- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
E ne yazık ki burda o kadar olaya şahit oluyoruz ki bu şekilde düşünüyoruzSiz evlilik uzerine degil ayrilik uzerine arastirmalar yapiyorsunuz..
Ama daha evlenmeden yatirimini sadece kendi ustune yapan bosaninca karisinin hak iddia edemeyecegi sekilde yapan bir adam varİnsan daha evlenmeden ya boşanırsam hesabı yapar mı? Böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Benim sevdiğim erkek gel dese gelinlik seçmekten başka derdim olmazdı herhalde. Ben mi safım?
hak iddia edemezsin malesef, evlerin birini kendi üstüne yaptır dicem de buda adamın işine gelmez
Şuan keşke evler olmasa da yarın evlenebilecek konumda olsa idim bu durum da ben evlenmeyi kabul etmiyorumAma daha evlenmeden yatirimini sadece kendi ustune yapan bosaninca karisinin hak iddia edemeyecegi sekilde yapan bir adam var
Bir degil iki degil uc ev ne bu kadar mal niye bu kadar kredi karisi olmasa knedine ne kadar kalackti
Ben ay ne guzel evleniyorum diyemezdim ben de iskillenirdim
Evler önemli değil ev olmasa da evlenirim ortak bişeyler alırız ama ilerde ev borcu nu o ödeyip benim maaşla geçinip bir sorun olduğun da benim para çöpe mi gitsin hiçbir Hakkım olmasın mı yani
Herkes yarin olecegim diye yasarsa hayatin ne anlami kalacak..sizinkide boyle bisey kimse nasil gun gelir ayrilirim diye evlenmez ama birde boyle dusunun..E ne yazık ki burda o kadar olaya şahit oluyoruz ki bu şekilde düşünüyoruz
Valla bizimki de bu zamana kadar hiçbir yatırım yapamamış yıllarca İstanbul'da çalışmış büyük bir yatırımı hiç olmamış iki yıl önce tayin isteyip memlekete Ailesinin yanına gelince küçük yer hiçbir masraf yok e maaşın hepsini bir anda yatırım yapmaya karar vermiş sonuç buMillet bu kadar evi nasil alir anlamyorum zaten esim benden daha cok maas aliyor ikimizde devlet memuruyuz ama bi turlu borctan kurtulamadik birkain 3 evi 1 evi bile anca emekliligimizde goruruz gibi ..
Benim esim ailesinin o kadar borcunu odedi ve oduyorda butun maas birca gidiyor ama ben bu durumda senle evlenemem demedim..cunku esimi cok sevdigim icin hic bseyi sorun olarak gormedim..sizinki ask degil mantik evliligi olsa gerekŞuan keşke evler olmasa da yarın evlenebilecek konumda olsa idim bu durum da ben evlenmeyi kabul etmiyorum
Evlendikten sonra odediginiz kısma ortaksiniz.Neden öyle olsun evlendik benim maaş ortada çerez parası olarak kullanıldı üç beş sene o zamana kadar da evlerin borcunu rahat rahat ödedi hadi birşey oldu ayrıldık benim kaç yıllık Kazancım boşuna mı gitsin
Maaşı çok iyi birazda birikmişi vardı bir anda bişeylere karar verdi tabi bunlara karar vermesinde bende büyük bir etkenimO değilde 3 ev birden alabilecek adamın çok iyi kazancının olması lazım. Kaldı ki bir evin bile kredisi yıllarca bitmiyorken adam 3 senede nasıl bitirebiliyor. O sırada evlenirim karım bana bakar diye güvenmek çok itici. Borcu bitene kadar kimsenin hakkına girmicek. Olaki siz çalışamayacak duruma düştünüz o zaman ne olacak bu evlilik. Kim kime nasıl bakacak. Madem ihtimaller düşünülüyor buda bir ihtimal.
İhtimallerdaha evlenmeden
evlenıp bosanmadan kı ALLAH korusun
neyın hakkı derdı bu ?
İhtimaller
Eğer gerçekten Mantık evliliği yapmak isteseydim ben bu zamana kadar çok teklif aldım evi arabası işi gücü tipi herşeyi olan o Zaman'lar erkek arkadaşımın sadece bir işi vardı herkes yaş olarak tip karakter olarak hep diğerlerini önerdi kabul et dedi bense seviyorum ve bir işi bile olmasa onunla Olsun dedim bekledim evlilik düşündüm fakat onun evlilik öncesi bu kadar borca girmesi ve benim maaşımın evin ihtiyaçlarına gideceğini bilerek girmesi bana sormaması benim halen Onunla beraber olmam sizce bu mu mantık ? Mantık bunun neresindeBenim esim ailesinin o kadar borcunu odedi ve oduyorda butun maas birca gidiyor ama ben bu durumda senle evlenemem demedim..cunku esimi cok sevdigim icin hic bseyi sorun olarak gormedim..sizinki ask degil mantik evliligi olsa gerek
Bana güvenerek yaptı bunu her fırsatta söylüyor ve biran önce evlenmek istiyor bense düşünüyorumMadem düşünceniz bu yönde o zaman borç bitene kadar evlenmeyin. Hak sahibi olamayacağınız evler için maaşınızı çöpe atmamış olursunuz.
Zaten bu adam size güvenerek yapmadı bu borcu herhalde... Ya evlenin maaşınızı vermeyin, ya da evliliği erteleyin...
Biraz yorumları okusanız beni anlarsınız yanlış düşünüyorsunuzaklınız daha bırlıkte bır hayat kurulmadan evler arabalar para ya dokulmusse pek ıhtımal olarak kalacak gıbı gozukmuyor .
nasıl hak alırım yada alabılırmıyım bosandıgımda vs . dıye dusunecegınıze calısıp kenara para atıp kendı alın terınızı yemeyı dusunebılırsınız mesela ..
emınım kı benım gıbı burada pek cok arkadas sırf evler uzerınıze evlendıgınızıde dusunebılır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?