, haklı çıkacak...

Resmi nikah öncesi elde edilen malların hiç birinden HAK iddia edemezsiniz.
Evlendikten sonra edinilen mallar karı koca arasında ortak olarak bölüşülür.

Biri evlenmeden benim mal varligim uzerinde hak sahibi olacagini dusundugunu bilsem evlenmek icin 149086338 kez dusunurdum. Net!
düşünsün ki sonra pat die kalıyorlar ortada. çok duyuoruz burda.
ne malum adamın şiddet göstermeyeceği aldatmayacağı garanti mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…